Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Yandex Direct - o le a le mea ma pe faʻafefea ona aoga + sitepu ma lea laʻasaga faʻatonuga ile setiina o faʻasalalauga ma le filifilia o upu autu ile Yandex Direct

Pin
Send
Share
Send

Talofa, lau au faitau pele o le Manatu mo le Olaga lugalaina mekasini! O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le Yandex.Direct faʻasalalauga - o le a le mea ma le faʻafefea ona aoga, pe faʻafefea ona lelei seti faʻasalalauga oe lava, filifili upu autu ma sili atu.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I tua atu i na mea uma, o le faʻalauiloaina ma le faʻalauiloaina o lau pisinisi talu ai nei na faʻateleina ona faʻatautaia e ala i le Initaneti. I ni nai tausaga, o se numera tele o aoga auaunaga ua aliali mai e faʻatagaina ai oe e faʻalauiloa se faʻasalalauga faʻasalalauga ma faʻateleina le numera o tagata faʻatau e aunoa ma se malamalama faʻapitoa.

O le Yandex Direct system na atiaʻe faʻapitoa mo le faʻalauiloaina ma faʻalauiloa pisinisi pisinisi ma le mauaina o pasif tupe maua mo e ana le 'upega tafaʻilagi mea, o le autu faʻalogologo o tagata nonofo i Lusia ma le CIS atunuʻu. Manatua lena Yandex Direct mafai ona faʻatusatusa i se sili ona lauiloa tautua i Sisifo Google AdWords... Ae ui i lea, o le poloketi o loʻo iloiloina e le o se faʻatusatusaga o auaunaga i fafo, e i ai lava le tele o ona lava foliga, lea o le a tatou talanoaina atili auiliili.

I lenei tusitusiga, o le ae aʻoaʻo ai:

  • O le a le Yandex Direct, aisea na faia ai ma faʻafefea ona galue;
  • Faʻafefea ona seti le Yandex.Direct faʻasalalauga faʻasalalauga mo lau faʻasalalauga faalauiloa poʻo se poloketi faʻalauiloaina luga o le upega tafailagi;
  • O a upu autu, o a latou mea mo ma faʻafefea ona faʻaaogaina i le Yandex Direct;
  • Lelei ma le lelei o faʻasalalauga ma faʻaali faʻasalalauga i luga o le Yandex, o latou foliga o le galuega.

Lenei tusitusiga o le a aoga mo amata ma tagata faʻaoga o le sisitema ma le ogatotonu tulaga o le malamalama. Ina ia mafai ona iloa pe faʻafefea ona galue le Yandex Direct mo oe ma pe faʻafefea ona faʻaaoga le polokalama e faʻaititia ai le aofaʻi o galuega ua faia e faʻalauiloa ai lau pisinisi i luga o le Initaneti, e tatau ona e faitauina le tusitusiga i le iʻuga ma faʻaaoga fautuaga e tuʻufaʻatasia ai faʻamatalaga na mauaina.

E uiga i le faʻasalalauga faʻapitoa a le Yandex - o le a le mea, faʻafefea ona seti ma filifili upu autu oe lava ma tele atu faitau i luga

1. O le a le Yandex Direct - o se aotelega o le aitia + faʻafefea ona galue 💻

O lenei e matua faigata lava ona mafaufau i le Initaneti e aunoa ma ni masini suʻesuʻe, lea e faʻaaoga e suʻe ai toeititi lava o faʻamatalaga.

Yandex O se search engine sili ona lauiloa i Lusia ma le CIS, lea e tele ona 'eseʻese tautua. O se tautua eseʻese ua faʻaigoaina o le Yandex Direct na avea ma vaega o le search engine.

Yandex Direct O se ituaiga faʻasalalauga faʻasalalau lea o loʻo iai le numera tele o meafaigaluega eseese faʻapitoafaʻaaogaina e tagata faʻasalalau ma faʻasalalauga avanoa. Toetoe lava o tagata uma Initaneti e masani i lenei faiga, ma aua le masalosalo o a latou gaioiga e mafai ai ona i ai.

Oe mafai ona faitau atili e uiga i ituaiga o faʻasalalauga i luga o le Initaneti i se faʻapitoa tusitusiga.

O se Initaneti tagata faʻaaoga toetoe lava o aso uma fetaiaʻi Yandex Direct faʻasalalauga faʻasalalauga.

E mafai ona e mauaina faʻasalalauga Yandex.Direct:

1. I le search engine iʻuga

O le gaioiga o le faʻalauiloaina o le upega tafailagi i luga o le Initaneti e fai lava si faigata, e tele se taimi ma taumafaiga e alu ai. O le Yandex search engine faʻatagaina oe e faʻaaoga lelei le "faigofie amata" filifiliga, lea e aofia ai le tuʻuina o se soʻoga i le 'upega tafaʻilagi luga o uma sailiga sailiga o lona uiga, i le 1-3 nofoaga, e aunoa ma le amanaʻia o foliga o le punaoa.

O le mea lea, pe a faʻaaogaina se masini suʻesuʻe ma ulufale i soʻo se sailiga sailiga, o le muamua sailiga o iʻuga o le faʻaaogaina o le Yandex Direct system.

Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o le faʻaaogaina o le Direct o le a le aliali mai luga o iʻuga suʻega i le Google search engine.

2. I luga o 'upega tafaʻilagi (i le tulaga o faʻasalalauga iunite)

O le isi faʻataʻitaʻiga o vaega eseese o faʻasalalauga i luga o upega tafailagi. Afai matou te faia se suʻesuʻega laititi, e mafai ona matou fai atu o le tele o tulaga, pe a maeʻa ona fausiaina 'upega tafaʻilagi, e anaina' upega tafaʻilagi tuʻu faʻasalalauga mai le faiga Yandex (YAN - Yandex Advertising Network) ma Google.


I se tulaga lautele, e mafai ona tatou fai atu lena mea Direct o se tautua mo faʻasalalauga.

Peitaʻi, ua naʻo se faʻamatalaga papaʻu a le faiga, talu ai o loʻo i ai ni nai mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina e ausia ai isi sini.

