Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O se nonogatupe ma se leaga aitalafu talaʻaga - faʻatonuga i le faiga o le nonogatupe tuai i le totogiina: 7 faigofie sitepu + faletupe e le siaki aitalafu talaʻaga

Pin
Send
Share
Send

Le aoauli manuia, au faitau pele o le Manatu mo le Olaga mekasini tupe! O le autu o le lolomiga o aso nei o nonogatupe e leaga tala o aitalafu. O le a matou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona fai se totogi o louni ma le leaga CI ma tatala tuai i totogi, ma mafaufau foi faletupe e le siakiina le aitalafu talaʻaga aitalafu.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I le gasologa o le faitauina o le ata tusia, oe o le a aʻoaʻo:

  • O fea e maua ai se nonogatupe i luga ole laiga ma tala leaga o aitalafu;
  • O a laʻasaga e tatau ona faia e faʻatulaga ai se nonogatupe mo i latou ua faʻaleagaina a latou aitalafu talaʻaga ma ua tatalaina tuai ona totogiina;
  • O fea faletupe ma MFI e le siakiina le aitalafu talafaʻasolopito o tagata o tausia.

I le faaiuga o le tusitusiga, o tali i fesili sili ona manaia e masani lava ona faapipiʻi.

O le tusitusiga o le a aoga ia i latou uma oe mananao e nono tupe i luga o tuutuuga o se le lelei igoa. O le taimi o le tupe. O le mea lea, aua le leiloa, amata faitau nei loa.


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Faitau e uiga i le faʻavave ona ave se nonogatupe ma le leaga aitalafu talaʻaga ma tatala tuai i totogi, o aitalafu faʻalapotopotoga e le siakiina aitalafu 'CI ma tuʻuina nonogatupe aunoa ma le teena - faitau i lenei lomiga

1. O le a le mea e fai pe a fai e te vave manaʻomia e maua se totogiaso tinoitupe louni ma le leaga aitalafu talaʻaga? 💡

E masani ona fetaiaʻi le tagata onapo ma tulaga e leʻi mafaufauina. Na tuai lava totogi, na malepe le taʻavale, na manaʻomia tupe mo vailaʻau - o nei mea uma e mafai ona iʻu ai i le suʻesuʻeina o filifiliga mo aitalafu. O le tulaga mafai ona sili atu ona faigata pe a fai o le aitalafu talafaʻasolopito ua matua faʻaleagaina.

Afai e te manaʻomia sina laʻititi mo se vaitaimi puʻupuʻu - o le mea moni e 5-10 afe a o le i totogiina (mo ni nai vaiaso), e talafeagai le uaʻi atu i le mea ua taʻua microloans... E mafai ona e mauaina se laʻititi i lenei auala i le ofisa o le tagata nonoina atu pe tuusao e ala i le Initaneti e ala ile fesiʻi ile kata faletupe. Ua uma ona matou faʻamatalaina auiliili pe faʻafefea ona ave se microloan luga o se kata e aunoa ma le teʻena ma se leaga aitalafu talaʻaga vave i la matou tusitusiga.

O aso nei o tautua tutusa e ofaina faʻalapotopotoga microfinance (MFO)... O le tele o le manaoga mo ia nonogatupe ua mafua ai le faateleina o le numera o kamupani tuuina atu latou i le maketi. O le lisi o MFO o loʻo faʻapipiʻiina nonoga laiti i luga o le upega tafailagi i luga o se kata i le uati atoa i Lusia e mafai ona maua i la matou upega tafailagi

E toʻatele e manatu o MFI o se mea le lelei i le tamaoaiga, taʻuaFaʻasili faʻaalu... Ae o le faʻaaoga tatau o microloans, e mafai ona latou fesoasoani e o ese ai mai se tulaga faigata.

Faʻatasi ai ma le saʻo fuafuaina ma le faʻatinoina o le konekalate mo le aofaʻi laʻititi, faʻapena foi ma le toe totogiina o le aitalafu i se taimi vave e mafai ai, o le aofaʻi o tului ono foliga mai e le taua pe a faʻatusatusa i penefiti mai le vave mauaina o tupe. E le gata i lea, o le microloan o se tasi lea o nai auala e maua ai tupe i aitalafu. noatia i le leaga aitalafu.

O le tele ova totogi e mafai ona faʻamatalaina faigofie lava - naʻo le pau lea o le auala mo MFI e inisiua ai a latou aʻafiaga. Naʻo le maualuga o tului o pasene e faʻatagaina ai ia faʻalapotopotoga e galulue ma tagata nono tupe o latou talaʻaga o aitalafu ua faʻaleagaina ua leai se faamoemoe.

Ole maualuga ole tului e mafai ai e le MFI ona seti ni tuutuuga matagofie.

  • se lautele tausaga o tagata nono tupe - sitiseni mafai ona apalai mo se nonogatupe mai 18 tausaga ma i le matua ua matua;
  • leai ni tusi pasi, tagata faʻamaonia, taʻutinoga ma faʻamatalaga faʻaopopo e manaʻomia;
  • toeititi lava vave lesitala - tusa i le taimi 15 minute;
  • mauaina tupe i le uati, fitu aso i le vaiaso;
  • Faʻatupeina ma faʻatupeina tupe i luga ole laiga faiga;
  • leai se manaʻoga e faʻamaonia ai le aloaia o galuega;
  • maualuga pasene pasene - tusa 95% o tusi talosaga uma, e toeititi faigata ona faʻaleaogaina

2. O fea e maua ai se nonogatupe faʻanatinati e aunoa ma le teʻena ma se leaga aitalafu talafaʻasolopito lugalaina - TOP-7 tagata nonoina tupe ofoina sili ona alofagia tulaga 📑

E mafai ona faʻatulaga ni nonogatupe faʻanatinati pei i MFIsma i faletupe... I le faʻaaogaina o ia polokalame, e mafai ai ona maua sau tupe e te manaʻomia i se taimi vave e ala i le tuʻuina atu o se aofaʻiga laʻititi o pepa. Mafaufau i lalo 7 faʻalapotopotoga o loʻo ofoina atu iai tuutuuga ole microcredit sili ona lelei.

