Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o le autu auala mo le suia sofas, latou lelei ma leaga

Pin
Send
Share
Send

O totonu nei e tatau ona le gata ina lalelei i foliga vaaia, ae faʻaleleia foʻi le olaga, faʻamafanafanaina ma faʻafaigofie ona faʻaaoga. O le filifiliga o fasi meaafale e avea ma se gaioiga taua pe a fausiaina le siosiomaga o se fale mautotogi poʻo se fale. Faʻataʻitaʻi e faigofie ona suia foliga ua avea ma sili atu ona lauiloa. Tekinolosi, o lenei avanoa e saunia e le auala mo le suia o sofa, lea e avea ai i latou e sili atu aoga. E gaosia e le au gaosi oloa le tele o ituaiga oloa eseese, e tofu ma ona lava uiga.

Lelei o gaugau fausaga

Le mafanafana, matagofie le ola o le iʻuga o le magafagafa filifiliga i tisaini, teuteuina ma filifiliga o meaafale. Mafaufau i ituaiga eseese o sofa, muamua o mea uma, latou te uai atu io latou lapoʻa, pe a fuafuaina filifiliga filifiliga. Uma tagata tomai faapitoa tisaini ma masani tagata faatau faia lenei. Afai o lenei o se masani faʻataʻitaʻiga, e le o faʻaauupegaina i soʻo se ituaiga o sofa suia suiga auala, ona leai lea o le manaʻomia faʻamalosia faʻapitoa tulaga i luga o le nofoaga faʻatulagaina. O fua ma faʻatulagaina o le a tutusa i taimi uma. E matua eseʻese pe a fai o le mea o se suia i le mamanu. Atonu e manaʻomia se avanoa faʻaopoopo e gagau ai le sofa. Afai o lenei manatu e le i amanaʻia ae e leʻi faʻatau, e ono tulaʻi mai ni faʻafitauli. E faʻaoga foi lea i na mataupu pe a filifilia sofa sofa.

Le agavaʻa e toe fausia ai le faʻatulagaina o le oloa, lea e saunia e le sofa suiga suiga auala, faʻatagaina oe e qualitalitali suia uiga o lenei fasi meaafale, ae mauaina taua taua:

  1. Sefe le avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, liliu se tamaʻi sofa i totonu o se moega atoa mo se malologa o le po pe, e ala i le faʻalauteleina o le fausaga, fausia ni tele nofoaga mo malo.
  2. Suia le mafuaʻaga o le potu. O le suʻesuʻega e mafai ona vave liua i totonu o se potu faʻafiafia, ma le vasega pepe mafai ona liua i se malaetaʻalo.
  3. Faʻalelei le potu. O se oloa ma se suiga auala e masani ona i ai se amataga foliga ma e le masani ai faʻatusatusaga. E mafai ona faʻapipiʻiina i ai ni totoga tulaga ese.

E leai se eseʻesega faʻavae - faʻatau ni meaafilima gaugau saunia pe okaina mai le gaosi oloa. E sili atu le taua ia malamalama ile sofa masini e sili atu, ma faʻafefea ona fuafuaina. Muamua lava, oe tatau ona fesili e uiga i le igoa o le polokalama na faʻaaogaina i le gaosiga. Taitasi ituaiga o transformers i ai a latou lava uiga, iloa o le a sili atu ona faigofie e faia se filifiliga. O le fesili poʻo fea sofa faiga e sili ona faʻatuatuaina e sili atu ona faigata ona tali. Tele faalagolago i le gaosi oloa: le lelei na filifilia ai mea, pe o le gaosiga tekonolosi na mulimuli ai.

Suia avanoa avanoa

Potu matagofie

Sefe le avanoa

Ituaiga o suiga suiga

O faʻamatalaga e uiga i uiga masani o ituaiga sofa e masani ona le faʻailoa mai i mea faʻalauiloa a tagata faʻatau. Tele o tagata faʻatau e le fiafia i lenei taimi. O tagata gaosi oloa e talanoa e uiga i ituaiga o sofa o loʻo i ai, ma taʻua naʻo igoa o polokalama. O le uiga o lenei mea i le faʻataʻitaʻiga e leʻo manino i taimi uma. A filifilia se faʻataʻitaʻiga, e fautuaina e mafaufau pe o le a le ituaiga o sofa gaugau auala e. E taua tele le iloa ina ia mafai ona faʻaaoga atoatoa oloa. E aoga foi le malamalama pe faʻafefea ona gaioiga gaioiga auala e fuafua ai pe faʻafefea ona vaʻaia oloa i totonu. O mea faigaluega aoga mo meaafale e faʻamamaina o loʻo nanaina i lalo ole pu, o lea e le mafai ai ona iloa ile ituaiga suiga mai fafo.

