Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili se flash drive: manatua lapoʻa, faʻafesoʻotaʻiga, tulaga ma tisaini

Pin
Send
Share
Send

E leai se tagata faʻapea e le iloa le mea o le flash drive. E faigata ona mafaufauina pe na faʻapefea ona faia e tagata e aunoa ma le taimi muamua. E faʻagaloina disk, o le toʻatele o le a le manatuaina floppy disk. E sili atu ona faigofie ma faigofie i se flash drive.

O le muamua flash drive na aliali mai i le 2000 ma sa iai le 8 MB o manatua. Lenei aso, faʻataʻitaʻiga ma le tele o 8, 16, 32, 64 ma sili atu GB e lauiloa. O le igoa saʻo atoa o le mea e teu ai le USB Flash Drive, poʻo le USB storage device.

O le fesili e masani ona tulaʻi mai, faʻafefea ona filifili le sao USB flash drive mo lau komepiuta? Naʻo le vaʻai muamua lava e foliga mai e faigofie ma faigofie ona filifili, ae e ese mai i foliga vaaia, e iai itu mautinoa pe a faʻatau. Ae tatou te leʻi vaʻavaʻai atu ia latou, seʻi o tatou vaʻavaʻai atu i taimi ua tuanaʻi.

Tekonolosi ma le Initaneti e le tu filemu. I le 1984, na faia ai se faʻaaliga o masini eletise, lea na latou faʻaalia ai se mea e teu ai faʻamatalaga - o se ata faʻataʻitaʻi o le flash drive. Na tele ni tausaga na faʻamamaina ma faʻaleleia atili le masini, lea na mulimuli ane faʻaaogaina i le militeri tekonolosi. O le flash drive sa taugata ma faigofie ona ofi atu i ai le lautele. I le ogatotonu o 90s. o le seneturi talu ai, o le muamua USB interface na atiaʻe, ma i le 2000 flash drive na atiaʻe e saienitisi Isaraelu na aliali mai, na faʻaigoaina o DiskOnKey. Na faasolosolo lava, ona tupu tele le voluma, ma ua suia foi le mamanu.

Manatu tele ma Ofisa

O le mea muamua e uaʻi totoʻa i ai o le tele. Flash drive ma le tele o 8, 16 ma le 32 GB e taʻutaʻua e lauiloa.

Ina ia faʻaliliuina faila, 4 GB ua lava, oe mafai foi ona faʻalogo i musika i totonu o le taʻavale. Afai o loʻo e tuʻuina i luga tifaga, oe tatau ona ave 16 GB pe 32 GB. Hard drive ma le gafatia o le 64 GB poʻo le 128 GB e faʻatau e tagata matamata tifaga. Latou teuina taimi tutusa tusitusiga pepa, ata, musika ma nisi o le sili ona lelei Tausaga Fou o tifaga. O se volumetric flash drive e mafai ona faʻatau o se meaalofa.

Faʻamatalaga i luga

A faʻatau, faʻalogo i le Ofisa. Afai o le komipiuta a lau komepiuta lagolagoina USB 3.0, faʻatau se USB flash drive ma le tutusa fesoʻotaʻiga. O le USB 3.0 o le a galue ma le USB 2.0, e oʻo lava i le USB 1.0, naʻo le saoasaoa e maualalo ifo. Faitau i uiga o faʻataʻitaʻiga, faʻatalanoa le tagata faʻatau.

Afai o le afifi o loʻo iai faʻapuʻupuʻu Hi-Speed ​​poʻo le Ultra Speed ​​- o se televave televave

... Aua le faʻataua faʻataʻitaʻiga ma le saoasaoa o le tusitusi lalo ifo o le 10 MB / s, o le maumau taimi lenei. 10 Mbps ma luga atu o se atamai faitau / tusi fofo.

Afai tatou te mafaufau i le mataupu o le faitau ma le tusitusi auiliili, o le a ou maitauina mea manaia: o le eseʻesega o le tau, e pei o le tulaga o le tagata taalo, e le o vaʻaia, ae o le eseʻesega o faila faila taimi e taua ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o flash drive e faʻatau i le tau lava e tasi, ae eseʻese faitauga ma tusitusi saoasaoa. Tasi le tifaga e 5 minute e download ai, le isi - 10. Afai e te totogia atili ma faʻaaoga se faʻatuatuaina ituaiga, o le a faʻaititia le taimi faʻaliliuina faila, ma o le tifaga o le a tuʻuina i lalo i le 3 minute. Aua le tuliina le taugofie, manatua le faaupuga: "O le miser totogi faalua!"

Faʻalogo totoʻa i taʻamilosaga toe tusia - o le faʻailoga iloga o le ola fata. E masani ona amata mai le 10,000 i le 100,000 taimi. Taʻitasi faʻaopoopoga po o le tapeina o faʻamatalaga ua faitauina o le 1 toe tusia taimi. E foliga mai o le 10,000 taimi e le tele, pe a mafaufau o gaioiga mai le flash drive e faia i le tele o taimi i le aso. E leʻo feaveaʻiina uma e le au feaveaʻi le aofaʻi o le toe tusiaina, o loʻo i ai ni sese poʻo ni faaletonu tau fale gaosi.

Vitio fesoasoani mo le filifilia o faʻataʻitaʻiga ma le USB 3.0

Tino ma mamanu

O moli uila e eseʻese:

  • palasitika
  • paʻu
  • uamea

O le flash drive ma se palasitika tulaga e taugofie nai lo le tasi uʻamea. E faigata ona faʻaleagaina ma faʻapipiʻi umi faʻamatalaga. E aoga le uai atu i le pusa paʻu: o nei faʻataʻitaʻiga e teteʻe ma e leai se vai, e talafeagai mo tagata faʻaaoga toaaga.

