Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Nofoaga sili ona lelei i Isaraelu

Pin
Send
Share
Send

Isaraelu o se atunuʻu ofoofogia i le tele o itu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o lana tamaʻi vaega e 3 sami: Metitirani, Mumu ma Oti. Resorts o Isaraelu, o loʻo tu i o latou matafaga, i tausaga taʻitasi e tosina mai ai le selau o afe o turisi mai itu uma o le lalolagi.

Talu ai ona o foliga vaaia o Isaraelu, o tulaga tau i luga o le laueleele ua mafai ai ona maua se malologa lelei i soo se taimi o le tausaga.

  • i le lauiloa Sami Mate, o loʻo tu i sasaʻe, latou te o e faʻaleleia le latou soifua maloloina;
  • sunbathe, aau ma faia manaia luʻu alu alu i saute i malologa o Isaraelu i luga o le Sami Ulaula;
  • i sisifo, o loʻo i ai matafaga sili ona lelei ma sili ona matagofie i luga o le talafatai o le Metitirani, e maua ai e tagata le fiafia.

Filifili tonu poʻo fea e te nofo ai i lenei atunuʻu, e tatau ona e amanaʻia uiga o nofoaga taʻitasi - o lona uiga o le a malolo faʻalelei ma aoga pe a mafai.

Sea Sea Resorts

O le aau i le Metitirani e amata mai le faaiuga o Aperila ma tumau seia oo i le faaiuga o Novema. O le vevela sili ona tele e maitauina iinei mai le amataga o le masina muamua o le taumafanafana e oʻo i le iʻuga o Setema, pe a faʻamafanafana le ea e oʻo atu i le + 35 ... + 40 ° C, ma o le vevela o le vai o le sami e oʻo atu i le + 28 ° C. Tele o tagata talitonu o lalo o ia tulaga masani e sili ai le malolo, o le mea lea ua o le taimi nei i le Metitirani nofoaga faʻapitoa - le maualuga vaitau ma le maualuga numera o turisi. Ia Aperila ma Oketopa i latou e le fiafia i le vevela tele e omai iinei e malolo. O le averesi o le vevela o le ea i lenei taimi o le + 26 ° C, o le vai vevela o le + 20 ... + 23 ° C

Faʻatasi ai ma nofoaga taʻutaʻua taʻutaʻua i Isaraelu i le Sami Metitirani o Tel Aviv, Netanya, Herzliya, Bat Yam, Nahariya.

Tel Aviv

Tel Aviv o se olaola ma ola 'aʻai ma tele mea e fai. E mafai ona matou faʻapea o le tele o faleʻaiga, fale talimalo ma fale kalapu o loʻo galulue pea iinei. O le mafuaaga lena e fiafia ai le autalavou e malolo i Tel Aviv.

Tusa lava, o le mafuaaga autu aisea turisi o tausaga uma eo atu e malolo i Tel Aviv o le 14 km o matagofie talafatai.

O matafaga i le lotoifale e lelei ona teuteuina, mama, leai se tau (seʻi vagana ai le "Ha Tsuk"), e matua lava saunia ma e le tumu foi. Latou te ufiufiina i le malamalama oneone, ma talafeagai ulufale i totonu o le vai, o le tele o latou e talafeagai mo aiga ma fanau. Toetoe o soʻo se mea o i ai faamalu, sun loungers, nofoa nofoa, leoleo faʻaola e tiute. Tagata tafafao maimoa e fia maua se malologa ola, lulu ma faaseʻe nofoaga autu o faatalitali i Tel Aviv. Oe o le a mauaina se auiliiliga auiliiliga o matafaga uma i Tel Aviv i lenei tusitusiga.

O le filifiliga o faletalimalo iinei e lautele lautele, ma o le tele o latou e taulaʻi i le talafatai. I le vaitau maualuga, o le tau maualalo o potu faʻalua i faletalimalo e 3 * e $ 155, o fale mautotogi e amata mai le $ 55.

O le aoga sili o Tel Aviv, amanaʻia o se tasi o le sili matafaga matafaga nofoaga i Isaraelu:

  • lelei atinae turisi;
  • tele faatosina i le taulaga.
  • nofoaga talafeagai - naʻo le 60 km mai Ierusalema, e mafai ai ona e alu i se tafaoga.;
  • mama, ma saunia lelei matafaga.