Taʻitasi ituaiga o sofa auala ei ai foliga i le faʻagaioiga. O tagata gaosi taʻutaʻua e mautinoa le aoga atoa o meaafale e pei ona galulue faʻatasi ai le au mamanu ma tufuga ma tekonolosi. Ae le o ituaiga uma o sofa e te fiafia i ai e mafai ona faʻaauupegaina i le filifiliga auala. E tatau ona amanaʻia lenei mea pe a okaina meaafale taʻitasi. Mo mafuaʻaga faʻapitoa, o nisi sofa gaugau auala e le mafai ona faʻapipiʻi luga o se faʻapitoa faʻapitoa. O nisi taimi e tatau ai ona suia le foliga, ni auiliiliga o le oloa ina ia mautinoa filifilia faʻamaoniga e faʻatinoina le faamoemoeina gaioiga. Pe a okaina, e sili atu ona feutanaʻi ma le tisaini a tisaini ma filifili le sili faʻatuatuaina auala.

O le averesi tagata faʻatau, o se tulafono, e le fiafia tele i le igoa o sofa e tatala i luma poʻo le itu. Mo ia, sili atu le taua o le aoga o le oloa, mea o le a ia mauaina, i ai lenei po o lena ituaiga o mamanu ma se ituaiga o pala. O le gasolo mai o faʻamatalaga i luga o le TV, o loʻo avea ma autu e faʻamalosia ai tagata faʻaoga e oʻo mai i fale e le mailoa. E le iloa e tagata uma ituaiga o sofas, o latou foliga ma agavaʻa. O le iloaina o mea o loʻo i ai e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻagaioiga o se potu. Faʻamatalaga e uiga i mea lelei ma mea leaga o faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le a fesoasoani i lenei mataupu. Ma o le a faigofie ona filifili poʻo le a le ituaiga o sofa faʻataʻatiaga o le a sili ona lelei i se tulaga faʻapitoa.

Nofoa

Afai e manaʻo le tagata faʻaaoga ia faia le malologa i se mea sili ona lelei e mafai ai, ona tatau lea ona e uaʻi atu i lenei suiga suiga. Faʻaliliu upu mai le Igilisi, "recline" o lona uiga o le "lean back." Ae o le igoa e le o atagia atoa ai galuega uma na ia faʻatinoina. O lenei vaega o masini e i ai metotia mo le siʻiina o sofa, lea e ono i ai ni filifiliga faʻaopoopo. Faʻavae: suia le tulaga o le pito i tua i le muaʻi filifilia laina, fetuutuunai vaevaevae, faʻalelei lamolemole suiga, fausia-i aluga. Afai o le galuega o le filifili lea o le sili ona matagofie filifiliga, ona o se tagata tomai faapitoa tisaini o le na galue i le meafale alamanuia mo le sili atu ma le tasi le tausaga o le a mautinoa taʻu atu ia te oe poʻo le a le faiga sofa e sili ona lelei ma o le a fautuaina se "nofoa"

E gaosia e le au gaosi oloa le masini ile tele o lomiga. E eseʻese i le faigata ma faʻagaioiga faʻavae. O le sofa mafai ona faʻaauupegaina i le tele o auala mo ona tagata taʻitasi vaega. Ona toʻalua pe toʻatolu tagata o nonofo ai e mafai ona fetuʻunaʻi o latou tulaga.

O le "Recliner" e amanaʻia ma amanaʻia o se auala e sili ona talafeagai ma lelei mo le faʻamautuina o le nofoaga o le malologa, ma le amanaʻia o le anatomical foliga o se tagata faapitoa. O faʻataʻitaʻiga sili ona alualu i luma o mea ia o loʻo faʻaauupegaina i se eletise eletise, lea e mafai ai ona e suia sologa lelei le tulaga e aunoa ma le faʻamalosi tino. Le lelei o "recliners": taugata tele, le mafai ona faʻaaoga mo moe.