1) 24 Tupe

Kamupani 24 Tupe galue i le laumua ma tala atu. Lenei e mafai ona e maua se nonogatupe vave i le tele e oʻo atu i le 15,000 rubles... E naʻo lau tusi folau e te apalai ai. Nonogatupe e tuuina atu i tagata matutua 21-65 tausaga. O le lesitalaina o le a ave le sili atu 15 minute.

O le aitalafu ua molia ma le tului i le aso masani 2% O tupe e tatau ona toe faʻafoʻi i totonu 28 aso. Afai e faigata ona totogi le loan i le taimi saʻo, e mafai ona e faʻaaogaina le tautua faʻafouga.

2) Opti-Tupe

Lenei oe mafai ona maua se microloan i le aofaʻi e oʻo atu i le 30,000 rubles... Le vaitaimi maualuga e te manaʻomia ai ona faʻataunuʻu au galuega - tasi le tausaga... O le totogi mo le faʻaaogaina o tupe o 2% i le aso. Apalai i Opti-Tupe mafai e se tasi ua liliu 18 tausaga. Mai le taimi o lona lesitalaina seʻia maua le tupe, o le a alu le sili atu 10 minute.

O le kamupani e toʻatele numera o paʻaga i le maketi tautua totogiina. Faʻafetai i lenei, e mafai e le tagata nonoina ona filifili se auala talafeagai e toe totogi ai se nonogatupe mai le tele numera o mea na fuafuaina. Oe mafai ona faia se totogi i le lala lata mai o le kamupani, e ala i tupe faaeletoroni, mai se kata faletupe.

3) Tupe faanatinati

E talosaga mo se nonogatupe i totonu Tupe faanatinati tasi le pepa e manaʻomia - tusifolau pe le isi tali tutusa... I le taimi o le tuuina atu o se nonogatupe, le tagata talosaga tatau ona i ai le itiiti ifo 21 tausaga ma le toe 70 tausaga. A maeʻa ona lafo le tusi talosaga, ona toe iloilo lea e le tagata ofisa o le nonogatupe. E alu aua neʻi sili atu ile 5 minute... I le tulaga o se filifiliga lelei, oe mafai ona mauaina tupe i le latalata ofisa o le kamupani poʻo luga o se kata tatalaina i soʻo se faletupe.

O le tele o nonogatupe e mafai ona filifilia mai le tulaga mai le 1,000 i le 30,000 rubles... O le nonogatupe ua tuuina atu i luga o tuutuuga o se totogifuapauina i le aofaiga o 2% i le aso.

E tatau ona e teuina tupe e totogi ai le aitalafu i totonu 16 aso. Afai e mafai ona faia muamua, o le pasene o le a toe faʻatulagaina. I tulaga e le mafai ona totogi ai le nonogatupe i le taimi saʻo, e faʻatagaina e le kamupani auaunaga faʻaumiumi aitalafu.

4) Fastmoney

I kamupani Fastmoney oe mafai ona maua se vave faʻatupeina i le aofaʻi mai le 3,000 i le 35,000 rubles... O le totogi o aso uma e sau mai 1,3 muamua 2 pasene O le aofaʻi tonu o le tului ua fuafuaina i le taimi o le iloiloga o le tusi talosaga, lea e ave tusa o le 15 minute.

E faʻaavanoa le nonogatupe mo se vaitaimi 31 aso. A manaʻomia, i le iʻuga o le, e mafai ona e faʻaaogaina auaunaga faʻafouina.

5) Promsvyazbank

I lenei faletupe, i le faʻaopopoga i le masani ai tautua tau tupe, oe mafai ona okaina maliega nonogatupe vaitaimi... E le pei o isi aitalafu oloa, i lenei tulaga, e oʻo foʻi ia i latou e leaga le talaʻaga o aitalafu e mafai ona faʻamaonia.

O se nonogatupe iinei e mafai ona tuuina atu mo le aofaʻi e oʻo atu i le 300,000 rubles... I lenei tulaga, o le fua faatatau o le a 35% i le tausaga O le gaioiga o le mauaina o tupe e mafai ona sili faʻafaigofie. Mo lenei tasi e tatau tuuina atu se Promsvyazbank pepa, o le a faʻaliliu atu iai le aitalafu.

6) Sovcombank

Ua ofo mai e le Sovcombank e faʻaoga polokalama Faʻaaliga Plus... E faʻatagaina ai oe ona maua se faʻaunegatupe ile telē e oʻo atu i le 30,000 rubles... Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le tuʻuina atu naʻo le tasi le pepa - tusifolau... O le vaitaimi o lea nonogatupe e le sili atu ma le tasi le tausaga. Iloiloina o le tusi talosaga e faia i le aso o lona tuʻuina atu.

