Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a ofu o loʻo i ai mo lavalava uʻamea 2 x vaega, o se aotelega o faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

Mo na tulaga pe a e manaʻo e tuʻufaʻatasia le faʻatuatuaina, masani ma aso nei mamanu i totonu o oe, o le 2-vaega uʻamea teu ofu e sili ona talafeagai. O ia meaafale na te faʻatinoina uma ana galuega, a o faʻaopopoina le tagata i le potu.

Faamoemoega ma foliga vaaia

Lua-faitotoʻa uʻamea kapoti ua faʻamautuina faʻamautuina i nofoaga e nonofo ai ma pisinisi. O lenei mafuaʻaga ona o lo latou faigofie, tuʻufaʻatasia ma le agavaʻa e suia le avanoa i latou e ala i le mamanu. E tele ituaiga o ia meaafale, ae o se ofu faʻalua e faʻaosofia lava e tosina mai ai tagata o loʻo faia meafale lo latou fale. E le gata i lea, o le fausiaina o eseesega faʻatulagaina e faʻatagaina, o lona uiga o lana mamanu ma le faʻapotopotoga faʻapotopotoga o le a eseʻese.

Tele o tagata e talitonu o ofu teu ofu ma ofu sliding o ofu e sili ona fiafia iai ile maketi o meaafale. Peitaʻi, o kapoti e iai faitotoʻa e lua o loʻo taofia pea le latou eleele. Latou mamanu aofia ai o le mulimuli ane elemeni aoga:

  • lua faitotoʻa (tasi o latou e mafai ona i ai faʻamau faʻaopoopo i luga);
  • fata faalava (e mafai ona faaaoga e ofi ai i aso uma ma lavalava faigaluega);
  • o se pa mo tautau ma ofu (o le mafuaʻaga lea e faʻaigoaina ai lavalava o lavalava);
  • mezzanine (nofoaga mo pulou, ato).

E mafai foi ona i ai ni matau, seevae seevae ma potu faʻapitoa mo mea taua. I nisi tulaga, o le pito i totonu o le uʻamea faʻataʻitaʻi e faʻaopoopoina e faʻata. E talafeagai lenei mea aua e faʻatagaina ai oe ona iloiloina ou foliga vaaia i le taimi lava e uma ai ona sui ofu.

I tulaga o latou fafo mamanu, uamea lua-vaega kapeneta faigata ona ese mai masani kapeneta. E i ai foʻi a latou itu e lua, o le pito i lalo ma le taualuga, ma o mea e faʻatumu i totonu e mafai ona suia e tusa ai ma uiga o ituaiga faʻapitoa.

E mafai ona tuʻufaʻatasia uʻamea uamea i ni potu vateatea. E masani lava, o lenei filifiliga e faʻaaogaina i le gaosiga i le tulaga o ofu faʻapitoa ma fausia-i suiga potu.

Ituaiga

I ni nai sefulu tausaga talu ai, sa i ai ni ofu masani se ofu e lua apaau: i tua atu o se tasi o faitotoʻa sa i ai se pa mo tautau, ma tua atu o isi - fata ma drawers. I le taimi nei, ituaiga o uamea meafale o loʻo faia i le tele numera o filifiliga, ae i totonu o mea uma tele, o le autu ituaiga o oloa e mafai ona iloga.

  • faigofie lua-vaega - o ia lavalava faʻaavanoa tuʻufaʻatasia potu e le gata mo lavalava o aso uma ma aitema a le tagata lava ia, ae faʻapea foi mo lavalava faigaluega. I le tele o tulaga, o lenei ituaiga o teteʻa e faigofie lava;
  • modular - i lenei tulaga, o tagata faʻaaoga uma o le kapeneta e tuʻuina atu i ai le pea sela, ma afai e i ai le le lava o le avanoa, o se faʻaopopo faʻaopopoga ua faʻaopopoina i le taimi nei module, lea e fausia ai le tasi atoa ma ia. O sea faʻalautelega e mafai ona faʻataunuʻuina pe a manaʻomia, ma na o le pau le tapulaʻa o le tele o le nofoia avanoa. Lenei 2-apaau ofu e mafai ona ofi i totonu o soʻo se potu laʻei.

O ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaauupegaina i afi eletise e mafai ai ona e vave faʻamago ofu o tagata faigaluega ma seevae. I se faʻaopopoga, latou i ai se ufiufi poʻo le agavaʻa e faʻafesoʻotaʻi atu i se faʻaaluina masini. O ia kapoti mago e masani ona faʻapipiʻi i suiga potu o pisinisi tetele e manaʻomia ai ona faʻamamago lavalava faigaluega.

Faigofie

Laugatasi

Gaosiga mea

Mo se taimi umi, laupapa na manatu o le sili talafeagai mea mo le fuafuaina o lua-apa apa kapoti, ae o lenei uamea meafale ua matua luluina le masani ai stereotype. O lenei mafuaʻaga ona o le mea moni o lenei e masani ona manaʻomia le tuʻuina o kapoti vaega i nofoaga faitele, ma o le faia ia latou fafo mai fafie o le a matua le aoga, aua o lenei tulaga o loʻo i ai se avega tele i luga o faitotoʻa.

E sasaa e tagata fata ona toe faʻatumu lea i mea. I se faʻaopopoga, o tulaga faʻagaioia o ofu faʻa lua e masani lava ona mamao mai le lelei, talu ai o elemeni laupapa, e le pei o uʻamea, e le mautu i suiga o le vevela ma le susū o tulaga.

Mafaufau i nei manatu, ua manino ai o ia meaafale e tatau ona i ai le maualuga laei teteʻe, o lea o le faʻaaogaina fafie e matua le talafeagai E faʻapena foi le tutusa i isi mea "fale". Mo se faʻataʻitaʻiga, chipboard i le maualuga o le susū amata amata fulafula, solo, toetoe lava a le mafai gafatia ma deforming aʻafiaga. E faʻapena foi faʻafitauli e masani ai mo fiberboard ma MDF.

O le isi tulaga lelei o faʻataʻitaʻiga uamea o kapoti o latou tau maualalo. Elemene o lenei mea e faigofie ona faʻagasolo ma e mafai ona mamanuina i soʻo se manaʻoga foliga.

O le uʻamea faʻaaoga e fai ai meaafale e teteʻe atu i le ele, ma afai e i ai se loka maufaatuatuaina, o sea lavalava lua-faitotoʻa mafai ona faʻaaogaina e teu ai mea e toeititi lava soʻo se aoga.

Foliga ma fua

O le tele o taimi, o le va i totonu o se faʻatafafa oloa ua vaevaeina i le lua tusa tutusa vaega:

  • potu i fata;
  • potu ma se pa mo faʻatautau.

Ma fata

Barbell

Ae o fomu, o loka e mafai ona:

  • faatafafa - ma o le vaʻai i le tafatolu e mafai ona tu saʻo ma faʻataʻamilomilo;
  • sikuea - o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e masani ona tele-vaega, ma o vaega taʻitasi e mafai ona umi pumoʻomo ma faʻataʻitaʻia e le tele sikuea sela.

O itu i fafo o ia ituaiga faʻatusa e matua fesuiaʻi lava:

  • maualuga - 180-200 cm;
  • lautele - 53-82 cm;
  • loloto - 49-50 cm.

I se faʻaopopoga, kapeneta mafai ona faia e okaina, i le amanaʻia ai o le tagata lava ia manaʻoga o le lumanaʻi e ona. O la latou potopotoga ma le faʻateʻaina e le faigata, o le tele o tagata iloiloina ia meaafale pei o le lagolelei ma feaveaʻi. O le faʻaaogaina o potu e lua-potu faʻaopoopo e maua ai le avanoa tasi le taimi e tasi i potu uma o lavalava.

