Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili se nofoaga mo le New Year's corporate party - 23 fesoasoani

Pin
Send
Share
Send

E o tagata e faigaluega, e maua ai a latou tupe, ola e aunoa ma le faigata ona mafaufau iai. Latou te feiloaʻi ma paʻaga i aso uma ma faʻaalu le tele o taimi ma latou i le ofisa. I le afiafi o aso malolo o le Tausaga Fou, e potopoto le 'au ma mafaufau e uiga i le mea e faʻamanatuina ai le New Year's corporate party.

Faʻatulagaina o le New Year's corporate corporate party e le o se faigofie galuega. A faʻapea e te mafaia ona tuʻufaʻatasia tu ma aga ma le matagofie ma le mamalu o le Tausaga Fou, e mafai ona e maua le fiafia.

E manaʻomia se nofoaga talafeagai mo le faʻamanatuina o le Tausaga Fou. O le mea muamua e sau i le mafaufau o le ofisa.

  1. O le pati faʻapisinisi amata ma le sauniuniga o nofoaga. O le a faia se potu lautele potu. E mafai ona e teuteuina i pale Kerisimasi, meataʻalo, paleali ma faʻailoga, teuteuga o le Kerisimasi ma le igoa a le kamupani.
  2. O le faʻataunuʻuina o se aso malolo e faʻaaogaina ai se laulau e taʻutaʻu e manatu i ai e moni. O le buffet teine ​​o se auala o le tuʻuina atu inu, ipu, salati o le Tausaga Fou ma se aperitif. Ina ia oso i totonu o le tafaoga siosiomaga, tasi le tilotilo i lenei zest ua lava.
  3. I le taimi o le New Year's corporate party, e aoga e faʻamalo le aufaigaluega. Oe manaʻomia le mauaina o souvenirs ma postcard kata muamua.
  4. O tu ma aga a le Tausaga Fou ose vaega taua o le faʻamanatuina.
  5. O le pulega a le kamupani taumafai e talanoaina le tausamiga fiafia ma le 'au muamua. Ole ala lea e iloa ai e pule le manaʻomia o tagata faigaluega. E faʻamoemoe ile filifiliga lelei o taumafataga o aso malolo.
  6. Teuteuga o le laulau a le Tausaga Fou - uaina ma punavai sukalati. Ona o lenei, o le siosiomaga avea fiafia, ma o le kamupani tuʻufaʻatasiga maeʻa maeʻa chic.
  7. Mai lea taimi i lea taimi, aufaigaluega tagata aumai a latou lava taumafataga. Lenei foia le faʻafitauli i aso malolo meaai mama ma faʻatagaina oe e talisapaia le kukaina tomai o paaga.

O le tusitusiga ua taua o le ki i le aso malolo. Aua le matamuli e faʻaali a oe lava taleni. Moni, e le o kamupani uma faʻatulagaina Tausaga Fou mea na tutupu i ofisa ofisa. Mo le tausaga, le ofisa faʻaita tagata faigaluega ma le pulega o loʻo sailia isi filifiliga. O le a ou talanoa e uiga ia latou i lalo.

Faʻafefea ona filifili se nofoaga mo le New Year's corporate party

Amata falefaigaluega sauniuni mo le New Year's corporate pati i le amataga o le tautoulu. O lona iʻuga, ua e mafaia ona tusi se nofoaga, fausia se polokalame faʻafiafiaga, oka ni tautua mo aso malolo, ma sefe se tupe. Kamupani o loʻo feagai ma faʻalapotopotoga mataupu i le taimi mulimuli lava e tatau ona faʻaalu tele sili atu tupe.

Mo kamupani, o le taimi o le Tausaga Fou aso malolo o se vaitaimi tumu i gaioiga. O se susulu matagofie i totonu o faʻalapotopotoga mea e fai o se lauiloa filifiliga mo faʻamanatuina. Nisi kamupani, e ui lava i le tau, faʻamanatuina le Tausaga Fou i le tulaga o gaoioiga i fafo.

Ole fea nofoaga e sili ona fiafia iai ma faʻamalieina ile tau maualalo? O le tali i le fesili o loʻo faʻatali mai lalo. Ou te aumaia ia te oe au fesoasoani fesoasoani ma filifiliga mo nofoaga mo le New Year's corporate party.

Kalapu, faleʻaiga ma faleʻaiga

O ia faʻapotopotoga e lauiloa. E malulu i fafo, ma o le Tausaga Fou o se aso malolo e vaʻavaʻaia ma le aotelega ma ave faʻatasi ma le faʻamalo fiafia. Moni, na fiu tagata i faʻatasiga faleʻaiga, o lea e manaʻomia ai ona e taumafai e faʻatulaga se pati e le masani ai.

Faʻafesoʻotaʻi se ofisa faʻapitoa na te faʻatulagaina ni mea faʻapena. Faʻafetai i lo latou mauoa poto masani, ana tagata faigaluega o le a ofoina se polokalama ma ofoofogia taimi, malie malie, tausuaga aoga ma tausuaga mananaia. Afai na aliaʻe faigata i le taimi o le filifiliga, toe, o le a fesoasoani se faʻapitoa. O le a ia fesoasoani ia te oe filifilia se faʻalapotopotoga, filifili se lisi, okaina se keke, fuafua le aofaʻi o le 'ava malosi.

Itumalo maotua o Moscow

E tele faletalimalo i le lata ane o Moscow. O nei faʻapotopotoga faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia se pati fiafia ma faʻamalositino faʻafiafiaga. O se mea na tupu e tolu aso le umi.

