Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga moega mo moe mo teineiti, lelei faʻalelei

Pin
Send
Share
Send

O le moega o se meaafale e manaʻomia e le tamaititi mai lona fanau mai. E ui lava i le taimi muamua e tele pepe e momoe ma o latou matua, mulimuli ane latou manaʻomia se isi moega. Afai e laʻititi le vaega o le potu, ma e toʻatele ni tamaiti o le aiga, e mafai ona faʻaaoga se moega moe mo teineiti poʻo tama. O a filifiliga filifiliga mo tamaʻi purinisese?

Filifili filifiliga ma a latou faataʻitaʻiga

O tagata gaosi onapo nei e ofaina le tele o filifiliga mo moega moe, e mafai ona e filifilia ai se filifiliga e sili ona lelei mo potu moe a tamaiti.

Faʻaletino masani

O se moega mo ni tamaiti se toʻalua e mafai ona ofi ai mea eseese e pei o drawers, lavalava, pusa o drawers poʻo le laulau. Ae o le filifiliga masani e manatu o se mamanu aofia ai na o lua nofoa i luga o le tasi luga o le isi. O le ata e aofia ai foʻi sitepu i le fogafale lona lua ma se pa mo le pito i luga. I se miti, e mafai e tamaiti ona togi ma feliuliʻi ma le faʻatonutonuina i latou lava, o lea o le a avea le pa ma se puipuiga faʻatuatuaina mo le afafine.

Lenei faʻataʻitaʻiga ei ai mea lelei nei:

  • Taua sefeina i le potu avanoa. E moni lenei mea pe a fai o le tamaititi ua le o toe muamua pe masaga na fanau, ma o le eria o se fale mautotogi poʻo se fale e matua faʻatapulaʻaina;
  • O le sitepu i le fogafale lona lua o se laʻau taʻaloga faʻataʻamilomilo pa, e faʻatagaina ai le atiaʻe maso o le tamaititi mai le taimi o tamaititi;
  • Sefe i tupe. O se faigofie masaga mamanu tau itiiti ifo i le lua eseese moega;
  • Fausiaina o se mea taalo mo le tamaititi. Tamaiti fiafia i luga o le fogafale lona lua ma i pa talafeagai, o le moega o le a alofaina e teine ​​e toalua.

O le umi o le nofoaga e tusa ma le 190-200 cm. O le lautele o 70-80 cm. I nisi faataitaiga, ona o le mea moni e faapea o le apefai faia i se tamai tulimanu, o le pito i lalo fata o 10-20 cm lautele atu nai lo le pito i luga tasi.O le aofaʻi maualuga o le faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 150-180 cm. O le fata i lalo e mafai ona i ai i le maualuga o le 30-40 cm mai le foloa. O le mamao i le va o le tiers e tusa ma le 80-105 cm - o lenei maualuga ua lava lea mo le tamaititi e nofo i luga o le moega e aunoa ma le punou.

Aveesea

O se tasi o filifiliga sili ona sefe mo le moega faʻalua o se toso-mai faʻataʻitaʻiga. A gaugau, e pei o se masani umi umi nofofua moega. I le afiafi, o le lona lua moega moe faaseʻe mai ai e pei o se atigipusa.

O le retractable faʻataʻitaʻiga sili ona lelei:

  • E le faʻatupuina se lagona o le pisi i totonu o le potu, aua o lona maualuga e le sili atu nai lo le masani masani fausaga, ma o le pito i lalo e minoi i totonu i le ao;
  • O le vaega lona lua e le maualuga, o le mea lea e leai se lamatiaga o le tamaititi pa'ū mai le fogafale pito i luga;
  • E faigofie i mataupu pe a fai o le lona lua nofoa e le masani ona faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a sau se uo teine ​​e alu e moe i le po ma lana tama teine;
  • Sefe avanoa i le potu.

O le lautele ma le umi o le lua nofoa o le a eseese: o le faaopoopo faamalu mafai ona 190 cm le umi ma 80 cm lautele, ma le faataamilosaga o le pito i luga o le vasega o le: 90x200 cm. O lenei eseʻesega i le tele e mafua mai i le mea moni o le maualalo tier e tatau ona ofi atoatoa pe a gaugau lalo o le autu nofoaga moe O le maualuga o moega, faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, e 55-85 cm.O le faʻaopoopoga nofoaga moe e maualalo pe a taavale i fafo. O le faʻamoe e faʻavae i luga o beech lamellas 1.5 cm mafiafia ma 7.5 cm lautele.

Mo pepe faatoa fananau mai ma talavou

E i ai tulaga pe a tulaʻi mai se pepe fou i totonu o se aiga ma se afafine talavou. A o faasolo ina matua, na te manaʻomia se isi mea moe. I lenei tulaga, tamaiti moega moega e mafai ona o mai e laveaʻi. O tagata gaosi latou te ofaina ni filifiliga e fai ma sui o le potu i luga le moega masani, ma o le moega taʻalo e tu i lalo.

