Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Nofoʻaga tuputupu aʻe nofoa - foliga foliga ma penefiti

Pin
Send
Share
Send

Meafale mo tamaiti e tatau ona usitaʻia le tele o faʻatonuga faʻatulagaina, o le sili ona taua o ia: ergonomics, siʻosiʻomaga agalelei, maualuga saogalemu, anagata, umi auaunaga olaga. O le tagata gaosi Lusia na mafai ona tuʻufaʻatasia lelei ma faʻaleleia atili uma nei meatotino, ma tuʻuina atu i matua se uluaʻi mamanu o le Kidfix - o se nofoa e pei o se transformer ma "tupu" ma le tamaititi. Faʻatasi ai ma isi mea, o meaafale e i ai foi lona aoga i tamaiti tulaga - o le anatomically curved backrest o loʻo tumau pea le tulaga saʻo o le tuasivi.

Faamoemoega ma foliga vaaia

O le orthopedic nofoa Kidfix o se iloa-faʻafefea i le meafale maketi ma e talafeagai mo le lautele tausaga (mai le ono masina i le 16 tausaga). O se tuʻufaʻatasia o se nofoa masani ma se oloa o loʻo i ai se togafitiga ma prophylactic aʻafiaga. O meaafale e mafai ona faʻaaogaina o se nofoa galue pe o se nofoa masani i le laulau 'ai, o lona maualuga e 60-90 cm.

E tusa ai ma iloiloga a tagata, o le Kidfix o se fofo lelei mo le puipuia o tua i tua.

O le nofoa e taofiofia le tuasivi i le tulaga saʻo anatomically, o se iuga, faasaʻoina tulaga. O le faʻalua backrest faia se orthopedic aafiaga. O se nofoa masani e leai se tasi o nei agavaʻa.

O le aoga sili o le mamanu o le faigofie o le fetuʻunaʻi o le lapoʻa e tusa ma le matua o le tamaititi: o se faʻapitoa auala e faʻatagaina ai oe e seti le manaʻoga maualuga ma le tulaga o le backrest e faʻatatau i le nofoa. Faʻatasi ai ma isi aoga le mautinoa o le faʻaaogaina o le Kidfix system:

  • anagata - o le faʻavaʻa o tolu fasimea faʻateʻa eseʻese le faʻaseseina o meaafale i le taimi, ma se ufiufi faʻapitoa e taofia ai le tataina o vali;
  • multifunctionality - e mafai ona faʻaaogaina le nofoa mo faʻamoemoe eseese;
  • eseʻese o tisaini - o le lautele o lanu ma mea faʻaaoga (aluga, ato mo meataʻalo) faʻatagaina oe e fealofani fetaui lelei le oloa i soʻo se totonu;
  • agalelei ma le saogalemu o le siosiomaga - o le fausaga e faia i birch mautu, o se le lelei aʻafiaga o le tino ua le aofia ai;
  • faigofie le tausiga - ua lava e fufulu masani le nofoa i se ie susu.

O le Kidfix e talafeagai e oʻo lava i le laʻititi o tagata faʻaaoga ua faʻatoa iloa ona nonofo (mo le saogalemu faʻagaioiga, oe e manaʻomia le faʻatau faʻapitoa faʻapitoa). E mafai ona faʻaaoga lelei le aoga ma le matua, o le mea taua o le mamafa o se tagata e le sili atu i le 100 kg.

Mamanu

O le tamaʻi meaʻai o le nofoa a tamaiti, e ese mai analogues i lona tuputupu aʻe. E aofia ai le tele o vaega:

  • faʻalua faʻalua itu;
  • faʻalua faʻalua;
  • nofoa;
  • tu vae.

I se faʻaopopoga, o loʻo iai lintels laʻau faʻapitoa. O loʻo faʻapipiʻiina i nofoaga e sili ona popole ai. O le tasi e faʻapipiʻiina i lalo o le nofoa vae, o le isi e faʻamau i le ogatotonu o le nofoa. O lintels faia le gaioiga o le faʻamalosia o le faʻavaʻa.

O le fetuunaiga auala e tupu fua. O le nofoa o le tamaititi nofoa e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga manaʻomia. O le siʻi i luga o le vae vaevaevae e faʻasaʻoina i le tutusa auala.

Pe a filifilia meaafale, o fale mautotogi uma latou te amanaʻia le tele o le oloa ina ia aua neʻi avea faʻafitauli. O le faʻataʻitaʻiga o le Nofoa nofoa o loʻo mafaufauina ma faʻamafanafanaina i le tele e mafai ai:

  • fua - 45 x 80 x 50 cm;
  • mamafa - 7 kg;
  • avega faʻatagaina - 100 kg;
  • afifi lapoa - 87 x 48 x 10 cm.