  1. Masani ai, o le aso muamua ua faʻapaiaina i susulu fonotaga, pisinisi feiloaʻiga ma New Year's kamupani faʻalapotopotoga.
  2. O le aso lona lua o le a faʻafiafiaina le kamupani ma se pisinisi tafaoga, o se malaga fiafia i fanua lata ane ma faʻasao, ma le faʻaauauina o le faʻamanatuina i le faletalimalo fale.
  3. O le aso tolu o le vaega mulimuli.

Faletalimalo faʻaonapo nei o le itulagi Moscow ofoina mea uma mo faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasiga.

Taimi paganoa

Afai o le taumalulu malulu e le taufaafefe mo le 'au ma tagata faigaluega manaʻomia ni mea maoaʻe ni malaga, faʻatulagaina se faʻalapotopotoga faʻafiafiaga i le tulaga o gaioiga faʻafiafiaga. E tele filifiliga mo faʻamalositino tuʻufaʻatasi faʻafiafiaga.

  1. O le filifiliga muamua faʻaavanoaina mo le faʻatulagaina o faʻafiafiaga mataalia, lea e mafai ai e soʻo se tasi ona auai, tusa lava poʻo le a le matua.
  2. O le filifiliga lona lua o loʻo fai ma sui o le Polo, Jeep, solofanua ma isi faʻafiafiaga ola.
  3. O le filifiliga lona tolu o le sili ona ogaoga pati pati. I lenei tulaga, e le manaʻomia ni toleniga faʻapitoa, ae e tatau lava ona e faʻaputu i neula, aua e aofia ai le tolotolo, aʻe ma e oʻo foʻi i le osooso ma se poloka.

Tusa lava poʻo le a le filifiliga, e i ai le pati i le iuga.

Malaga Tausaga Fou

Ole filifiliga mo le New Year's corporate corporate party e fai si taugata, ae a fua i mea malie e le maualalo ifo i isi ituaiga.

  1. Mo se aso, e mafai ona e alu o se 'au i se nofoaga faʻasolopito, o se natura faʻasao poʻo se manor. O se avanoa lelei tele lea e fiafia ai ile tausaga talu ai.
  2. Afai e le mafai ona e filifilia, o le a fesoasoani tagata atamamai i le matata o le faʻatautaia o le New Year's corporate Pati. O le a latou taliina uma fesili ma tuʻuina atu faʻamatalaga aoga.

Ofisa

  1. Mo se pati faʻalapotopotoga a le Tausaga Fou, e naʻo se potu tele e manaʻomia. Afai e leai se tupe e totogi ai se nofoaga, faʻatulaga se pati i le ofisa.
  2. Teuteu le potu, faʻavasega moli, teuteu le laʻau ma faʻatau meaalofa. Faleaiga o le a maua ai meaai mama ma meaai.

Vaʻa afi

O vaʻa afi faʻaonapo nei e feoaʻi ma le filemu i le Vaitafe o Moskva, tusa lava poʻo le a le vaitau. O le vaʻa afi o le a ofaina faʻamafanafanaga, meaai ma le tautua.

  1. O le New Year's corporate corporate party i luga o le vaʻa afi o se taugata fiafia. Moni, o lagona ma lagona o le a mauaina e le aufaigaluega o le a sili atu nai lo le tauia o le tau o le lisiina o se "opeopea faleʻaiga".
  2. Afai e talafeagai lenei filifiliga, siaki ma le kamupani o loʻo tuʻuina mai le vaʻa mo le totogi, o aiaiga ma le totogiina.

Nofoaga le masani ai

Afai o filifiliga lisi mo se pati faʻapotopotoga e le fetaui ma oe pe na o le fiu, faʻalogo i nofoaga le masani ai.

  1. Faʻalapotopotoga o se pati faʻapisinisi ua faʻaititia i le fusifusia i se le masani ai nofoaga poʻo se mea na tupu. O loʻo matou talanoa e uiga i olympiads, tauvaga, kasino, ma isi.
  2. Afai e te fuafua e faʻatulagaina se mea faʻapena, e tatau ona e mafaufau i le aitia ma le aofia.
  3. E le mafai ona faʻatulagaina se aso malolo e aunoa ma le fesoasoani a tagata atamamai.
  4. O le manaʻoga mo ia faʻaputuputuina gaioiga ma a latou faʻalapotopotoga e tele, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi muamua le ofisa.

Pei ona e iloa atu, e tele filifiliga. O le faʻalapotopotoga o se pati faʻapisinisi o se taua elemeni o le atinaʻe aganuʻu. I taulaga taʻitasi, e faʻatulaga e kamupani ni gaioiga mo tagata faigaluega, ma o isi taimi e valaʻaulia ai tagata ma paʻaga.

O na fonotaga e faia sili atu ma le tasi i le tausaga. Kamupani faʻamanatu aso fanau, aso malolo ia Mati 8 ma le Tausaga Fou. O le aso malolo e fausia ai ni faiā lelei i le 'au, siʻi le malosiʻaga o tagata faigaluega, faʻamalosia le ata a le kamupani, fausia le agaga i totonu o le' au.

I taimi o gaioiga, tagata faigaluega fesoʻotaʻi ma aʻoaʻo tele e uiga i paʻaga. I taimi o aso faigaluega, e leai se avanoa faʻapena, aua o galuega ma pisinisi uiga i luma o le pito i luma.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Bon Jovi - New Years Day (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com