Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fausiaina o se moega podium i ou lava lima, le talafeagai mea faigaluega

Pin
Send
Share
Send

O se filifiliga manuia o totonu elemeni mafai ona foia taua faʻafitauli: faʻalauteleina le potu, faia ia multifunctional, faʻaopoopo faatosina ma tisaini i le manaʻomia sitaili. Mo se potumoe, o se lelei fofo o le faia o se podium moega ma ou lava lima, aua o le a ofi lelei i totonu o le potu. O se vaega iloga o le oloa o lona lua-tulaga mamanu, lea e tuʻufaʻatasia uma aoga lelei ma se uluaʻi mamanu maua. O le faia o lou moega o oe i totonu o le malosiʻaga o se fale tufuga o loʻo ia te ia le poto masani e galue ma mea filifilia.

Oloa foliga

Galue amata i le sauniuniga poʻo le filifilia o se poloketi, o lona faʻavae o le a avea ma ata e faʻailoa mai ai le tele o itu o le potu, foliga o le moega ma ona tulaga masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina faʻamatalaga mai autu o mataupu poʻo ni ata tisaini mai polokalame televise. O se auala sogasoga o le a fesoasoani ia te oe fetuʻunaʻi le maeʻa poloketi mo lou oe lava fale, faia au oe lava fetuʻunaʻiga i ai. O le tuʻufaʻatasia o le a foliga mai e sili atu ona manaia, pe a fai lana lava faʻamatalaga na fausia mai le tele o aitia.

O le aoga sili o le moega podium:

  • e i ai sona mamanu e le masani ai;
  • le avanoa e faʻavasega ai avanoa faʻaopoopo e teu ai mea e momoe ai;
  • sone o avanoa.

O le le lelei o le oloa: e tele le avanoa, e le mafai ona minoi pe a manaʻomia. E le talafeagai mo tagata o loʻo tiga soʻoga.

Ina ia vaʻai faalemafaufau pe faʻafefea ona fai se moega pulelaa, e tatau ona e iloa foliga masani i ituaiga uma o meaafale. O le ata e aofia ai faʻamatalaga nei:

  • pa afi;
  • elemeni faʻaopopo (faasitepu, nofoaga e teu ai, ma isi);
  • suiga auala;
  • elemene o teuteuga i fafo.

Lua ituaiga fausiaina e mafai. I le muamua tulaga, o le toso-mai podium moega o lo oi totonu ma fola pe a manaʻomia. I le vaega lona lua, o le mea e moe ai e tu, o loʻo tu i le pito i luga. E tofu uma a latou lava mea lelei. O le moega toso mai fafo e faʻatagaina oe e faʻaaoga lelei le vaega o le potu i le ao, ma i le po, pe a leai se manaʻoga faʻapena, e faʻaaogaina e fai ma malologa. O le filifiliga lona lua e talafeagai aua o se taua tele avanoa e aliali mai i lalo o le pulelaa. O le fausaga mafai ona fausia mai le tasi puipui i le isi, vaevaeina le potu i ni vaega se lua i le lautele atoa. O nisi taimi e sili atu ona talafeagai e faia le tulimanu podium. Oe mafai ona maua oloa ata i le tulaga o se fausaga tutoʻatasi o le fua o le potu, le mea ua taʻua o "motu".

Lenei aso e faʻaaoga lelei le faia o moega ma le faʻapaologa. O lenei miti e mafai ona faʻatinoina ma le aoga. O le mea e tatau ona faʻapipiʻi ai le moega, e faia ai le pulelaa, lea o le a faʻaaogaina e faʻaopoopo i ai le avanoa e teu ai.

