Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Iloiloga o sili sili moega o fale, mamanu foliga ma nuances o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

O meaafale a tamaiti e seasea faʻaaogaina mo na o lona faʻamoemoe. E mafai ona e taʻalo nana ma saili i totonu o le pusa tu; e manaia le fausia o se fale taʻavale poʻo se faʻatoʻaga i lalo o le laulau. O le moega e leai se tuusaunoa. O le iloaina mai lea avanoa, e ofaina e le au mamanu se fale e fai lelei moega, e tuʻufaʻatasia uma ai gaioiga. Afai o se moega ua faʻapipiʻiina i totonu o potu o tamaiti, ona tufatufaina saʻo lea o le avanoa avanoa.

Ituaiga eseese o loʻo i ai nei

O fale gaosi meaafale ua latou faʻalauiloaina le tele o moega pepe mo tamaiti i le maketi. Latou i ai eseese itu, mamanu ma faʻaopoopo elemeni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o teineiti o le a fiafia i se faleie gingerbread foliga-fale poʻo se fale ma faʻamalama, ma tama e fiafia i se le mautonu pirate fale vai poʻo se maota ma se faʻaseʻe. Ua fuafuaina e le gata mo gaioiga i fafo, ae faʻapena foi mo aoga gaoioiga. O le mamanu ua faʻaauupegaina ma isi fata, se laulau, drawers mo pepa ma isi mea laiti. O le faleoloa meafale ofoina fale moega laupapa faia i chipboard, MDF ma palasitika. Taitasi tisaini ei ai a latou lava tulaga ese foliga.

Ma nofoaga taʻalo

O le faʻataʻitaʻiga o se fausaga lua-tier. Na ia tuʻufaʻatasia ni mea taua se lua - o se potumoe ma se nofoaga taʻalo. O le moega pepe e mafai ona i luga o le pito i luga poʻo le pito i lalo. O le taʻaloga, faʻalagolago i le ata, mafai ona fai ma sui o se avanoa fua mo faʻafiafiaga, ma fata mo meataʻalo, taupega. Afai o loʻo tu i luga o le lona lua laʻasaga o le fausaga, ona avea lea o le taʻaloga o se malaetaʻalo.

O le vaega mo taʻaloga ma le moega pepe o loʻo faʻataunuʻuina ile usitaia o auala saogalemu uma ina ia le lavea le tamaititi. O le faʻatumuina mo le fausaga mafai ona filifilia e matua lava latou. Latou te iloa le mea e fiafia iai le la tama, mea e manaia mo ia ma mea e fiafia iai.

Fautuaina e le au atamamai le filifilia o moega moe ma le nofoaga moe atoa. E tatau ona lautele ma faia na o mea masani.

Mo le purinisese

O le moega-tamaititi-fale mo le purinisese o se mamanu i pastel lanu, lane, ma le faʻaaogaina o se faʻapaologa ma se pupuni e maua ai le oloa se vaʻaiga faʻapitoa. O se uluaʻi fale e le gata o se malaetaʻalo, o se foafoaga ma aoga meaafale elemeni, ae o se potu teuteuga. O le averesi tele o le fale o 200x300 cm. Afai e faia i laupapa, ona o le moega e mafai ona tatalia le mamafa o le 100-120 kg.

Talavou

O le ata e tuʻufaʻatasia ai se moega lelei, o se nofoaga e suʻesuʻe ai, ma se vaega mo faʻafiafiaga ma taʻaloga. E atamamai tagata gaosi oloa pe a ofaina le tele o fale lautele. I nei faʻataʻitaʻiga, o taualuga e faia i laupapa laupapa, ma puipui e ufiufi i ie e faigofie ona aveʻese mo le faʻamamaina. O le moega e i le maualuga o le 1.6 m mai le foloa.

Lautele

O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo teine ​​uma ma tama. O le i ai o ie mo le fale-moe e mafai ai ona e fausia se puipui sese. I luga aʻe o le tulaga lona lua, i luga aʻe o le mea e moe ai, o loʻo i ai se taualuga. E mafai ona faia i foliga o se maota o le maota. Ma o le sone leai se totogi i luga o le muamua vasega o loʻo faʻatumuina i aitema e manaʻomia ma manaia mo tamaiti - fata, faʻata, fesuiaʻiga, faʻataʻavaleina taʻaloga masini, aitema e faʻataʻitaʻi mea fai fale.