I lalo o aiaiga o le credit program, e le tau manaʻomia le tuʻuina atu i le faletupe o se tusi faʻamaonia o tupe maua, faʻapea foi ma le faʻatosina mai o tagata e faʻamautinoa atu. Peitaʻi, o le faʻaaogaina o mea faʻaopoopo o le faʻamaoniga o le mafai ona totogi aitalafu e mafai ona faʻateleina ai le ono faʻamaonia, faʻapea foi ma le mauaina o ni faaupuga e sili atu ona lelei ile nonogatupe.

7) Faletupe Orient Express

E i ai lala o lenei faletupe i le tele o taulaga Rusia. A aunoa ma ni faʻamaoniga ma tusi pasi o tupemaua, ii oe mafai ona maua se nonogatupe i le aofaʻi o mai le 25,000 i le 200,000 rubles... E tatau ona toe totogi le vave loan i totonu 3 masina.

O se aitalafu faʻataga faʻatagaina oe e talosaga mo se nonogatupe luga o le initoneti. O le faaiuga i ai ua faia i totonu o le 5 minute... Soʻo se tasi ua liliu 26 tausaga.

Mo se faʻatusatusaga vaʻaia o aitalafu fuafuaina, faʻamatalaga e uiga ia latou ua aoteleina i le laulau:

PuleLoan size, afe rublesTausaga ono ole tagata nonoNonogatupe vaitaimiFua faatatau
1.24 Tupe2-1521-65 tausaga le matua7-28 aso2% i aso uma
2.Opti-TupeE oʻo atu i le 3018-70 tausaga le matuaI luga i le 1 tausaga2% i aso uma
3.Tupe faanatinati1 i le 3021-70 tausaga le matua3-16 aso2% i aso uma
4.Fastmoney3 i le 3518-65 tausaga le matua7-31 aso1.3-2% i aso uma
5.PromsvyazbankE oʻo atu i le 3021-65 tausaga le matua324 aso1.8% i aso uma
6.Sovcombank5 i le 3021-65 tausaga le matuaI luga i le 1 tausagaMai le 25% i le tausaga
7.Orient Express Bank25 – 20026-65 tausaga le matua1-3 tausagaMai le 20% i le tausaga

I le auala, afai o faletupe uma ma microloans mumusu e foaʻi atu ia te oe se nonogatupe, ona matou fautua atu e faitau la matou tusitusiga "O fea e maua ai tupe i le taimi nei - faamaonia metotia."

3. Faʻamata e mafai ona maua se faʻaunegatupe mo tagata le faigaluega, e leaga a latou tala faʻasolopito? 📄

I aso nei, o le maketi tau tupe a Rusia ua i ai le avanoa e maua ai se nonogatupe e oʻo lava ia i latou e leai ni galuega aloaia ma mafai ona faʻaleagaina a latou aitalafu faʻasolopito. Ae i lenei tulaga, masalo, o le a teena faletupe.

O le mea lea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi faʻalapotopotoga microfinance... O le mea moni latou te le o faia se siaki maeʻaeʻa o ono ono nonoina e pei o isi nonogatupe faʻalapotopotoga. Ae afai e te manaʻo, oe mafai foi ona maua ni faletupe e malilie e felagolagomaʻi ma masalosalo aitalafu.

E taua le malamalama i mea tau microfinance institution, o tulaga nonogatupe e masani lava laititi sili atu le aoga nai lo faletupe.

Peitai, o se nonogatupe mai se MFI e na o le pau lea o le auala e mafai ai ona foʻia faʻafitauli tau tupe ona o le leai o se tupe maua aloaia poʻo se faʻaleagaina o tala faʻasolopito.

A e talosaga mo nonogatupe i microfinance faʻalapotopotoga, e tatau ona e sauni mo mea nei:

  • maualuga le tau;
  • aofaʻi maualalo aitalafu ma vaitaimi;
  • i nisi tulaga, le manaʻoga e faʻatosina mai tagata faʻamaonia pe tuʻuina atu meatotino o se puipuiga.

Maualuga pasene pasene fesoʻotaʻi ma le faʻateleina tulaga lamatia o le tagata nonoina tupe faʻaaogaina i le tulaga o le galulue faʻatasi ai ma se tagata nonoina tupe o le na faia muamua ogaoga aitalafu delinquencies.

E ala ile siʻitia ole totogi, e faʻatapulaʻa e le tagata nonōtupe tupe leiloa e ono tupu pe a tupu se loan. Faʻapea foi, maualuga lamatiaga e tau atu i taimi puʻupuʻu puʻupuʻu ma aofaʻi laititi.

Se laʻasaga i lea laasaga taʻiala i le faiga o se nonogatupe ma le leaga aitalafu talaʻaga ma tuai ai luga o se pepa, teuga tupe poʻo tupe

4. Faʻafefea ona maua se nonogatupe ma le leaga aitalafu talaʻaga ma tatala solitulafono i 7 faigofie sitepu - auiliili faʻatonuga 📝

Mo i latou e faia se nonogatupe vave mo le taimi muamua, e mafai ona faigata ona iloa poʻo a gaioiga ma pe o le a le faʻasologa e tatau ona faia. O le mea lea, o le mea lea e sili ona auiliili faatonuga laasaga ma lea laasaga, o le a fesoasoani e malamalama ai i lenei fesili faigata.