A faʻapea e le mafai ona e faʻatauina meaafale ua uma ona saunia, ona mafai lea ona e faia se faʻataʻitaʻiga lua i le faʻapipiʻiina o le lona lua i le moega a le ulumatua. Ioe, a o le uii lona afafine e laʻititi, o le a moe i le fogafale muamua, ae o le matua e tatau ona alu i luga.

O le umi o le nofoa e tatau ona 190-200 cm. Talu ai o le matua tamaititi ua uma ona avea ma tagata matua, pupuu moega o le a le galue. O le lautele o le faamalu o le ai ai i le itulagi o 80-90 cm.O le pito i lalo fata mo le pepe fou e tatau ona faʻaauupegaina i se puipuiga puipuiga. E mafai ona faia i slats 7.5 cm lautele ma 1.5 cm mafiafia.

Ma lavalava

O moega moe mo teineiti e mafai ona faʻafouina i ofu tuusaʻo. Afai e te manaʻomia ni nofoa atoa e lua, e mafai ona tu le ofu i le itu ma ia gatasi ma le ata o le moega.

O le tamaititi laititi e masani ona moe i lalo, o lea o lenei moega mafai ona faia laʻititi ma, ona o le eseʻesega, fausiaina se lauiti potu ofu i le itu. O le moega i luga o le a 200 cm le umi ma le pito i lalo 160 cm.I le itu o le ai ai le avanoa mo le 40 cm lautele kapeneta. O le kapeneta mafai ona ofi atu i le 4 fata. Ina ia faʻafaigofie ona aumai ni mea mai ia latou, o latou loloto e tatau ona laʻititi ifo nai lo le lautele o le moega - tusa o le 40-50 cm.O teine ​​e masani ona tele o latou lavalava, o lea o le loka o le a le sili atu. O le lautele o ia ituaiga faʻatusa e tusa ma le 80-100 cm.

O le ata ma se kapoti e faʻapea o le i ai o le tasi potu - luga o le fogafale lona lua. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e talafeagai i lo latou faʻatagaina oe e sefe avanoa i totonu o le potu e ala i le tuʻuina uma o moega, lavalava, ma isi elemeni manaʻomia tatau i le tasi nofoaga.

Ma se pusa pusa

I se faʻaopopoga i lavalava, o se moega mo talavou mafai foi ona i ai ni pusa ato. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o loʻo tu ai drawers i lalo ole fata muamua. E faigofie lenei, aua e faʻatagaina ai oe ona faʻaaoga lelei le avanoa i lalo o moega.

Afai o le umi o le moega e 200 cm, ona 2 lapoʻa tele o 95 cm le umi e mafai ona tu i lalo. O le maualuga o le pusa e tusa ma le 20-30 cm.O le lautele o le moega e mafai ona tusa 80-100 cm.O le maualuga o le ulu ulu o 160-180 cm.O le mamao i le va o le tiers o 80-100 cm.

O se tali manaia o le faʻatinoina o laʻasaga i le tulaga o atigipusa. E mafai ona e aʻe i le fogafale lona lua e le o se sitepu faʻasaga i luga, ae o sitepu o loʻo tu i autafa o mea e moe ai. Laʻasaga taʻitasi e avea o se drawer ma o lea o le sitepu e tuʻufaʻatasia ma le pusa o drawers. O le drawer pito i lalo ei ai le loloto tutusa ma le lautele o le fogafale lalo. Afai o 80 cm ma e 4 sitepu i le fata lona lua, ona o le loloto o pusa o 80 cm, 60 cm, 40 cm ma 20 cm. O le umi o le nofoa i le va o 190-200 cm. O le umi atoa o le fausaga e tusa ma le 240 cm.

Ma le laulau galuega

O se tamaititi e 6-7 tausaga le matua e alu i le aoga ma na te manaʻomia se nofoaga e fai ai ana meaaoga. Afai o le vaega o le potu e le lava mo se tuʻu eseʻese kesi, oe mafai ona tuʻufaʻatasia se moega ma se galuega (suʻesuʻega) nofoaga. O le moega moe ma le kesi faigaluega ua fuafuaina mo le tasi teine. O le fogafale lona lua o loʻo nofoia e se moega, ma le muamua o se laulau. E le o nofoia le atoa vaega o le fata pito i lalo, o lea la e mafai ona tuʻuina i lalo o le moega se tamaʻi pusa o drawers mo tusi aʻoga, api ma isi mea faapena.

O le maualuga o lea moega e tusa ma le 160 cm. O le umi e 190-200 cm, o le lautele e 75-100 cm. E tusa o le afa o le avanoa i luga o le fola o le eleele e mafai ona nofoia e se laulau - 100 cm. O le mamao mai le laulau i le foloa e tusa 75-80 cm.

