Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o meaafale, e aofia ai ofu, fesoasoani mo le filifilia

Pin
Send
Share
Send

Matou te faʻatauina meaafale ma ofu, ona o se tasi o mea taua. O le agavaʻa e faʻatulaga lelei mea o se faʻavae mo le filifiliaina o meaafale sili ona lelei mo soʻo se potu e i ai le avanoa mo se potu laʻei. O lavalava e fai lava ma taua i tatou olaga i fafo atu o le fale. Matou te o e faigaluega, asiasi i vaitaʻele, fale taalo. O le agavaʻa e sui ai lavalava, tuʻu fafo ofu ma mea totino mo le teuina e atili ai ona mafanafana ma toʻafilemu o tatou olaga. I le taimi lava e tasi, o le mea mai lea mea e fai ai le tino meaafale e taua, o le tautua olaga o le fausaga e faʻalagolago lava i lona lelei.

Faamoemoega ma foliga vaaia

O le ata faʻaonapo nei o lavalava meafale e amanaʻia uma foliga ma manaʻoga o le lumana e ona. E i ai le tele filifiliga o meaafale i luga o le maketi ma Italia ua le toe avea naʻo le trenetter i meaafale faiga. Mamanu mafai ona fai ma sui o faʻataʻitaʻiga o soʻo se tele:

  • laiti, puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga, sili atu pei o se pusa o drawers;
  • tele, multifunctional ma tele tatala fata ma tapunia vaega.

O itu o le kapeneta e tele lava ina fuafuaina e le gata i le mamanu, ae faʻapea foi i mea na gaosia mai ai. E taua tele le amanaʻia e le tino o le avega, e le gata o ia lava, ae faʻapena foʻi ma mea o le a tuʻuina i totonu. Faʻatautau mo ofu i fafo, tulimanu mo le faʻamautuina o fata, tosoina fafo auala mo fausia-i pusa o drawers.

  • lavalava ma se faʻata mo le auala savali o se aiga tele. Tele mea e ofuina e sili atu teuina seʻia oʻo i le vaitau. E fetaui lelei pe a fai o le fafie fafie e faʻaaogaina mo lona gaosiga, lea e teteʻe atu i le susū. Tele taimi o lenei o se tolu-faitotoʻa faʻataʻitaʻiga. E mafai ona loka ia vaega. E faaluaina le moni o lenei mea mo paranesi e tuu ai ufiufi i lavalava vaitau;
  • mo lavalava, latou filifilia laminate chipboard ma MDF - latou e umi anagata, sili taugofie i le tau nai lo natural laau. O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma vaega o le puipui ulu, nana laei papau laʻei ma loka i tua o le faitotoʻa mo le teuina o au lava meatotino ma pepa. O le faaseʻe auala e manaʻomia taimi faʻamama. Vaʻaia, faʻalaʻau, vaʻavaʻaia le tulaga o taʻiala ina ia mafai ai ona matala i taimi uma le potu;
  • o se palasitika kapeneta o se sili lelei fofo e le gata mo vaitaʻele, ae faʻapea foi mo se tamaʻi ofisa e tuʻuina ai e le ana mea mea mo le aso. O se pa puʻupuʻu, o le 40 cm le loloto o le tino e faʻatagaina ai oe e tuʻu se tasi ofu, seevae, se ato ma se faʻamalu i totonu. O le ata e mama pei o se koluma, e mafai ona minoi, pe a manaʻomia, fufuluina i le fasimoli vai ma le lapisi. Stylish, ma se puʻupuʻu lapoʻa, e mautinoa e sili atu ona lelei pe a faʻatusatusa i laʻei masani, o ofu e mafai ona poloka ai le afa o le auala i le lautele. I le tulaga pe a tatala le faitotoʻa i se taupega ituaiga, e mafai ona poloka atoa;
  • o se loka mo le suia o lavalava, fomaʻi poʻo mo galuega toniga i pisinisi, na faia, o se tulafono, o uʻamea ma se loka ina ia mafai ona lokaina a oe lava mea totino. O nei gaosi loka loka ofoina uma masini ma faaeletonika filifiliga;
  • i potu taʻalo ma potu a tamaiti e mafai ona e maua ai ni ofu mo ofu pepe meataalo. E pei lava o se mea moni, naʻo le laʻititi le tele, mo le maualuga o ona tagata. O tautau e mafai ona maua i totonu, atonu o se tamaʻi pusa o drawers. O ia meafale seti e faia i chipboard, e talafeagai i le tele mo tamaiti faʻatinoina-taʻaloga taʻaloga. I totonu o potu a tamaiti, o le kapeneta pepe e masani ona tuʻuina i ai ma le atigipusa e tuʻu ai meataʻalo. O ia meaafale e aʻoaʻo ai fanau e tausi lelei mea, tusa lava pe o feaveaʻi e pepe taalo;
  • e mafai ona e mauaina se kapeneta ausa mo le teuina o lavalava. O lona mafuaʻaga e le o le teuina, ae ausa togafitiga o lavalava. I totonu o sea iunite, e mafai ona e "faʻafouina" mea e le mafai pe vave ona fufuluina. O ituaiga ausa i lo tatou atunuʻu e sili atu le taugata nai lo le mea e manaʻomia muamua. Pau lava le tuusaunoaina o tagata e onaina aoga taua ofu, lea lavalava manaʻomia faʻapitoa tausiga.