Ae Tel Aviv e le gata o se tasi o sili ona lelei, ae o le sili ona taugata nofoaga i Isaraelu. E le gata i lea, o se taulaga tele ma iuga mulimuli ane. Lenei e tatau ona amanaʻia pe a fuafua e malolo iinei.

Mo se faʻamatalaga auiliili o uiga o faʻafiafiaga i le nofoaga malolo, vaʻai ii.

Netanya

Filifili le mea e malolo ai i Isaraelu, oe le mafai ona faʻaititia Netanya. O loʻo iai 8 matafaga faʻalelei i 11 km o le talafatai o le taulaga ma le matagofie o le oneone. Ona o le mea moni o le ulufale atu i le sami e agamalu, e faigofie ai ona malolo iinei ma tamaiti. O mea uma i luga o matafaga ua saunia mo se fiafia fiafia: sun loungers ma faamalu mo le mautotogi, faleuila, taʻele ma sui potu, laveaʻi nofoaga.

E tatau ona maitauina o Netanya o loʻo tu i luga o se maʻama papaʻe 15-40 m maualuga, ma mai lenei mato e tatau ona e alu i lalo i le sami ona alu aʻe lea. E i ai ni faasitepu e alu ifo ai i le matafaga, ae o le filifiliga sili ona lelei o se lifi ma pupula pupula. O le mea lea, a filifilia se faletalimalo, oe manaʻomia le amanaʻia o lona mamao e le mai le sami, ae mai le lifi.

E tele faletalimalo i Netanya, ma o le tele o latou uma e iai le tulaga o le 2-4 *, 5 * faletalimalo naʻo 3. O tau mo mea e nonofo ai e feololo (e pei o Isaraelu), mo meaʻai foʻi. E tatau ona maitauina o le malologa i lenei nofoaga malolo o le a faʻamaonia e fai si taugofie nai lo isi taulaga tetele o le atunuʻu. Lenei o se tasi o taimi faigata aisea, pe a suʻea se sili atu nofoaga e malolo ai i Isaraelu, tele turisi, aemaise lava le lotoifale talavou, filifili Netanya.

Ma, o le autu manatu lelei e alu e malolo i Netanya:

  • lelei atinae turisi;
  • matafaga o nisi o sili ona lelei i le atunuʻu mo aiga ma fanau;
  • nofoaga talafeagai faʻatatau i mataʻaga autu o le atunuʻu;
  • oe mafai ona malolo taugofie nai lo isi nofoaga malologa i Isaraelu

Ae mo mea le lelei: e manaʻomia lou alu ifo i le sami mai se tofē maualuga. Ma e ui o se lifi ua saunia mo le gafa, o lona tulaga e tatau ona amanaʻia pe a filifilia se fale.

Mo se faʻamatalaga auiliili i foliga o Netanya, alu i le itulau lea.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Herzliya

Herzliya o loʻo aofia foʻi i le lisi o nofoaga sili ona lelei i Isaraelu. Lenei o le sili ona matagofie, faʻalelei nofoaga faʻaalu i le Metitirani ma se toʻafilemu agamalu, fuafuaina mo se faʻaaloalo aso malolo. E tusa ma le 700 faletalimalo fale i Herzliya, faʻatauaina i luga o le matafaga, ma o le toʻatele tele o 4 * ma 5 * faletalimalo. E manino lava o le taugata ma le mafanafana e le taugofie: tau mo paketi fale i le maualuga vaitau amata i le $ 170 mo le lua potu.

Pei o Netanya, e maualuga tele le talafatai o Herzliya, ma e tatau foi ona e alu i lalo i le sami i ni sitepu poʻo ni lifi.

Ae o le gataifale lava ia (7 leai ni matafaga ma le umi o le 6 km) e toeititi lava sili ona lelei i Isaraelu: matagofie matagofie oneone, ulufale malu i totonu o le vai, ofoofogia mama, faleuila ma tapunia potu ma timu mo 100 m uma, sun loungers ma faamalu mo le mautotogi.

Aotelega e uiga i foliga vaaia o Herzliya:

  • o se nofoaga taugata e le gafatia e tagata uma ona malolo;
  • nofoaga talafeagai: na o 12 km mai Tel Aviv ma ona tele faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga sili ona lelei;
  • matafaga matagofie ma lelei mea tetele;
  • o isi taimi e i ai galu malolosi tele;
  • maualuga le talafatai, o le o atu i matafaga o sina faafitauli.

