Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fai panikeke - 3 laʻasaga i lea laasaga fua

Pin
Send
Share
Send

I le aso tusitusiga o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona faia pancakes ma susu, vai ma kefir. E iloa uma e tagata mai le laʻititi e uiga i lenei meaai manaia, ae o le talaʻaga o le amataga mai o le ipu o se mea lilo tele lea mo le toatele. O le a ou tatalaina le veli o le faalilolilo ma mafaufau i le talaʻaga o le faia o panikeke i le faaiuga o le tusitusiga.

Faʻafefea ona fai panikeke ma susu

O panikeke o se ipu faigofie i tuutuuga o sauniuniga. Masani ai, o le pancake paluga o loʻo lalagaina i le kulimi oona ma le buckwheat falaoamata. O nisi fua e faʻaoga le paluga fefete.

E le faigata ona faʻatau le falaoamata ole Buckwheat, ae e fefiloi leaga ma e palu faʻatasi male falaoamata ole saito ile tutusa tutusa. E tele itula e sauni ai le paluga fefete.

O kulimi suamalie i fualaʻau masani e aofia ai ma le le talafeagai, talu ai o meaʻai na saunia, e matua faʻamalieina. Ma a e mafaufau i le mea moni o tagata 'ai i latou ma sosi suamalie, latou avea mamafa ma gaʻo meaai.

  • fuamoa 2 pcs
  • falaoamata 200 g
  • susu 500 ml
  • suauʻu fualaʻau 30 ml
  • masima 2 g
  • suka 5 g

Kaloriia: 147 kcal

Polotini: 5.5 g

Gaʻo: 6.8 g

Karbohidates: 16 g

  • Tuufaatasi fuamoa, suka ma masima i totonu o se pesini. Ua lava fuamoa. A e faʻaaogaina nisi fuamoa, o le paluga o le a paʻu. Liligi le susu i totonu o se pesini ma fuamoa ma, pe a uma ona palu, sasa faʻamalosi ma le mea palu.

  • Faʻaopopo le paluga falaoa i ni vaega laiti. Lenei metotia o le a faʻatumuina le falaoamata ma le okesene, ina ia o panikeke o le ai ai se maʻaleʻale ma malu mea. I le iʻuga, oe o le a maua se paluga, o le tumau o ia foliga mai suavaia kulimi oona.

  • O ni kuka e faʻaopopoina le taoina o pauta poʻo le soda. E tusa ai ma latou, o nei mea e faʻalauteleina ai le lelei o le taumafataga maeʻa. Latou te le o saunia i laʻu fua, aua latou te le aumaia ni faʻapitoa aafiaga.

  • Faʻaopopo suauʻu mulimuli ma palu mea uma. O le pata e puipuia ai pancakes mai le pipii i le apa i le taimi o le taoina, ia faigofie ai ona liliu ma kuka.

  • Fufulu muamua se falai. Liligi sina masima i totonu o le apa, ma a maeʻa le pogisa, aveʻese ma se solosolo ma faʻaopopo sina suauʻu.

  • Faʻaaoga se ladle, sasaa ni paluga i totonu o le lapisi. I le taimi lava lea, laʻititi faʻapapaina le apa i autafa, tufatufa tutusa i luga o le galuega luga. Naʻo le 2 minute, liliu le panikeke ma se spatula laupapa.

  • A maeʻa le isi 2 minute, ave i se ipu. Faʻaofoa uma panikeke i le tutusa auala. Ou te fautuaina le salalau i luga o se ipu gaʻo. Ufiufi ma se tapuni i luga.


O lenei ua e iloa fai pefu ma susu. Afai o ia te oe le lilo o kuka, o le a ou fiafia e faʻamasani aʻu ia latou. Tuʻu latou i manatu.

E sili le tuʻuina ile vevela panikeke ma le quince jam, syrup berry poʻo le kulimi oona oona.

Faʻafefea ona fai panikeke i le vai

O panikeke e sili ona fiafia iai le tele o tagata. E faʻafofuina latou e fafine e tusa ma fua o le kefir, susu, yogurt ma le vai. O le a ou mafaufau i le filifiliga mulimuli i le taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona fai panikeke i le vai.

O panikeke e vela i le vai o se ipu faigofie ma taugofie. E fetaui lelei mo tagata o loʻo mafatia ile taumamaina o meaʻai ma mea mananaia e paee ma fefefe e faʻateleina le mamafa.

Vaega:

  • Falaoamata - 2 ipu.
  • Fuamoa - 2 pcs.
  • Vai - 750 ml.
  • Pata - 100 g.
  • Suauʻu fualaʻau - 0.25 ipu.
  • Soda, suka, masima.