Sitepu 1. Filifilia o se tagata nonoina atu ma nonogatupe aiaiga

Filifilia o se kamupani o le a tuʻuina atu ai se nonogatupe, taua aua le paʻu mo le maunu o scammers. Ina ia aloese mai lenei, oe tatau ona iloilo totoʻa gaioiga a tagata aitalafu. O se faʻailoga o le faʻatuatuaina e mafai ona mafaufauina umi o gaoioiga, ma se numera tele o iloiloga lelei.

A filifilia filifiliga talafeagai nonoina, e taua le uaʻi atu i faʻailoga nei:

  • maualuga taimi faʻatupeina;
  • fua faatatau (e taua le uaʻi totoʻa i le vaitaimi lea o loʻo faʻaalia ai le pasene - aso, masina, tausaga);
  • e tatau ona ave inisiua;
  • e iai nisi komisi faʻaopopo;
  • e mafaia ona toe totogi le nonōgatupe muamua i le faʻasologa ma le toe faʻatulagaina o tului;
  • pe i ai se avanoa e faʻalauteleina ai le vaitaimi nonogatupe.

Tele o tagata e talitonu o le autu taua peʻa filifilia se nonogatupe o tului... Peitaʻi, e iai foʻi isi faʻavae e aʻafia ai le tau o le nonogatupe. O le mea lea, o le sili ona gauai tatau ona totogia mo le toe totogi mulimuli.

Sitepu 2. Resitaraina o le tusi talosaga

A maeʻa ona filifilia sau nonogatupe, e tatau ona e apalai mo lana lesitalaina. E masani ona iai faʻamatalaga faʻavae e uiga i le ono mafai nono tupe. Muamua lava, ua faatonuina i latou iinei Igoa atoafaapea foi ma le autu manaʻomia nonogatupe aiaigavaitaimi ma aofaʻi.

E taua le mafaufauina o tagata nono tupe e mafai ona faʻamaonia lo latou solvency tatau ona faia lenei i le taimi o le talosaga.

Oe mafai ona faʻailoa mai le taimi nei le nofoaga o galuega, faʻafesoʻotaʻiga o le kamupanī. E aoga e faʻapipiʻi se scan o le pepa faʻamaonia le tulaga o tupemaua i le talosaga. Ole auala lea e faʻateleina ai avanoa ole filifiliga lelei.

Sitepu 3. Filifilia se auala e maua ai tupe

O le laʻasaga mulimuli i le talosaga mo se nonogatupe e tatau ona taʻu mai ai le auala e sili ona lelei e maua ai tupe.

E tele avanoa talafeagai mo le mauaina o se nonogatupe:

  1. I se kata faletupe. O lenei metotia o se tasi o sili ona talafeagai. E faʻatagaina oe e maua tupe e aunoa ma le tuʻua o lau komepiuta. Ua lava lea e faʻailoa mai ai le numera o le kata i le tusi talosaga, ma a maeʻa lona faʻamaonia, o le a faʻamatuʻu atu le tupe i ni nai minute. Ua uma ona matou talanoa e uiga i le mea e mafai ai ona e faia se nonogatupe lugalaina i luga o se kata e aunoa ma le faʻanatinati siaki i le muamua tusitusiga.
  2. I se atotupe i se eletise totogiina faiga. I lenei tulaga, o le tupe o le a mauaina foi i ni nai minute. Faitau e uiga i nonogatupe i luga ole laiga i le atotupe Qiwi i se isi tusitusiga i la tatou mekasini
  3. Tupe. Ina ia faʻatino lenei metotia o le mauaina o tupe, e tatau ona e alu i le ofisa nono tupe. E iai foʻi leisi filifiliga - e valaʻau i le avefeʻau i le fale pe i le ofisa (o le tele o taimi o lenei tautua totogi). E i ai le isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona vave maua se tinoitupe tinoitupe ma o fea kamupani e faʻaalia ai ni aitalafu faʻaalia lugalaina.

Sitepu 4. Faatali mo le iʻuga ole iloiloga ole apalai

E masani lava, e le umi se taimi e faʻatali ai le filifiliga a le tagata nonoina atu. E alu tusa o le 5-10 minute... I le maeʻa ai o le taimi o le iloiloga, o le faaiuga a le MFI e sau i le telefoni feaveaʻi, ma imeli... I se faʻaopopoga, o le tele o kamupani faʻaavanoaina le agavaʻa e siaki ai le tulaga o le talosaga i lau lava teugatupetatalaina i luga o lana 'upega tafaʻilagi.

Laa 5. Faʻamaonia o le manaʻo e maua se nonogatupe

Afai e maua se faʻaiuga lelei i le tusi talosaga, e tatau ona faʻamaonia lou manaʻo e avea ma se tagata nono tupe. Ina ia faia lenei, ua lava i le talafeagai fanua ulufale codefaʻamaoti mai i totonu sms-masologa

E tatau ona manatuaina pe a talosaga mo se nonogatupe lugalaina, ia gaioiga e tutusa ma le sainia o se maliega. Lona uiga, o lona uiga e malilie le tagata nonoina tupe i ana tuʻutuʻuga.

Sitepu 6. Mauaina o tupe

A maeʻa uma tulaga aloaʻia, ona faʻamatuʻu atu lea e le tagata nono tupe. O le fua faatatau o la latou lisiti ua fuafuaina e le tele o mea taua. Ae o le tele o taimi, e sau le tupe le sili atu nai lo ina ua mavae le afa itula.

A fai se faaiuga e maua tupe i tinoitupe, e tatau ona e faʻamaopoopo se malaga i le ofisa o le kamupani ma ana tagata faigaluega. Na matou tusia auiliili atili e uiga i le tuʻuina atu o se nonogatupe i tinoitupe i le lomiga talu ai.

