Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Ou te manaʻomia se visa i Georgia i le 2018?

Pin
Send
Share
Send

Georgia o se lauiloa turisi atunuu. E faʻatosina tagata faimalaga ma lona natura ma le fausaga, taugofie ma lelei meaʻai. I se faʻaopopoga, Georgia saunia le sili faʻamaoni visa pulega ma le CIS atunuʻu. Lalo o le a matou taʻu atu ia te oe pe o tagata Lusia, Belarusians ma Ukrainians manaʻomia se visa i Georgia, o le a le mea e manaʻomia e sopoia le tuaoi ma o a taua nuances e tatau ona e manatuaina.

Iā Iulai 9, 2015, na faʻamalosia ai le tulafono i le pulega o visa i Georgia. E tusa ai ma lenei pepa, o tagatanuu o 94 setete na faʻatagaina ona ulufale i le atunuʻu e aunoa ma se visa. Faatasi ai ma i latou o Lusia, Belarus ma Iukureini. O le tulafono faʻatagaina turisi e nonofo ai i Georgia i le tausaga atoa, faʻapea foi ma le o mai mo pisinisi pisinisi ma e oʻo foi faʻatau fale. Pau lava le tuutuuga o le tuua o le atunuʻu tasi i le tausaga.

O lona uiga o le visa i Georgia mo tagata Lusia, faʻapea foʻi ma tagatanuʻu o isi atunuʻu CIS, e le manaʻomia i le 2018. Mo le malaga, e tatau ona e ave naʻo se tusifolau ma le vaitaimi aloaia a itiiti mai 3 masina i le taimi o le iʻuga o le malaga.

E tutusa foi le faatatau i tagata Iukureini. Afai o le a o atu tagatanuu o Iukureini i Georgia i totonu o Lusia, ona tatau lea ona e amanaʻia e tatau foi ona i ai i le tusi folau faailoga e uiga i le kolosiina o lenei tuaoi.

Na matou iloa le fesili pe manaʻomia e Belarusians se visa i Georgia, ae e manaʻomia ona tatou amanaʻia le tasi sili atu taua taua: naʻo le tusifolau e iai le vaitaimi aoga o le 10 tausaga e talafeagai mo se faigamalaga. E aoga le uaʻi faapitoa atu i tagatanuu o Belarus, oe na mauaina se tusifolau i luma ole 2012, fuafuaina mo le sili atu 10 tausaga. O le a tatau ona suia.

I le tuaoi, o le a faʻailogaina oe leai se totogi i lau tusifolau ma le aso na ulufale ai, ma na o le pau lava lena. O le taualumaga e tasi le minute.

I Georgia ma tamaiti

E manaʻomia foʻi e tamaiti se tusi folau e sopoʻia ai le tuaoi o Georgia. E mafai ona e alu ma lau pepa fanau pe a oʻo i le taimi nei. Afai o se tamaititi i lalo o le 18 o loʻo faimalaga e aunoa ma matua, o le a faʻatagaina le faʻatagaina aloaʻia o latou uma.

Afai o se tamaititi feoaʻi na o se tama poʻo se tina, tagatanuʻu o Iukureini ma Belarus manaʻomia le mauaina o le faʻatagaga e tuʻua ai mai le lona lua matua ma faʻasalalau ia. Mo tagata Lusia, o lenei tulafono na faʻaleaogaina i le 2015: afai e malaga se tamaititi ma se tasi o matua, e leai la se manaʻomia e aumai se pepa faʻataga mo le faʻatagaga mai leisi.

O nuances o le sopoia o le tuaoi ma Georgia

Tele turisi iloa pe a manaʻomia se visa e ulufale ai i Georgia mo tagata Iukureini ma tagatanuu o isi atunuʻu mavae-Soviet, ae aua le suʻesuʻeina i uiga o le kolosiina o le tuaoi lava ia. E naʻo lau tusi folau e te manaʻomia, talu ai ua soloia e le pulega a Georgia le manaʻoga mo isi pepa.

Ulufale e ala i South Ossetia ma Abkhazia

Pe a sopoia le tuaoi o Georgia, tasi le faʻatapulaʻa taua e tatau ona amanaʻia: e faʻasa ona ulufale i le atunuʻu e ui atu ia Abkhazia ma Ossetia.

Afai na e muamua i nei teritori muamua ma o lau tusi folau o loʻo iai visa faʻailoga e uiga i lenei mea, o le mea sili e te musu e sopoʻia le tuaoi ma Georgia, sili ona leaga - o le a e feagai ma le falepuipui. O le mea lea, afai o le a e asiasi i South Ossetia ma Abkhazia i le tasi le malaga, fuafua e asiasi i nei itulagi ma se ulufale e ala i Georgia. O ia tapulaʻa e fesoʻotaʻi ma feteʻenaʻiga lata mai a le militeli i nei teritori.

Inisiua

E ui lava e le manaʻomia se inisiua faʻamalosi e ulufale ai, e sili ai lava le ave i fafo o se inisiua faʻavae pe a gasegase poʻo manuʻa. Ma o le a e lagona ai le sili atu le mautinoa, ma i le tulaga o faʻafitauli tau soifua maloloina, o le inisiua o le a totogiina tele (atonu sefulu) taimi. Ia manatua foi o vailaʻau faʻafomaʻi uma i fale talavai i Georgia e faʻapitoa lava ona faʻatino mai ma le talavai a le fomaʻi.

Vaitaimi o le nofo ai i le atunuʻu ma faʻasalaga mo le solia

A o lea ua manino, o le visa pulega i Georgia o le sili ona faamaoni mo turisi. Talu mai le 2015, tagata Lusia, Belarusians ma Ukrainians mafai ona nonofo i le teritori o le setete e oʻo atu i le 365 aso e aunoa ma se malologa, ae le sili atu. Ona tatau lea ona e tuʻua le atunuʻu, a maeʻa ona mafai lea ona e toe ulufale i totonu. Afai e te le tuua i totonu o le vaitaimi faʻatulagaina, o le sala tupe o le a avea 180 GEL ma o le a faaluaina uma 3 masina.

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le Georgia Embassy i lou atunuʻu:

I Iukureini: Kiev, T. Shevcherka boulevard, 25. Tel. +38 044 220 03 40.

I Belarus: Minsk, Freedom Square, 4. +375 (17) 327-61-93.

I le malo lusia O mea e fiafia iai Georgia o loʻo fai ma sui o le Georgian Interests Section i le Swiss Embassy. +7 495 691-13-59, +7 926 851-62-12.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Manuia lau malaga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How i enter in Georgia. Georgia visa for Pakistani (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com