Sauniuniga:

  • Liligi le afa ipu vai i totonu o se enamel poʻo se ipu malamalama, ona faʻaopopo ai lea o fuamoa, masima, suka ma palu mea uma. Oe tatau ona maua se paluga o se toniga tutusa.
  • Liligi falaoamata i totonu o se pesini, faasolosolo lemu i taimi uma. Taumafai e faʻalelei le paluga palolo ma saoloto mai paluga falaoamata.
  • Liligi i le vai mafanafana ma faʻagaeʻe. Ave le tele o vai e pei o le paluga foliga vai suavaia kulimi. Faʻaopopo sina suauʻu fualaʻau ma faʻaalu.
  • Saunia le apa. O se mea puʻupuʻu uʻamea oloa ma se au malu e talafeagai mo le falai. E fetaui lelei le tufatufa faʻafefeteina o le paluga i luga o ia ipu ma liliu ia panikeke. Fufulu se ipu falai i le suauʻu ma le vevela.
  • Faʻaaoga se ladle, sasaa le paluga i le ogatotonu o le apa ma tufatufa tutusa. O le T-stick o le a faʻafaigofie ai le galuega. Fai i le vave e mafai ai, aua e vave ona puʻeina luga o se vevela vevela.
  • A faʻalanu le panikeke i le tasi itu, liliu lemu i se naifi poʻo se spatula faʻapitoa. Tuʻu panikeke ua maeʻa i luga o le ipu, uu ma le pata.

Vitio sauniuniga

O lenei ua e iloa lelei le faiga o panikeke i le vai. Faʻaaoga le fua, fai se mea faigofie. E totoe lava e tuʻu le meli, kulimi oona poʻo le jam i luga o le laulau, valaʻau i le fale ma tautua meaʻai suamalie.

Faʻafefea ona kuka kefir pancakes

Faʻaauau le autu o le talanoaga, mafaufau pe faʻafefea kuka pancakes ma kefir. Latou te atoatoa mo le 'aiga o le taeao po o le' aiga o le afiafi. O taumafa Lusia na masani ona taʻutaʻua i ona panikolo lauolaola ma panikeke manogi. Sei o tatou manatuaina le matagofie o aso malolo o le tautotogo - Maslenitsa. I lenei aso, o panikeke e taoina ma gaugau ma le faʻaeteete i faʻaputuga tetele.

Kefir-faʻavae kuka tekinolosi e le ese mai le masani auala. O mea e faʻaoga e tuʻufaʻatasia i le faʻasologa saʻo, o le paluga o loʻo paluina ma pancakes e tao. O panikeke ua saunia e mafai ona teu i totonu. Tele taimi latou te faʻaaogaina ai puloua, puaa ate, aano o manu ma isi oloa. Afai e te fiafia i pancakes mafiafia, faʻalogo i le kuka ma le kefir.

E mautinoa lava ua uma ona e tofoina i pancakes openwork, lea e faʻailoa mai e se manaia tofo ma sili ona lelei foliga vaaia. Tele chef taumafai e toe gaosi ipu i le umukuka, ae ua latou le manuia. O le a ou faʻaalia le lilo o le faia o na panikeke. I le faʻaaogaina o le fua, oe o le a faʻafiafiaina ai lou aiga i se "perforated" meaai.

Vaega:

  • Kefir - 500 ml.
  • Fuamoa - 2 pcs.
  • Susu - 250 ml.
  • Falaoamata - 300 g.
  • Soda, suka, suauʻu mo le falai.

Sauniuniga:

  1. Vevela kefir i luga o se kesi kesi poʻo se microwave.
  2. Tipi fuamoa i totonu o se pesini o kefir, faʻaopopo suka faʻatasi ma le fefete ma palu. Afai e faia saʻo, o le a amata ona fula le suavai.
  3. Faʻaopopo sina paluga falaoa i ni vaega laiti. A maeʻa palu, e te maua se paluga e pei o le kulimi oʻona i le tele.
  4. Faʻaopopo le susu susu. Susu o le a faia ia palapalā le paluga.
  5. Fry pancakes i itu uma seʻia oʻo i le auro enaena i totonu o se falai falai muamua faʻamamaina. O panikeke taʻitasi o le a ufiufi i pu. O le aoga lea o le soda ma le kefir.

O le ipu maeʻa alu lelei ma faʻasao, jams ma susu faʻapipiʻi.

Vitio fua

Pancake talafaasolopito

O pancakes na faia e le East Slavs, o lea ua avea ai i latou ma ipu o taumafa a Rusia. O isi lomiga e le malilie i lenei manatu ma ua sauni e luʻiina.