E tele faʻamatalaga e uiga i le Herzliya resort o loʻo avanoa iinei.

Bat Yam

O se tasi o nofoaga tafaoga i le sami i Isaraelu, e sili ai ona malolo ma tamaiti, o Bat Yam - o se pitonuu o Tel Aviv (o le mamao i lo latou va e naʻo le 5 km). Toetoe lava o faletalimalo uma ei ai tulaga sili ona lelei mo aiga ma tamaiti; o le pulega e oʻo lava i moega mo pepe. O loʻo iai le nofoaga faʻafiafiaga faʻaonapo nei i le taulaga e malolo uma ai matua ma fanau - o loʻo iai vaitaʻele, nofoaga eseese o vai, malae tenisi, ma nofoaga malolo.

O le talafatai o Bat Yam, faʻatasi ai ma le tele o matafaga matagofie ma saunia lelei mo le 3.5 kilomita. Tagata tafafao e mafai ona mautotogi mea talafeagai matafaga, o loʻo iai taʻele ma sui potu. Faʻafetai i le au o alia, e leai lava ni galu, ma o le vai e latalata i le apitaogalu e matua mafanafana lava!

Toetoe lava o faletalimalo uma o loʻo i le matafaga, ma o tau e 5-30% maualalo ifo nai lo faletalimalo Tel Aviv. Ile mea lea, e toatele tagata faimalaga e mananaʻo e malolo i Bat Yam, pe a mafaufau i lenei filifiliga o le filifiliga sili lea.

Mai mea lelei uma o le Bat Yam resort, o mea nei e mafai ona iloga:

  • tiaʻi i se fua malologa mo matua ma fanau o tausaga eseese;
  • e mafai ona e malolo mo sina tupe nai lo isi nofoaga taʻutaʻua lauiloa i Isaraelu;
  • e i ai avanoa mo faʻafiafiaga manaia, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatala le aisa i luga o le tausaga atoa.

I faʻaletonu, e tatau ona maitauina: tele jellyfish o loʻo maua i le ogatotonu o le taulaga matafaga, e tatau ona e faʻaeteete - latou te mumu.

Oe mafai ona vaʻai i se sili auiliili faʻamatalaga o Bat Yam iinei.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Nahariya

Mai i nofoaga uma i Isaraelu, o loʻo tu i le talafatai o le Metitirani, o Nahariya e pito sili ona matu ma i le taimi e tasi e sili ona matagofie.

O lona faʻamaualuga o le fai oneone oneone oneone (tele) Galei Galil, aloaʻia o le sili ma sili ona matagofie i uma o Isaraelu. E i ai se oneone oneone i totonu o le vai, faleuila ma taʻele o loʻo galulue, o loʻo sui potu ma gazebo, faʻamalu ma sun loungers e mautotogi.

O le talafatai i matu o Metitirani e iai ona tuutuuga lelei mo le snorkeling ma le tofu - o le sili naʻo le Sami Ulaula. O i e mafai ai ona e vaʻai atu i laufanua matagofie o laufanua o le sami ma maʻa ma maʻa, o vaʻa ua goto, o ituaiga o meaola o le sami.

E le tele ni faletalimalo i lenei nofoaga, o le sili o latou e tu i le talafatai ma le taulaga tutotonu. Nofoaga i se lua potu i le ogatotonu laina faletalimalo o le tau e $ 75, i se lauiloa faletalimalo mai le $ 220.

Tagata eo mai i Nahariya e le gata e malolo, ae e tatau foi ona togafitia. O le falemaʻi lea i Sisifo o Kalilaia, o loʻo faʻamanuiaina lelei ai le tele o faʻamaʻi, IVF ma taʻotoga palasitika.

Tulaga iloga o le nofoaga Nahariya:

  • o le matafaga sili ona lelei i Isaraelu;
  • lelei tulaga mo snorkeling ma lulu;
  • le avanoa e faia ai togafitiga mo faʻamaʻi eseese;
  • le tele naua filifiliga o faletalimalo.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga ia Nahariya, alu i lenei itulau.