E taua le manatuaina o se tamaititi manaʻomia moli lelei e faʻataʻitaʻi. O le gaioiga e mafai ona foʻia i se lamepa lamepa, ae e taua le susulu o le la. O le mea lea, e sili atu le tuʻu o le moega i tafatafa o le faʻamalama matala. E mafai ona tuʻu i autafa o le puipui e sosoʻo ma le mea o loʻo iai se faʻamalama. Ma o le moli o le a pa'ū luga o le laulau mai le itu, ma o le teine ​​o le a mafai ona suʻesuʻe lesona e aunoa ma le afaina ai ona mata.

Tulimanu

Tulimanu faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia 'eseʻese fasi meaafale i ni lua-tier fausaga. O le fata pito i lalo e tuʻu faʻatasia i le pito i luga, ina ia i ai le avanoa i lalo o le fogafale lona lua mo se kapeneta, pusa o drawers poʻo se laulau. O le fata pito i lalo e mafai ona i ai isi drawers i lalo o ia. Ma luga, luga o le muamua fata, o le ai ai avanoa mo fata poʻo se tamai kapeneta. Sitepu i le fogafale lona lua ono aofia ai atigipusa. O le moega moega e mafai ona tuʻufaʻatasia toeititi lava manaʻomia elemeni o le potu o le tamaititi.

O fua o nofoaga e momoe ai o 190-200x80-100 cm O le maualuga o le fata pito i lalo e tusa ma le 50-60 cm, o le pito i luga o le fata o lo o i ai le mamao o le 140 cm mai le foloa. I le pito i lalo o le ai ai avanoa mo se laulau tulimanu ma fua o 100x100 cm.

Tagata liliu

O se tali manaia o le faʻatau se transformer. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga aofia ai elemeni e taʻalo le vaega o le laulau i le ao, ma gaugau i se atoa moega i le po. Ioe, o tagata fesuiaʻi e i ai le taugata tele, ae i potu e taua uma mita, o na ituaiga o le a talafeagai. O le tau tele e mafua ona o le i ai o se siʻiina auala. Nei o ni aoga o nei faʻataʻitaʻiga:

  • O le tamaititi aʻoaʻoina le faʻatonutonuina o le tulaga lelei i luga o le laulau, aua i le po e tatau ona gaugau. E fai le moega i aso uma;
  • O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, pei o ni moega moega, sefe avanoa avanoa.

O le umi ma le lautele o potu e masani ai - tusa o le 190-200x80-100 cm. Afai o le moega e 90 cm le lautele, o le laulau e mafai ai ona liua ei ai le loloto o le 60 cm. O nei 30 cm e faʻaaogaina ina ia ofi le faʻamoe i se tulaga faʻatulagaina i luga o le laulau. O le lautele o le laulau o le a tutusa ma le lautele o le moega.

Lea mamanu e sili

A filifilia se moega mo se potu teine, e taua le mafaufau i le mamanu. E fiafia teine ​​i lanu pupula matagofie. O teine ​​matutua e masani ona fiafia i pastel shade, o mea le faʻapisinisi meaafale o le sili filifiliga. Oe mafai ona teuteuina ma susulu elemeni oe lava faʻaaoga pepa faʻapipiʻi poʻo aluga.

O le maualuga o le pito i luga e tatau ona lava ina ia mafai ai e se tagata matua ona nofo i luga o le fogafale muamua e aunoa ma le punou. O le moega e le naʻo le pau lea o meaafale, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma isi meaafale. Afai o faitotoʻa, sana, ofu faʻafuaseʻi, fata e faia i laupapa, o lona uiga o le faʻataʻitaʻiga ma uʻamea elemeni o le a le ofi lelei i totonu o le aotelega o totonu ata.

E teuteu ai le vasega pepe, e mafai ona e filifilia sitaili:

  • Talofa-tekonolosi - moega e tatau ona i ai se laconic mamanu. Latou mafai ona faia i palasitika ma aofia ai elemeni chrome;
  • Faʻaletino - e iloga i le vaʻalele ma le teuteuina o mea taua. E mafai ona faʻaaogaina le faʻasologa E talia ma le faʻatagaina ni pupuni ma ni ie puipui malu i paolo malulu;
  • Minimalism - o ia faʻatusa foliga faʻaonapo nei ma faʻalelei. Latou te le aofia ai le teuteuina teuteu elemeni, o fomu e faʻamaʻaʻa, faʻatulagaina saʻo foliga;
  • Ecostyle - e aofia ai le faʻaaogaina o mea masani mo le fausiaina o meaafale. O se moega laupapa mautu e le valiina o le mea lava e te manaʻomia.

O le agaʻi atu i le filifiliga o mea e momoe ai mo potu a teine, e mafai ona e fausiaina se siosiomaga mafanafana ma le mafanafana i le vasega pepe.

Tekonolosi maualuga

Faʻaletino

Mafaufauga

Ecostyle

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tali O Le Ioe Say SomethingSamoan Version (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com