Aveesea

Lenei o se tuʻufaʻatasiga faʻaleaganuʻu, e aofia ai vaega e lua, o le tasi e toso ese mai le tino autu faʻaaogaina meaafale rollers. O ituaiga o sofas i lenei vaega e le gata i faigofie masini. Ma, maualuga-drawout suiga metotia e fai lava si faigata. O le faiga o puipui ma lola faʻatagaina oe e faʻatoluina vaega o meaafale. Ae ui i lea, o ia sofa gaugau ma roll-out auala e faigofie e faʻaoga, o le suiga tekonolosi e tupu fua.

I le tulaga o faʻatau, o le sofaʻi i fafo o se tasi o taʻitaʻi, talu ai ona o se tasi o faʻailoga sili ona lelei i tulaga o le faʻatuatuaina, anagata ma faigofie. Mafaufau i le mea moni o tagata gaosi ofoina atu paketi faʻataʻitaʻiga avanoa i le tele, o lenei lauiloa e sili malamalama. O se auala e faʻateʻa ese ai, e faʻatau ese atu. E mafai ona faʻapipiʻi luga o sofas e leʻo faʻaauupegaina i le taimi o gaosiga.

E masani ona faia meaafale e okaina, ma le lapopoa, lapopoʻa ma ituaiga e filifilia taʻitasi e le tagata faʻatau ia lava, faʻapea foʻi ma le tini e sili ona fetaui ma totonu o le potu. E le pei o oloa ma masini lavelave, o le sofaʻi e alu i fafo e sili atu ona faigofie ona toe faʻaleleia pe a tupu le malepe. O le casters o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le tino faʻaluulu. O le faʻaletonu aofia ai se laʻititi maualuga faʻatatau i le foloa.

O le le lelei o sofas ma lenei faapipiiina filifiliga e totogiina e le tau maualalo, compactness i potopoto fomu ma le anagata o le fausaga.

Tusi

Masalo o le filifiliga sili ona sefe ma faigofie mo le faʻaogaina i aso uma o sofas tusi. O le faʻavae o le faʻagaioiga e manino mai le igoa. O le pito i tua o mea taua e pei o se tusi ufiufi. E mafai ona faʻatinoina le suiga metotia ile tele o ituaiga:

  1. "Eurobook". Lenei o se faigofie mamanu faʻataʻitaʻiga e le taugata. O le faʻavae o le faʻagaioia o gaugau sofas e faigofie: o le nofoa ma roll-out rollers faʻalauteleina, ma le backrest ua faʻaliliuina i se tulaga faʻatulagaina.
  2. Puma, pantograph, tick-tock. E masani lava o oloa a lenei vaega o sofa e taʻua o le "Eurobooks savali". Faʻatupuina o le muamua faʻataʻitaʻiga ma le sili atu ona faigata suiga suiga ma leai ni rollers. Ina ia gaugau i fafo, o le pito o le nofoa e tatau ona siʻitia ona tosoina i luma e faʻagaoioia le sitepu auala.
  3. "Tango" poʻo le "kiliki-gag". E ese mai le masani masani i le agavaʻa e faʻatulaga tulaga ogatotonu: afa-nofo, taʻoto. A leai, e leai ni eseesega taua. E pei lava o isi muamua, o nei sofa e iai faʻaopoopo avanoa e teu ai.

I aso nei, o le mataupu faʻavae o se tusi mafai ona vaʻaia i nisi ituaiga o tulimanu sofa, lea o le masini lava ia e sili atu ona faʻafaigataina nai lo lona tu ma aga masani. Mo le faigofie, o le sliding vaega ua faʻatumuina i rollers, ma o le pito i tua o loʻo faʻaauupegaina i eccentrics ma le suia o le faʻasologa o feauauaʻiga. Lenei faʻatagaina oe e aveʻese se tasi o le autu mamanu le atoatoa - o le manaʻoga e tuʻu avanoa i le va o le puipui ma meaafale mo le masini e galue atoa. O tagata e ana ia ituaiga faʻataʻitaʻiga latou te le tau feagai ma le fesili pe faʻafefea ona teuina se tulimanu sofa, mea uma e sili ona faigofie ma manino. O se auala taugofie foʻi ma lelei e toe faʻafou ai se potu. E ui ina aliali mai i luga o le telefoni, o sofas ma le "tusi" auala o loʻo manaʻomia lava e tagata o loʻo faʻaaogaina, e faigofie foi ona tatala.