O le tele o lanu e faʻaaoga i meaafale mo le tele o faʻamoemoe e maofa ai le mafaufau - mai le aoga efuefu uʻamea i susulu tamaiti ma tisaini fofo. White models mafai ona maua, ae o loʻo i totonu o le tamaoaiga i Lusia e seasea filifilia. O potu 'eseʻese' ofu e faigofie lava ona faʻapalapala, latou te manaʻomia le faʻaauau pea.

Eseese

I le gaosiga o meaafale, potuvae ua vaevaeina i ni nai ituaiga. Tatou amata i ofu masani, iinei latou te tu matilatila ai:

  • malaga ato o se tamaʻi mea. Faʻaaoga e teu lavalava mo taeao, faʻatagaina oe e teu mea taua i ou lima. O se faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga o ofu faʻafofoa e teu ai mea e tagata fomaʻi. E mafai ona paʻepaʻe i palasitika, ina ia mafai ai ona faʻamama e le aunoa;
  • ofu tuʻufaʻatasia mo 3-5 faitotoʻa. O le loloto o le kapeneta e 50-60 cm O le pa o loʻo tu i autafa o tua puipui. I lalo e ono i ai le isi i lalo o ofutino ma ofuvae;
  • ma le pa faʻaiʻu - tusa o le 40 cm le lautele. E mafai ona aofia i le tulimanu o le tamaititi aʻoga, tuʻu i totonu o le tamaititi matua potu e ofi ai lona toniga.

I le ata, fausia-i totonu o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga o onapo modular faʻataʻitaʻiga foliga sili ona manaia, o se feaveaʻi lomiga o meaafale, suia i le talosaga a le ana. O meaafale fausia i totonu e maua ai ni nai filifiliga mo toe fetuʻunaʻiga, talafeagai mo tagata faʻasao e fiafia i le faʻasologa masani o mea.

Ma tele faitotoʻa

Malaga ato

Ma le pa faʻaiʻu

Faigofie

Lavalava masani - o mamanu ia e faʻatagaina oe e fesuisuiaʻi le faʻatulagaina e ala i le toefausia o potu eletise. E mafai ona avea ma se pusa papaʻu ma se pito pa poʻo ni matau mo ofu 40 cm loloto. O le feaveaʻi polokalama mafai ona aofia ai le tele o compartments pe a manaʻomia. Lenei o se faʻaonapo nei ma aoga tali mo se ofu mo lavalava ma seevae. O le pa e mafai foi ona tu i tafatafa o le puipui i tua. O sea faʻataʻitaʻiga o le a 60 cm le loloto ma ono i ai foi ma se tamaʻi pusa o drawers.

O se faʻataʻitaʻiga masani o faʻataʻitaʻiga o ofu masani. O nei oloa uʻamea o loʻo faʻapipiʻiina i le potu fesuiaʻi o se faʻalapotopotoga faʻafomaʻi, faʻapea foi ma le gaosiga mo le teuina o lavalava galuega. Mobile modules faʻatagaina oe e faia laina okaina o loka mo le faʻafaigofieina o tagata faigaluega. O le lautele o le kapeneta e tusa ma le 60 cm, ma le loloto o le 45 cm. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e faʻatau i le vaitaʻele, e maualuga ai le susū o potu, e afaina ai meaafale laupapa. I lanu paʻepaʻe e foliga faigofie ma e le faigata.

Toe malolo

I fale faʻaonapo nei, e te manaʻo e faʻaaoga le tele o centimita aoga uma o le avanoa. O lavalava fausia-i totonu o le a fetuʻunaʻi lelei le vaega mo le tuʻuina o mea. E mafai ona avea ma atoa lavalava potu faʻavae i luga o se fausia-i totonu o potu.

