Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Maina - o le a le mea i faigofie upu

Pin
Send
Share
Send

I le tausaga talu ai, na vaʻaia ai e le lalolagi le faʻateleina o le gaosiga o bitcoins ma isi lauiloa cryptocurrency. O le cards cards na faʻatau atu i le taimi lava, e ui lava i le tau ua siʻitia. O nei mea uma e mafua mai i le faʻateleina o le siʻitia o le tau ma le taʻutaʻua o cryptocurrency, aemaise bitcoin. O lona iʻuga, o le toʻatele o tagata fiafia na amata ona mauaina ni tupe. O le a ou taʻuina atu ia te oe o le a le maina, o ona ituaiga ma foliga vaaia, ma avatu ni fesoasoani aoga.

Faʻamatalaga i upu faigofie

Mining (mai le Igilisi "aveʻesea") - o le fausiaina o se cryptocurrency faʻaaogaina se algorithm faapitoa. Le komepiuta fausia se poloka e faʻamaonia ai le aoga o totogiina fefaʻatauaiga (o le fefaʻatauaʻiga filifili fausia le poloka). Mo le poloka maua, o le tagata faʻaaoga e totogiina se faʻailoga, e faʻamoemoe i le ituaiga o le tupe maina.

Faʻafefea ona maina le cryptocurrency

E tele auala e maina ai tupe a le crypto i le fale - mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le auai i vaitaʻele, maina lava ia, faʻaaogaina o tupe maua mai i faʻalapotopotoga taʻitasi.

Afai e te filifili e maina na o oe, faʻaaogaina na o au lava masini, e tatau ona e:

  1. Faʻatau ni taugata taugata video cards.
  2. Faʻatau se faʻatoʻaga (PC) ma se faʻafouga fou faiga, o se motherboard ma tele slots i
  3. Faʻapipiʻi ata vitio (aupito maualalo RAM - 4 GB).
  4. Tuʻuina se saoasaoa maualuga ma initaneti le motusia.
  5. Faʻapipiʻi se polokalame maina e fuafua e mina ai tupe filifilia.

Mining ituaiga

E tolu auala sili ona taatele e mina ai tupe crypto - pool, solo and cloud mining.

Vaitaele

O nofoaga e eli ai maina o ni sapalai mo tupe eli o loʻo tufatufaina hash (poloka fuafuaina galuega) i le va o gafatia o tagata e faʻaaogaina fesoʻotaʻiga, ia e fesoʻotaʻi eseese.

Afai i le amataga o le aliaʻe mai o tagi, o se komepiuta masani ma averesi faʻailoga e mafai ona gafataulimaina le maina, o aso nei vaitaele o se tasi o nai filifiliga e faʻatagaina oe e moni maua ai tupe. O seisi filifiliga o le faʻatau ma le tausiga o mea taugata.

O tagata uma o le upega tafaʻilagi lafoina a latou lava masini paoa paopao e fofo ai le cryptographic poloka. Mo lenei mea latou te mauaina ai tupe siliva na latou mauaina. O le a faʻaaoga e le tagata faʻaaoga lana sao talafeagai i soʻo se mataupu, e oʻo lava i se tulaga e le taua ai le malosi o ana masini.

Vaitaele lelei:

  • Le lava o taufaʻasese taufaasese (leai se tasi e iai le agavaʻa e faʻatosina ai le toʻesea o tupe mai le vaitaʻele pe taofi, e le pei o le faʻafanua ao);
  • Leai se mea e faʻatau ai mea taugata ma faʻaalu tupe ile eletise;
  • Faʻatusatusa ma faʻamautinoaina tufatufaina o polofiti faʻatatau i le tele o le saofaga a tagata taʻitasi e faʻaaogaina.

E i ai le tele o tuutuuga e eseʻese ai vaitaʻele - gaioiga, maina cryptocurrency, tosoina komisi, totogi auala, manaʻoga tulaga, etc.

Mina toatasi

E faʻatinoina naʻo mea faigaluega o loʻo faʻaoga e le tagata faʻaaoga. O malosiʻaga o isi maina e le faʻaaogaina. Afai e vaivai le masini, e fautuaina e te alu i le vaitaʻele.

O le lelei o le leai o se manaʻoga e faʻasoa tupe maua i isi tagata faʻaoga, o le le lelei o le umi sailiga mo le poloka. I se faʻaopopoga, o aso nei i le lalolagi o cryptocurrency o loʻo i ai le maualuga o tauvaga, o se iʻuga e le toe mafai ai ona maua se poloka o ia ituaiga crypto-tupe e pei o le ether poʻo le bitcoin.

Mo faʻaputuga vao, e tatau ona e filifilia se tupe faigofie ma le maualalo o mataitusi tetele. Oe o le a manaʻomia foi e download le atotupe mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le cryptocurrency developer.

Faʻafanua ao

Cloud mining o le mauaina lea o se aofaʻi mautinoa o le paoa i se faʻalapotopotoga e iai le agavaʻa e galue toʻatasi maina. Na te faʻatauina meafaigaluega mamana ma lima i luga o vaega o lona mafai i tagata faʻaoga.