Afai e mama le tagata, o le a ola se pusa palasitika. O sea oloa o se tauva lelei mo le ulutala o le sili tuʻufaʻatasiga meaalofa mo le Tausaga Fou.

Mamanu

O pulou e faigofie (masani ona aveʻese ma tuʻu i luga), toso i tua poʻo luga o se filifili. E i ai tamaʻi tamaʻi uila e aunoa ma se pulou. O le filifiliga o le pulou e le o se taua parameter, filifili soʻo se tasi e te manaʻo ai.

O se moli uila ua fausia i totonu o le mataupu, lea e susulu pe emo i le taimi o le fesiitaiga o faamatalaga. E lelei lea pe a e galue ma se komepiuta, e mafai ona e iloa pe kopi le faila pe leai. Afai e te faʻamoemoe e matamata i tifaga pe faʻalogo i musika, filifili se masini e aunoa ma se faʻailo. E faʻalavelave mai le matamata pe mai le auala peʻa e i totonu o se taʻavale.

Gauai atu i fua o le mataupu. Afai e lapoʻa, e le toe ofi latalata ane se isi flash card i le fesoʻotaʻiga USB. Ua aliali mai o le faigofie o le mamanu, o le sili atu! Filifili le ata e te manaʻo ai, o le mea taua o le le faʻalavelave i le galuega ma le feaveaʻi.

Pepa puipuia faʻamaumauga

Tagata gaosi i flash drive faʻavaeina se tulaga ogaoga o puipuiga faʻamatalaga:

  • faiga cryptography
  • tagata faitau lima.

O faʻataʻitaʻiga puipuia e faʻatau atu i faleoloa faʻapitoa ma e taugata. E le manaʻomia e tagata masani na masini. O feaveaʻiga maualuga puipuia o loʻo faʻaaogaina e tagata e mafai ona oʻo i luga-faʻamatalaga lilo. Aua le tuliina mea fou, filifili se masani USB flash drive, puipuia faʻamatalaga i isi auala.

E i ai flash drive ma fausia-i totonu:

  • moliuila
  • uati
  • faʻaali

Faʻatau eseese nei mea faʻapipiʻi. O le aoga o le flash drive o le teuina ma le faʻamatuʻuina atu o faʻamatalaga, o isi mea uma e leai se aoga. Aisea e manaʻomia ai se moliuila? Na te le faʻamalamalamaina le ala i le pogisa. Afai e te faʻatauina ia ituaiga mea faigaluega, ona e na o se meaalofa.

Filifilia o se USB flash drive o se meaalofa

E ese mai i le fuafuaina o mea, foliga foliga. Oe mafai ona okaina se taʻitoʻatasi meaalofa meaalofa pe filifili se sauni-faia faʻavasega o se lauiloa ituaiga. O meaalofa meaalofa e faia i auro poʻo siliva tulaga, i maʻa taua poʻo ma rhinestones. E felanulanuaʻi foʻi fomu: i foliga o le taulima, filifili ki o taʻavale, faʻatagata, tekonolosi faʻa-ausa. O se meaalofa mo Fepuari 23 po o Mati 8 e faigofie ona faʻatau.

I tulaga o faʻatinoga, meaalofa filifiliga e le ese mai masani masani, vagana ai mo le tau. E tatau ona e togafitia ma le faʻaeteete, a leai o le a faʻaaogaina le tino. Taumafai e faʻateʻia au uo, uo poʻo aiga i se meaalofa e le masani ai - o se flash drive ma se faʻamanatuina o tusitusiga, o le iʻuga o le a ofoofogia!

Fautuaina o vitio

O le saogalemu tulafono pe a galulue ma le USB flash drive

Aloese mai le tuʻu saʻo i vai, faʻateʻia pe paʻu, lea o le a iʻu ai i le leiloa o fesoʻotaʻiga, faʻaleagaina o le manatua manatua. Afai e te le o mautinoa e uiga i galuega saʻo, faatau mai se faʻataʻitaʻiga ma se mataupu puipuia.

  • Aua le tosoina le laʻau USB mai le fesoʻotaʻiga, mulimuli i faʻatonuga mo le aveʻese saogalemu. Aua le tape le komepiuta ae e leʻi aveʻesea mai le drive konektor. O le le usitaʻia o faʻatonuga e leaga ai le faila. E tatau ona e faʻatulagaina meafaigaluega, lea o le a mafua ai le leiloa o faʻamatalaga.
  • Aua le faʻatagaina se flash drive ma se tulaga palasitika e soʻona vevela, aua le faʻaofiina i totonu o se komepiuta ua ova.
  • Afai e maua se siama i luga o le flash drive, sefe le faʻamatalaga i luga o seisi auala, faʻatulaga ma faʻamalolo ia mai siama.
  • Ua fautuaina e le au atamamai le suia o le taʻavale i le tai 2 i le 3 tausaga.

Faʻatau se faʻataʻitaʻiga mai se kamupani gaosi oloa ua leva na tu i le tofotofoga o taimi. E i ai ana microcircuits sili ona lelei, o lona uiga o le a leai ni faʻafitauli i le toe faʻaleleia o faʻamatalaga. Aua le faʻataua ni taʻavale e faʻatosina pe faʻasalalau, o se oloa lelei e le manaʻomia faʻasalalauga.

A faʻatau, faʻalogo i le vaitaimi tuutuuga ma le umi o le faʻaogaina. O isi taimi o masini taugofie e leai se aoga. O lau filifiliga. Ia maua se laki!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Make A Bootable USB Drive of Windows 10 in Easiest way! Hindi (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com