Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻailoga mo se faʻaipoipoga - mea e faʻatagaina ma mea e le faʻatagaina

Pin
Send
Share
Send

O faʻaipoipoga o se tu ma aga na atiaʻe i le tele o seneturi. O lona iʻuga, sa fananau mai faʻailoga mo se faʻaipoipoga mo le teine ​​faʻaipoipo ma le tama faʻaipoipo, matua ma malo. Soʻo se faʻamanatuina faʻamanatuina ma auiliiliga uma o sauniuniga ei ai se uiga faʻapitoa. O loʻo matou talanoa e uiga i le aso o le faʻaipoipoga, ofu, e oʻo lava i mama o le faʻaipoipoga.

O le faʻaipoipoga o se mea taua i le olaga. I lenei aso, latou fiafia, galo ai muamua na latou foia le tele o mataupu e fesoʻotaʻi ma le faʻatulagaina o le gaioiga.

I se faʻaopopoga i sauniuniga faʻamanatuina, e mautinoa e nisi o faʻailoga a tagata, o loʻo taua ai le mea e faʻatagaina ma le mea e le taliaina. I lenei tulaga, oe le tatau ona faʻalagolago atoa ia latou, e sili atu le uaʻi atili i tauvaga faʻaipoipoga.

Faailoga autu

  1. Naʻo ulugaliʻi faʻatoa faʻatagaina e faʻataʻitaʻi ma fai mama faʻaipoipoga.
  2. Ina ia le manaʻomia e le aiga talavou tupe, i le aso o le faʻaipoipoga, e faʻamalosia le tama e faʻaipoipo ona tuu se tupe laki i lona seevae, lea na mulimuli ane tausia o se aiga tofi.
  3. Taʻitoʻatasi taʻitasi o le faʻatasiga e faʻapipiʻi i lavalava ma le saogalemu ulu ulu i lalo, lea o le a puipuia mai le leaga mata.
  4. I se aso mamalu, e tatau i le teine ​​faʻaipoipo ona faʻaʻofuina se mea fou a se isi tagata. I le pito o le ofu, fai ni suʻi ma filo lanumoana. O totini o seevae e ufiufi i se ofu.
  5. Ina ia faʻafiafia le aiga, e tatau ona tagi le teine ​​faʻaipoipo a o leʻi faʻaipoipo. O le mea taua o le vaeluaina o matua upu, ae le o faʻafitauli ma faʻafitauli, avea ma mafuaʻaga o loimata.
  6. Ae le i alu i le ofisa lesitala, e ave e le tina i lana tama teine ​​se measina a le aiga - o se taulima, o se koluse poʻo ni mama.
  7. Ae le i lesitalaina, e le tatau i le teine ​​faʻaipoipo ona vaʻai ia te ia lava i le faʻata i ona ofu atoa. E mafai ona ia iloiloina ona foliga vaaia i le aveʻese o lona ie pupuni poʻo totini lima.
  8. O le teufugalaau na maua e le teine ​​faʻaipoipo mai le tama faʻaipoipo e tatau ona i ona lima i le aso atoa. I le taimi o se taumafataga faʻaipoipoga, e mafai ona ia tuʻuina i luga o le laulau, ma i le faaiuga o le aso malolo, ave i le potu moe. Afai e te faʻamatuʻuina se fusi, o le a lele ese le fiafia.