Mo tamaiti laiti, o loʻo i ai taofiofi e faʻalelei le oloa i se isi maualuga. O latou tulaga suia e tusa ma lo latou maualuga, lea e faʻatagaina ai le faʻatupulaia nofoa e mafai ona fetuʻunaʻi ina ia oʻo foʻi i se tagata matua mafai ona faʻaaogaina ia.

I se seti mo se tuputupu ae nofoa, le gaosiina ofoina atu tele faʻaopoopo masini e mafai ona faʻaleleia le gaioiga o le oloa ma faia ia sili atu le mafanafana:

  1. Mo tamaiti laiti (6 masina - 2 tausaga) o loʻo tuʻuina mai se laulau ma lona lautele e 20 x 40 cm O meaafale e faʻaauupegaina i se fusipaʻu saogalemu, e faʻapipiʻi saʻo i le nofoa, ma e faʻamau i le va o vae o le tamaititi.
  2. Nofoa pa ma nofoa pito i tua. Fausia i le cotton o lanu susulu eseese.
  3. Fusipau. Lima-point design, e mautinoa ai le faʻatuatuaina ma le saogalemu atoatoa o le tamaititi i le nofoa.

I se faʻaopopoga, o le faʻaliliuga nofoa mafai ona faʻaopopoina i taga faʻapipiʻiina faia i vavae ie. E talafeagai mo le teuina o meataʻalo, pepe ipu ma mea faʻaaoga.

Mamanu, lanu ma meafaitino

Ina ia faʻatusatusa le nofoa o loʻo tupu i totonu, e faʻamatuʻu mai e tagata gaosi i totonu o le lautele lanu lanu. Mo tagata fiafia i laʻau masani o laʻau, meaafale e ofaina i lanu:

  • wenge;
  • sieri;
  • tofatumoanaina;
  • natura

Mo i latou e fiafia i lanu pupula, o oloa i le lanumoana, lanumeamata ma le piniki e talafeagai. Fans o minimalism oe fiafia faigofie o le a talisapaia le papaʻe nofoa maualuga.

Ae mo aluga, o aso nei e ofaina e le kamupani gaosi oloa le sili atu i le 10 lanu filifiliga - mai le faʻatapulaʻaina o le vasega ma le le faʻatauaina "aua neʻi galo aʻu" i le susulu "lele agaric", "moli" poʻo le "togavao". Le tele o oloa faʻatagaina oe e faigofie ona ofi le nofoa i totonu totonu faia i le atunuʻu, Provence, po nei, minimalism, faasao sitaili.

O le Kidfix e faia faʻapitoa mai le natural birch laupapa, faʻaaogaina ai le muaʻi faʻamamaina fafie mautu. Nofoa ma tua padding faia i cotton, faʻatumuina i padding polyester mo agamalu. O mea e le mafua ai faʻateʻia faʻamatalaga ma e saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina o le tamaititi.

Faʻasologa ma faʻatasiga

E fautuaina e faʻatau le Kidfix nofoa i luga o le upega tafailagi aloaia a le kamupani gaosi oloa. O oloa o loʻo faʻatau atu foʻi e ala i le faʻatau atu o oloa tau orthopedic. Ina ia faia se oka, oe na o le manaʻomia e filifili se talafeagai lanu mo le nofoa, faʻaopopoina i mea faʻaaoga pe a manaʻomia.

E i ai ofisa i le fale gaosi oloa i Moscow ma St. Petersburg. I nei itulagi, o loʻo tuʻuina atu fua le tuʻuina atu o le tufaina atu; i soʻo seisi itu i le Russian Federation, o se faʻatonuga mafai ona lafoina e felauaiga kamupani-feaveaʻi. O le tau o le tuputupu ae nofoa faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga (lanu Kid-Fix e sili laitiiti atu), faʻatulagaina.

O le nofoa e sau ma le 7-tausaga gaosi oloa tuutuuga.

Ae mo le potopotoga, e mafai lava ona faia e oe lava ia, e leai se mea faigata iina:

  1. O le gaioiga e amata i le faʻapipiʻiina o le backrest: e faʻapipiʻi i le itu pou ma le nofoa. O faʻamau e aofia ai i totonu o le pusa e tatau ona faʻamaʻaʻaina fua. Latou te le faʻaseseina i le iʻuga, 5 mm o totoe.
  2. O le pito i lalo e faʻapipiʻiina e le tala faʻatusa. E le gata i lea, e liliu ina ia o le itu o loʻo tu i le eria o le pito i luga pito i luga, ma o le auala e ala i le pito i lalo.
  3. Ma, o se itu tulaga e faʻapipiʻi i tua, i le isi lima.

O le seti o le tamaititi o loʻo tupu le nofoa Kid-Fix e aofia ai elemeni uma e tatau ai mo le faʻatasiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Gamot sa Covid-19 Sinusubukan Na - Payo ni Doc Willie Ong #876 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com