Le masani mamanu

Avanoa faʻaopoopo faʻaopoopo

Faʻailoga

Aveesea

Tumau

Mea manaʻomia ma mea faigaluega

Mo tutoʻatasi galuega, o le a sili ona lelei e faʻaaogaina se laʻau o se faʻavaʻa. E faigofie ona faʻagasolo ma gafatia. E sili atu ona faigata le galue ma le uamea, ae afai e iai sau mea faigaluega talafeagai ma agavaʻa, e mafai ona e faia se faʻavaʻa mai lenei mea. Mo le tele o tufuga fale, o le utupoto e sili atu ona talafeagai e faʻaaoga. A faʻatau, oe tatau ona faʻalogo i le geometry. O mea faigaluega e te manaʻomia:

  • roulette;
  • tulaga fale;
  • sikuea;
  • hacksaw poʻo lima uʻu lima lapisi;
  • vili, faovilivili;
  • perforator (mo le faʻamau faʻamau i fola laupapa ma pa sima pa);
  • samala;
  • o se seti o tipi.

Ina ia galue ma le faʻaumaina o mea, oe ono manaʻomia se stapler, kelu, fale mixtures. Vavaeʻese, oe tatau ona mafaufau i le faʻaputuga sisitema. Oe mafai ona faʻaleleia vaega o le fausaga ma oe lava-tipi faʻovilivili, tulimanu, uʻamea elemene o se faʻapitoa foliga. O le maeʻa podium mo le moega o le a maua le taua faʻalavelave i le taimi o taotoga. Mo lenei mafuaʻaga, o le eletise fausiaina faia ma le faʻaeteete lava. Oe le mafai sefe i luga o le tulaga lelei o le talaʻaga ma le numera o faʻamau. E fautuaina e faʻaaoga le 5 x 5 cm pa, pe sui i seisi, lea o le aofaʻi o lua autafa itu o le a avea ma le 10 cm, mo se faʻataʻitaʻiga, 6 x 4 cm poʻo le 4.5 x 5.5 cm.

O mea faʻamutaina mo le teuina o le moega e filifilia e amanaʻia ai le ituaiga masani o totonu. E taua le faʻamautinoa saʻo o le ituaiga ma le lanu o le ufiufi. Ina ia faia lenei mea, e fautuaina ia ave i le faleʻoloa se faʻataʻitaʻiga totoe mai se toe lipeaina muamua. E mafai ona e teuteuina le fausaga i auala nei:

  • vali ma varnish;
  • pepa puipui;
  • teuteu puipui puipui;
  • laupepa o laupapa laminated chipboard, LMDF;
  • laupapa laupapa laupapa;
  • fola ufiufi (linoleum, kapeti laupapa, laminate, kapeta).

O le maeʻa vaʻaia o le a tuʻuina atu i le pulelaa e ala i faʻaopopo faʻaopoopo elemeni: MDF talaʻaga, curly slats, totoga. O le filifiliga mulimuli filifiliga e faʻalagolago i mafaufauga o le matai. O le sitaili o le potu o le a taʻu atu ai ia te oe le foliga ma foliga o tagata taʻitasi auiliiliga. A faʻapea e mafai ona e faʻaaogaina tioata, uʻamea, palasitika mo mea maualuga, ona mafai lea ona ofi i totonu o le Provence o ceramics ma ie.

Mea faigaluega mo galuega

Fola ufiufi

Vali ma varnishes

Utupoto laupapa

Laasaga sauniuni

O fea e amata ai, faʻafefea ona fai se moega ma le pulelaa i ou lava lima, o le a manino pe a e vaeluaina le galuega i ni laʻasaga. Ae le i faapipiiina, oe manaʻomia le suʻe pe faia sau oe lava ata. Latou te taulaʻi i le usitaʻia o le moega ma fua o le potu. Afai e tatau ona fetuʻunaʻi ia fua, ona latou faia lea i se fua faʻataʻitaʻiga ina ia vaʻaia e vaʻaia. O le le mafaufauina o le kopiina o se poloketi sili ona alualu i luma e le ofi i totonu o le potu e mafai ona taitai atu ai i le le paleni na fuafuaina e le tisainiina mo se faʻapitoa nofoaga. E sili atu le leaga pe a le faʻatusatusa le ata i le sitaili ma le lanu.