Faaseʻe solo

O se manaia faʻataʻitaʻiga fuafuaina mo faʻafiafiaga ma taʻaloga. Mo lona gaosiga, faʻaogaina laʻau masani poʻo se laupapa laupapa e faʻaaogaina. O le taʻaloga o se mea moni e faʻafiafia ai tagata. O se gaioiga aoga ma teuteuga i le mamanu e taina e se seeʻe e mafai ona aveʻese. E faʻafetaui lelei le ata o se fausaga faia i le tulaga o se terem poʻo se fale ma turrets. O le faʻataʻitaʻiga e ese mai ona paga i le i ai o le potu i luga o le muamua vasega.

Taʻaloga faigata

O se moega ma se fale mo se tama aʻoga mafai ona faʻaopopoina i taʻaloga mea taʻaloga. I le faʻaauupegaina o le sone i ia masini, e tausia e matua le tulaga faʻaletino o le la tama. Uma ituaiga o apefai, gymnastic mama, maea, oe mafai ona faʻapipiʻi oe lava pe valaʻaulia se tagata faʻapitoa. I le itu o le fale, e mafai ona e faʻapipiʻiina le puipui Suetena i lalo atu o le itu, faʻamalosia le pa faʻataʻoto, tautau se mama mo le togiina o se polo, se taga tuʻi, faʻaauupegaina se aʻega aʻeaʻe.

A aunoa ma le faʻatumuina o le vaega pito i lalo

Lenei meafale fausaga aofia ai se faʻavaʻa ma maualuga vae. O le faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e tutoʻatasi faʻatumu le fola muamua ma aitema e tusa ma le matua o le tamaititi. E faʻatulagaina se mea taʻalo mo tamaiti aʻoga faʻataʻitaʻi, ma a avea le tamaititi ma tama aʻoga, e suia mea, sui o le kesi, nofoa, ma le tamaʻi tusi. O le mea taua o meaafale e ofi i le tele.

Maualalo

O fale gaosi meaafale sa mafaufau foʻi e uiga i nai tagata faʻatau mai le 2 tausaga le matutua. Mo latou, o se faʻaputuga o maualalo moega faʻataʻitaʻiga na faʻasaʻolotoina, o lona maualuga e 80-100 cm mai le foloa. Tele taimi, o se kapeneta, pusa o drawers poʻo se toso-mai laulau e fausia i luga o le pito i lalo. Ma o le moega i luga o le lona lua vasega o se puʻupuʻu nofoaga o 1.5 m².

Tali fofo ma sitaili

E i ai le tele numera o tisaini fofo mo le fuafuaina o tamaʻi mo tamaʻi pepe. O loʻo faʻaauau pea galuega a tisaini i ni poloketi fou, ma le amanaʻia uma o manaʻoga o tamaiti ma tagata matutua. O sitaili mamanu e matua eseʻese lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Scandinavian-style model o le a faʻatumuina le potu i le malamalama ma vaʻai faʻateleina le avanoa.

Teine ua ofoina atu maoaʻe maota poʻo ni fale ma se laʻititi matagofie lalelei. Tama o le a fiafia i faʻataʻitaʻiga ua teuteuina o faleʻie anamua, fale o fale, vaʻa a isi atunuʻu. Mo tama talavou, o le sili ona ogaoga taulaʻi e manaia - taʻaloga, suʻesuʻe, gaosiga, kamuta. O le mea lea, mo tamaiti taʻitasi, e mafai ona e filifilia le sitaili, maualuga, lanu, faʻaopoopoga faʻaopoopo ─ fata, loka loka, taʻaloga taʻaloga, laulau, mea faigaluega.

