Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aʻoaʻo e lalaga taulima paʻu i le fale

Pin
Send
Share
Send

O galuega taulima, ae maise lava le fausiaina o teuteuga eseese, ua atili ai ona lauiloa. O taulima lalelei faia i paʻu paʻu na amata ona aliali mai i lima e le gata o tamaiti, ae faʻapea foi ma tagata matutua. O lenei ituaiga fatufatu na amata mai i Amerika ma faʻatoilaloina le lalolagi i lona faigofie o le faʻatinoina. I le 2014, o mea na faʻalauteleina lautele ma faʻapea na avanoa mo needlewomen. O teine ​​ma teine ​​e fiafia e fai lalaga, aua latou te fiafia i mea teuteu na latou faia io latou lava lima, ma o le gaioiga lava ia e faʻatosinaina ai i latou.

E tele auala ma polokalame mo le lalagaina o taulima paʻu i le fale. Lenei o se aoga isi i le faʻatauina atu teuteu, e le gata i lea, o mea e faia e ou lima o le a avatua ia te oe sili atu lagona. Ina ia amata lalaga uluaʻi oloa, e manaʻomia le teuina o mea ma suʻesuʻe le metotia. O lalaga e le faigata tele e pei ona foliga mai, o le mea autu o le laititi onosaʻi ma se manaʻo ia ausia se taunuʻuga.

Laasaga sauniuni - mea faigaluega ma ato

Oe mafai ona vaʻaia faʻapitoa lalagaina ato i faleoloa tufuga. Latou te aofia ai le tele-lanu vaega, fesoʻotaʻiga elemeni, se tautau tautau, se maata, se masini. O ato e eseʻese i le lanu tuʻufaʻatasiga, aofaʻi ma e fetaui lelei mo tagata amata.

O le mama lapisi paʻu taulima mo amata

O auala faigofie e aofia ai "iʻa o le iʻa", "French braid", "dragon scales". O nei filifiliga uma e lalagaina i se isi auala. O le "Fishtail" e mafai ona vave lalagaina i luga o tamailima, mo le lalagaina o le "Farani faʻamau" e sili atu le faʻaogaina o se maʻa, ma mo "una una a le tarako" o se tui e talafeagai. Sei o tatou tilotilo i le sili faigofie auala - fishtail.

Iʻa iʻa

O le faʻataʻitaʻiga muamua, e suʻesuʻeina ile amataga, "iʻa o le iʻa", e pei o le lalagaina o se fili masani. Ina ia faʻamaeʻaina, oe o le a manaʻomia paʻu paʻu, o se fesoʻotaʻiga kiliva ma tomai tomai.

E faigofie lava le metotia. O le paʻu muamua e faʻamaeʻaina i le ata o le ata valu o loʻo tuʻu i luga o tamailima ogatotonu, ae o le isi e faʻauʻu e aunoa ma le mimilo. Sosoo ai, o le maualalo tasi e tatau ona aveʻese mai lua tamatamailima, ina ia avea ma se matasele faataamilo i na lua. A maeʻa lena, o le isi fusi faʻamau e tuʻu i luga ma mimilo mai lalo, o le lona lua i le laina. O le mea lea, o le atoa taulima ua lalagaina, o lona uiga, taʻitasi mulimuli ane faʻataʻitaʻii le muamua faʻalua matasele. A o le mea saʻo o le saʻo umi, faʻamaumau ia i le fesoʻotaʻiga faʻamau. E mafai ona faia se fishtail i le 15-20 minute.

Vitio aʻoaʻoga

Fili Farani

O le taulima na faia e faʻaaogaina ai le metotia Farani faʻataʻitaʻi foliga ofoofogia i luga o le lima. O le a apili i le au amata mo lona faigofie. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia se maʻai, se matau, se fesoʻotaʻiga faʻamau faʻamau, ofuvae eletise o lanu e lua.

  1. Matou te faʻaeʻeina le paʻu muamua e ala i le mimilo i foliga o le valu i luga o se maʻai. Matou te fili le lona lua, o se lanu eseʻese, aunoa ma le mimilo. O le ala lea o le a tuʻuina uma ai paʻu mulimuli ane. I le taimi e tasi, e feauauai ia lanu: tasi le tasi lanu, le tasi tasi.
  2. O le eletise lona tolu e tuʻu i luga ma o le pito i lalo e aveʻese i se matau ina ia avea ma se matasele faataamilo i le lona lua ma le lona tolu.
  3. Ua fai ofu o le lona fa. Lenei o lalaga e alu e tusa ai ma le "Farani fili" faʻataʻitaʻiga.
  4. Naʻo le paʻu ogatotonu tutotonu e tiaʻi ese mai le tasi koluma, ma naʻo le pito i lalo tasi mai le isi. O le ogatotonu tasi e lafo ese pe a fai o le va o isi lanu e lua.