  9. O le taimi lava na tuua ai e le teine ​​faʻaipoipo le faitotoʻa o le fale, e tatau i le tina ona fufulu mama le foloa. O lenei mea o le a faʻafaigofie ai mo le teine ​​ona ulu atu i le fale o lana tane. O le faiga o le a tuai ai le tuple, ae e le afaina.
  10. Ae le i tuua le fale, o le teine ​​faʻaipoipo na te ofuina se veli e puipuia mai le leaga mata. Latou te aveʻesea le veli pe a uma ona sopoʻia le faitotoʻa o le Maota o Faʻamanatuga.
  11. Ina ua maeʻa le faʻagasologa o fesuiaʻiga o le mama, ua faʻasa le ulugaliʻi fou ona piki mai le pusa sa i ai mama. O lenei aitema e ave e se tagata faʻaipoipo.
  12. I le aso o le faʻaipoipoga, matua ia mautinoa o malo ma tagata ese aua le faʻasaʻoina o latou ofu i toa o le sauniga.
  13. Leai ni tagata ese e tatau ona tu i luga pe pasi i le va o le ulugaliʻi fou. I lenei tulaga, o le faʻaipoipoga o le a le mafai ona malepe.
  14. Mo se olaga umi faʻatasi, e tatau i le ulugaliʻi faʻaipoipoga ona lelea solo moligaʻo mo le faʻaipoipoga.
  15. I le faaiuga o le faʻaipoipoga, e tatau i le talavou ona tilotilo i le faʻata. I lenei tulaga, o le a fiafia le olaga, faauo ma manuia.
  16. Ae le i tuua e le autalavou le ofisa lesitala, o latou matua faʻataʻitaʻi latou ma saito. I lenei tulaga, o le aiga o le a ola i le tele. E sili le sausau i luga o le faitotoʻa, ae le o totonu o fale.
  17. E le tatau ona feoaʻi saʻo tagata talavou ile fale taumafataga. Latou te uia se auala faigata ina ia mafai ai ona faʻasesēina soʻo se agaga leaga.
  18. A taunuʻu loa le nofoaga tutotonu i le nofoaga ua taunuʻu iai, e feei leotetele ave taʻavale e faʻafefe agaga leaga.
  19. I le taimi o le faʻamanatuga, tagata talavou faʻatagaina e siva faʻatasi ma pe ma o latou matua. Ile iʻuga ole siva, e mautinoa e matua e faʻafesoʻotaʻi le ulugaliʻi faʻaipoipo.
  20. E tipi e le teine ​​faaipoipo le keke o le faʻaipoipoga. E lagolagoina e le alii faʻaipoipo le naifi. E tuu e le tama faaipoipo le fasi keke sili ona matagofie i luga o le ipu a lona toalua. E avane e le ava le vaega lona lua i lana tane. O totoe e o i malo.
  21. I le faʻaiuga o le faʻaipoipoga, e masani lava ona togi e le teine ​​faʻaipoipo se teu afu. Lenei le mafai ona faia. Nai lo lena, latou te aveina se faʻaputuga tutusa.
  22. O le moega o le ulugaliʻi fou e faia lelei i le taimi o sauniuniga mo le po faʻaipoipo. Ia mautinoa o le tipiina o aluga e aluga le tasi i le isi.