O faʻataʻitaʻiga e eseese uma, e i ai fale moega ma se isi moega, ae e tasi le mea e tutusa ai latou tutusa: o le taualuga, faʻamalama, apefai, pa ma isi uiga teuteu elemeni. A filifilia se filifiliga mo le fola moega fale, e tatau i matua ona mafaufau e uiga i le maualuga lelei tulaga mo a latou tama. E tatau ona ia mauaina atoa atinaʻe, malolo ma moe. O le sogasoga o tisaini taimi e faʻapipiʻi ai mafaufauga, ma e fiafia tamaiti ile latou mauaina fou:

  • Vaa o le sami - a amata ona taʻalo tamaiti, ona liliu lea o latou mafaufauga ma i totonu o lenei fale o tuʻufaʻatasiga o lanu o le sami ─ papaʻe ma lanumoana e fesoasoani ia latou. O le vaʻa o loʻo i ai se apefai solofanua, o pennants, o se ie i le pito i lalo, o le faʻatusa o le vaʻafaʻavaʻa. O se uili uila e faʻapipiʻi i le itu o le moega, o le faʻailoga izes ua oʻo i le taimi e alu ai folauga;
  • O le tulimanu o le vaomatua o se faʻataʻitaʻiga o se fale laau. O le facade ma staircase i le fausaga e faia i laupapa mautu. Ma faʻaopoopo faʻaputuga e vavae ese mai laupapa lapisi, lea e faʻapipiʻi atu ia latou. O susulu atu o loʻo pupula, lanu fugalaʻau ma laʻau. E tatau ona latou anagata, aua o le a manaʻo tamaiti e faʻataʻitaʻi le "laʻau" mo le tutumau;
  • Fale moe "Galchonok-2" - o le oloa faʻavae e faia i le mautu paina. O le ata e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu. O le pito i luga ─ moega (80x160 cm) ei ai bumpers. I le ogatotonu vaega o loʻo i ai se tamaʻi fale ma se uluaʻi lavalava mamanu ─ faʻamalama ma pupuni, faitotoʻa ma pupuni pupuni. Lalo o le fale o loʻo iai ni drawers e lua mo le teuina o mea e moe ai poʻo meataʻalo. O le faʻataʻitaʻiga e faia i lanu maaleale, lea e maua ai e le oloa le matagofie matagofie ma se uiga faʻapitoa faapitoa. O le a tu saʻo i lona nofoaga i totonu o soʻo se potu o tamaiti;
  • Cave poʻo grotto - faʻatulagaina, o nei faʻataʻitaʻiga faʻasino i tapunia faʻamatalaga o tamai fale. O le manatu atoa o le tisaini o le faʻailoa atu o le siʻosiʻomaga o se ana pogisa moni i totonu o le fale. Faʻafetai i le malosi, mafiafia puipui, oga ma sitepu, o le manaʻoga aafiaga ua fausiaina. Ae ina ia faʻalelei le tamaititi, o moli e faʻapipiʻi totonu o le ata. O le tapunia faʻataʻitaʻiga mafai ona faʻafetaui ma faʻamalama ma faitotoʻa.

Vaa

Manatu autu

Galchonok-2

Ana

O a mea e sili atu ona aoga

A filifilia se fale moe mo le la tama, e tatau i matua ona matua mataala i mea na aumai ai. E oʻo lava i se tamaʻi fale mautotogi e tatau ona faia mai mea lelei. Ole faʻamalosi, e mafai e le tama ona gagau, paʻu ma manuʻa. Ma afai tatou te mafaufau i se fale o loʻo tu ai le moega poʻo le taʻaloga i le fogafale i luga, o lona uiga e sili atu ona faigata manaoga o loʻo faʻamalosia i luga o le mea.

Mo tamaiti, o fausaga uma e tatau ona faia i le mama siʻosiʻomaga mea lelei. O le filifiliga pito sili ona lelei o laupapa mautu, ae o oloa e faia mai ai e fai lava si taugata. A le o lea, e mafai ona e faʻatauina se laupapa moʻi, e saogalemu foi, pe a fai e sili ona lelei. E tau le masani ai, o oloa i lenei vaega e faia mai le MDF. O lenei mea e taua foi e malosi, ae e naʻo le faʻateteleina o le mafatiaga e mafai ona tatalia. E matua faasa ona faia se moega i se tulaga o se fale mai se laupapa e leʻo togafitia, talu ai a o faʻagaioia le oloa, o le a faʻatupuina formaldehydes ma isi vaega e ono afaina ai le soifua maloloina.

