Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona toe maua lou toʻalua

Pin
Send
Share
Send

E eseese lava mafuaaga o teteaga. E tele faʻafitauli e manaʻomia ona foʻia, ae e le mafai ona faʻafetauia paʻaga.

E:

  • faʻafitauli tau le tamaoaiga;
  • faʻafitauli tau feusuaiga;
  • taimi feteʻenaʻi tulaga;
  • aafiaga le lelei a matua o se tasi o itu.

Teteʻa ei ai se mafuaʻaga ua fautuaina e tatau ona amanaʻia pe a faia se filifiliga faʻatatau i se agaga paʻaga. E tele taimi, a maeʻa le teteʻa, e faʻanoanoa ulugaliʻi ua uma mea uma. I lenei tulaga, e aʻafia e:

  • manatua lelei o le taimi faʻaaluina ma se pele;
  • a maeʻa le teteʻa, e galo mea leaga uma. O lenei tulaga e mafua ai le tiga ma le le fiafia, faʻaosoina i le faʻanoanoaga, o le auala e suʻesuʻe ai tagata i se fagupia poʻo se ituaiga olaga sese.

O le fesili pe faʻafefea ona toe faʻafoʻi se ava pe a maeʻa le teteʻa e fiafia i ai aliʻi. E le o se mea e ofo ai, aua o le tuʻua o le toʻalua ma le malepe o le aiga e i ai le le lelei aʻafiaga i soʻo se vaega o le olaga, aemaise lava pe a fai o le aiga na faia e ala i lagona fealofani, ae le o le malulu fuafuaina.

A o le ex-faletua galo le uo tama, miti a le tamaloa o lona toe foi. Mafaufau e uiga i le tulaga, auiliili mea moni ma mafuaʻaga na mafua ai le teteʻa. Ile taimi nei, filifili pe e te manaʻo e toe foʻi lou toʻalua. O lagona o se tala tausua taufaasese, ma o le mea lea o le moomoo mo se muamua-ava mafai ona avea ma se fictitious lagona mafua mai i suiga i le olaga, tuua toatasi, ma le leai o se manao e tuuatoatasi. Matua mamafa fua lelei ma leaga e taua i le gaioiga.

Faʻafefea Ona Avea Oe ma Toʻalua Atoatoa?

O le faʻavae mo le fausiaina ma le faʻavaeina o se aiga manuia ma malosi o le fafine faʻalauiloa o lana filifilia o se tagata lelei. E leai ni tagata lelei - e tofu tagata uma ma mea lelei ma mea le lelei, ae o fafine e taumafai e saili se tamaloa o ona faaletonu e tauia e uiga lelei.

O le soʻona finafinau e manatu o le mea sese a tamaloloa saili e toe maua a latou ava. Avatu ia te ia le avanoa e nofo toʻatasi ai, ina ia mafai ona ia mafaufau i mea uma, taumafai e ola aunoa ma oe. E leai se mea oe ausia ai iʻuga e:

  • togafiti;
  • taufaamataʻu;
  • taumafai e faatupu le alofa.

Ina ia toe maua lou toʻalua, tuʻu i ai le avanoa e vaʻai ai ia te oe o se tamaloa ma se paʻaga, ae le o le muamua-tane na ia iloaina. E tatau ona e taumafai, galue i luga o lau amio, avea ma sili atu, suia pe aveʻesea masaniga leaga. O le naʻo lou iloa o loʻo e suia mo le sili atu mo ia, o le a e mafaufau loloto ai e uiga i le faʻamoemoe o le toe foʻi mai.

Faʻafefea ona optimistically seti ma lagolago oe lava?

O le le lava o le lagolago o le mafuaʻaga lea ua le mafai ai e tamaloloa ona toe maua a latou ava. O se fafine tuulafoai e lagolagoina i soʻo se auala talafeagai, faʻafilemuina, faʻalavelave ma lofituina i fautuaga e aiga ma uo, ma se tuulafoa tamaloa e seasea fesoasoani. O le mea lea, ia manatua tulafono e tolu o le a fesoasoani ia te oe e toe foʻi atu ai lau pele fafine pe alu i le malepe o se faʻaipoipoga faʻafesoʻotaʻiga sili atu le toʻafilemu ma le tiga.