Tulaga lelei:

  • Leai se mea e te faʻaalu ai tupe i le faʻatauina o au oe masini ma le eletise.
  • E te le tau manaʻomia le iai o se poto faʻapitoa i le maina.
  • E leai se manaʻoga e mataʻituina le faʻagaioiga o masini.
  • E masani lava o le tau o le ulufale e amata ile $ 10, ae e iai ofo mai le $ 1.

Minus:

  • Ole tele o "kamupani" i luga ole cloud mining internet ole scammers. Latou te tapunia le poloketi i le taimi lava e maeʻa ai ona latou mauaina le polofiti talafeagai mai tagata gullible.
  • O le umi o le konekarate ma le faʻalapotopotoga e le sili atu i le 24 masina, o lea e le mafai ai ona vaʻai muamua le polofiti ma toe faʻafoʻi mai tupe teu faʻafaigaluega.
  • O le tagata faʻaaoga o le a leai ni masini totoe e faʻatau atu ma maua ai tupe faʻaopopo.

Faʻamatalaga ata vitio

O le a le miner

E lua faʻauigaina o lenei upu.

  1. O le miner o se tagata e maina. Nisi tagata faʻaaoga ua latou suia le faiga i se matata. E leʻo iai aloaia, peitaʻi, o le toʻatele o tagata ua faʻatamaoaigaina ma maua pea tupe maua e ala ile maina.
  2. Miner o se faʻapitoa polokalama e faʻatagaina ai oe ona aveʻese tupe. Na te foia nisi o faʻafitauli faamatematika. Ma mo filifiliga saʻo taʻitasi, na te mauaina le faʻailoga (ma le tupe siliva o le cryptocurrency filifilia). O fefaʻatauaiga uma o tagi a le au cryptocurrency o loʻo faamauina i totonu o faʻamaumauga masani o fefaʻatauaiga na lafo atu i le au maina. E filifilia e le polokalame le tasi hash mai i tuʻufaʻatasiga uma o loʻo i ai, lea e ofi ai le ki lilo ma fefaʻatauaiga. A maeʻa loa le faʻafitauli numera, o le poloka ma fefaʻatauaiga ua tapunia, ma mulimuli ane o le isi faʻafitauli ua foia.

MANATUNATUGA! A faʻapea e te le fiafia i le cryptocurrency ma e leʻi faʻapipiʻiina ni polokalame i luga o lau komipiuta, ae pisapisao ma faʻapipiʻi le komepiuta, ma ua vevela le kata video, e foliga mai o loʻo tamoʻe le tagata maina i lau lava komepiuta Ou te fautuaina le faʻatinoina o se atoa masini scan ma se laisene antivirus.

E fia e aumai e le maina

O tupe maua i aso uma mai le faʻaputuga o vaomago e faʻamoemoeina ile tele o mea taua:

  • Tau eletise (o nisi taimi e mafai ona faʻaititia pe faʻaleaogaina tupe maua).
  • Malosiaga masini (le numera o pepa vitio o loʻo aʻafia i le gaioiga).
  • Fetuunaiga o tupe.
  • Le talafeagai o le cryptocurrency filifilia (pe a fai e matua lauiloa, ona amata lea ona maina i le lalolagi atoa, lea e faʻaititia ai le gaosiga ma faʻafitauli ai le numera).

Afai e te filifilia le faʻafanua ao, ona maua lea o le polofiti i mea e lua:

  • Le aofai na teu faafaigaluega i le poloketi.
  • Le umi o le taimi na filifilia ai le kamupani i luga o le upega tafailagi.

A e laki, e mafai ona toe maua tau ma maua se polofiti.

Ae mo vaitaʻele, o le malosiʻaga o le tagata lava ia e faʻaaoga ai mea faigaluega e afaina ai le aofaʻi o totogi.

Faʻamatalaga aoga

  • Afai e te filifili e faʻapipiʻi se ato i fafo atu o lau komipiuta i luga o lau PC, nai lo le faʻaaogaina o se auaunaga i luga o le upega tafailagi, ia mautinoa e kopi le faila wallet.dat i se USB flash drive, ona lolomi lea ma tuʻu le pepa i se nofoaga saogalemu. Afai e faʻafuaseʻi ona malepe lau komepiuta ma solo uma faila i luga, ona aunoa lea ma le ato tupe. Aso e te le toe mafai ai ona faʻaaoga lau ato tupe. Soʻo se mea e maua o le a leiloa.
  • Aʻo leʻi maina, suʻesuʻe isi auala e maua ai le cryptocurrency - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatau tupe siliva ile fesuiaʻiga ae le o le eli saʻo.
  • Mataʻituina fou Cryptocurrency masani ma suesue o latou lumanaʻi. Masalo o le faʻatauina o nai tupe siliva taugofie i le amataga o le gaioiga, oe mafai ona avea mauoa tele i le lumanaʻi.

Ma, o le mining o se auala mataʻutia e maua ai se polofiti, ae o le faifai pea maketi suʻesuʻega ma nisi laki, oe mafai ona maua lelei tupe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EXPORTS 3: Tracing Carbon Flow to the Deep Sea Samoan Ulutala - VOS 7-7 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com