O le maualuga i le va o le moega i luga ma le fola tulaga e tatau ona sili atu nai lo 160 cm.Faʻafeiloaʻi itu maualuga ma pa puipui. Aua le tuulafoaia le saogalemu auala, aua o le soifua maloloina, ma e oo lava i le ola o lau tama faalagolago i ai.

Laʻau lauiloa ma faʻailoga

  • O le kamupani Suetena Ikea ─ nei o faʻataʻitaʻiga a le tagata gaosi Suetena o loʻo manaʻomia ile maketi o meaafale a tamaiti. O oloa e le eseese i le tele o numera o elemeni faʻaopoopo. O se vaega o le ituaiga o le paina fausaga, lea e ufiufi i ie ie ma mafai ona suia. O le fale o Ikea e lua ona fogafale, o le tasi e faʻaavanoa mo le moega, ma le lona lua mo le malae taʻalo;
  • O le Austrian plant Egger ─ o loʻo tuʻuina mai e le kamupanī se fale atoa na potopoto ─ se moega ile tulaga lua, se laulau i lalo atu, se ofu mo meataʻalo poʻo ni a oe lava mea totino. E mitamita le kamupani na te le faʻaaogaina le palasitika i lana gaosiga, ae naʻo le laupapa laupapa laminated maualuga. O le moega o tamaiti ma le pulou ulu o loʻo i ai itu maualuga e puipuia ai le tamaititi mai le paʻu mai le maualuga. O le tele o le moega o 180x80 cm O le eria o le taʻaloga nofoaga faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se faʻaopoopo moega;
  • Fale-fale mai le PoshTots ─ ituaiga meafale mamanu o loʻo i ai se laʻititi foliga, pupula atavali, lea e mafai ai ona fausia se matagofie siosiomaga i le potu o tamaiti. Ua faʻateʻia tagata faʻataʻitaʻi a le kamupani i le lalolagi atoa i a latou poloketi. O le tau o fale laupapa e eseese i se lautele lautele. O le tau o le taugofie faleʻie sili ona taugofie e $ 1,300. Ma afai o lau "purinisese tamaʻitaʻi" manaʻo e nofo i se maota maʻa maʻa puipui faʻafesoʻotaʻi ma ivy, ma se 'olo' olo, ma 'olo, o lona uiga mo matua, o le faʻatauina o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le tau e toetoe 23 afe tala;
  • Faʻailoga tau fefaʻatauaiga a Rusia "Legend" ("Fairy Tale") ─ falegaosimea "Meaafale a Tamaiti" o loʻo tu i le taulaga o St. O lona maualuga lelei ma mama mea tau meaafale o loʻo manaʻomia tele i tagata faʻatau. Tama ma teine ​​e le nanaina lo latou faamemelo mo le manaia foliga, malamalama susulu ma faʻaopoopo elemeni. O fale moega e faia i laupapa mautu na aumai mai le togavao a Lusia;
  • O le Amerika ituaiga Toefuataina Meafaigaluega ─ faʻaola moega o lenei faʻailoga fai ma sui o le togavao fale i luga o maualuluga fata, o se faleʻoloa Amerika i se falealuga poʻo se ituaiga masani. Faʻatulagaga mafai ona avea ma tasi nofofua poʻo le lua-tier. O laau mago spruce ma spruce veneer o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga. Tagata tomai faapitoa tufuga gaosi mea i lima. O le Greenguard Gold safety certificate, lea na mauaina e le kamupani, faʻamaonia le maualuga o tulaga o mea. O le tau o oloa a tamaiti o le ituaiga Amerika e amata mai i le 320 afe rubles e oʻo atu i le 500 afe. rubles

E te le tau alu i faleoloa maualuluga e faʻafiafia ai lou alo i meafale fauina. O se fale o tamaiti e mafai ona faia i le fale e tusa ai ma se tasi poloketi.

Ikea

Egger

PoshTots

Talafatu

Meafaigaluega Toe Faʻaleleia

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Cooliest Biklonz Mega Beast Mammoth Review (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com