Ua e aʻoaʻoina faʻailoga autu mo se faʻaipoipoga. O nai upu e uiga i le veli. I nisi tulaga, e avane e le faʻaipoipo le ie pupuni i le teineititi na ia mauaina le teufugalaau. Aua le faia lenei, e tatau ona tausia o se aiga tofi.

Faailoga mo se faʻaipoipoga mo le teine ​​faʻaipoipo

E leʻo faʻaipoipo uma faʻaipoipoga i aso anamua, ae o isi e fiafia tele i faʻailoga e fesoʻotaʻi ma le aso o le faʻaipoipoga. E leai se mea e ofo ai, talu ai o le tele o fafine talitonu i faʻailoga.

O le a ou taʻuina atu ia te oe le sili ona taua ma lauiloa upu faʻamavae, fautuaga ma faʻailoga mo se faʻaipoipoga mo le teine ​​faʻaipoipo. Tau lava aua le fefe i se mea, aua o le a e faaipoipo.

  1. A faʻasusu le teine ​​faʻaipoipo i le taeao i le afiafi o le faʻaipoipoga, o le a fiafia le olaga faʻale-aiga.
  2. Mo le faʻaipoipoga ia fiafia, o se faʻaipoipo faʻaipoipo, o lona aiga e puleaina e le fiafia ma le alofa, tatau ona ofuina ni tautaliga mo ia.
  3. E tusa ai ma tala lauiloa, e le mafai e se uo ona tu i luma o le toa o le sauniga i luma o le faʻata. A leai, o le pele e mafai ona aveʻesea.
  4. O se faʻailoga le lelei pe a fai, i luma o le faʻaipoipoga, vaʻaia e le faʻaipoipo ia lava i ona ofu fiafia. E tusa ai ma fautuaga a tagata poto masani, e mafai ona e taumafai i se ofu e aunoa ma ni totini lima poʻo ni seevae.
  5. Masani ai, e tatau ona tagi le teine ​​faʻaipoipo ae le i faʻaipoipo. I lenei tulaga, o le a fiafia le iuni.
  6. O le a le manuia le faʻaipoipoga pe a vaʻaia e le faʻaipoipo lana tane e le o ofu atoatoa.
  7. E le fautuaina mo le teine ​​faʻaipoipo e faʻatau se laʻei faʻaipoipo lanumeamata.
  8. O le ofuina o seevae ua leva na ofuina o le a aumaia ai le manuia i le aiga. O le mea lea, e le o se mea talafeagai mo le teine ​​faʻaipoipo le savali i seevae ao le i faia le faʻaipoipoga, lea o le a ia alu ai i le fatafaitaulaga.
  9. E le tatau ona faʻatagaina le faʻaipoipo e laa na o ia i luga o le faitotoʻa o le fale fou. Ua ave o ia e lona toʻalua i totonu o le fale. E le faʻaoga le faʻailoga i tagata na nonofo faʻatasi i le fale aʻo leʻi faia le faʻaipoipoga.
  10. Afai e selu le alofilima agavale o le teine ​​faaipoipo i le taimi o le lesitalaina o le faʻaipoipoga, o le a ola ola o ia. Afai e mageso le alofilima taumatau, o le a fiafia ma pisapisao le fale mai malo.
  11. Afai e manaʻo le teine ​​faʻaipoipo i ona tuafafine e amata vave se aiga, ae le i o i le ofisa lesitala, e aoga le toso laʻititi i luga o le ie afu o loʻo taʻoto i luga o le laulau.
  12. Aʻo leʻi faia le faʻaipoipoga, e ao ona nofo le teine ​​faʻaipoipo i le fale o ona matua i le po. Afai e nofo ma se aliʻi talavou, e tatau ona ia vaelua i le po, talu ai e tatau ona moe i se isi potu.

Nei o faailoga ou te iloa mo se faaipoipoga mo se teine ​​faaipoipo. O lenei ua e iloaina foi i latou. I le iuga, o le a ou faʻasoa atu le apoapoaiga taua - o le olaga faʻaleaiga o le a fiafia ma alualu i luma pe a fai le pele e tuʻu se faʻaipoipoga mama i luga o le mama lima

Faailoga mo se faʻaipoipoga mo le faʻaipoipo

Na faʻafefea ona amata mai faʻailoga o le faʻaipoipoga? Malie, o se fesili manaia. I olaga o le tele o tagata, mea e tutupu e le mafai ona faʻamatalaina. Latou te maitauina lenei mea, manatua ma fefaʻasoaaʻi le poto faʻaputuina ma tamaiti. O le ala lea na faʻavae ai talitonuga lauiloa mo le tele o tausaga.

Faʻailoga faʻaipoipoga na afaina ai le tama faʻaipoipo. Ae, mo ia, e tele fesoasoani o le a fesoasoani e aloese ai mai le leaga mata, puipuia le paʻaga mai faʻaletonu, ma fausia ai se fiafia faʻatasi.