Sitepu 7. Nonogatupe tautua

Totogifuapauina auauna atu o lona uiga faʻataunuʻuina o tiute fai... O le nonogatupe e tatau ona totogiina ia sili atu nai lo le aso atofaina faʻamaonia i le konekalate. E le tatau ona faʻatagaina ni amioga le lelei, lea e mafai ona faʻatupuina ai le leaga ile tala ole aitalafu ua faʻaleagaina.

I le taimi e tasi, o le totogiina o au aitalafu i le taimi e fesoasoani ai e faʻaleleia lou igoa taʻuleleia. O lona iʻuga, o le tagata nonoina tupe i le lumanaʻi e mafai ona faʻamoemoe i ni tuʻutuʻuga lelei faʻaaitalafu.

E i ai le ese tala i luga o la matou 'upega tafaʻilagi luga pe faʻafefea ona maua se nonogatupe taʻavale ma le leaga aitalafu talaʻaga - matou fautuaina oe e faitau i ai.

5. O fea faletupe e le siakiina le aitalafu talaʻaga aitalafu - TOP-5 faletupe latou te le siaki CI 📊

A iai ni faʻafitauli i lau talaaga o aitalafu, e ono iai se loan pe a e faʻafesoʻotaʻi se MFI. Peitai, e i ai le numera o faletupe e le siaki le igoa taʻuleleia o tagata nonoina pe o latou aitalafu faʻasolopito e le afaina. Oe tatau ona mautinoa taumafai e talosaga mo se nonogatupe i nei kamupani, talu ai faletupe sili atu sili lelei tulaga mo tagata nonoina.

Ma, o fea faletupe e le siakiina tala faʻasolopito:

1) Tulaga Lusia

O le Russian Standard o se faletupe e masani ona galulue faʻatasi ma tagata nono tupe e le lelei aitalafu talaʻaga. E i ai le avanoa e maua ai se nonogatupe i le aofaʻi o mai le 3,000 i le 300,000 rubles... Ae e tatau ona manatuaina o i latou e talosaga mo se nonogatupe i le Russian Standard mo le taimi muamua, o lona aofaʻi o le a faʻatapulaʻaina.

O le tapulaʻa maualuga mo nonogatupe tuuina atu iinei o 2 o le tausaga, maualalo - 3 masina... Le itiiti ifo o pepa e manaʻomia e apalai. Lenei e masani lava o se tusifolau ma le lona lua faʻailoga pepa.

2) Sovcombank

Ua sauni le Sovcombank e ofo mai se ono ono nonoina tupe ni polokalame matagofie. O se tasi o aitalafu sili ona lelei e iloiloina Faʻaopopo faʻaopoopo... E tusa ma ona tuutuuga, oe mafai ona maua mai le 5,000 i le 40,000 rubles e oʻo atu i le tasi ma le afa tausaga. I lenei tulaga, o le nonogatupe fua faatatau e tusa ma le 29.9% i le tausaga.

Le masalosalo faaopoopo polokalama o le leai o se manaʻoga e faʻamaumauga tupe maua, faʻapea foi ma le saunia puipuiga. I se faʻaopopoga, faatasi ai ma le toe totogiina i le taimi tatau o le nonogatupe, o loʻo iai le avanoa e faʻaititia ai le pasene e 5%.

3) Aitalafu i le Fale

O loʻo faʻagaioia le faletupe ile maketi a Lusia talu mai le 2002. I lenei vaitaimi, sa le gata na ia mafaia ona fausia se lautele lautele tagata faʻatau faʻavae, ae faʻapea foi ona atiaʻe le tele o faʻaosooso faʻaunegatupe ofa.

Lenei e mafai ona e maua se nonogatupe mo le aofaʻi mai le 10,000 i le 30,000 rubles... E tatau ona totogi atoa i le tausaga e tasi... O le tului tausaga faʻaletupe i luga o sea nonogatupe o le 19,9% Afai e te faʻatauaina le totogiina o le nonogatupe ma ia faia i le taimi saʻo, oe mafai ona faʻamoemoe i le faʻaleleia o tulaga aitalafu.

4) Renaissance Credit

I le Renaissance Credit, e mafai ona maua se nonogatupe e faʻaaoga ai se tasi o le tele o polokalama nonogatupe. Lenei oe mafai ona maua 30,000 rubles, o le tului o le a 15,9 faaletausaga

O le nonogatupe taimi faʻamoemoeina i luga o le ituaiga o polokalama filifilia. E mafai ona i ai i le tulaga mai le 2 i le 5 tausaga... O le faʻafaigofieina o le faletupe mo le tagata maʻi o loʻo taʻoto i le agavaʻa e talosaga vave mo se nonogatupe i luga ole laiga.

5) B&N Faletupe

B&N Faletupe e faʻamaoni i tagatanuu ma leaga aitalafu talaʻaga. E oʻo lava ia i latou e nonoina tupe e i ai le avanoa e maua ai se nonogatupe i luga o tuʻuga lelei.

O le aofaʻi ofoina atu o mai 100 000 muamua 1 000 000 rubles... I lenei tulaga, o le fua faatatau o 16,5% i le tausaga O le vaitaimi sili ona maualuga e mafai ona faʻaiʻuina ai le maliega o nonogatupe o 7 tausaga. Pau a le tupe a le faletupe o le umi o le iloiloga o le tusi talosaga - oo atu i le 4 aso.