2. Features ma penefiti o le Yandex Direct faʻasalalauga faʻasalalauga + upu masani mo tagata amata 📄

O aso uma e faitau miliona tagata e o atu i luga ole laiga, ma o loʻo iai se vaega mautinoa o tagata e fiafia ile tautua ua ofoina atu poʻo oloa.

O le taunuʻu mai o sailiga masini ua mafai ai ona toe tuʻuina atu le tele o feoaiga, talu mai lena taimitusa o le 90% Initaneti ulufale amata i le tatalaina o le Yandex poʻo le Google PS mo le ulufale i se talosaga.

I le faʻaputuputuina o se aofia tele, na faia ai e le au fai masini le suʻega e fai se avanoa e faʻalauiloa ai se oloa poʻo se tautua, lea na fausia ai le tautua a le Yandex Direct.

2.1. Vaega o faʻasalalauga

Muamua lava, o le search engine ma ana tautua uma ua fuafuaina mo tagata e tautatala i le gagana Rusia, talu mai uma pulega, Faʻamatalaga faʻamatalaga faʻaali i le Lusia.

A filifilia se faʻasalalauga mo Yandex, e tatau ona manatua o le search engine ua fuafuaina faʻapitoa mo tagata faʻaoga mai O Lusia ma CIS atunuu.

Amerika ma Europa faʻaaoga Google ma isi search engine. O le mea lea, faʻaaoga le Yandex Direct, e mafai ona oʻo atu i le au maimoa mai fafo, ae o le faʻasalalauga faʻalauiloa o le a lē aoga.

A o fuafuaina le paketi a se faʻasalalauga kamupani, oe tatau ona amanaʻia numera o kilikiae le o faʻaaliga lagona.

I nisi upu, pe a ulufale i se faʻapitoa sailiga sailiga, vaʻaia e le tagata faʻaaoga se faʻasalalauga: pe a e mulimuli i le fesoʻotaʻiga mai le faʻasalalauga toese tupepe afai e leʻi kiliki e le tagata faʻaaoga le sootaga - e leai se tupe o le a molia.

Yandex.Direct faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi tau faʻasalalauga. O le faʻatonutonu aofia ai i le faʻailoa mai o le tau o le tasi kiliki: o le maualuga o ia, o le tele o taimi o le a faʻaalia ai le faʻasalalauga, ae o le tupe o le a alu ese mai le teugatupe vave.

Mo amata i le setiina o faʻasalalauga faʻasalalauga ua fautuaina e seti le tau maualalo ile kiliki, mo le sili atu ma le saʻo o le debugging o le faʻasalalauga faʻasalalauga.

O leisi itu e tatau ona maitauina o le aofaʻi maualalo mo le faʻalauiloaina o se faʻasalalauga - e ono suia mai lea taimi i lea taimi, ae o loʻo i ai pea i le tulaga 300 rubles e aunoa ma le 18% VAT... O lenei aofaʻi e le mafai ona valaʻau tele, ae o le a lava e amata ai se faʻasalalauga faʻalauiloa ma faʻatuina le Yandex Direct, faʻataʻitaʻi uma meafaigaluega fuafuaina mo le suʻesuʻeina o faʻasalalauga tulaga.

2.2. Yandex Direct faʻapitoa

O le lelei o le Yandex Direct aofia ai:

  1. Tele feoaiga, lea e miliona miliona tagata faʻaaoga tulaga ese i le aso. I lenei tulaga, o le numera o fesuiaʻiga e tumau pea i se tulaga maualuga i taimi uma.
  2. Lautele aofia... Afai o soʻotaga vavalalata tagata e faʻaogaina lava e se vaega o tagata (vaevaeina ile tausaga, itupa), ona suʻeina lea o afi e toetoe lava o tagata uma.
  3. Malosiaga e faʻapitoa faʻaali faʻaali taimi ma vaega... O le mafaufauina faiga o faʻasalalauga faʻasalalauga na alualu i luma i le tele o tausaga ma maua ai le sili ona lelei tuutuuga mo le faʻavaeina o lau faʻasalalauga kamupani. Faʻaliga taimi, vaega, itulagi ma isi tulaga mo le faʻaalia o faʻasalalauga e mafai ona seti faʻavae luga o auiliiliga faʻamatalaga.
  4. Tonu pulea i luga o le tau ma le aoga o le faʻasalalauga faʻasalalauga saunia ma le moni-taimi lata mai o fuainumera i luga o le fausiaina poloketi. E mafai ona fetuʻunaʻi tau mo se vaitaimi patino: aso, vaiaso, masina.
  5. O le faiga e fausia ai se lipotilafo i le tuatusi imeli tuatusi, telefoni feaveaʻi i le tulaga o se feau SMS. O se lipoti auiliili i luga o se faʻasalalauga faʻasalalauga aofia ai le tele o sefulu faʻailo.
  6. Mafai o faʻasalalauga luga o le tele o nofoaga: i se isi poloka o le faitotoʻa, i iʻuga o sailiga, luga o le 'upega tafaʻilagi paʻaga ma ma isi.

E le gata i lea, o le lelei o lenei tautua e mafai ona mafua mai i le mea moni o loʻo alualu i luma i taimi uma, sili atu lelei metotia o le fuafuaina o le sili talafeagai feʻaveaʻiga mo le fausiaina faʻasalalauga o loʻo atinaeina.

O lesi foi mea!E fuafua e le faiga le asiasiga i le 'upega tafaʻilagi a le tagata faʻasalalau, ona faʻaali ai lea o le faʻasalalauga a le tagata faʻasalalau i luga o isi mea taua i le tagata asiasi.

Lenei ua faia e tuʻuina i tua le tagata faʻaaoga i tua o le faʻasalalauga 'upega tafaʻilagi ma faʻatau se tautua poʻo se oloa. 'Upega tafaʻilagi faʻasalalauga i Yandex e aoga tele pe a faʻatau atu se oloa poʻo se tautua.

2.3. Upu faʻavae

E faʻaaoga e le faiga se faʻaupuga upu, e mafai ai ona faʻafaigofieina le faʻatulagaina o se polokalame faʻalauiloa. Lalo o le a tatou iloiloina le masani faaupuga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le ctr i le Yandex Direct, ma isi).