  1. A pa'ū le tama faʻaipoipo i totonu o le tanoa i luma o le fale o le teine ​​faʻaipoipo, o le faʻaipoipoga o le a faʻasuaʻavaina le 'ava malosi.
  2. Ave ese le teine ​​faʻaipoipo mai le fale o matua, e le tatau ona toe solomuli le faʻatoafaiava.
  3. Aʻo leʻi faia le faʻamanatuga, e le tatau ona vaʻai le faʻaipoipo i lana ava i le lumanaʻi i se ofu faʻaipoipo.
  4. A faʻapea e oso faʻafuaseʻi se tauleʻaleʻa i luma o le faitotoʻa o le ofisa lesitala, o lona uiga e le o mautinoa e ia le saʻo o le filifiliga.
  5. E tusa ai ma talitonuga masani, afai e 'ai ma inu tele le tama faʻaipoipo i le taimi o le tausamaaga, o le a le mapu le po faʻaipoipo. Afai e masani ona tuu lona lima i mea suamalie, o sogi naunautaʻi o loʻo faʻatali i luma le teine ​​faʻaipoipo.
  6. E le faʻatagaina tagata faʻaipoipo fou ona 'aʻai mai le ipu e tasi. A leai, o le a faigata i le aiga i meaʻai.
  7. I le taimi o le tausamiga, o le toa o le sauniga tatau ona mautinoa ua tumu le ipu malamalama a le tina-i-tulafono. E tatau ona ia faʻaopopo vodka poʻo le brandy i taimi uma. I lenei tulaga, o le tina-i-tulafono o le a avea ma fesoasoani lelei mo le faʻaipoipo.
  8. O le tupe i le seevae saʻo o se faʻailoga o se olaga manuia ma le manuia. O le measina a le aiga lea e tatau ona faʻasao.
  9. Ina ia puipuia mai le leaga mata, o le faʻaipoipo faʻapipiʻi se pin i ofu ma le ulu i lalo. O le mea taua e le tatau ona matauina o ia e seisi.
  10. O le ai ai le manuia i totonu o se aiga talavou pe a fai o le tama faʻaipoipo aumaia le faletua i totonu o le fale i ona lima.
  11. Afai e matua le faʻaipoipo nai lo le pele, o le a malosi le faʻatasiga. A leai, o le a tumu le aiga i le malie.
  12. Afai e fiafia le faʻaipoipo i pusi, o le a avea o se paʻaga alofa. Afai o le teine ​​faʻaipoipo ua i ai se maile alofa, o le paʻaga o le a tuuto.
  13. Afai e alu le tama e faʻatau mama ma lona toʻalua, o le a faia faʻatasi filifiliga a le aiga.
  14. Young, toaga auai i le faʻatulagaina o le faʻaipoipoga gaioiga, o le a avea ma se alofa faʻaipoipo.

E ave laʻititi mo se faʻaipoipoga mo le faʻatoa faʻaipoipo, ae toeititi atoa le selau ma le afa. O le mulimuli atu ia te i latou e le mautinoa ai o le fou-faia aiga o le a fiafia moni. E faʻamoemoe lava i tagata latou lava. E ui i lea, o nisi e le tatau ona tuulafoaʻia. E te le iloa le mea.

Faailoga mo se faaipoipoga mo matua

Folk faailoga o le poto masani faʻaputuputuina e augatupulaga. Ae ui i lea, o nisi e fenumiai ia latou i talitonuga faʻanuʻu e faʻavae i luga o le faʻamaumau ma le le malamalama. Talu ai latou te le lelei tele i lenei mataupu.

O le a ou suia le tulaga ma taʻu atu ia te oe po oa faʻailoga mo se faʻaipoipoga mo matua. E mautinoa, afai e leʻi lava sau taimi e faʻaipoipo ai i fanau, o le a aoga le fautuaga. A leai, faitau mea mo le malie.

  1. Matua faʻafeiloaʻi le fanau i le areto ma le masima. O oloa e tuu i pito mumu o le solo. O le vaega papaʻe o le solo e tatau ona magoto, ma o pito e tatau ona toso faʻatasi.
  2. Na latou feiloaʻi i se ulugaliʻi faʻaipoipo ma se areto. O le gagau ma le uina e matua faasaina. E faʻatagaina ona e sogi faatolu.
  3. I le feiloaʻi ai ma ulugaliʻi, na sasaa atu e le tama ia latou se ipu vodka, ae leai se aoga e inu ai. O le teine ​​faʻaipoipo ma le faʻaipoipo e aumaia ia matatioata io laʻua laugutu ma vave togi mea i luga oo laʻua tauʻau. E faʻatolu ona faʻatinoina le sauniga. O le lona tolu o taimi e tiaʻi ai tioata ma le vodka. Fai mai le faʻailoga, afai e malepe uma mata tioata pe ola, o le aiga o le a ola fiafia e faavavau.
  4. A o feiloaʻi matua ma le aiga talavou i luma o le faitotoʻa, ua tuu e le tinamatua talavou se loka matala i luga o le faitotoʻa ma ufiufi i se solo faʻapitoa. A ulufale tagata talavou i le fale, e ao i le tinamatua ona afe i luga le solo ma tapuni le loka. E avatua i matua o le faʻaipoipo, ma ki e avatua i matua o le teine ​​faʻaipoipo.
  5. O le faitotoʻa ua manatu o se oti sone. Talu ai na sau le teine ​​faʻaipoipo i le fale e faʻaauau le tuʻuga o aiga uma e lua, e tatau ona aveʻesea le avanoa o le lafoina o le faitotoʻa. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻaipoipo ua faʻamalosia e ave lona faletua i ona lima, tu i luga o le mumu pito o le solo ma alu i totonu o le fale.
  6. E masani ona sauaina tagata talavou e malosiaga leaga. Ina ia faʻaseseina ma faʻatosina ese latou, o le ala e savali ai le autalavou ua sausauina i petala, saito ma fugalaʻau.