Mo se faʻatusatusaga talafeagai, o faletupe uma e iloiloina o loʻo faʻaalia i le laulau:

Faʻalapotopotoga aitalafuAitalafu aofaʻi, rublesFua faatatau,% i le tausagaVaitaimi
1.Lusia tulaga3 000-300 00047,893 masina i le 2 tausaga
2.Sovcombank5 000-40 00029,91.5 tausaga
3.Fale Aitalafu10 000-30 00019,91 tausaga
4.Renaissance Credit30 000-500 00015,92-5 tausaga
5.B&N Faletupe100 000-1 000 00016,57 tausaga

E i ai le isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, o loʻo faʻamatala auiliili mai ai le faletupe e sili atu e ave se tagata faʻatau nonogatupe i le laʻititi o le tului - matou te fautuaina e faitau i ai.

6. Faʻafefea ona faʻaopopo le ono taliaina o se nonogatupe i tinoitupe poʻo luga o le card ma le le lelei aitalafu talaʻaga e oʻo i le selau pasene (100%) - aoga fesoasoani ma togafiti

O le maketi o tupe faʻaonapo nei e iloga i le tele o faʻameaalofa e ofoina atu. O le mea lea, e i ai pea le avanoa pe a fai e musu se faʻalapotopotoga e faia se nonogatupe, o le isi o le a faia se faʻaiuga lelei i le tusi talosaga.

Ae afai e manaʻomia vave ona maua tupe, e tatau ona e faia taumafaiga uma e maua faʻamaoniga i le taimi muamua.

Tagata nono tupe ma le le lelei o aitalafu talafaʻasolopito e mafai ona tuʻuina atu Nei o ni fesoasoani e faʻateleina ai lou avanoa o le faʻamaonia:

  1. O le talosaga e tatau ona lafo i le tele o aitalafu kamupani i le tasi. E sefe le tele o taimi. Faʻatali mo se faʻaiuga o le a tupu faʻatasi. Afai o le faʻamaoniga e sau mai le tele o tagata nonoina tupe, o le a lava e filifili le tasi ma le sili ona lelei aiaiga nonoina.
  2. E aoga le popole e uiga i le sailia o se faʻamaoniga muamua. Nonogatupe faʻamaonia e le lona tolu pati e le gata e sili atu le avanoa e maua ai le faʻamaonia, ae e ono sili atu foi ona maua ni taimi sili atu.
  3. Afai e mafai, faʻamaonia lau vaifofo. O le tuʻuina atu o faʻamatalaga o tupe maua e mafai ona faʻateleina ai le ono taliaina o le talosaga.
  4. Faʻaoga avanoa uma e faʻaleleia ai lau talafaʻasolopito o aitalafu.O i latou e manaʻo e maua ni aitalafu i le lumanaʻi e tatau ona faʻaaogaina taualumaga e faʻaleleia atili ai lo latou taʻuleleia o ni tagata nono tupe.

7. Faʻasese pepelo - faʻafefea ona aloese mai le avea ma se tagata aʻafia i pepelo

Lenei aso, ua toʻatele o loʻo taumafai e faʻaputu i tupe faigata a isi tagata. Talu ai nei, o se numera tele o scammerso e saili e maua tupe e ala i le faʻaaogaina o le le malamalama i mea tau tupe a tagata Lusia.

Faʻaoga aoga fesoasoani pe faʻafefea ona aloese mai le maua oe e tagata pepelo aitalafu

Mo i latou o loʻo feagai ma le ofa atu o ni tulaga lelei tele nonoina, aua le faʻamoemoe faʻatuatuaina i le tagata na nonoina atu... I se isi itu, i tulaga faʻapea e aoga le faʻaeteete. E le afaina poʻo ai e mulimuli i ai le ofo tele - mai se tagata fai nonogatupe, tagata tumaoti pe IFI, o tulaga alualu i luma o se tasi o faʻailoga o le taufaasese. E iai la matou tala faʻapitoa e uiga i nonogatupe mai tagata taʻitoʻatasi ma le lisiti - e mafai ona e faitauina.

O le mea moni o le ova totogi o se nonogatupe faʻamoemoe le gata i le tului pasene. O tuutuuga o lona lesitalaina ono aofia ai totogi faʻaopoopo pei o inisiua, totogi vave totogi ma isi pili totogi.

Ae e te leʻi faʻaaogaina tautua a se faʻalapotopotoga aitalafu, e taua le aoina o le tele o faʻamatalaga e uiga i ai pe a mafai. E tatau ona e sailia pe na ia laisene o gaioigafia tausaga ua i ai. E aoga foi e suesue tagata faʻatau iloiloga... Afai e i ai ni mea moni o le pepelo i gaioiga a le tagata nonoina atu, o le a mautinoa lava o le a le lelei manatu o tagata nonoina.

E taua le malamalamalena manaʻoga e fai se totogi muamua AO LEI o le faʻaiuga o le konekalate e faʻatulafonoina. E oʻo lava i le amataga totogiina o se mokesi poʻo se nonogatupe taʻavale e faʻatoa faia pe a maeʻa le saini o maliega talafeagai.

O le tele o taimi, e manaʻomia le totogiina o se totogi o le tautua ae leʻi mauaina se nonogatupe uliuli faioloa... Kamupani o loʻo tuʻuina mai fesoasoani moni i le mauaina o se nonogatupe maua totogiina mo a latou tautua pe a maeʻa le maliega faʻatupeina.

