Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Taumafa "Ono petala" - lisi, iloiloga, iʻuga

Pin
Send
Share
Send

O le autu o le talanoaga o le Ono Petals Diet, atiaeina e se nutristist mai Suetena. Seʻi o tatou vaʻai i le lisi mo aso uma ma faʻamatalaga a fomaʻi. O le metotia o le leiloa mamafa e faʻavae i eseese taumafa. Mo le ono aso, e tatau ona mulimulitaʻia le faʻavae faʻavaeina o mono-diet, i aso uma - o oloa e tutusa lava vailaʻau. Faigata tumau o le ki i le Ono Petals Diet.

E tusa ai ma le na faia le metotia, ina ia mafai ona paʻu le mamafa, e tatau ona e faia se "fugalaau" ma 6 petals ma tautau i se lauiloa nofoaga. O aso uma e te manaʻomia ai le saeia se petal ma matau le meaʻai na tusia i luga.

O le Ono Petal Diet e faʻavae i digestive physiology. E 'ese le' ai o meaʻai. Fai mai le tusitala, o le atinaʻe e i ai sona aafiaga lelei i metabolic process, ma o aso uma lava e te leiloaina ai le 650 kalama o le sili atu o le mamafa.

E faigofie lava le galuega ole taumafataga. O le ate o se ituaiga o le teuina o mea aoga. E masani ona ia mauaina se tuʻufaʻatasia o oloa e le talafeagai. I le leai o ni gaʻo, polotini poʻo gaʻo, e faʻaalu e le ate le faleoloa o tino, e fai ma sui o le gaʻo o le tino. O lona iʻuga, ua maua se faʻapalepoʻa faʻamalieina.

O le tausisi i na meaʻai, o le tagata e faʻamalosia le tino e faʻaalu le gaʻo, e aunoa ma le matelaina malosi. O gaʻo taua e maua mai i oloa gaosi susu, moa ma iʻa.

Na tusia e le tusitala le mea moni o le faʻasologa o oloa e le mafai ona suia, talu ai o elemeni taʻitasi o le Ono Petala taumafa e aʻafia ai le paʻu pauna. I le suia o le faʻasologa, e le mafai ona maua le iʻuga.

Meaʻai mo aso uma

Vavaeʻese meaʻai, o le faʻavae o meaʻai, aofia ai le faʻaogaina o meaʻai ma tutusa aano. Meaʻai monotonous fesoasoani i le paʻu pauna, talu ai o le tino, aunoa ma le faʻatali mo fou oloa, faʻaalu ana faʻasao. E le gata i lea, o le metabolism e le aofia ai se malosiaga-sefe pulega, lea e masani mo umi-taimi taumafataga faʻavae i luga o tutusa meaai. Sei o tatou vaʻavaʻai atu i le Ono Petals Diet lisi mo aso uma.