O faaupuga autu aofia ai:

TagiGaioiga gaioiga e fuafua ai le suiga i le faʻapitoa fesoʻotaʻiga. Lenei gaioiga ua faʻaigoaina ona o le mea moni a o le tatalaina o se soʻoga, tele faia faʻalua kiliki i le isumu.
Upu autuOle faʻafesili a le tagata faʻaaoga, ua ulufale i le search bar, o le faʻavae o search engine. O faʻataʻitaʻiga o le upu suʻesuʻe aofia ai "mea puʻeata", "komepiuta feaveaʻi", "felauaiga" ma isi. O le gaioiga tutusa o loʻo faʻatinoina e fuaitau taua e aofia ai le tele o upu autu.
Tulaga o le kilikiina (CTR)O se tasi o faʻailoga taua e iloa ai le aoga o faʻasalalauga. O loʻo faʻailoa mai o se pasene, fuafua ile faʻatusatusaga o le aofai o kiliki ma lagona. Mo se faʻataʻitaʻiga, e 100 faʻaaliga, 5 ia na kilikiina. I lenei tulaga, o le CTR o le a 5% (5/100 * 100%).
Tulaga leleiO se faʻailoga ua fuafuaina e le talafeagai o le 'upega tafaʻilagi ma le fausiaina faʻasalalauga. E le gata i lea, o le tulaga lelei lelei e mafai ona aʻafia e isi vaega o le faʻasalalauga faʻalauiloa o loʻo faia.
MafuaagaFuafuaina pe o le faʻaalia iʻuga e fetaui ma le talosaga a le tagata faʻaaoga. I lenei tulaga, latou te masani ona iloga lelei pe leaga iʻuga O se faʻataʻitaʻiga o le mataupu o le faʻasalalauga mo le faʻatau atu o mea faʻaeletise, lea na tuuina atu ina ua talosagaina le talosagamea faigaluega i le togalaau"Ma"faatau le televise».
YANO se faʻailoga mo nofoaga o loʻo avea ma totino o le upega tafaʻilagi a le Yandex.
Taavale feoaʻiTagata faʻaaoga e asia le punaoa. O lenei faʻauiga e tuʻufaʻatasia uma tagata faʻaaoga na, mo mafuaʻaga eseese, na tatalaina itulau o le 'upega tafaʻilagi.
CPC (i le faiga o loʻo iloiloina, e taʻua foi o le tau)Le aofaʻi e totogi atu i lē e ana le faʻasalalauga faʻavae pe a fai e kiliki e le tagata faʻaaoga le sootaga. E le avea lea ma amanaʻia isi gaioiga a tagata faʻaaoga.

Ole tele o faʻaupuga ua taʻua i luga o loʻo faʻaaogaina foi i isi auiliiliga poʻo faʻasalalauga faʻasalalauga, o nisi, mo se faʻataʻitaʻiga (o le upu YAN) e naʻo le Yandex e faʻaaogaina ai.

Ua faalauiloa foi e le Yandex Direct le ituaiga faaupuga lea e faamatala ai le tulaga totogi i iuga:

Nofoaga faʻalauiloa tulaga i Yandex

Faʻapitoa tuʻuina atuA filifilia lenei metotia o faʻasalalauga, e mafai ona e faʻamoemoe i ai e aliali mai i luga atu o iʻuga o sailiga... Lenei avanoa ua manatu o le sili ona folafolaina, talu ai o le tele o tagata faʻaaoga mulimuli na o le muamua 5 fesoʻotaʻiga faʻavae luga o sailiga iʻuga. E le gata i lea, o le suʻesuʻega e faʻatoa faia pe a le maua le faʻamatalaga manaʻomia.
Faʻamaoniga mautinoaLenei metotia faʻavae fuafuaina le foliga mai o le matalalaga faʻasalalauga i lalo ole iʻuga ole sailiga sailiga i le pito i lalo o le muamua itulau. Afai e faʻatagaina le faʻaiuga a le tagata faaaoga, ona mafai lea ona faʻatautaia le faʻaaliga mautinoa i le itu taumatau o le lisi o sailiga.
Faʻaaliga malosiI lenei tulaga, faʻasalalauga tuʻuina i le pito i lalo o le lona lua ma mulimuli ane itulau, e mafai ona siitia i le itu taumatau vaega mo mautinoa mautinoa lagona. O le minoi e tupu pe a fai o le lautele o le tagata e faʻaoga ona faʻatagaina ia pe, i luga o se talosaga, e leʻi lava faʻamatalaga mautinoa e faʻatumu ai le itulau atoa.

Faʻatulagaina le Yandex Direct - o se laʻasaga atoa i lea laasaga faʻatonuga i le auala e teuteuina lelei ai le Yandex Direct ma faʻalauiloa faʻasalalauga

3. Faatuina le Yandex Direct - 8 laʻasaga faigofie pe faʻafefea ona seti faʻasalalauga faʻatonutonu i le Yandex 📝

I le maitauina o le mafuaʻaga, foliga vaaia ma tulaga lelei o le faʻavasega faʻasalalauga faiga o loʻo fesiligia, e mafai ona e alu atu i le lesitala tulaga, ona faʻatuina saʻo lea. Manatua e saili mo tagata faʻatau i luga ole Initaneti a Lusia le nofoaga sili ona lelei e fausia ai se faʻasalalauga faʻalauiloa e le mafai ona maua.

O taualumaga mo le lesitalaina ma le faʻatuina o se faʻasalalauga i le Yandex Direct e faigofie lava. E aofia ai laʻasaga taua ia:

Sitepu 1. Fausia se teuga tupe ma se faʻasalalauga faʻalauiloa

Ae e te leʻi amataina le Yandex Direct, e tatau ona e alu i le tautua itulau. Ina ia faia lenei mea, oe mafai ona ulufale i le tuatusi tuatusi o le tautua i le tuatusi pa "direct.yandex.ru"pe mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le itulau autu a le Yandex i le itu agavale agavale e taua o le" Direct - tuu se faʻasalalauga ".