8. Fesili e Masani Ona Fesili (FAQ) 💬

Mauaina o se nonogatupe ma le lelei aitalafu talaʻaga - e le faigofie le faʻagaioiga... O le mea lea, ua lāgā ai le tele numera o fesili. O le a matou taumafai e toe tali atu ia i latou e masani ona atugalu i latou e nonoina mai i le lumanaʻi.

Fesili 1. E i ai se avanoa e maua ai se nonogatupe mo se penisiona ma se leaga aitalafu talaʻaga?

O le le lelei o tala o aitalafu i le tele o MFI e le o se mafuaʻaga mo se filifiliga le lelei i luga o se loan loan. Tele o nei faʻalapotopotoga faʻasalalau tupe toetoe lava atoatoa, o le autu aoga o microlending mo tagata faʻatau.

Faʻatasi ai ma sili ona lauiloa microfinance faʻalapotopotoga o:

  • Tupe vave;
  • Faamaoni;
  • Kredito24;
  • VIVA;
  • TupeMan;
  • Fale tupe;
  • E Nonogatupe.

Faʻatasi ai ma vaega o tagata o loʻo iai le avanoa e fofo ai se tulaga faigata tau tupe e ala ile microcredit, tusa lava pe leaga le igoa, e iai foʻi penisiona... I lenei tulaga, ua lava le lafoina o se talosaga e ala i le Initaneti ma faʻatali mo se faʻaiuga lelei i ai.

Na matou tusia e faʻafefea ma o fea e mafai ona e maua ai le sili ona lelei ma sili ona aoga nonogatupe mo penisiona i se tasi o le tatou lomiga muamua.

Fesili 2. E talafeagai le faʻatupeina ole 60,000 - 100,000 - 200,000 - 250,000 - 300,000 - 1,000,000 rubles ma le leaga CI?

Tagata uma mafai ona oʻo i se tulaga faigata e manaʻomia tele taua tau tupe. E tatau ona malamalama o le tele o taimi pe a talosaga mo se nonogatupe, o le autu matafaioi e faia e tala faasolopito... O ia lea mo le tele o faʻalapotopotoga tuʻuina atu nonogatupe o se faʻailoga o le solvency o se ono ono nonoina tupe.

Leai tagata uma faletupe malilie e galulue ma tagata nono tupe oe na muamua faʻataunuuina a latou aitalafu noataga i le leaga faʻatuatua. I le taimi lava e tasi, tele IFI malilie e feiloaʻi ma ia tagata faʻatau.

E tatau ona manatuaina o soʻo se microfinance faʻalapotopotoga siaki le igoa taʻuleleia o le lumanaʻi nono. Naʻo le toʻatele o latou ua pupula mata i le i ai o faʻafitauli ma ia. Faitau e uiga i le auala e siaki ai lau aitalafu talaʻaga oe lava i se tasi oa matou tusitusiga.

I soo se tulaga, o vaega nei o tagata faʻatau e tele lava ina faʻamaonia mo se nonogatupe:

  • i ai o se sili ona lelei aitalafu talaʻaga;
  • sa avea muamua ma tagata nonoina tupe a le MFI.

E taua le malamalama e faʻapea o le leaga o tala o aitalafu, e faigata tele ona maua se aofaʻi tele o aitalafu. Afai e te manaʻo e faʻailogaina i totonu IFI tatau ona uaʻi atu i aofaʻi maualuga o aitalafulea seasea sili atu 50 afe rubles.

E ui i lea, e mafai lava ona maua se aofaʻi tele o aitalafu. Ae e tele taumafaiga e fai ai.

O le auala muamua o aloaiaenii i se loan MFO mo maualalo le aofaʻi... E masani lava e le sili atu 10 000 rubles Afai e maeʻa ona totogi lelei, e mafai ona e faʻamoemoe i se aofaʻiga tele. Ma laʻa i lea laʻasaga oe mafai faʻasolosolo ona aapa muamua maualuga lapoʻa nonogatupe ofoina e le MFI o loʻo faʻaaogaina.

O fea e te maua ai ni nonogatupe tele ma le leaga aitalafu talaʻaga?

Faʻatasi ai ma kamupani o loʻo galulue ma tele nonogatupe, o mea nei e mafai ona iloga:

  • Nonogatupe - o le aofaʻi maualuga e 200,000 rubles;
  • CR 911 - nonogatupe e oʻo atu i le 100 afe rubles;
  • Onezaim - sili atu 100,000 rubles;
  • Iuni a le Iuni nonogatupe e oo atu i le 100 afe rubles.

I se isi tusitusiga, sa ma tusia ai foi faletupe e faʻaopoopo iai aitalafu ma talaaga o aitalafu le lelei, ma le tuai ai ona maua le tului.

O le filifiliga lona lua o le taumafai lipea aitalafu talafaasolopito... O le taualumaga e umi. Ae e ono iʻu ai i le faʻamaonia o nonogatupe i faletupe, o lona uiga e le gata i sili atu ona lelei tuʻutuʻuga, ae faʻapea foi ma le aofaʻi maualuga o aitalafu.