  1. Le aso muamua. O se iʻa... I le taimi o le aso muamua, 'ai iʻa oloa, o se puna o Omega-3 acids. O nei acid o gaʻo maloloina e le faʻaputuputu pe liua i subcutaneous aano. Ole gaʻo e le faʻatupuina e faʻaititia ai le maualuga ole suka ma fesoasoani e faʻamalolo ai le oga. O le polotini o loʻo i totonu o iʻa e faʻatumuina le tino ma faigofie ona mitiia. Pollock poʻo samani e atoatoa.
  2. Aso lona lua. Fualaʻau... O lenei vaega o le taumafataga Suetena e maualalo kalori, maualuga i alava ma vitamini. O le alava e fafagaina ma faʻamamaina ia gaʻo. O karbohidate ma suka e mitiia lemu, e tumu i tupe faʻaalu malosi, o le mea lea, e mautinoa ai le afaina o le pauna. Ina ia ola maloloina fualaʻau, faʻapusa.
  3. Aso tolu Aano o manufasi... Lean moa e sili ona fiafia iai ile meaʻai. O le polotini o loʻo i totonu o aano o manufasi e sili ona maloloina. O le aʻano paʻepaʻe e tamaoaiga i le phosphore, potassium, uʻamea. O meaʻai a le moa e faʻatau ai le le lava o le polotini, e faʻaalu ile faʻamalosia ole maso aʻo faʻamago le tino ma e le liua ile gaʻo.
  4. Aso fa. Serealia... I lenei la taimi, 'ai cereals ma le atigi ulu. E tele elemeni suʻega i bran. O le a faʻaaogaina e le tino le faʻaopopoga o malosiaga ma gaʻo e faʻatumu ai le atigi. I le aso lona fa, 'ai le falaoa atoa ma sioala vela, lea e muamua susu.
  5. Aso lima Sisi kesi... O le sisi sisi e faʻatumuina ai le tino i mea minerale ma kalisiu. O le taumafataga aofia ai le faʻaaogaina o le masani-maualalo gaʻo sisi fale. O sea oloa e tamaoaiga i polotini e vaevaeina i amino acids o loʻo aʻafia i le faʻafouina o sela.
  6. Aso Ono Fua... I le vaega mulimuli, 'ai na o fualaʻau. O lenei auala ua fuafuaina e faʻaavanoa ai le tino i gaʻo suka ma le tele o vaitamini. O fualaʻau o le a maua ai le faʻavae mo le mulimuli fufuluina.

Le faʻamatalaina seti o mono-taumafataga o se lelei faʻamaopoopo filifili o se tumau ma sili ona aoga polokalama faʻatatau i le teteʻeina gaʻo tino. O le mea lea, e le aoga le suia o le faʻasologa o aso, ma e tatau ona e alu ese lemu mai na ituaiga taimi meaʻai. Faia saʻo, o le taumafataga o le a maua ai taimi umi penefiti.

Faʻamatalaga o fomaʻi e uiga i le ono Petals diet

E tusa ai ma iloiloga i luga o le Initaneti, o lenei metotia o le leiloa mamafa e saogalemu ma maoaʻe aoga. Peitai, e leai se tasi e faʻamautinoaina o upu i luga o se tasi o autu faʻavae na tusia e se tagata na mauaina ni faʻaiuga lelei ma le fesoasoani o se taumafataga. E ono mafai na tusia iloiloga mo se tau.

Ina ia iloa le mea moni, ou te fautua e mafaufau i tala a fomaʻi i le ono Petals diet.

Fai mai le au fai meaʻai, o lenei auala i meaʻai e ono afaina ai le tino. O loʻo matou talanoa e uiga i faʻalavelave faʻafitauli o le metabolic. Meaʻai e mafai ona faʻaosoina ai le faʻatamaʻia o le tino, e tupu pe a le lava le tasi vaega ae o isi ua ova.

E lelei pe a lava le malosi o le tino e faʻamalieina ai se avega faapena. Afai e le mafai e se tagata ona mimita i le soifua maloloina lelei, o le a aliali mai metabolites oona i lona tino, lea e mafai ona taitai atu ai i le faaumiumi tiga ulu ma acetone puaʻi. Acetone mafua ai afaina tele i sela faiʻai.

E le fautuaina e tagata popoto se meaʻai faapena ona o le leai o se mafaufau loloto. E sili atu le faʻalogo i le paleni meaʻai, lea e aofia ai le faʻaaogaina o fualaʻau suauʻu, polotini, gaʻo i le tulaga o susu oloa, fuamoa ma iʻa. Ou te fautuaina oe e te alu i totonu mo taʻaloga. Ma siaki foi mea i luga o le faʻateleina aulelei. O aʻoaʻoga faʻaletino faʻatasi ma le paleni lelei o meaʻai o le a faʻatagaina ai oe e ofuina ni laʻei laʻititi ma mitamita i foliga manaia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Feituui - Nuku Estate to HRH Princess Angelika Lātūfuipeka - Royal Funerary Presentation (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com