E faigofie lava ona faʻamatalaina le ata ua maeʻa. E masani ona 'eseʻese lanu e faʻaogaina mo faʻailoga. Ae ui i lea, o le a le ova tele le vaʻaia o le fausiaina o le auiliiliga polokalame. Ma le manino o le a mafai ona fuafua le numera o vaega ma a latou maʻoti fua.

I le isi laasaga, o le aofaʻi o autu mea ma isi elemeni mo le moega ua fuafuaina. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le iloa e le gata i le aofaʻi o ata ma sikuea, ae faʻapea foi ma le ituaiga o le faʻatau atu o oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, laminated chipboard sheet, laminate, panels have standard standard size. E tumau pea le fasi pe a tipi. O nisi oloa e sili atu ona talafeagai e faitau o se fasi. O se auiliiliga auivi o le a avea ma lelei fesoasoani fuafuaina. Faʻamoemoeina i le fomu faʻatau atu, o mea e ono manaʻomia sili atu nai lo le nominal eria e 10-30%. O se faʻaopoopo malaga mo le mea leiloa e masani ona sili atu le taugata nai lo le aitema lava ia. A maeʻa loa mea uma, ona amata loa lea ona tapena le potu. O le poloketi manaʻomia nisi poʻo uma o mea nei:

  • le faʻaleaogaina o fale tuai;
  • kilia o le vaega mo le pulelaa;
  • faʻaopoopo faʻapipiʻiina pe suia o mea faigaluega (uaea eletise, paipa faʻavevela, sapalai o le vai, ea);
  • toe faʻaleleia o mea ua faʻaleagaina;
  • o le oloa o faʻailoga luga o le foloa ma puipui.

E mafai ona aveʻese le ufiufi o loʻo totoe i lalo o le pulelaa. Afai o lona tulaga e faʻamalieina, ona fautuaina lea e faʻaaoga ia mo le faʻaumaina o se fou fausaga.

O le fausiaina o le pulelaa faʻatoʻa amataina pe a maeʻa uma sauniuniga galuega. Tuʻuina o se uaea mo le outlet i se taimi mulimuli ane, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a avea ma se faʻafitauli.

Fausiaina ata

Lisi mo se toso-mai moega

Gaosiga faʻatonuga faʻalagolago i le ituaiga o fausiaina

Afai o ata ma ata mo le gaosiaina o se moega ma le puluma e kopiina mai se isi poloketi, ona tatau lea ona siaki le tele o le potu. E sili atu pe a fai o le faʻataʻoto e masani ai. E faigofie atu ona maua ma laʻititi ifo le tau nai lo le tasi faʻamau. O se taua taua mo le manuia galuega o le a tausisi i tulaga. O mea sese i faʻatusatusaga, filifiliga o mea faʻaaoga ma faʻamaeʻaina mea e mafai ona matua mimilo ai le iʻuga. O nisi nofoaga autu e faʻaavanoaina ai latou e faʻaaogaina se mea talafeagai mo le fuafuainaina o meaafale - o se ata e aofia ai ma le seti o vaega ua uma ona saunia. Tele o latou e leai se totogi, faigofie e faʻaaoga, ae faʻamaonia totonu o le faʻamoemoega totonu.

Moe i luga o le tulaga

Faatasi ai ma lenei faʻatulagaina, o le faʻamamafaina o luga o le fausiaina o tagata-faʻauo potu teuina. O le mea moni, o se moega podium ma drawers e iloga i le tele tele. O lea laʻasaga i lea laʻasaga:

  1. Latou te faia faʻailoga faʻaaogaina le tulaga fale ma fua faʻapipiʻi i luga o puipui ma le foloa.
  2. Latou te aveina poloka 4.7 x 2.7 cm ma faʻamau faʻamau i latou i kelu poʻo sikulini ia faʻatulaga ai le moega faʻavae.
  3. Lagolago pa faʻatulagaina: 2 - i tafatafa o le lumanaʻi moega, 1 - saʻo i le ogatotonu, 3 taʻitasi - i le ulu ma tua, 2 - i autafa, latalata i le ogatotonu.
  4. Faapipii le faalava pa i le itu o le a tuʻu ai i luga ia drawers, faʻovili le T-foliga lagolago.
  5. Faʻapipiʻi sliding masini mo drawers. Usitaʻi i le fautuaina fua, faapalepale faamaotiina i le faapipiiina faatonuga.
  6. Latou te faʻamau uma elemeni faʻavae.
  7. Latou te faia teuteuina ufiufi o le fausaga ma maeʻa mea.
  8. Aoina le faʻavaʻa o le moega e tusa ma le ata. E mafai ona faia i laminated chipboard, meaafale plywood poʻo le laʻau masani. O le faavaa ua primed ma varnished.

E masani ona le lava le agavaʻa a le aliʻi e faia atoa le pulumaga i ona lava lima. O fale gaosi meaafale o se faigata faiga. Ae o le fausiaina o dais mo se nofoaga moe e sili atu ona faigofie. Oe mafai ona faʻapipiʻi se faleʻoloa-faʻatau moega i luga o le tulaga maualuga e fetaui ma le sitaili o teuteu.

Matou te saunia le auivi lagolago

Matou te tuʻuina lagolago lagolago

Matou te faʻapipiʻi ma faʻamalosia le pa faʻavaʻa

Aoina o pusa moega

Faʻapipiʻi sliding masini

Matou te faʻamauina elemene ma faʻasolo i latou i mea faʻauma

Tuʻu faʻatasia o se mea moe

Fai-oe-oe lava podium moega ua sauni

Ma se moega toso mai i fafo mai le nofoaga

I le faʻavae, o le faʻapotopotoga o sea ituaiga fausaga e le ese mai le ituaiga muamua. O le pa uila e faia i le tutusa auala. O le toso-fafo vaega mo le moega e faʻatasia mai se pa o le 50 x 50 mm, ona avea lea poʻo le maeʻa faʻavae poʻo se laupepa laupapa tuʻuina. Limiters e faʻamau i autafa, o se teuteuina vaega e faia i le pito i luma vaega. E atamai le sapalaiina atili o mea faʻamau faʻamau. Filifili filifiliga auala:

  • fale - taʻitaʻi laupapa i le tino o le pulelaa mo le faʻataʻavaleina o le moega i luga o casters;
  • gaugau - a gaugau latou faʻaalu sina avanoa laitiiti ma, a maeʻa ona faʻalauteleina, e aumaia i le tulaga manaʻomia;
  • faʻapitoa mo ia ituaiga fausaga (e le tele ni ituaiga, ma e fai lava si taugata);
  • faʻapitoa, faia e tusa ma ata i kamupani faʻapitoa.

O se sliding faitotoʻa masini mafai ona faʻaaogaina o se sliding masini. Faʻatusatusaina faʻataʻitaʻiga i tau e le eseese tele mai polofesa paʻaga mo meaafale. I le tulaga o le malosi ma le faʻatuatuaina, latou i le tele o tulaga sili atu.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le auala e toe faʻafoʻi ai, e tatau ona fetuʻunaʻi e tusa ma faʻatonuga. O lenei o le a mautinoa ai lona le motusia faʻagaioiga i le lumanaʻi. A maeʻa uma galuega faigata, latou te o atu i le faʻaumaina o le moega. O le tele o ituaiga o mea maeʻa e mafai ona faʻaaogaina e teuteuina mo le pulelaa, mo se faʻataʻitaʻiga, laupapa laupapa, laupapa, palasitika, ma isi mea. Lenei o mea uma e faʻatapulaʻaina naʻo le mafaufauga a le aliʻi ma fetusiaʻiga faʻataʻitaʻi ma isi vaega o totonu. Afai o le pulelaa ua fuafuaina e faʻaaogaina i le vasega pepe, e aoga le tuʻuina o se kapeta i luga o le oloa.