E i ai le tele o fesoasoani e lipea lau aitalafu talaʻaga:

  • Faʻaoga tele taimi ma toe totogi se laʻititi nonogatupe ile taimi saʻo. I le taimi e tasi, tasi e tatau ona sauniuni mo le mea moni e le o tagata nofo aitalafu uma o le a faʻamaonia le talosaga na tuʻuina atu. Ma le isi, o le nonogatupe tuʻutuʻuga o le a le aoga.
  • Totogi muamua se nonogatupe i luma o le faʻasologa, tufatufaina tupe maua i se auala na mafai ai ona faia tele aofaʻi e totogi ai aitalafu. Ma oe mafai ona faʻamautuina oe lava o se nafa aitalafuina.
  • Maua se credit card mo le tapulaʻa laʻititi ma tautua lelei. O le toe faʻafoʻi vave mai o nonoga tupe o le a le maua ai ni totogi tului. I le taimi e tasi, o lenei auala e mafai ona taitai atu ai i se faʻaopoopoga i le aitalafu tapulaʻa. (Na matou talanoa e faʻafefea ona maua se credit card ma le leaga tala faʻasolopito muamua i se tasi o a matou mataupu).
  • Afai e i ai se tolopo, oe le tatau ona lafi mai le nonoina atu. Tele taimi o le faʻafitauli e mafai ona fofo filemu, lea o le a leai se taua tele i luga o le aitalafu talaʻaga.

E tatau foi ona manatua o faʻamatalaga mai tala faʻasolopito o aitalafu e naʻo le tapeina i le 15 tausaga... O le mea lea, taumafaiga uma e tatau ona faia ia mautinoa ai o le lata mai faʻamatalaga o loʻo iai e lelei.

Fesili 3. O ai e mafai ona fesoasoani i tagata nono tupe i le leaga o tala o aitalafu i le mauaina o se nonogatupe?

Afai o le mumusu i talosaga nonogatupe mulimuli mai i le tele o aitalafu faʻaputuga, e le tatau ona faʻavaivai.

Oe mafai faʻateleina le avanoa o le mauaina o se nonogatupe e ala i le faʻafesoʻotaʻia o kamupani faʻapitoa:

  1. Credit Brokers - tagata faufautua i le va o le tagata nonoina atu ma le tagata nonoina tupe o loʻo fesoasoani ia maua faʻamaoniga mo le loan loan. O ia kamupani latou te le avatua ni faʻamaoniga mo le faʻamaonia, ae o le avanoa o le mauaina e faʻateleina. I se faʻaopopoga, o le tele o faioloa ua i ai maliega ma tagata nonoina tupe, faʻafetai i ai nonogatupe na tuʻuina atu e ala ia latou i sili atu ona lelei tuʻuga.
  2. Fautua tautupe Aua le gata fesoasoani i le mauaina o nonogatupe. Latou te fautuaina foi i teuga tupe ma fuafuaga tau tupe.
  3. Supamaketi tupe - o se kamupani e faʻaavanoaina atoa le tele o auaunaga tau tupe. Lenei oe mafai ona maua ni ofo mo se nonogatupe, tupe teu, inisiua mai le tele numera o faletupe ma MFIs.

O le fesoasoani a kamupani faʻapitoa e faʻapea:

  • suʻesuʻega o auiliiliga uma o nonogatupe i faʻalapotopotoga eseese;
  • saili mo se tagata nono tupe;
  • failaina se talosaga mo se nonogatupe;
  • filifiliga o tulaga sili ona lelei mo aitalafu;
  • fesoasoani pe a fai e te manaʻomia le toe faʻatupeina;
  • fuafua totogi.

O le lelei o le faʻaaogaina o fesoasoani faʻapitoa o i se taimi taua sefeina... I se faʻaopopoga, mo tagata faʻatau na faʻafesoʻotaʻia le faletupe e ala i ia tagata faufautua, matou te ofa atu sili atu ona lelei aitalafu aiaiga.

Totogifuapauina brokers totogiina se pili mo a latou tautua. O le komisi o tagata faufautua e mafai ona faʻamauina pe fuafuaina o se pasene o le nonogatupe o loʻo faʻasalalau.

O le mea taua e manatua o lo latou totogiina o se totogifuapauina pe a maeʻa se maliega ma se tagata nonoina atu. Talosaga e totogi mo le auaunaga o se puluvaga muamua e ono faʻailoa mai le i ai o le pepelo i ana gaioiga.

O le mea lea, le lelei aitalafu talafaʻasolopito e le tatau ona manatu o se mafuaʻaga mo se mautinoa teʻena o se nonogatupe talosaga. E mafai ona e nonoina tupe tusa ma se igoa tauleleia ua faʻaleagaina. Ae o lenei e mafai ona faigata ona fai.

O le mea lea, e taua le faia o taumafaiga uma e tuʻuina atu le lelei tautua i nonogatupe mauaina. Afai o le igoa tauleleia ua uma ona faʻaleagaina, pe a fai o le nonogatupe talosaga ua faʻamaonia, o le mea taua o le puipuia le tolopo i le lumanaʻi.

Matou te fautuaina le matamata i se vitio e uiga i se nonogatupe ma le leaga aitalafu talaʻaga:

Matou te fautuaina foʻi le matamata i se vitio i luga o le a le CI, faʻafefea ona faʻaleleia lau credit history ma amata fausia se manatu lelei o oe lava:

Pau na o mea mo tatou. Faʻafetai mo le faitauina o a matou mea! Matou te manaʻo ia e maua ni nai uliuli ila e mafai i lau tala faʻasolopito aitalafu.

Le au faitau pele o le upega tafailagi mekasini Manatu mo le Ola, matou te matua faʻafetai lava pe a e faʻasoa mai lou poto masani, manaʻoga ma manatu i le mataupu o le lolomiina i manatu o loʻo i lalo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Mafutaga Piula Tuai 2017 #Auaiga 5 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com