Tulimanu Eurobook

Eurobook

Savalivali Eurobook

Kiliki-gag

Moega gaugau

Mafaufau i ituaiga uma o sofas, e le mafai ona le taʻua se tasi o sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga - o se gaugau moega. O lenei ituaiga e tele ituaiga o mamanu. E masani ona maua igoa nei i le faʻamatalaga: American, French, Italia, Belgian clamshell. E le masani ona eseese. E faʻalua pe faʻatolu ona latou tatalaina. Vavaeʻese faʻataʻitaʻiga o sofa ma se gaugauina moega masini e faʻaauupegaina i faigata faiga e faia ai le suiga suiga e le galue. O loʻo faʻaaogaina le kesi kesi, vaipuna. Uma faiga sofa e natia totonu. Ina ia mafai ona faʻaaogaina lenei meaafale, e tatau ona e iloa le faʻataʻatiaga polokalame. O le oloa o loʻo pipii i le oloa o loʻo iai se faʻamatalaga saʻo o le masini ma le faʻasologa o suiga, o lea e le tau mateina ai e le tagata faʻatau pe faʻafefea ona tatala le sofa ma gaugau.

O le masani mamanu o le "clamshell" sofa aofia ai le tino oloa, faʻamau faʻafesoʻotaʻi ia vaega taʻitasi, lagolago vae, ma le gaugau tua. O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e le maua ai se avanoa e teu ai, o le avanoa gaugau i totonu e nofoia e elemeni suiga. O oloa foliga e mafai ona i ai ni drawers. O le Farani e gaugau moega ua faʻaauupegaina i le sili atu ona tolu-tulaga sofa faiga. O le oloa e le fautuaina mo le faʻaaogaina masani ona o le mea moni e le mafai ona tuʻuina atu le tutusa tulaga o le toniga luga e pei o le orthopedic faamalu. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻataʻitaʻiga e masani ona taʻua o se malo malolo.

Mo se nofoaga tumau o le moe, e sili atu le faʻatau o se "American cot". E fai si lapoʻa, e i ai se faamalu mafiafia, e faʻamamaina ai soʻoga i le va o elemeni taʻitasi i le tulaga faigaluega. O lenei faʻataʻitaʻiga e masani ona taʻua o se "sedaflex". O le mataupu faʻavae o le tatalaina o le mulimuli e tutusa ma le "Amerika clamshell", "tick-tock", "puma", "savali eurobook", na pau lava le eseesega o le faʻavaʻa ma le masini lava ia e faia i laei-teteʻe mea.

Farani moega gaugau

Amerika clamshell

Pipiʻi Belgian

Italia clamshell

Sedaflex

Maliega

O le autu uiga o lenei faʻataʻitaʻiga o le tua, lea e aofia ai vaega e lua. Pe a faʻataʻoto, e tatau ona tulei le nofoa sofa i luma ia te oe, ma le isi vaega o le a tatalaina, aveina o se tulaga faʻatulagaina. O lona iʻuga, o le mea e moe ai e toeititi lava tolu. E masani ona faʻamaeʻaina meafale ma isi potu teu oloa.

O le mea moni, o le suiga metotia e aofia ai ni seti se lua o soʻoga fesoʻotaʻiga o elemene fausaga, ma le pivoting backrest fausaga. Ina ia mafai ona gaugau meaafale, o se umiaina matasele po o le itu faʻatafafa mafai ona faia i le va o ona vaega. Taugata sofa tisaini mafai ona faʻaauupegaina ma faʻaopopo spring poʻo lagona gaogao masini, mafua ai lea o le oloa o le ola olaga ua faʻateleina. Latou te galulue uma o ni kapoti, le aofia ai le teteʻe avega, ma o ni fausaga e faʻafaigofie ai le gaugauina gaioiga.