Fai mai le tala a le au Saina, o le fanau mai o panikeke o le Selesitila Malo. O le mea moni, o pancakes Saina e pei o totila masani, ma o le fua e aofia ai aniani. E i ai le isi finauga feteʻenaʻi, e tusa ai ma Aikupito anamua o le nofoaga fanau o panikeke. Ae, sa faʻaaogaina e tagata Aikupito tekonolosi eseese ma mea e faʻaaoga ai.

I luga o le teritori o Rusia i ona po nei, e oʻo lava i le amataga o le setete, na kukaina e tagata pancakes mo aso malolo. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, osigataulaga na faia ma vaʻaia manuia. Tekinolosi kuka Slavic toetoe lava a le ese mai le nei lomiga. Pau lava le tuusaunoa o le faʻatumuina.

O pancakes na fiafia i ai Peretania, o e na faʻataʻitaʻi i mea na fai ma na latou mauaina se iʻuga lelei.

O Siamani ma Farani e faia manifinifi panikeke. E mafua lea ile manaʻo e faʻasao le fuainumera. I le taimi lava e tasi, latou te faʻatumuina ma le agalelei le ipu i le cognac ma isi mea inu 'ava malosi.

O lapisi a Europa i sasaʻe e lapoʻa tele. E oʻo foʻi ile panikeke Czech, Slovak poʻo Romanian e lava e faʻamalieina ai.

O pancakes na faia i Amerika i Saute e sili ona mafiafia. E tuʻuina atu ia latou ma sosi oona ma oona. O le faʻavae o le paluga o le sana sana ma kulimi mamafa.

https://www.youtube.com/watch?v=2Ek_DwC6zYg

Fautuaga Aoga

Taʻitasi faletua fale ei ai a latou lava auala i le faia o panikeke, faʻaaogaina o fualaʻau lilo ma ipu e fiafia iai. O chef novice e mautinoa o lenei ipu Rusia e faigofie ona saunia. A oʻo loa i le kuka, e leai se mea e sau ai. Ou te tuuto atu le faaiuga o le tusitusiga i mea lilo o le faia pancakes suamalie.

  • Ae e te leʻi kuka, ia mautinoa e kilia lou mafaufau, fufulu ou lima, faʻamau se tali lelei, faʻamama musika ma faʻamasani. E leai se mea e tatau ona faʻalavelave i le kuka. I luga o se laulau mama, e tatau ona i ai mea e manaʻomia e saunia ai se galuega sili ona lelei.
  • Susu falaoa i le tele o taimi ae le iʻuvale. Ma o le a faʻatumuina i le okesene ma maua panikeke panikeke. Liligi vai, susu ma isi suavai i le falaoamata. I lenei tulaga, e taua le faʻaopopoina o le suauʻu fualaʻau i le paluga. A leai, o le pancakes o le a pipiʻi i le apa.
  • O le lafo uʻamea fai uamea o le meafaigaluega kuka sili ona lelei. E taua tele le faʻamafanafanaina ma gaʻo faʻalu i le suauʻu. Lard e talafeagai foi mo lenei faʻamoemoe. I le faʻagasologa o le falai, gaʻo le ulo pe a manaʻomia.
  • O le pancake muamua e avea ma faʻailo o le sauniuni ma le saʻo o le faʻaaogaina o mea aoga. Ia mautinoa e faʻataʻitaʻi ia iloa poʻo le a le mea e faʻaopopoina ma faʻafefea ona faasaʻo le tofo.
  • A faia ni panikeke, aua neʻi avea ma se faʻatagata. O le ipu e manaʻomia le sogasoga. Sii lemu le apa ma sasaʻa le paluga i se vaitafe manifinifi. Faasolo le apa i taimi uma e tufatufa tutusa le paluga.
  • O le matagofie o le ipu maeʻa faʻalagolago lava i le tufatufaina o le paluga ma le liliu o le pancake. O tagata kuka poto masani e liliu le meaʻai, togi i totonu o le apa. Afai e te manaʻo e faʻatonutonu lenei metotia, e tatau ona e faʻataʻitaʻia. I le aluga o taimi, aʻoaʻo e tao panikeke i le tele o apa i le taimi e tasi.
  • Le mea lilo mulimuli. Tunu panekeke ae le i 'ai. O le le mafaatusalia tofo ma manogi uiga lelei e faʻasaoina na o le vevela.

O le tusitusiga pe faʻafefea ona kuka pancakes ma susu, kefir ma le vai ua maeʻa. Ma le mea e tuʻuina atu meaai suamalie, oe filifili. E faʻamoemoeina uma i ou uiga ma mea tautupe. Pancakes e fetaui lelei faʻatasi ma siamu, pate, kulimi oona, shrimps, pata, caviar ma isi oloa. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: BRITISH PANCAKE DAY RECIPE (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com