  • tootoo mo ofu i fafo;
  • ma fata poʻo se fata vali paʻepaʻe ma acrylic enamel. Lenei o le a fausia ai se lagona o le lautele o le avanoa ma mama faʻatumuina totonu.

E leai ni a latou puipui o potu puipui mo ofu e fai, e faʻapipiʻiina i totonu o se faʻailoga e pei o se vaega sese ma se faʻafoliga. E mafai ona avea ma faʻatemokalasi ma ona po nei palasitika lavalava poʻo se masani mautu laupapa.

O le loloto o drawers ma fata e sili atu i le 60 cm. O se pusa o drawers mafai ona faʻaaogaina i totonu, e tatau ona i ai se maualalo pa mo ofutino ma ofuvae. E mafai ona tatala le potu i le taimi lava lena pe a fai o le taʻiala faʻataʻitaʻi e aumaia i fafo o le puipui, a leai o itu e matala fesuiaʻiga. Fesuiaiga i ofu faʻatonu ma vaega faʻatumuina i ie lino mafai ai ona e faʻatulaga saʻo le avanoa ma vave maua ni mea. Faʻatasi ma luma papaʻe, o nei kapoti e le iloa mai le puipui.

Mataupu

O kapoti fou o kapeneta e le leiloa lo latou taua. O le masani masani puipui ma se ofu, lea sa masani ona i ai i le toeititi aiga uma, ua faasolosolo lava ona suia e aoga tolu-faitotoʻa ofu i le loloto o le tele o ofu o le aiga o loʻo i ai.

O le tino e mafai ona faia i laupapa, MDF, chipboard. Ole laupapa laʻititi ose filifiliga e sili ona taugata, e fai foʻi ma umi ile ate ile fale. O lavalava tuʻufaʻatasia o loʻo iai se vaega ma se pa ma tuʻu faʻatasi ma fata. O le kapeneta kapeneta mafai aofia ai fata tatala i luga o puipui mo faaopoopoga ma pulou, ato. E mafai ona tu se pusa pusa i se tasi o vaega.

Lavalava mo lavalava e faia i le loloto masani o le 60 cm. O se kopi paʻepaʻe o le a foliga sili ona manaia, ae o lenei e le o taimi uma o se manatu lelei pe a fai o ofu i fafo ma tamaiti o loʻo teuina.

Mea e fai ai le tino ma faʻafoliga

O meaafale fou a le kapeneta mo le teuina o lavalava e faia mai i mea eseese. Sili ona masani ona faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe:

  • fafie;
  • Chipboard;
  • MDF;
  • palasitika

Wood

Laupapa

MDF

Palasitika

Lavalava laupapa masani e talafeagai lava. Lavalava laʻau laupapa o se sili lelei faʻatau mo le fale. O ofu faʻaaoga o le Beech e umi ma taugofie pe a faʻatusatusa i filifiliga pe a faʻaaogaina le oak.

E mafai foʻi ona teuteuina le ofu tele i totonu o ofu tuʻu papaʻe. O lona lelei o le palasitika e faigofie ona fufulu.

Chipboard wardrobes - e masani ona maua i nofoaga mo tamaiti ma i le Economy meafale vaega. O nei e mafai ona avea ma maualalo ituaiga o ato lavalava, mo le teuina o au lava mea, peʻa o le vaega autu o loʻo i totonu o le isi pusa tuʻu afifi.

O mea nei e masani ona faʻaaogaina mo le teuteuina o foliga:

  • Chipboard o se tamaoaiga filifiliga, faʻailoaina e le anagata, faigofie o le faʻaoga ma le tausiga;
  • o se faʻata e le o se taugofie filifiliga, e fetaui lelei mo le vaʻai faʻateleina o le avanoa;
  • lacomat - tioata malulu, faʻaliliuga o le a teuteuina atoatoa totonu ma ona foliga vaaia;
  • lacobel - tioata ufiufi i lanu lanu. Sili ona masani ona faʻaaogaina mo tuʻufaʻatasi foliga;
  • ata oneone - faʻapipiʻi i tioata teuteuina poʻo faʻata;
  • palasitika o se sili sili ona lelei filifiliga paketi, lelei mo facades tuʻufaʻatasia;
  • O leʻohe o se mea masani e maua mai ai mea masani i meaafale;
  • rattan - e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma isi mea;
  • decoracryl o se amataga mea na mitiia meatotino o mea masani ma gaosia mea;
  • paʻu gaosi - o se kapeneta e talafeagai mo potuaʻoga poʻo faletusi;
  • lolomiina ata - mo se ituaiga ata, oe mafai ona filifilia soʻo se ata poʻo se ata.