Afai o le suiga i le itulau o loʻo faʻatinoina i le taimi na maeʻa ai ona ulufale le teuga tupe (o lona uiga, o le faʻatagaga ua pasia), ona lesitalaina lea le manaʻomia, oe mafai ona alu saʻo i le setiina o se faʻasalalauga faʻasalalauga.

Manatua o auaunaga uma a le Yandex e tuʻufaʻatasia i lalo o le tasi teuga tupe (o se faʻaaliga iloga mai Google), ma afai na i ai se faitotoʻa i le meli, ona e le toe manaʻomia e fausia se oe lava teuga tupe.

Afai e te leʻi saini i totonu, o le itulau mo le ulufaleina login ma upu faʻapipiʻi... Lenei e mafai foi ona faʻaalu lesitalaina o se teuga tupe fou, lea e lava e ulufale ai i le faʻapitoa faʻamaumauga tatau.

A maeʻa ona lesitala ma ulufale i lau teuga tupe, e mafai ona e toe alu i le Direct itulau, lea e faʻaalia ai le tele "Faʻamau se faʻasalalauga" faamau.


Ina ua uma ona kiliki i luga o luga tafailagi faamau, o se lisi ma tulaga o le faʻasalalauga kamupani tatalaina.

Lenei oe mafai configure le autu tapulaʻa:

  • Lou atunuu

A uma ona kiliki i luga o lenei fanua, se lisi o ono atunuʻu mo filifiliga filifilia tatalaina. Manatua o le atunuʻu filifilia fuafua pe o le a le tupe o le a faʻaaogaina i le fuafuaina. O le mea lea, e tatau ona e mafaufau totoʻa i foliga o lau faletupe, eletise totogiina faʻatasi ma se tupe faʻapitoa.

  • Faʻapea foi i le muamua lesitala oe maua le avanoa filifili ituaiga kamupani.

E tolu ituaiga:

  • tusitusiga ma ata faʻasalalau;
  • faasalalauga maoaʻe;
  • faʻasalalauga i telefoni feʻaveaʻi.

Filifilia o le Yandex.Direct ituaiga faʻasalalauga pe a faia se tauiviga - Tusitusiga-ata ma faʻalauiloa faʻasalalauga + feaveaʻi polokalama faʻasalalauga

O le agavaʻa e filifili faʻalauiloa faʻasalalauga e fou lava. E tatau ona maitauina mulimuli ane o le a mafai ona fausiaina se le faʻavasega numera o faʻasalalauga faʻasalalauga o soʻo se ituaiga.

Kiliki i luga o le ki autu "Amata faʻaaoga le polokalama".


O le isi faʻamalama faʻailoa mai sili atu tonu tulaga mo le faʻasalalauga faʻasalalauga.

Matau vaega nei:

  1. Igoa o le tauvaga - soʻo se fomu, oe mafai ona ulufale i soʻo se igoa.
  2. Igoa ole tagata e mafai foi ona avea ma se mea, i le le masani ai, o faʻamatalaga na ulufale i le taimi na lesitalaina ai le pusameli ua faʻailoa mai.
  3. Amata - le aso e amata ai le faʻasalalauga. Manatua o fuainumera o le a gaosia mai lenei aso. E mafai foi ona seti se aso faʻaiʻu mo lenei faʻasalalauga faʻasalalauga.
  4. Faasilasilaga - feʻau faʻa eletise o le a iai faʻamatalaga faʻavae e uiga i le tulaga o loʻo iai nei le faʻasalalauga. I se faaletonu, o le tuatusi imeli o le ola aitalafu ua faʻamaotiina.E i ai le eseʻese pepa mo configuring lenei parameter, lea e faʻatagaina ai oe e faʻamaopopo faʻaopoopo imeli tuatusi o pusameli, o le tele o taimi o le lafoina o se feʻau ma le manaʻoga e lafo se faʻasilasilaga e uiga i le augatupulaga o se lipoti. Lipoti o le faʻavae mo le faʻamaumauina fuainumera faʻaaogaina e fuafua ai le aoga o se faʻasalalauga faʻasalalauga. E fautuaina e taʻu mai le manaʻoga e lafo se faʻasilasilaga pe a 20% paleni tala, faʻapea foi pe a suia le tulaga o le faʻasilasilaga taʻitasi 60 minute.
  5. Faasilasilaga SMS - o se fanua e mafai ai ona e faʻamaoti mai le numera telefoni feaveaʻi, lea o le a mauaina foʻi feʻau. I le le mafai, e mafai ona faʻatumu le fanua, talu ai o le telefoni feaveaʻi ua faʻailoa mai pe a lesitalaina se pusameli. E i ai le avanoa e faʻatulaga ai, le mea e faʻailoa mai ai - le numera telefoni, le mea ma le taimi e oʻo mai ai feau.
  6. Taʻiala - o le autu fanua lea o le lumanaʻi tau ma foliga o faʻasalalauga faʻapitoa ua fuafuaina. Lenei nofoaga o le a talanoaina auiliiliiliili atu i lalo.
  7. Fetuunaiga o Tauofoga - se vavaeʻeseʻesega mo sili atu tonu fetuʻunaʻi o le tau i le kiliki. I lenei submenu oe mafai fetuunai lau tauofoga faʻavae i luga o itupa ma tausaga o feoaʻiga, seti se tau eseʻese mo faʻasalalauga i telefoni feʻaveaʻi, faʻamaoti mai faʻapitoa aofia (ona o le leai o se talaʻaga pe a lesitalaina se teuga tupe, o le gaioiga o le a le maua). E masani lava, o faʻamatalaga e ulufale faʻavae i luga o faʻatautaia suʻesuʻega i le amio o le vaega faʻatulagaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻatau atu lavalava o tamaʻitaʻi, ona mafai lea ona e faʻaopopoina le CPC mo se aofia fafine i luga atu o le 18 tausaga. Manatua e le mafai e le faiga ona faitau ia faʻamatalaga e uiga i feʻaveaʻiga mai le upega o paʻaga, faʻapea foi ma se tagata e leʻi lesitalaina i le Yandex system.
  8. Taimi faʻatulagaina - o se vaega e faʻatulaga ai taimi uma mo le faʻaalia o se faʻasalalauga faʻasalalauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o asiasiga e fai i aso o le vaiaso mai le 17 i le 21 itula... Lenei vaitau taimi e tatau ona tuua siaki.
  9. Laʻasaga maualuga faʻafanua nofoaga - Tausitusi o itulagi ia na faʻataʻatia ai le faʻasalalauga (naʻo le manaʻoga mo faʻamaumauga ua faʻailoa mai, ua uma ona togi) Faitau atili e uiga i le faʻatutuina i se isi tulaga.
  10. Tasi faʻaaliga itulagi mo uma faʻasalalauga - o se filifiliga e faʻatagaina ai oe e faʻatulaga le faʻaaliga o faʻasalalauga mo na o tagata faʻaaoga mai nisi itulagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le faʻasalalauga e faʻatatau i le kilivaina o pizza i totonu o Moscow, e naʻo lenei aʻai e tatau ona faʻamaotiina.
  11. Tuatusi tuatusi ma numera telefoni mo uma faʻasalalauga - faʻaalia o faʻamatalaga fesoʻotaʻi luga uma faʻasalalauga tusa lava poʻo le a le itulagi ma isi faʻataʻatiaga.
  12. Nofoaga leaga taʻitasi nofouta mo kamupani uma fuaitau - SEO vaega o le faʻalauiloaina o poloketi luga o le Initaneti. E mafai ona e faʻaulufaleina uma faʻaupuga le lelei filifilia faʻamavaeina e koma pe tuʻufua le fanua. O lenei tulaga e faʻatagaina ai oe ona faʻateʻa le ono faʻaalia o se faʻasalalauga pe a fai o le talosaga e tali tutusa ma upu autu na faʻauluina, ae e le fesoʻotaʻi ma le tautua poʻo le oloa a le faʻasalalauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tilivaina le pizza i lou fale, e mafai ona e faʻamaoti mai ia upusii le lelei: fua, cafe, fale (e le faʻaalia le faʻasalalauga pe a fai e te suʻesuʻe mo le "homemade pizza recipe").
  13. Tulaga i nofoaga autu. Lenei vaʻaiga faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le tau o faʻasalalauga o loʻo tufatufaina e ala i 'upega tafaʻilagi. Tuʻu le atigipusa i le "Le amanaʻiaina le mea e fiafia iai»Afai o le kamupani gaioiga e le o sili ona faʻapitoa. E fautuaina e faʻaititia le aofaʻi maualuga o taumafa i luga o nofoaga autu oo atu i le 50% mai le paketi, tuʻu le CPC i le tulaga 100%.
  14. Faʻaaliga mo faʻaopoopo fasifuaitau talafeagai - pe a faʻagaoioia ma faʻatulagaina lenei gaioiga, oe mafai ona faʻamoemoe i luga o le polokalama e tutoʻatasi filifili fasifuaitau o le a tutusa ma na muamua faʻamaonia e le tagata faʻaaoga.
  15. Nofoaga mataʻituina ma le mafai ona taofi se faʻasalalauga faʻasalalaugape afai mo nisi mafuaʻaga ua le toe i ai le poloketi. Lenei tulaga faʻatagaina oe e otometi le galuega o le faiga ma aveʻese le ono mafai ona faʻapipiʻi faʻasalalauga i luga o soʻotaga soʻoga (o se tulaga lea, a maeʻa se kiliki, le tagata faʻaaoga e le alu i le faʻasalalauga itulau ona o le toesea ma isi mafuaʻaga). Siaki le atigipusa e faʻagaoioia ai le gaioiga.
  16. Metric counter ma fesoʻotaʻiga maka - faʻaopopo galuega. Mo Metrica ia galue, "oe manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi lenei tautua, tuu se faʻailoga siaki i luma o le" Markup sootaga mo Metrica "fanua.

I le avea ai o se tulafono, o fanua faʻailoa mai i le parakalafa talu ai e mafai ona tuʻufua avanoa e alu ai i le isi tulaga.

I le pito i lalo o le itulau o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga e tatalaina faʻaopopo tulaga:

  • Mobile CPC tatau ona i ai i le itulagi 50%.
  • Oe mafai faʻamaoti tuatusi IP o nofoaga faasaina (latou te le faʻaalia faʻasalalauga).
  • E mafai ile vaega lea e fesoʻotaʻi isi auaunaga, mo se faʻataʻitaʻiga, Liveinternet.ru, lea e aoina faʻamaumauga.

E fautuaina e aua le suia le toega o tulaga faʻaopoopo.

Le aoga ole polokalame faʻasalalauga ma tau ile lumanaʻi faʻamoemoe ile faʻatulagaina saʻo ole itulau lea.

Laʻasaga 2. Filifilia se faʻaliga faʻaaliga faʻaaliga

E i ai ni auala se 2 e faʻapitoa ai lau faʻaaliga faʻaaliga auala:

  1. Faʻatonutonu fua faatatau tusi lesona;
  2. Fuafua otometi.

Oe mafai ona fetuʻunaʻia au tupe faʻaalu i se tulaga saʻo i se matata faʻapitoa - "Tusi faʻatonu o le faʻatonutonu".

O uiga eseʻese o le filifilia o se metotia mo le faʻaalia o faʻasalalauga e aofia ai:

  1. Ina ia faʻaititia au tau, filifili le aitema "Faʻaali i le tulaga maualalo mafai". A e filifilia lenei aitema, oe mafai foi faʻamaoti mai le ituaiga o poloka fiafia. E i ai le tasi faʻataʻatiaga (mai le laina o otometi taʻiala) e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le tau - "Weekly kiliki afifi".
  2. E mafai ona fetuʻunaʻi le tau mo le tasi kiliki - ole auala “Tau averesi ile kiliki". A filifilia lenei afifi, oe mafai faʻamaoti le averesi tau ile kiliki ile vaiaso... O se vaega o lenei taʻiala o le a tutoʻatasi filifili le tele o le fua faatatau e faʻatosina mai ai se numera tele atu o tagata faʻaoga faʻavae i luga o le taimi muamua na tusia ai faʻamatalaga.
  3. Mo e amataina, o le taʻiala “Paketi faalevaiaso". A filifilia lenei taʻiala, e iai le nofoaga e taʻua o le "Tapulaʻa maualuga i sini". Peitai, matou te maitauina e mafai ona matua faʻateleina le aoga o le auala pe a faʻafesoʻotaʻi ma faʻatulagaina saʻo Metrica. I lenei tulaga, oe mafai ona faʻamoemoeina i luga o faʻaliliuga fefaʻatauaiga i se taugofie tau faʻavae i luga o le faʻailoga o tauvaga i le polokalama.
  4. Ina ia tosina mai feoaʻiga mai nofoaga autu, o lona uiga, paʻaga 'upega tafaʻilagi, oe tatau ona filifilia le tab "Naʻo fesoʻotaʻiga"... Faatasi ai ma lenei setiina, o le a aliali mai au faʻasalalauga i luga o '' upega tafaʻilagi e tutusa i tuutuuga o mataupu.

