Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le peni tulafono

Pin
Send
Share
Send

O nei aso ua suia e komipiuta ma komipiuta komipiuta le tele o mea fai mea tusi. Ae talu ai nei, na faʻaaogaina ai e tisaini, o inisinia ma fai kopi le penitala, pule, tapasa, penitala, ma isi mea i le latou galuega.

Lea ua galo nei aitema. O tekonolosi poto e aoga ae Ma o le tusiaina e le aofia ai mai le aʻoga aʻoga. Faʻaaogaina se komepiuta ma faʻataʻitaʻi faʻatonutonu e pei o AutoCAD, pikad, tapasa, teflex, oe mafai ona faia ni ata o soʻo se faigata e oʻo lava i le fale. Seʻi o tatou vaʻavaʻai totoʻa i se mea faigaluega e pei o le peni peni.

O le a le peni tulafono

Lomifefiloi tuuina mai se faʻauigaina saʻo o le refeder. O se meafaigaluega tusi mo le tusiaina o laina ma vaitusi poʻo se vai vali. Faʻafetai i lenei masini, e le sili atu ma le 15 cm le umi, e tai tutusa ma le peni, na faia e inisinia ni ata i luga o le faavae o nei roketi na faalauiloa i le vanimonimo, vaʻa, vaʻa lalo na faʻalauiloaina, vaʻalele, taʻavale ma isi masini na fausia.

Faʻamatalaga ma le masini o le mea faigaluega

O le masini e faigofie. E aofia ai le 2 tautotogo-utaina ipu faʻamau faʻatasi ma le faovilivili. O lenei e avea o se ituaiga o mailei mo le mascara, lea e sapalai mai se faʻapitoa pasī apa. O le mafiafia o laina e fetuʻunaʻi ma se nati knurled. I se faʻaopopoga, o loʻo iai pulou faʻata tioata. E i ai a latou paipa o eseese diamimita, ona o le mafiafia o laina e faʻatonutonu.

Ituaiga o peni tulafono

  1. Pepa tusi uʻamea ma le fetuʻunaʻi o nut.
  2. Pepa faʻataʻitaʻi tioata.
  3. Rapidograph.

E i ai le GOST (28950-90) lea e faʻatonutonu le vaega muamua o faʻamau uʻamea:

  • Masani.
  • Naifi foliga.
  • Lautele ma se nut vaeluaina.
  • Reisfeder ma vaelua nut.
  • Pepa faovilivili.
  • Faalua
  • Vaapiapi

O le vaitusi vaitusi o se peni mo le tusiaina o galuega. E aofia ai se paipa o loʻo iai le apa vaitusi. E i ai foʻi le nila i totonu o le paipa e faʻatumu ai le vali poʻo le vaitusi i luga o le pepa.

O nei meafaigaluega lima e masani ona le faʻaaogaina ile faʻataʻitaʻi. Fa'faigofieina e komipiuta galuega tusia i luga o le tele o taimi, faʻaititia le taimi e faʻatumu ai ata. I le faaiuga o le 90s o le 20 seneturi ma i le amataga o le 2000s, vaitusi vaitusi ma isographers o pule peni avea ma falemataaga faʻaaliga ma aoina aitema.

E ui lava i le amataga o lenei mea faigaluega o se faʻailoga o le galuega. O se tulaga lelei meafaigaluega atofaina fuafuaina le atoa tusia taunuuga. O le galuega na faia e le vaitusi vaitusi sa sili atu faapitoa, maoti ma saʻo.

Lenei o le tusi ata meafaigaluega ua faʻaaogaina mo le aʻoaʻoina o ata tusi ma calligraphy.

Calligraphy aofia ai le atinaʻeina o matagofie tusitusi. O lenei masani ua faʻaaogaina e tusi ai tusi valaaulia ma faʻafeiloaʻiga faʻaipoipoga, faʻapea foʻi ma tusitusiga. O isi taimi calligraphy e faʻaaogaina i televise e tisaini ai ulutala eseese.

Ata vitio

Laasaga ma lea laasaga faatonuga mo le faaaogaina

Ae e te leʻi amata galuega, e tatau ona e mautinoa o le ata peni ua faʻamaʻaina lelei. A leai, o le ata o le a le lelei le lelei, o laina e faʻanenefu, o le a aliali mai ni togitogi. Ou te fautuaina foʻi oe, e faʻatau se faʻapitoa apa mo mascara.

O le faʻatonuga o galuega e faʻapea:

  1. Aveese le pulou ma faʻatumu le apa i le vaitusi poʻo le vali tusa ma le ⅔ lona tele.
  2. Tapuni le palaka
  3. Tatala le pulou.
  4. Faʻaaoga le kulimi fetuʻunaʻi e fausia ai le kilia talafeagai i le va o papatusi e seti ai le laina manaʻomia mafiafia.
  5. Faʻatumu le va i le va o papatusi o le faʻamama e le vaitusi mai le paipa i luga o se apa.
  6. Faʻapipiʻi le pule i se pepa tusia poʻo le faʻamau o le pepa i le amataga o le laina.
  7. Tusi se laina o le umi manaʻomia ma se peni peni e aunoa ma le saeia i fafo o le pepa.
  8. Toe fai le gaioiga seʻia oʻo i le iʻuga o le vaitusi i le va o papatusi (e tusa ma le 3-4 laina, faʻamoemoe i le umi).
  9. Afai e uumi laina, o le ai ai le 1 laina.
  10. Toe fai le faʻatumuina ole vaitusi.
  11. Afai e tatau ai, fetuunai le mafiafia o laina ma le palu palu.