  1. Mafaufau lelei ma faʻautauta... Lagona o le le fiafia, leai se faamoemoe, lotovale o le a faia se tausuaga saua ma tuleia oe i le le talafeagai, leai se aoga pe leaga gaioiga. Faʻatoa feiloaʻi ma lau pele pe a maeʻa ona e taofiofia toega o lagona ma faia ma le faʻamaoni, ae le o le taumafai e lafi i tua atu o se ufimata o le mafaufau lelei.
  2. E tele faʻataʻitaʻiga o amioga a tagata e faʻamatalaina ai o ia o se tagata vaivai.... I mataupu e fesoʻotaʻi ma le malepelepe o le aiga, o amioga vaivai e faʻaalia i le faʻamataʻu ma le taufaaleaga, taufaamataʻu ma le faalumaina, taumafai e faʻatupu le alofa. Iloa lou taua ma manatua o le fafine o le a le toe foʻi atu i lana tane - o se whiner po o lana tane - o se fafine hysterical.
  3. Mauafaʻatauaina le manaʻo o lou toʻalua, tusa lava pe faʻasaga ia te oe ma e le tutusa ma ou sini faʻatinoina o le olaga... Masalo ole vaega mulimuli ole fautuaga e feteʻenaʻi, ae talia le mea moni na ia tiaʻia oe ma atonu o loʻo taumafai e suʻe se tane. O le leai o ni manatu faʻapito o le a faʻatagaina ai oe e vave aveʻese le avega o lagona le lelei, ma i le taimi lava e tasi, o le a malamalama muamua le toʻalua na e avatua ia te ia le tutoʻatasi na ia manaʻomia. I le lumanaʻi, o le a ia mafaufau i le lumanaʻi o le toe foi.

A maeʻa ona tuʻuina oe e oe le taimi ma aveʻese faʻatosina le lelei o lagona, fua mea lelei ma mea leaga ma fai le filifiliga saʻo.

10 sili ona masani ai sese faia tuulafoaʻi tane faia

Afai e te manaʻo e toe faʻafoʻi lau toʻalua, faʻamau e fofo le faʻafitauli. Afai e te alofa ia te ia ma matua fuafuaina e toe foʻi, oe o le a manaʻomia le tele o galuega ia te oe lava, lea e tatau ai ina ia mafai ai ona avea oe ma le tagata mai lou toʻalua tuua. Ina ia aoga le faiga, aʻoaʻo le auala sili e aua neʻi gaioi. E faia e aliʻi mea sese e faʻaititia ai avanoa e manuia ai.

1. Saili mafuaaga talafeagai mo le toe foi mai o le ava

O le toe faʻafoʻi mai o lou toʻalua e faʻaaoga ai finauga talafeagai e leai se aoga. Tamaʻitaʻi ma aliʻi e faʻatinoina e tusa ma le eseesega o mataupu faʻavae. I se faʻaopopoga, aoe sailia ni mafuaaga talafeagai, e te pasia i latou i mea taua o lagona ma poto masani o loʻo faʻamoemoe e faʻasaoina oe mai puapuaga. O le a malamalama le fafine i manatu faʻapito, lea o le a faʻateleina ai le faʻafitauli, tusa lava pe o e taumafai e toe fausia se aiga.

2. Amio a le henpecked

E eseese mafuaaga o teteaga. E masani ona tupu o le teteʻa e faʻaosoina e se gaioiga a le tamaloa. Ua lagona e le tamaloa lona tausalaina i le faia o se mea sese, ma e le afaina. Peitai, o le taumafai e faʻaleleia e ala i le faʻamalieina o lau ava e sese, aemaise pe a fai na ia filifili e teteʻa. O le fafine manaʻo e amoina i ona lima. O le a le toe foʻi i le henpecked, ma le iloaina o se lelei mafutaga o le a faʻamutaina i soʻo se taimi pe a maeʻa ona toe foʻi i le aiga.

3. Ole atu mo le faʻamagaloga

O le faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le mea sese ua faʻamatalaina i luga. O nisi taimi o le toʻalua o se ava ma teteʻa faʻamaonia e oʻo lava i ni tamaloloa malolosi ma finafinau. Toatele o loʻo taumafai e faʻasaʻo le tulaga i faʻatosina ma talosaga. Ma oe o le a le maua le faʻaaloalo ma avea ma mea faitino mo togafiti. Mo sina taimi, o le a toe faʻafoʻi mai ai ona uiga, ae afai e tulaʻi mai se sui tauva malosi i luga o le lagi, o le a alu, ma o le aioi atu ma talosaga o le a le fesoasoani.

4. Se numera tele o ata

Tamaʻitaʻi fiafia i meaalofa, aemaise pe a fai e matagofie pe faʻavae mai. O nisi tane e faʻaaogaina lenei mea mo lo latou lelei. O meaalofa tumau, fugalaʻau fugalaʻau i aso uma, ma faʻaaliga o le alofa e masani ona i ai ni faʻaletonu. Luluina i meaalofa, ia mautinoa o le a ia avea o se taumafaiga e faʻatau lagona. O le a le faʻamalieina oe ma o le a vavaeʻeseina oe.