Pe a mafaufau e uiga i se pulelaa ma se toso mai fafo moega, e tatau ona manatuaina o le masani ona faʻaaoga mafai ona faigata i le faʻataʻitaʻi. O le masini e ofuina ma afai e le manuia, suia o le a avea ma se ogaoga faʻafitauli. Mo lenei mafuaʻaga, o se moega podium e masani ona faia o se malo filifiliga. Afai e tatau ai, e faʻaaogaina e avea ma se nofoaga faʻasao mo le moe. Afai, e ui i lea, ua filifili e faʻaaoga pea, ona le afaina ai lea ona faʻafesoʻotaʻi se tagata faʻapitoa ma faʻatau ni metotia faʻapitoa mo le ata.

Matou te aoina le eletise afi

Matou te iloiloina faʻapitoa le fua ole vaega tosoina mo le moega

Le iʻuga ua maeʻa

Mea sese masani

O tufuga atamamai, oe na faia ni fausaga sili atu ma le tasi, iloa lelei e tusa lava ae leʻi amataina galuega, e taua le iloiloina o avanoa talafeagai uma mo le faʻagaioiga. O se tagata le malamalama na te faia se puluma podium i totonu o se fale mautotogi ma ona lava lima mafai ona faʻamavae nisi taua laʻasaga i luga o le galu o le naunautai. Ina ia aloese mai mea sese masani, mafaufau i mea nei:

  1. E manaʻomia le amata ile faʻataʻatia o inisinia fesoʻotaʻiga ina ia puipuia ai le solia o le faʻatulafonoina pulega. Afai ole poloka poloka poloka ea ea poʻo se masini faʻavevela, ona tatau lea ona fetuʻunaʻi ata ma fua o le moega ma le puluma, ma faia se faʻaopoopo pu i le tino. E taua le mafaufau i luga o le sili ona lelei nofoaga ma numera o outlets o le paoa sapalaiina.
  2. E tatau ona matua mulimulitaʻi i fautuaga pe a faʻapipiʻi moega suia suiga. O mea sese e faʻatumuina i le leiloa o gaioiga, faʻavae pe atoa le faʻaletonu. O le tusiaina o le masini faʻailoa mai le faʻapalepaleina ma faʻatekinolosi kilia talafeagai mo le saʻo faʻagaioiga o le masini.
  3. E sili atu le faʻaaogaina naʻo mea fautuaina i lau galuega. O le kolosi-laupapa o laupapa e le mafai ona faʻaititia. O le mamao i le va o latou le toe faia. E le taliaina le sefe ile faʻamau mo le moega. Faapitoa gauai tatau ona totogiina i le faʻamaufaʻailoga o le itu tipi.
  4. E tatau ona vaʻaia le saogalemu. Afai e i ai ni tamaiti laiti i le fale, ona le tuʻuina lea o le moega i tafatafa o le faʻamalama, pe fai ni pa ia latou.
  5. E taua le amanaʻia o le fua o le faʻamalu pe a fai o le moega mamanu e mafai ona toso. O le filifiliga masani o le a sili ona taliaina. E mafai ona e okaina ile lapoʻa pe a fai ole masani masani mo ni mafuaʻaga e le ofi.

O le sapalai o le uaea eletise i le fausaga e faia i totonu o se soʻoga faʻamamalu, talu ai o le faʻavae e laupapa ma e i ai le ono lamatia o le afi pe a fai o le faʻamaoni o le uaea ua malepe pe maualuga avega i le taimi o faʻagaioiga.

O mea taʻitasi o loʻo i ai se tekonolosi sili ona lelei mo le faʻaaogaina. Afai o mea uma manaʻoga na matua mulimulitaʻia, ona avea lea o le moega faʻavae o le a faʻafiafiaina tagata o le fale mo le tele o tausaga. O le a avea foʻi ma faʻavae o le mitamita mo le e ana, na ia faia i ona lava lima.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O le soo moni (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com