O le ata o luma o le kapeneta e masani ona malamalama iai o le teuteuina o faitotoʻa. O laei faʻapitoa e fiafia e faʻataʻitaʻi i se auala le masani ai - togitogiga, faʻamalama tioata, mosaics ma le faʻataina o le fola i luga o le pa. Fofo masani e faʻatagaina oe e mamanuina, mo se faʻataʻitaʻiga, Italia lavalava. I le avea ai o se tulafono, o lenei o se paepae tulaga, faʻataʻitaʻia se laʻau paʻe paʻeʻe i luga o le matafaga, lea e faʻataʻoto ai se ata leoleo ma Provence-style laufanua.

O se palasitika kapeneta mafai ona teuteuina i lanu ata po o panels valivali tele. O le tulimanu a le tamaititi aʻoga ua teuteuina i ata lolomi ma ata fiafia ma ata malie ma mea teuteu a le tamaititi.

E mafai ona teuteuina se kapoti matala i pito o fata. Nei mafai ona chamfered pito pe na tusia ma se eseʻese lanu. Ina ia faʻaopopo le loloto vaʻaia, o le pito i tua puipui o fata e mafai ona valiina i se lanu eseʻese.

Ofe

Teuteuga

Faʻata

Paʻu

Lakobel

Palasitika

Rattan

Tusi sandb faavavau

Lolomiina o ata

Laupapa

Fomu ma le sitaili

E i ai le tele o ituaiga o vaifofo fofo e tusa ai ma le sitaili ma foliga, pe a e manaʻomia e tuʻuina i le ofu ofu se foliga manaia. I le taimi e tasi, e le tatau ona galo ia tatou, muamua o mea uma, o se teuina o mea e faʻatagaina ai oe e teu lelei ou lavalava. Mo se potu laʻei, o se maualalo kapeneta mafai ona aoga o se vaega, lea o le a e faʻaaogaina o se malaga malaga pe o se pusa o drawers. O lavalava masani a Italia e faia i laupapa mautu, teu i paʻu masani ma faʻapipiʻiina i faitotoʻoga faʻataʻamilo. O le pa e tuʻu i totonu e fai ai potu mo laʻei masani, ma i luga o le fata mo pulou ma atigipusa.

Ae o foliga, o kapoti e mafai ona eseese:

  • laina laina;
  • tulimanu

Laina

Angular

Tulimanu, i le isi, ua vaevaeina foi i ituaiga:

  • tafatolu;
  • trapezoidal;
  • g foliga;
  • n foliga mai;
  • faataamilosaga

L foliga

U foliga

Trapezoidal

Radial

Tafatolu

Ae o le faʻavasegaga e le muta iina, talu ai o le faataamilosaga faʻataʻitaʻi ono eseese o latou foliga:

  • pupuʻu;
  • felafolafoaʻi;
  • lapoʻa;
  • tuʻufaʻatasia

Faʻamafanafana

Lē faʻatagaina

Convex

O se ofu paepae paepae i le Provence style o le a foliga lelei i totonu o se atunuʻu fale. O laau mautu o le a faʻamamafaina le mautu o le oloa ma le faʻatauaina masani.

O le tele o taimi, o lenei itu e faʻaalia e se ofu e tolu ona apaʻau ma ona vae, e iai ona faitotoʻa e matala lautele. Lenei mamanu e masani mo masani Italia mamanu ma itiiti totonu faʻatumuina i le tulaga o laupapa laupapa ma faʻatautau.

Foafoa fetuunai i le manaʻomia "rustic" sitaili ma aotelega laʻei e fa laulaʻau ma le sliding faitotoʻa masini. Laʻititi faʻaopopoga liliu se aoga meaafale i se fofo lelei. I totonu o le mataupu, faʻatasi ai ma le fesoasoani a tulimanu, ua faʻaopoopoina fata ma faʻasolosolo teuina teuina polokalama, faʻatagaina oe e faʻaaoga le tele o "oti" sone. O le ata faʻaonapo nei e faʻatagaina ai oe e faʻaopopo le kapeneta masani i fata, ai uʻamea ma isi mea manaʻomia e faʻaaoga ai tele le avanoa i totonu. Ma o nei mea uma o loʻo nanaina i tua o le matagofie foliga faigofie o Provence.