5. Tautinoga o le alofa

O se mea sese e faigofie ai ona tusia faʻatusatusaga ma le mea muamua. O se fafine manaʻo e faʻalogo mai lana tane o ia e alofagia e ia, ae afai o se tamaloa ua uma na avea ma muamua ma toe fai e uiga i lagona faifai pea, o lenei mafua ai le lelei lagona. O le fafine tatau ona vaʻaia le alofa i gaioiga, i gaioiga ma amioga, ae le i upu.

6. O le tulafono o le faʻatosina faʻatasi

Ou te manatu ua e maitauina ua e tosina atu i le mea e pele ai. O le mea tonu lava lea e te faʻaaogaina i au taumafaiga e toe faʻafoʻi lau pele fafine. Mafaufau e uiga i le mea na e tosina ai i lona tulaga, ma taumafai e faʻafetaui le iʻuga o le mafaufau loloto. Lenei o le a ausia se aʻafiaga ma aumaia oe latalata ia te ia, tusa lava pe o oe i se mamao. O le le lava o le poto e uiga i mea e manaʻo ai le ava ma mea e tofo i ai e manatu o se faʻafitauli i le mataupu, aemaise pe a na latou lalafi i le taimi o le olaga faʻaipoipo. I lenei tulaga, o le a fesoasoani le fautuaga a ona aiga pe a le teteʻe ia te oe.

7. Pulea

O nisi tamaloloa manatu o le faʻatagaina i latou lava e puleaina ma faʻaseseina, o le a latou tuʻuina atu i la latou ava mea na te manaʻomia. I se tulaga faapitoa, o lenei e ona, aua o loo i ai se ituaiga ituaiga o fafine oe saili e faatoilalo a latou tane. Manatua, o le faʻaaluina o le puleaina o oe e le tumau umi. Faʻatonutonu faifai pea o le a faʻatamaia oe oe lava manaʻo e tuua ai. O le faʻatonutonu e masani ona le afaina. Afai e te le manaʻomia ni taufaʻamataʻu, tauaimisa, faitioga ma tauemuga i lau tuatusi - aua neʻi e faʻatonutonuina oe, tusa lava pe e te alofa. O le felagolagomaʻi ma le sailia o tali talafeagai mo itu uma e lua o le auala sili lea e foia ai se tulaga feteʻenaʻi.

8. Faʻamataʻuina o le tino

E le iloa e tamaloloa onapo nei o le matafaioi ma galuega a le tausi aiga ma le mea e tausi ai le aiga e mafai e le fafine, ae maise pe a nofo na o ia ina ua teteʻa. Taumafai e tausi lona faletua, faʻamatalaina lenei e le mea moni e le mafai ona ia tausia ia lava, o se masani sese o latou e manaʻo e toe foʻi le latou pele. O lenei amioga e mafua ai le manaʻo e litaea pe faʻamaonia na te le faalagolago i mea faʻaletino punaoa. I se faʻaopopoga, o se mea valea le taʻutinoina o le manatu e le faʻatuina e se ava se galuega ma maua se tupe maua. Afai ua maua e le toʻalua le lototele ma le naunautaʻiga e motusia le la mafutaga, ia mautinoa o le a mafai ona ia maua tupe.

9. Faanatinati

A alu le fafine, e taumafai mo le tutoʻatasi. E le iloa e tamaloloa le manaʻoga e tuʻuina atu mea na te manaʻomia. Sui o le afa malosi o tagata soifua latou te le malamalama i faʻailoga fafine. E tatau ona e galue malosi e aʻoaʻo pe faʻafefea ona vaʻaia ni faʻaaliga, talu ai e masani lava o fafine latou te tuʻuina atu faʻailo.

10. Teena le fesoasoani

Lagolago i le taimi o teteʻa e taua, ae o tuulafoa tama e seasea lagolagoina e uo ma aiga, talitonu o tane e tatau ona tausia e pele. O se mea masani a tamaloa sese o le musu e fesoasoani i aiga ma uo. O le mafatiaga ogaoga e mafua mai i le faʻafitauli e mafua ai ona oso le tagata ma finau ma e pele ia te ia pe a latou ofaina le fesoasoani. Fiafia fesoasoani ma faʻalogo i fautuaga mai e pele ma uo.

Afai e te matua faʻamoemoe e toe faʻafoʻi lau pele, mafaufau i le ono mafai o lisi lisi ma faia mea uma e aloese ai mai ia latou.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ua Tatalo Malosi Enosa. Enosa 1 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com