A maeʻa ona tiaʻi, ona faʻamau lea o le paʻu fou, ma isi mea faapena. A maeʻa ona suʻesuʻe le umi manaʻomia, faʻamatuʻu le pito i lalo o pou taʻitasi i le taimi ma maeʻa i se fasi fesoʻotaʻiga.

Faʻataʻitaʻiga vitio

Una una

Mo lalagaina faʻaaogaina le metotia fua metotia, oe manaʻomia se maʻai poʻo se tui, se matau, o se fesoʻotaʻiga uʻamea ma lua lanu o fusipaʻu ofu. O le filifiliga o le tui poʻo le maata e faʻamoemoe i le lautele o le oloa. O le "Dragon Scale" e manaia lona manaia. Faʻamoemoeina i le numera o pou pe a lalagaina, o le taulima o le ai ai se lautele lautele.

Ina ia lalaga se lautele lautele lomiga, oe manaʻomia le saʻo vili le numera o le muamua paʻu faʻamau ma aua le le mautonu i la latou lalaga. O le a ou mafaufauina le lalagaina i luga o se masini faʻapitoa faʻaaogaina valu pou.

  1. O le laina muamua e amata ile tuʻuina o fusipaʻu i vaega paga (1-2, 3-4, 5-6, 7-8).
  2. O le laina lona lua - matou te tuʻuina fusipaʻu i luga o isi pou tuʻufaʻatasia (2-3, 4-5, 6-7), o lona uiga, i se siaki siaki mai le muamua.
  3. Sa matou faʻatulagaina laina muamua e lua o fusi faʻamau, mimilo i le foliga o le valu.

O le gaioiga e aofia ai i le mea moni mai koluma taʻitasi, pe a fai e sili atu ma le tasi le ofu faʻamoe, o le pito i lalo e togitogia. O laina e sosoʻo mai e faʻatinoina i le auala lava e tasi pei o le muamua.

Faʻamau i le tui

O le tui o se mea tipi o loʻo i totonu o fale uma. Faʻaaogaina o lenei faigofie masini, oe mafai ona faia se le masani ai teuteuga. E mafai ona faʻaaoga se tui e fai ma sui i se maʻai maʻi pe a le o latalata mai.

O le maʻa o se mea faigaluega faʻapitoa e lua pe fa ona lima. E mafai ona e lalagaina i luga mea teuteu faigata, lea o le a iloga mai i lalaga lalelei. Needlework aofia ai i le ofuina o ofu faʻaalu ma togi i luga o le foafoaina matasele, o lea, o se mamanu maua, o le faigata e faʻamoemoeina i le tuʻufaʻatasia o elemene.

Faʻafefea ona lalaga i ou tamailima

Amata amata mai valu i le lalagaina o tamatamailima. I lenei pepa, o loʻo faʻaaogaina le faasino igoa ma ogatotonu tamatamai lima o le tasi lima. O fusipau aulelei o loʻo fusifusia ia latou, mai le mea na faia ai le muamua taulima.

Lalaga i luga o le masini

E sili atu ona faigata faʻataʻitaʻiga mafai ona lalagaina luga o se masini faʻapitoa e pei o se tafatolu ma tolu laina o pou. Tele taimi naʻo se vaega ole masini e faʻaaogaina, ae ole atoa e faʻaaoga mo naʻo oloa tetele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga "una una o le tarako" e sili atu ona talafeagai e lalaga ai luga o se masini.

Fautuaga Aoga

Muamua, o galuega a tui e foliga mai e le faigofie. Ina ia aloese mai mea faigata, mulimuli i fesoasoani aoga.

  • Mulimuli ma le faʻaeteete i le polokalame ma le metotia.
  • Faʻaaoga vave lanu eseʻese.
  • Vaʻai faʻamaʻa faigata.
  • Taumafai metotia fou.

O taulima aisa e aoga tele, latou te le fefefe i le susu ma e le mou foʻi i lalo o le malosi o le la. Latou foliga pupula ma muamua i luga o le lima. Ma afai e te faʻaopopoina mafaufauga ma filiga, o lona uiga ma a latou fesoasoani miti o le a tino i totonu o se galuega taulima fou i le fiafia o tagata uma faʻataʻamilo.

Masalo o le lalagaina o le a avea ma se mea fiafia sili ona fiafia i ai o le a toe faʻatumuina ai le faʻasoaga o mea teuteu mo oe lava ma au pele. O le aʻoaʻoina o ni metotia fou o le sogasoga o le a fesoasoani ia te oe e fausia ni uluaʻi faʻaaoga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: I LOVE HAWAII. KAIMANAHILA カイマナヒラ 連続四曲どうぞ (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com