Resitara o le Sami Ulaula: Eilat

O le nofoaga autu ma sili ona lelei i Isaraelu i le Sami Ulaula o Eilat. O lenei taulaga i saute i le setete o loʻo tu i luga o se laufanua fanua e vavaeʻese ai le Fagaloa o Aqaba (Gulf of Eilat) ma le Eilat Mountains.

Tau i tala ane o le Sami Ulaula

Oe mafai ona malolo i tafatafa o le Sami Ulaula ma aau i ai i totonu o le tausaga atoa, ma o le sili eseʻesega taua mai le Sami Metitirani.

O le taumalulu i le Fagaloa o Eilat itulagi e sili atu le malu nai lo le vaega totoe o Isaraelu: i le ao o le vevela e masani ona teu i totonu o le 21 ° C (+ 17 ° C e seasea maua), ma e toetoe lava o taimi uma e susulu ai. O le vai ia Ianuari-Fepuari e mafanafana - tusa ma le + 22 ° C, o lona uiga la e lava pea tagata e fia malolo ma 'aʻau.

Ua uma ia Me, o le ea mafanafana e oʻo atu i le + 35 ° C, ma i le taumafanafana o le vevela oso i luga + 40 ° C ma maualuga atu, ae o lenei vevela e faʻatagaina faigofie faigofie faʻafetai i le matutu savili (susū e na o le 20-30%). O le sami e faasolosolo lava ona mafanafana e oʻo atu i le + 26 ... + 27 ° C, ma e oʻo lava i le taimi sili ona mafanafana e tumau ai lava le toʻafimalie ma le faʻafouina. O ia tuutuuga mo le malologa e faʻaauau pea seia oʻo i le ogatotonu o Setema, ona amata ai lea o le vaitau o le veloveve - o le vevela na faasolosolo malie lava ona faʻaitiitia.

O le taimi sili ona lelei e malaga ai i le Sami Ulaula o Oketopa ma Novema, pe a faʻafiafia le vateatea lata ane ma le vevela sili ona manaia: + 33 ° C (Oketopa) ma le + 27 ° C (Novema). Ma o loʻo mafanafana pea le sami, + 27 ° C, naʻo Tesema e faʻamalulu i lalo i se vevela e sili ona manaia mo le aau + 25 ° C.

Features o le nofoaga malolo

Eilat e 12 kilomita lelei-saunia matafaga ma timuga, faleuila, sui potu, sun loungers, faamalu, kafe. Nofoaga faʻafiafiaga o loʻo tu i totonu o le 'aʻai o loʻo iai le oneone ma maʻa faʻamaʻa, mea tetele i se tulaga maualuga. I fafo atu o le taulaga, i tafatafa o le talafatai i saute atoa, o le ulufale atu i totonu o le vai e faigata tele i le i ai o maʻa ma amu. Ae o iina o loʻo iai matafaga sili ona lelei mo le maulu i luga o le paneta, faʻatasi ai ma vao lauʻeleʻele o amu ma ituaiga o iʻa eseʻese. Mo se aotelega o matafaga uma o Eilat, vaʻai lenei tala.

Eilat, ma ona tele kalapu kalapu, discos ma pa, o le a le fiu e oʻo lava i le po. Ma tagata fiafia i taʻaloga tupe e o mai i lenei nofoaga malolo. Ua maua e le aufaipisinisi le fofo e sili ona lelei, faʻafefea ona faʻataʻamilomitia le faʻasāina o kasino i Isaraelu: o vaʻa faʻapitoa tuʻua le taulaga o Eilat mo petipetiga.

E tele filifiliga eseese mo mea e nonofo ai i lenei nofoaga o le Red Sea i Israel, ma o tau e faʻavae i tagata tafafao e eseʻese a latou totogi. E mafai ona e nofo i le hostel budget, pe i se tasi o faletalimalo e 3 * e mamao mai le sami - e lua potu e mautotogi ai pe a ma le $ 125 i le aso. Ma, pe a fuafua se malaga i le nofoaga sili ona lelei a Isaraelu i luga o le Sami Ulaula, o aofia ai faletalimalo uma i luga o le laina muamua e tatau ona manatu o se tatau! Tau o mea e nonofo ai iina amata i le $ 280, ae o le lelei o auaunaga e sili ona lelei. Mo se filifiliga o faletalimalo sili ona lelei e tusa ma iloiloga a turisi, vaʻai iinei.