A oʻo i le taimi e alu ai i le aʻoga, meaafale mo tamaiti aʻoga ave le tulaga o ofu pepe meataalo. E masani lava ole meaafale masani lea e faʻatagaina ai oe e faʻatulaga se mea puʻupuʻu mo le teuina o mea a tamaiti. Ina ia lelei ma saogalemu mo lau tama e faʻaaoga ai le loka, filifili le laʻititi filifiliga laupapa. O faʻataʻitaʻiga palasitika e mafai ona i ai se faʻafanua masani, na muaʻi fuafuaina e se tisaini. Mo se tamaititi, o lavalava e masani ona aofia i le tulimanu a le tamaititi aʻoga. E mafai ona avea ma ofu palasitika, poʻo se chipsboard fausaga ma lua taupega faitotoʻa, poʻo se lauiti ofu e iai se pou mo lavalava, lea e mafai ona tautau ai ni seti se lua. O le faʻaseʻe o faitotoʻa e le o se manatu lelei, aua e i ai le lamatiaga o le tamaititi mafai ona oomi o latou tamatamailima. E lelei pe a tuʻu mai se fata papau, tuʻu avanoa mo le teuina o tamaʻi mea.

Mo se mea maualalo le aoga, o se faʻata faʻata e mafai ona faʻaaogaina o se sitaili faʻaopoopo, lea o le a le gata e faʻaaoga lelei le potu e fai ai ofu, ae faʻapena foi ona atili ai ona pupula le potu.

O le palasitika faʻamatalaga o le falemaʻi tagata faigaluega loka e masani ona tutusa ma lena na ofoina atu i le vaitaʻele alu. O meaafale faʻafomaʻi e faʻatonutonuina e tulaga masani manaʻomia mo le faʻamamaina o le tumama ma le mafai ona togafitia fola palasitika ma mea faʻamama. O le manaʻoga lava e tasi e faʻaoga i meaafale i le vai taele, e masani ona faʻamamaina ai loka i potu sui. Tele o taimi nei e maualalo, ma le laʻititi faʻatumuina ma puupuu tele, lavalava faʻataʻitaʻiga, feololo i le loloto, lea e faʻatagaina ai oe e tuʻu se fesuiaʻi o seti o lavalava, seevae ma tuʻu se ato mo le teuina.

Faatumuina

O lavalava e tatau ona aoga muamua ma faʻamuamua. O le faʻatumuina tuʻuina i le kapeneta faia taua i le ergonomics totonu.E foliga mai o iinei le lapoʻa. E le saʻo lea. Tele tele faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e mafai ona suia ma valea.

E taua mo le kapeneta le faʻatulagaina saʻo o le avanoa i totonu.

  • mo le teuina o ofu i fafo, uʻamea maualuga;
  • paʻu maualalo mo ofutino ma peleue;
  • ma fata mo lalaga lavalava ma ie lino;
  • faʻatumuina i fata, o se ofu teu ofu ma drawers o le a faʻatagaina ai oe e tuʻu saʻo ofu, ofu moe ma lavalava na aveʻesea ae le i ai nei vaitau.

Eseʻese vai e oʻo mai ai kapoti. I le ata, o le iuga pa i se faʻataʻitaʻiga 40 cm loloto atonu foliga talafeagai. O le mea maualalo o le a fesoasoani tele mo le tuʻuina o ofuvae. O le maualalo maualalo loloto tatau ona faʻatagaina oe e tuʻu mea e aunoa ma le olopalaina latou. O faʻamau masani i tafatafa o le puipui i tua o lona uiga o le loloto o le 60 cm, o le tutusa parakalafa e masani ai mo drawers pe afai o se pusa o drawers. O le pa lona lua e tuʻuina i totonu o kapoti i le maualuga e tusa ma le 90 cm, e faʻaaoga mo ni aitema faʻapuʻupuʻu o ofu - ofu, ofu mafanafana, ofutino.