Faʻafefea ona tusia se ata tusi

E faigofie ona aʻoaʻo. Pau lava le mea e te manaʻomia sina onosaʻi, faʻataʻitaʻi, ma ni nai taseni faʻamamaina na faʻaleagaina.

Ina ia amata, aʻoaʻo pe faʻafefea ona uu saʻo le mea fai mea: faʻasaʻo, aunoa ma tulimanu faʻalua. Ina ia aloese mai le tipiina, aua le faia se va tele i le va o papatusi. Aua le faia le tele o mascara, ia mautinoa e le mago. Afai e mago le vaitusi, solo le pito o le inkjet i se ie vaivai, e leai ni lint.

E sili le faʻaaogaina o se pule faʻapitoa e puipuia ai le mascara mai le paʻu ifo i lalo. A leai, faʻapipiʻi se laina vaapiapi mai le isi tulafono i le pule laupapa.

Tusi muamua laina laina faʻalaʻau. Faʻatali la mo le vaitusi e mago ma sui le itu: tusi laina faʻatumu pe faʻasolo.

O nisi taimi e amata ona faigata ona tusia ni laina mafiafia. Ona latou faia lea: muamua, 2 laina manifinifi e tosoina, ma o le avanoa i le va o latou e tumu i le vaitusi mulimuli ane. Lenei o le a avea ai le ata foliga foliga mama, ma e itiiti le avanoa o mascara salalau.

Faʻafefea ona velo mata mata

E toʻaitiiti tagata e iloa o le peni peni e le gata o se mea faigaluega tusi, ae o se mea teuteu foʻi. Inventive Soviet fafine na faʻaaogaina e fuea ai o latou mata. Lenei mea faigaluega e mafai ona puʻeina soʻo se, e oʻo lava i le laʻititi laulu.

Laʻititi itu na mafai ai ona aveina i totonu o le taga poʻo se tamaʻi taga teuteu. O le lelei i tweezers o tweezers mafai ona faʻaleagaina le paʻu pe a fai e te uuina ni nai lauulu. I le suʻeina o lenei mea faigaluega, e mafai ona maua ai ni iʻuga sili ona lelei.

E ui lava i le tiga o le faʻagaioiga, ua faʻamanuiaina faʻaaoga e fafine e fausia ai se laina mata. Ae le i amataina le faʻagaioiga, sa oloʻo mata i se kulimi gaʻoa, selu i le pulumu, ona faʻasolosolo lea o se laupepa i se penitala uliuli, ma toʻese lauulu na aveʻese mai.

Tausiga tausiga ma faʻamatalaga aoga

  • Ae e te leʻi amata galuega, ia mautinoa e leai se vali mago poʻo se vaitusi i luga o papatusi.
  • Aua le soʻona faʻapipiʻiina le pinati fetuʻunaʻi e 'aloese mai le sele esea o filo.
  • I le iʻuga o le galuega, solo le peni tusi i se ie, aveʻese uma le vaitusi.
  • Afai e le aoga le mea faigaluega, faʻamau pito o papatusi i le sanipasi poʻo se faila.

Talaʻaga o le amataga

O uluaʻi tulafono na tusia i le seneturi lona 18. Sa faʻaaogaina e fausia ai ata ma faʻafanua faʻafanua. E tatau ona maitauina o le upu ei ai Siamani aʻa (Reißfede). A leai faʻaliliu: reißen - tusi, fede - fulufulu.

Oe manaʻomia le galue ma le faʻaeteete mea faigaluega, a le o lea e ono sosolo le vaitusi, fai se fasi, lea o le a faʻaaogaina ai le faʻailoga le aoga. O tagata faufautua faufautua na o mai ma isi auala e galulue ai ma le vaitusi. Ile vaitaimi ole 20 o le seneturi talu ai, na aliali mai ai isi, masini - vaitusi vaitusi.

Na matou tilotilo pe faʻafefea e le au inisinia mai augatupulaga ua mavae ona faʻatinoina ata faigata. Lenei ua faia lenei mea i le fesoasoani a se komepiuta: afai na muamua atu node sa tatau ona faʻatinoina eseese, o lenei o se atamai polokalame mafai ona kopiina le muamua na faʻaaogaina elemeni.

I taimi ua tuanaʻi, o sina mea sese lava na le mafai ai ona toe faʻaaogaina le ata. O le komipiuta e faʻatagaina oe e faia faasaʻoga. Ae e tatau ona tatou punonou i lalo ma faamalo atu i lenei ua leva, ma le faamaoni fesoasoani i tufuga uma. Faʻafetai i le puleaina peni i lima o le atamai, onosaʻi, inisinia saʻo ma tisaini, o le tele o masini ma masini na fausiaina ma fausiaina, ma fausiaina fausiaina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Mautoatasi Asuao 2010 - Lou Pologa (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com