Seʻi vagana faʻataʻitaʻiga, lea o le a mautinoa lava ona atagia mai i le lipoti, e mafai ona e filifilia le sili ona lelei faʻasalalauga faʻasalalauga mo lau poloketi.

Sitepu 3. Fausiaina o se faʻasalalauga i le Yandex.Direct

A maeʻa le laasaga muamua, amata loa le faʻalauiloaina o faʻasalalauga.

Sei o tatou vaʻai atu i fanua o loʻo manaʻomia e fausia ai faʻasalalauga:

  1. Igoa o le kulupu... E mafai ona e tusia soʻo se faʻamatalaga e mafai ona suʻesuʻe ai le kulupu (Mo se faʻataʻitaʻiga, "New ad group")
  2. Ituaiga faʻasalalauga... O lenei parakalafa na faʻamaonia muamua, ae e mafai ona e suia pe a manaʻomia. E fautuaina e filifili se tusitusiga-kalafi ituaiga o faʻasalalauga, aua o lenei ituaiga o faʻasalalauga e sili ona aoga.
  3. Igoa... A o faia se ulutala, o se mea lelei le tuʻuina atu o se upu fuaitau faʻaupuga ma se valaʻau i gaioiga. E fautuaina foi le faʻaaogaina o upu e tosina ai le mafaufau o le tele o tagata faʻaaoga (paʻu, leai se totogi, penefiti). E tatau ona manatuaina o loʻo iai le tapulaʻa ile umi ole ulutala (33 mataitusi), o lona uiga e tatau ona puʻupuʻu ma puʻupuʻu. I le itu taumatau o se faʻataʻitaʻiga o le a vaʻaia e le faʻasalalauga pe a uma ona lolomiina.
  4. Upu faʻalauiloa o le a tu i lalo o le ulutala ma eseʻese ese mai ia. Lenei fanua e tatau ona atagia mai ai le aano atoa o le apili, oe mafai faʻamaoti faʻamatalaga fesoʻotaʻi. O le umi umi tapulaa o 75 mataitusi.
  5. Sootaga - le tuatusi o le a faia ai le suiga pe a kiliki i luga o le savali. Naʻo le tuatusi upega tafailagi o iai e tatau ona faʻailoa.
  6. Faʻaalia faʻaali... I nisi tulaga, o le soʻotaga e lapoʻa ma le manaia. I lenei fanua, oe mafai ona ulufale i soʻo se soʻotaga o le a faʻaalia i le faʻasalalauga.
  7. Faʻaopoopoga... Tele faʻasalalauga e iai ata e tosina iai manatu. I lenei fanua e mafai ona e tuʻuina i luga se ata. Faʻavaʻa fesoʻotaʻiga faʻatagaina oe e toe faʻaleleia se tagata faʻaaoga mai le tasi faʻasalalauga i le tele o itulau. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faia se faʻasalalauga mo le sauniaina o se tautua tuʻuina atu o pizza, e mafai ona e tuʻuina mai ni vavaeʻese fesoʻotaʻiga i le vaega "Mlisi o mea», «Mauafaaooina tuutuuga», «FAʻAALIGA kamupani"ma isi Faʻapea foi i lenei vaega o Faʻamalamalamaina, o se tamaʻi tusitusiga o loʻo aliali mai i le pito i lalo o le faʻasalalauga. Lenei e mafai ona faʻailoa mai le penefiti o le tautua tuʻuina atu poʻo le oloa faʻatau atu.
  8. Tuatusi ma telefoni... I lenei fanua, oe mafai ona siaki le pusa e faʻatagaina ai oe e faʻaali le tulaga o le mea i luga o faʻafanua.

A maeʻa ona ulufale i luga faʻamatalaga, oe mafai foi ona faʻaopopo atili 49 faʻasalalauga i le kulupu ma configure latou i uma tapulaʻa.

Vavaeʻese, e tatau ona maitauina le fanua i luga o lenei itulau, e faʻatatau i le ulufale ma filifilia o upu autu.


Sitepu 4. Fausia ni telefoni feaveaʻi

I le le masani ai, ua faia ai faʻasalalauga e faʻaali ai faʻasalalauga i luga o komupiuta. Peitaʻi, o le faʻateleina o telefoni feʻaveaʻi ma papamaa ua mautinoa ai o le taʻiala o le faia o se isi faʻasalalauga mo masini feaveaʻi e mafai ona totogi.

Ina ia fausia ni faʻasalalauga feaveaʻi, siaki le atigipusa i le pito i luga o le faʻamalama, pe a uma ona kilikiina le faʻasalalauga e avea feaveaʻi ma o le a mafai ona e faʻasaʻoina le tau i le kiliki i le "Bid Adjustments" tab.