Lavalava e fa faitotoʻa e fiafia tele i latou tetele ma le manatu e tuʻu le tele o lavalava. Ae ui i lea, o ofu e fa faitotoʻa, faia i tulaga masani configurations, e ono avea ma avea ma se le aoga mauaina, e ui lava i le taʻutaʻua o le Italia meaafale tagata na faia ai. O le faʻamatalaga e faʻapea o meaafale a Italia o se ituaiga o tulaga maualuga mai le tulaga o le vaʻaia o vaega o mea faigaluega e leʻo saʻo atoatoa. Lenei, oe foi, e tatau ona e filifilia ma le faʻaeteete faʻataʻitaʻiga ma sliding ma swing faitotoʻa. E lelei e faʻatumuina le laʻititi seti o nofoaafi ma fata ma se drawer ma isi drawers mo mea faʻaaoga poʻo se tamaʻi pusa o drawers.

O le isi elemeni e le mafai ona suia o le faʻatumuina o se pusatu laʻau. O lenei o se mafiafia, tele pusa. O lenei aitema ua faʻamoemoeina mo le faʻaputuina o mea maanuminumi, tele, meaʻulu - o se mea e tatau ona i ai sina avanoa avanoa laiti faataamilo ia te ia. O lavalava laʻei e faia mai mea eseese ma, e le pei o ufiufi, e le fuafuaina mo femalagaaiga. Faʻafetai i ofu o laʻei, mea e le pefua, aua le maanuminumi ma taofi a latou foliga matagofie. O se autu autu mo se ofu masani masani Italia, faʻaalia e se pa ma luga fata mo atigipusa ma pulou. E mafai ona faia ie lalaga lalaga faʻaaoga i mea e tuʻufaʻatasia. O se pito i luga o le zip zip tuʻufaʻatasia ma se mataupu faigata e faʻatagaina ai oe e te vaʻaia lelei ma sili ona maaleale au ofu. O avanoa pusa ofu e matala, tautau mai luga o le puipui, pei o ni taga malulu lapoa, lea e toulu ai ofu i le mamafa. O le teuteuina o ofu e mafai ona liua e avea ma teuteuga o ofu. O nisi o faʻataʻitaʻiga faʻaalia tulaga le masani ai maeʻa masani o tisaini exclusives.

O mea o loʻo mulimuli mai e masani ona faʻaaogaina o mea autu e faʻatumu ai elemeni:

  • tele fata - vaevaeina i tulaga masani ma toso-fafo;
  • drawers - mafai ona matua eseʻese tele, fuafuaina uma mo le teuina o mea tetele ma mo mea faʻaaoga. Mafai ona masani pe atoa faʻaopoopoga;
  • o se upega mo seevae o se talafeagai lelei elemeni o le teuina;
  • mesh pusa - faʻafetai i le rollers, o elemeni faʻasolosolo ma o lea e matua talafeagai mo le teuina o lavalava;
  • tautau i fafo le tautau, poʻo le pantograph. Mafai ona tuʻuina i lalo ma siitia pe a manaʻomia. Faʻaaoga e tuʻu ai mea i le pito i luga o ofu o ofu. O le tosoina mai o le metotia e leai se taumafaiga ma faigofie ona faʻagaioia, ia faʻafaigofie ai mo le tagata e anaina ona suʻe se vaitau lavalava.
  • roll-out fausia-i totonu pusa o drawers. Ole vaega pito i lalo ole ofu ua uma ona aʻafia ii. O se lelei maua maua mo ofuvae ma faʻaaoga o laʻititi laiti.

Lavalava meaafale ua avea ma se vaega taua o potu aiga laʻei. O se lelei teuina faiga, faʻatulagaina ma toso-fafo ma taavale-mai fausaga, faʻatagaina oe e faia le tele o le avanoa ma vaʻai faʻaaoga tatau le avanoa i totonu. O le lelei o le faʻatumuina faʻatonu afaina ai le tulaga lelei o le teuina. O le fulufulu e aveʻese i totonu o pusa ofu e le faʻaleagaina, ofu aloaʻia ma suti e le faʻamoemoeina mo le faʻamamaina masani o le a tumau le afaina mai le efuefu.

O le lautele lautele o mea e faʻatagaina ai oe e filifili se seti mo le sitaili o soʻo se totonu. Pe saʻo pe faʻasolosolo, e mafai ona faia mai uma tu mautu maʻa ma palasitika nei. Tali fofo o le a faʻamalieina ai le sili ona faigata manaʻoga.

O se mataupu eseʻese e taua o meaafale mo ie lino, e faʻaaoga i le suia o potu o taʻaloga ma faʻalapotopotoga o le soifua maloloina, e le gata i falefaigaluega. Lenei, o le mea teteʻe atu i fafo aafiaga oʻo mai i luma, o le agavaʻa e faʻasaoina mea tuua i totonu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 101 Great Answers to the Toughest Interview Questions (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com