Afai o le a amataina se aiga le fanau, oe iloa faʻafefea ona faʻafiafiaina le iuni, malosi ma tumau.

Faʻailoga mo se faʻaipoipoga mo malo

O se faʻaipoipoga, e pei o isi sauniga, e o mai faʻatasi ma talitonuga faʻanuʻu ma faʻailoga. Lenei e mafai ona faʻamatalaina e le mea moni o le ulugaliʻi faʻaipoipo, faʻatasi ma o latou matua, sa fefefe lava i le faʻalavelave o le fuafuaina gaioiga. O lea la, na latou sauniuni mo soʻo se tulaga.

Mo lenei mafuaʻaga, mea laiti uma i le faʻamanatuina taua: lavalava, tau, ipu, meaalofa. Aua neʻi galo o se faʻailoga e le o se vavalo, vavalo poʻo se horoscope. E le fautuaina e talitonu faʻapitoa i mea uma. A leai, oe o le a faʻapolokalameina oe lava mo se mautinoa atinaʻe o le tulaga.

Afai o oe o se superstitious tagata, filifili le saʻo aso faʻaipoipo ma sili atu uai atu i mea laiti e fesoʻotaʻi ma le mea na tupu e faʻatoʻafilemuina ai lou agaga.

Ou te aumaia ia te oe le faʻailoga mo le faʻaipoipoga mo malo. Ioe, ioe, i le au valaaulia, aua o latou o tagata auai auai i le faʻamanatuina o le faʻaipoipoga. Afai e tatau ona e alu i se faʻaipoipoga i le lumanaʻi o se malo faʻaaloalo, aua le leiloa foliga.

  1. E le fautuaina e tuʻuina atu se meaalofa i le lima. A leai, o le le faʻamalosi malosi o le a faʻaliliuina faʻatasi ma le meaalofa. Tuʻu atu i se solo.
  2. E tusa ai ma le tu a le faʻaipoipoga, e le masani ona tuʻuina ni mea maʻai i tagata talavou. A leai, o le a tulaʻi mai misa ma misa i totonu o le aiga. Afai na e foaʻiina na mea, totogi laʻititi i sina suiga laiti. Sili avatu se ulo poʻo se masini fufulu mama.
  3. Afai e te manaʻo e amata se aiga i se taimi lata mai, taumafai e tago i le mama faʻaipoipoga a se tasi o toa o le faʻamanatuina o le faʻaipoipoga.
  4. O se numera ese o malo valaʻaulia e valaʻaulia i le faʻaipoipoga faʻatasiga.
  5. Afai o le a e alu i se faʻaipoipoga, lafoai o ofu uli. A leai, faʻamalumalu e le gata i le faʻamanatuina, ae faʻapea foi ma le olaga o le ulugaliʻi faʻaipoipo.
  6. O se malo e leʻi mafaufauina o se faʻailoga o le a ola faʻatele le aiga. Afai e leʻi valaʻaulia oe, ae na e sau lava, e le tatau ona e popole ma popolevale.

Masalo na o le pau lava lena. A e maua le avanoa e te alu ai i le faʻaipoipoga a au uo, o le a e iloa le auala e alu ai. I lenei tulaga, e leai se tasi e faitio ma "tui" leai se mea.

O tagata le talitonu i talitonuga sa iai i aso anamua, e iai foʻi tagata taʻitasi i le taimi nei. Latou te talitonuina faʻailoga ma talitonuga. Faailoga faʻaipoipoga e leai se tuusaunoa. Pe e aoga le talitonuina i latou e pule ia oe. Aua neʻi galo o le mea taua i le mataupu o le alofa.

E le afaina pe a e mulimuli i tu ma aga ma mulimuli i faʻailoga anamua. O le mea taua o le puleaina e faʻasaoina e le gata i le alofa, ae faʻapea foi le faʻamaoni faʻatasi ma le faʻaaloalo mo le tele o tausaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Now We Are Free Lyrics + English Translation 4K Gladiator Soundtrack - Hans Zimmer u0026 Lisa Gerrard (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com