O faʻapitoa o le setiina o se faʻasalalauga mo masini feaveaʻi aofia ai mea nei:

  1. Ua filifilia le ituaiga faʻasalalauga: tusitusiga-kalafi pe naʻo kalafi. O le filifiliga muamua e sili atu ona aoga.
  2. Ua tusia le ulutala savali... I lenei tulaga, e tatau ona puʻupuʻu ma puʻupuʻu; oe le manaʻomia le ulufale i se numera telefoni poʻo se tuatusi.
  3. E le tatau foʻi ona faʻatele le tusitusiga.aua o lenei e masani ona faʻasoesa mo tagata faʻaaoga feaveaʻi.
  4. Nofoaga fesoʻotaʻi ma faʻaali fesoʻotaʻiga e ulufale i le tutusa auala e pei o pe a faia se faʻasalalauga mo faʻaaliga i luga o se komepiuta.
  5. O le padding fanua e leai foi se eseesega.
  6. Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia ia faʻailoa mai le numera telefoni... A faʻaalia, e mafai e tagata faʻaaogaina masini feaveaʻi ona valaʻau oe poʻo au tagata faigaluega i le naʻo le tasi le kiliki, e talafeagai ma lelei. O le mea lea, pe a setiina se feaveaʻi faʻasalalauga, matou te fautuaina le faʻatumuina o lenei fanua.

I le itu taumatau o le pepa na tuʻuina mai o loʻo iai se tamaʻi tamaʻi ata o le a faʻaalia ai le foliga o le faʻasalalauga na faia, ma le amanaʻia o le faʻamatalaga na tusia.

Sitepu 5. Filifilia faʻaupuga mo faʻasalalauga Yandex.Direct

E pei ona taʻua muamua, o le tautua e fesiligia e tele mea faigaluega aoga. O le laʻasaga lona tolu o le tulaga o le faʻaaogaina o se tasi o ia mea - o le filifiliga o upu autu.

E faʻatagaina oe e le au atinaʻe e faʻaaoga isi polokalame mo le filifiliga o upu autu. O "ki" uma na aoina e faʻaofi i totonu o le fanua ua faʻamaotiina, vavaeʻese e koma.

Ae o le fausia-i upu autu sailiga mea faigaluega maua ai foi iʻuga lelei.

Filifiliga o upu autu mo Yandex Direct

E amata aoina:

  1. Faʻamau le ki tafailagi "saili upu". A maeʻa lena, o se faʻamalama aliali mai lea e mafai ai ona e ulufale i le upu poʻo le fuaitau o le fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le faʻatau atu o mea puʻeata, e mafai ona e tusia i totonu o le fanua upu "mea puʻeata", "faʻatau se meapueata", "mea puʻeata Moscow", i le tulaga o le faʻatau atu fale mautotogi i Moscow - "faʻatau se fale mautotogi i Moscow", "fale mautotogi i Moscow tau". Manatua o le a mafai ona suia faʻafuaseʻi le suʻe fesili e suʻe ai upu autu.
  2. Ina ua maeʻa ona ulufale i se upu poʻo se fasifuaitau, lua lisi aliali mai: tasi mo le faʻauluina fesili ma isi fesoʻotaʻiga, o isi faʻaali le mea na sailia faʻatasi ai ma le ulufale fesili. I le taimi lava e tasi, o le faʻatele o lagona i le masina ua faʻailoa mai, lea e amanaʻia pe a fausia le lisi o faʻataua fesili.

Lenei laasaga o le a talanoaina atili i le tusitusiga, talu ai o le aoga o le faʻasalalauga lava ia faʻamoemoe i le saʻo filifiliga o upu autu.

Sitepu 6. Filifilia o tau ma pasi pasi

I lenei sitepu, e tatau ona e setiina se tau mo au faʻasalalauga iunite. Ina ia sefe le paketi, matou te fautua ia e faʻamaoti mai le aofaʻi o tau i le kiliki mo le faasalalauga atoa poʻo mo fuaitau uma.

Peitai, e taua le malamalama o le tau ma le aoga o faʻasalalauga mo le fuaitau "Faʻatau se fale mautotogi i Moscow" ma le "Faʻatau se potu e tasi le potu i totonu o Moscow i se fou fale taugofie" ese.

O le mea lea, o le fua faatatau e tatau ona seti i le lumanaʻi e tusa ai ma fuainumera maua. Masalo mo ni fuaitau le aoga oe manaʻomia e faʻaititia le tau, ma faʻaopopo mo isi fuaitau autu.

Ona tatau lea ona e uia le faʻatonutonuina o le faʻalauiloaina o faʻasalalauga.


Filifilia o tusi tauvaga mo le Yandex. Faʻasalalauga tuʻufaʻatasiga ma le pasia o faʻamatalaga

Afai na musu le moderator e lolomi au faʻasalalauga, o le a lafoina se feʻau talafeagai e faʻaalia ai le mafuaʻaga mo le teena.

I le avea ai o se tulafono, o le tele o faʻasalalauga na faia ma le amanaʻia o manaʻoga mo faʻasalalauga mea ua faʻafaigata, talu ai o le sui auai faiga aumaia tele tupe maua i Yandex.

Ae o mea sese e fesoʻotaʻi ma le sipelaga sese o upu e mafai ona mafua ai le musu e lolomi.

O mafuaʻaga masani mo le mauaina o le faʻaleaogaina aofia ai:

  1. Afai o le faʻasalalauga faʻatatau i le tufatufaina ma le iloiloina o meainu 'ava malosi poʻo fualaʻau (faʻasāina oloa poʻo tautua).
  2. O se faʻapitoa vaega o oloa e tatau ona tufatufaina faʻatasi ma le faʻatagaina: vailaʻau faʻafomaʻi, auaunaga faʻafomaʻi, tautua tautupe - O faʻamatalaga o le a le faʻaalia i totonu o le feau lava ia, ae o Yandex, o loʻo avea ma tagata faufautua, e tatau ona mauaina ni pepa lagolago e faʻamalieina ai tulafono faʻavae.
  3. Afai o ata e iai faʻailoga ma faʻafesoʻotaʻiga faʻamatalaga, e mafai foi e le tagata faʻataʻitaʻi ona lafo se faʻasalalauga mo faʻasaʻoga.
  4. Faʻapitoa manaoga o loʻo tuʻuina atu i luga o faʻafefea ona faʻaalia le ulutala ma faʻasalalauga tusitusiga. E masani lava, i se taumafaiga e faʻalauiloa faʻasalalauga, o mataitusi tetele e faʻaaogaina pe a tusia le tusitusiga atoa - e tusa ai ma tulafono faʻavae, e faʻasa lenei mea.