O tulaga ogatotonu i faʻataʻitaʻiga ua faʻaauupegaina i lenei ituaiga auala e le mafai - o le sofa e mafai ona tatalaina atoa pe gaugau. A filifilia lenei filifiliga, e tatau muamua ona e faia ni fuataga i totonu o le potu e tatau ona faʻapipiʻi ai. E tatau ona manatuaina pe a tatalaina, o meaafale e faʻaseʻe i luga o le foloa ma mafai ona faʻaleagaina le ufiufi.

Teleskopita

O le tutusa ma le vateatea masini i le faʻavae o le faʻagaioiga o le mafuaʻaga lea o lenei igoa. Lenei faʻataʻitaʻiga o se fesoasoani a se sofa faʻaseʻe. Peitai, e ui lava i le tutusa, e i ai ni eseesega mautinoa mai ia i latou - o le maualuga maualuga o le nofoa. E i ai le igoa lona lua i le telescope - Konrad. O le tosoina o le au poʻo le faʻasologa i le pito i lalo o le nofoa e faʻalauteleina ai vaega o totoe, o le numera e mafai ona fesuiaʻi mai le 2 i le 3. O vaega taʻitasi e iai a latou lava auivi lagolago.

Faʻamoemoeina i le faigata o le sofa suiga suiga, o le faʻavasegaina o faʻavae elemeni e faia a le lima poʻo le otometi auala. I le tulaga muamua, e tatau ona e tuʻuina le faamalu poʻo poloka i le avanoa moe oe. I le vaega lona lua, faʻafetai i se faʻapitoa masini, o le nofoa mafai ona faʻatasia uma faalava ma luga. Tele o tagata faʻaaoga e fiafia i le filifiliga lona lua. Lea sofa faiga e sili atu e faigata ona tali. O le muamua e faigofie ma taugofie. O le lona lua e sili atu le taugata, ae matua faʻaititia le faigata o le sofa faʻatulagaina. O se faʻaopoopoga faʻaopopoina o le i ai o laupapa laʻau faʻapipiʻi luga o le retractable vaega. Uma ituaiga o sofas i ai a latou lava lelei ma le lelei, ae a filifilia lenei faʻapitoa faʻapitoa, e tatau ona e muamua faʻamalamalamaina ona uiga, taumafai e faʻataʻoto meaafale i le faleoloa.

E fautuaina ia faʻamasani i tagata faʻatau iloiloga e uiga i se faʻataʻitaʻiga luga o tutoʻatasi punaoa.

Dolphin

O se lauiloa faʻatusa e pei o ni ituaiga o sofas i le taimi e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ata e tali tutusa lava ma le "teleskope", peitaʻi, i le faʻatusatusaga i ai, o le nofoa aveʻese, e pei ona i ai, e oso i luga, avea ma fualaʻau ma le vaega mautu pe a tosoina meaafale, aluga ma se fusi. O le mea lea le igoa "dolphin". O lenei gaioiga e mautinoa e le sofa gaugau auala, lea i le taimi mulimuli o le faʻaopoopoga faʻalauteleina le afu i luga o taiala faʻatusatusa i le foloa i le mamao manaʻomia.E tuua le nofoa autu i le tulaga.

O le mamanu faʻatuatuaina e manatu maualuga. E ui lava i le ofoofogia faʻatulagaina, o le suiga auala e faigofie lava. O loʻo faʻaopopo e aofia ai le maopoopo o le fausaga. O le nofoa tumau ua mausali faʻamauina i le lagolago faʻavae ma backrests. O le sofa retractable auala i lalo o ia i ai se tutoatasi polokalame ma aua le faʻavaivaia le autu vaega o le oloa. E faʻatagaina le tele o faʻasologa o galuega, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei filifiliga i taimi uma. Lenei mamanu e masani ona faʻaaogaina i tulimanu sofa.

Spartacus

O le Spartak faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻi i totonu o le fale o le French clamshell. O le suiga suiga o lenei sofa na faia talu mai le 2005. Na muamua faia e le au fausiaina le kamupani Alta Kualita i Samara, o latou na fausiaina faʻatasi ma le au Italia mamanu o le kamupani Ranucci. O le sofa ma le "Spartak" auala e ese mai isi faʻataʻitaʻiga e le uluaʻi fausiaina o mesh uʻamea. O loʻo faʻapipiʻi luga o se uʻamea faʻavae e faia i ni foliga paipa, o se mea faʻaopopo foi lea e mautinoa ai le maʻaʻa ma le mautu o le oloa.