Manatu taua e iloa e uiga i Eilat:

  • o le nofoaga sili ona lelei i Isaraelu mo aiga ma fanau;
  • o le nofoaga latalata i le toafa o Negev o se sili lelei avanoa mo se safari luga o le oneone;
  • o le talafatai o le Fagaloa o Eilat o le sili sili nofoaga mo maulu;
  • i totonu o le gataifale olaga ola o loʻo iai foʻi mea mataʻutia, o lea o le aau ma aau latalata i aʻau e tatau ona faia ma le faʻaeteete;
  • E tele faʻafiafiaga faʻasolopito ma faʻanatura i le taulaga ma ona siʻosiʻomaga.
  • ona o le tau vevela, o loʻo e fia inu lava, o lea e tatau ai ona i ai se sapalai o vai inu.

Mo se faʻamatalaga auiliili o Eilat, vaʻai ii.

Lautele nofoaga malologa

O loʻo i ai nofoaga faʻafomaʻi i luga o le Sami Mate i Isaraelu, ma o le mea muamua lava tagata e o iai o togafitiga. E ui e toʻatele e omai naʻo le malologa.

Afai o le mafuaʻaga o le malaga o togafitiga, ona tatau lea ona filifilia le taimi e amanaʻia ai le vaitaimi lelei mo lenei. Afai o lenei o se masani malaga, ona mafai lea ona e sau i soʻo se taimi o le tausaga, e ui o le maualuga vaitau ua manatu o le vaitaimi mai le ogatotonu o Mati i le toeititi o le faaiuga o Novema. I le masina muamua o le taumafanafana, ua oʻo atu le vevela o le ea i le 36 °, i le masina ua teʻa e tumau i le 40 ° C O le sami vai e tau le maʻalili i sea vevela, aua o lona vevela e tusa ma le + 31 ° C. E toʻafilemu e malolo i le tautoulu: o le ea ia Setema e faʻamafanafanaina e oʻo atu i le + 28 ° C, ia Novema e oʻo i le 22 °, ma o le vai e tusa ma le + 23 ° C. Ma e oʻo lava i le taumalulu e mafai ona e aau i le sami, aua o le vai vevela e le paʻu lalo i lalo + 20 ° C.

O le faʻaaliga iloga o nofoaga maliliu o le Sami Mate ona e leʻo ni taulaga tetele, ae o ni tamaʻi nuʻu. O nofoaga autu autu o Ein Bokek ma Neve Zoar, faʻapea foi ma le taulaga o Arad, tu 25 km mai le sami. O le mea moni, e leai ni faʻafiafiaga, naʻo matafaga, faletalimalo, faʻasologa ma faleoloa spa, faleʻaiga, tele o nofoaga faʻatau laiti. E oʻo lava i mataaga, seʻi vagana le Sami Mate, e le latalata mai - e tatau ona e alu i isi itulagi o Isaraelu mo latou.

Ein Bokek talimalo i le tele o faletalimalo faletalimalo, ma toetoe lava oi latou uma o vaega 4 * -5 *. E naʻo le 4 faletalimalo tetele i Neve Zohar, ae faʻatasi ai ma le fausiaina lelei o mea tetele e faʻatagaina ai oe e malolo lelei ma auai i le faʻaleleia atili o lou soifua maloloina.

E tele matafaga i le talafatai o Ein Bokek. E afa oneone, afa masima, e matua mama lava. E i ai ua leai ni vai taʻele ma sui fale. E leai ni matafaga i le teritori o Neve Zohar, o le latalata lata mai o loʻo tu i le mamao e 2 km mai le nuʻu.

Le lelei sili ma le le lelei o le Mate Sami nofoaga malologa:

  • nisi o filifiliga sili ona lelei mo togafitiga i Isaraelu;
  • Taʻele, fofōina, faʻasalaga, faʻaaulelei foliga ma palapala palapala o loʻo maua i SPA-complexes i faletalimalo taʻitasi;
  • tulaga maualuga o le tautua i faletalimalo;
  • faʻafiafiaga - naʻo faleoloa ma faleʻaiga;
  • e leai ni mea manaia i totonu o nofoaga faʻapitoa.

I se faʻamatalaga auiliili, o loʻo faʻamatalaina ii nofoaga faʻafomaʻi o Isaraelu.

O se tamaʻi vitio e uiga i nofoaga o Isaraelu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lily of the Valley by Peter Crichton (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com