O le faʻatumuina totonu o uʻamea faʻataʻitaʻiga i ai uamea mafai ona fetuʻunaʻi i taimi uma i lou fiafia i ai. E oʻo foi i le mauaina o se sauniuni mea afifi e le faʻatapulaʻaina le tagata faʻaaoga, o ia e mafai ona aveʻese vaega le talafeagai pe fesuiaʻi nisi elemene.Pau lava le drawback o se lua-faitotoʻa ofu o le manaʻoga mo faʻaopopo avanoa e tatala ai faitotoʻa. Lenei taimi e tatau ona amanaʻia i le taimi o faʻapipiʻiina.

Filifiliga ma le faʻatulagaina tulafono

Uamea 2-vaega ofu faʻataʻitaʻi toetoe lava a le foliga mai o ni faʻataʻitaʻiga. O mea na faʻaaogaina ma le seti o elemene e matua eseʻese mai mea na i ai muamua. Lenei faʻatagaina oe e faʻamalositino sili atu saolotoga o filifiliga, filifilia tonu na oloa o le a fetaui ma lou tofo.

Ina ia filifilia oloa maualuga maualuga, o mea nei e tatau ona mafaufauina:

  • fua - o lenei faʻailoga e tatau ona faʻatusa i le tele o le potu o le a tu ai le kapeneta. O oloa ma le loloto e le sili atu i le 45 senetimita o le a "ofi" i totonu o se tamaʻi potumoe. I potu o se lautele atu vaega, faʻataʻitaʻiga o sili atu loloto o le a talafeagai;
  • meafaitino - oe le tatau ona sefe i luga o le tulaga lelei o meaafale, ona umi lea o le a tautua mo se taimi umi ma o le a le manaʻomia se vave suia;
  • fausia malosiaga - o lenei faʻailoga e tutusa lona taua ma le tulaga lelei o mea na faʻaaogaina. Afai o le faʻapipiʻiina e faia tutoʻatasi, ona tatau lea ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete faʻamau ma faʻamau e faʻaaogaina mo le faʻamaoni ma le faʻatuatuaina;
  • gafatia - o le iloiloga o lenei parameter faʻalagolago faʻatatau i le numera o tagata o le a faʻaaogaina ia ma luga o latou lava manaʻoga.

O le le talafeagai tuu lua-vaega kapeneta le lelei aʻafia ai le atoa totonu. Ina ia aloese mai lenei, oe tatau ona tausisi i nisi tulafono mo le tuʻuina o ia meaafale:

  • e sili ona talafeagai le tuʻuina o se uʻamea 'ofu mo lavalava i le tulimanu o le potu pe faʻasaga i le puipui (o lenei mea o le a faʻaititia ai le leiloa o le avanoa e fesoʻotaʻi ma le tatalaina o faitotoʻa);
  • ina ia mautinoa le zoning o se potumoe poʻo le vasega pepe, oe mafai ona faʻapipiʻi ia lavalava ma lona pito itu i le puipui;
  • i potu o se tamaʻi eria, faʻapipiʻi lava pusa tuʻufaʻatasiga (e tatau ona i ai sina latou loloto);
  • faʻaaoga faitotoʻa faʻatonu, o le tisaini e talafeagai mo le faʻavasegaina o le faitotoʻa ma ufiufi ai se vaega taua, e le talafeagai mo tamaʻi potu.

E tatau ona e manatua i taimi uma e le mafai ona tuʻu se ofu faʻalava e 2 i tafatafa o elemeni faʻavevela (maa), ae e atamai le taumafai e tuʻufaʻatasia i laulau, sofa poʻo moega. Faʻavae i luga o nei fesoasoani, oe mafai ona faia se filifiliga lelei ma faʻamalieina totonu o le potu ma se matagofie ma aoga meaafale meafale.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: RSA BAND-IA LAVALAVA TEUTEU FAASAMOA (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com