E i ai le polyurethane foam mattress e faʻapipiʻi i se mesh e fausia ai se aʻafiaga orthopedic. E le faigata ona tatalaina le faʻataʻitaʻiga, ua lava na ona tosoina o le totonu-i totonu o le matasele i le pito o le retractable vaega, ma e tu i luga o ona vae. Faʻaliliuina o le moega i tua i se sofa e le faigata foi. Siʻi i luga le pito, gagau vae, ma le fausaga e toe tosoina i le nofoaga. I luga aʻe o aluga e ufiufi atoa le vaʻalele faʻataʻamilomilo o meaafale - o le nofoa. I luga o le puʻupuʻu tala faʻasolopito o le i ai o lenei ituaiga, o isi ituaiga o sofa ma lenei igoa ua aliali mai. O le "Spartak 1" fesuiaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e tele atu vaega dimensional o le masini, lea e faʻateleina ai le umi o le tatalaina oloa oʻo i le 192 cm.

Elf

E le o se mea tupu fua le igoa o le fairy-tale hero ua avea ma mea maumau i tua o le faʻataʻitaʻiga. O le faʻatulagaina o elf sofas e eseʻese mai isi uma: o le suiga e le faia i le tasi itu, ae o le tolu. I le faʻaopopoga i le faʻalauteleina o le autu faamalu, o le swiveling masini o le armrests faʻatagaina oe e setiina i latou i se tulaga faalava.

O loʻo avanoa le faʻataʻitaʻiga i ni lomiga se lua: ma se sitepu e faʻatagaina ai oe ona faʻateleina le tele o le nofoa, ma a aunoa ma ia, pe a oʻo i le nofoaga mo le malologa i le po i le nofoaga lava e tasi mo le nofo ai, ma lona umi e faʻateleina i le tuʻuina i lalo o le maualuga o lima. I lenei tulaga, o itu itu e mafai ona faʻamau i itu eseese, paʻu ifo i le maualuga o le mea e moe ai pe faia se tulaga e suʻe ai se tulaga taʻoto. O lenei filifiliga faʻateleina faʻateleina le atoa vaega o le moega.

A gaugau, meaafale e matua puʻupuʻu, o lea e masani ona faʻaaoga ai i tamaʻi potu mautotogi. O le faʻataʻamilomilo lima faʻataʻitaʻi e tatalia le avega, ae le mafai ona e tu i luga, talu ai e leai se faʻaopoopoga lagolago mo sofas o lenei faʻataʻitaʻiga. Lenei tatau ona manatuaina e aiga ma tamaiti.

O itu itu o loʻo taofia i luga o lima faʻalava gaugau o le sofa faʻamauina i le tino. Talu ai o le ata o lenei faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o se uʻamea faʻavae, oe mafai ona mautinoa o le fuafuaina suiga suiga e faʻatuatuaina ma mafai ona faʻagaioia mo se taimi umi. O le isi mea lelei o lenei ituaiga o le i ai o laupapa laupapa orthopedic slats, e taua tele mo i latou e faʻaaoga e afaina ai i tua, faʻapea foʻi ma tamaiti o loʻo tupuolaola ai le musculoskeletal system. O le numera o gaosi o lenei ituaiga o oloa e laʻititi lava, ae o la latou numera o loʻo faʻateleina pea e tusa ma le tuputupu aʻe o manaʻoga.

Transformers ma se retractable auala maua ai avanoa fou mo le faʻatinoina o le lotoa aitia mamanu. Eseese o tisaini faʻatagaina oe e filifili le sili auala e foia uma mamanu faʻafitauli. Tagata faʻatau mafai ona filifili i le va o sofa e aunoa ma se suiga metotia ma gaugau filifiliga - e faʻamoemoeina uma i le lautele sitaili o le potu ma lona eria. O filifiliga muamua e talafeagai mo le toeititi lava o soʻo se fale. E mafai foi ona e aʻoaʻoina mai oe lava ia poto masani mo le sofa o le a sili ona fetaui ma manaʻoga o le ana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taumate Seralina Tutasi - Faafetai Tele Lava Original Official Music Video ft. Tasi da man (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com