Afai o se faʻasalalauga faʻapitoa ua le mafai ona pasia le faʻafaigofieina, ona auina atu lea mo se toe iloiloga. A maeʻa faʻasaʻo le ulufale faʻamatalaga, e mafai ona lafoina mo toe faʻalelei.

Laʻasaga 7. Tala o le Tupe i le Yandex.Direct

Naʻo le fuafua ma le faʻaeteete ma le fuafuaina o se faʻasalalauga e mafai ai e se tasi ona faʻamoemoe o le teuga tupe i faʻasalalauga o le a aoga.

Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le tuua se faʻapitoa sini, lea e ausia pe a faʻaaogaina le auaunaga Yandex Direct. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le faʻalauiloaina o se pisinisi pepa 'upega tafaʻilagi, o se tasi o sini o le faʻatosinaina faʻatatau femalagaaiga, o se vaega o le a valaauina le pule pe tuʻu se faʻatonuga mo tautua poʻo oloa.

Ina ia mafai ona fuafua le faʻatusatusaga o tau faʻasalalauga, ua faia ai se vaega faʻapitoa "Tala o le tupe". Oe mafai ona e alu i lenei itulau e faʻaaoga ai le soʻotaga o loʻo i le pito i luga poloka o le lisi.

O le faʻatatauina o tala faʻatatau o tupe e faʻapea:

  1. Filifiliga itulagi... I le avea ai o se tulafono, ina ia mafai ona faʻaititia le tau, tele kamupani ma tagata taʻitoʻatasi filifilia le itulagi e faʻailoaina ai faʻasalalauga. E aoga tele lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le tuʻuina atu o tautua i Moscow - e le aoga le faʻaalia o faʻasalalauga mo tagata nonofo i Belarus poʻo fafo atu, aua o lenei mea o le a mafua ai le le talafeagai, tau le talafeagai.
  2. O le isi fanua o fuafua tapulaʻa... Lenei vaega faʻailoa mai le umi o le faʻasalalauga faʻasalalauga, o ituaiga filifilia o '' upega tafaʻilagi o le a faʻaalia ai faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma le tupe o le a faʻataunuʻuina ai le fuafuaina.
  3. O le taua sili ona taua o le uputatala... A faʻalauiloaina se poloketi mo 'eseʻese' upu autu, e manaʻomia seisi paketi. I lenei faʻamalama, e mafai foi ona e filifilia fasifuaitau autu ma upu, iinei oe mafai foi ona ulufale i lau oe lisi o ki na vavaeʻese e koma. E i ai le avanoa e faʻamaoti ai taofi upu i se lisi.
  4. A maeʻa ona tusia uma upu faʻaupuga ma fasifuaitau, fetaomi atu i le "Calculate" virtual key ma maua se auiliiliga o laulau mo upu autu taʻitasi.
  5. E mafai e le faiga ona maka upu e tatau ona tuʻu ese mai le lisi.

O le tala faʻatatau o le tupe e faʻamoemoeina i luga o filifiliga filifilia ma faʻaupuga faʻasalalauga.

Sitepu 8. Yandex Faʻaalia Faʻasalalauga - Faʻaaogaina faʻaaliga faʻaaliga fuʻa (ata faʻasalalauga)

O leisi auala e faʻalauiloa ai ma faʻasalalau au oloa poʻo auaunaga i luga ole Initaneti o ala o faʻasalalauga faʻamau faʻailoga... O lenei metotia e tuʻufaʻatasia lelei ai o faʻasalalauga masani ma faʻavae.

Ona o lana vaʻai vaʻaiga ma le agavaʻa e faʻaali ai ata vitio, o sea poloka e maualuga lona kiliki-e ala ile tau). Tekonolosi faʻaonapo nei faʻaaogaina i le search engine faʻatagaina le faʻaalia o se fuʻa i le tagata maimoa manaʻomia, lea e taua faaititia tau.

Ae ui i lea, o lenei faʻasalalauga metotia o loʻo iai ni faaletonu taua. Tasi o latou - totogi mo lagona faʻalauiloa, leai mo kiliki i latou. Ma mo le aoga o faʻasalalauga ia maualuga, oe manaʻomia le ausiaina o le maualuga CTR o le poloka (kiliki-ala fua).

E fautuaina le naʻo le faʻaaogaina o lenei auala faʻalauiloa pe a maeʻa le faʻatulagaina o sini peʻa galulue ma faʻasalalauga faʻatonutonu, talu ai o le faʻaaliga o le Yandex faʻaaliga e manaʻomia le sili atu o le paketi, ma o le iʻuga e ono mamao mai le valoʻia.

4. Saʻo filifiliga o Yandex Direct keyword i faʻataʻitaʻi 📊

Faʻaaliga ma kiliki, tau o faʻasalalauga, ma le aotelega o galuega faatino faʻamoemoe i le filifiliga o uputatala ma fuaitau, lea e ulufale i se faʻapitoa faʻapitoa pe a faia se faʻasalalauga.

E i ai lua autu metotia mo le tuʻufaʻatasia o se lisi autu:

  1. Faʻaaoga, e ala i le faʻaaogaina o meafaigaluega ua fausiaina i totonu poʻo isi polokalame. Ua i ai nei totogi ma leai se totogi polokalama e le matua eseʻese mai le tasi ma le isi. I le avea ai o se tulafono, o le eseʻesega e naʻo le saoasaoa o faʻamaumauga o faʻamaumauga, o le numera o faʻamaoniga tuʻufaʻatasia ma le agavaʻa e liua faʻamatalaga i laulau mo le faʻaaogaina i isi polokalame.
  2. Faʻaaogaina o lisi taua muamua sauniae faʻatau atu e faʻatau. Oe mafai ona faia na lisi o autu ki fuaitau oe lava. Ma le isi, o lo latou aoga o le a eseese teisi. E taua le manatuaina o le aoga, tau ma taimi o faʻaupuga autu ma fuaitau mafai ona fesuisuiaʻi faʻamoemoeina i le vaitau o le oloa poʻo le tautua, le taimi o le tausaga, ma isi.

E i ai ni polokalama e mafai ona lelei faʻasolosolo luga o upu autu ma filifili le sili ona talafeagai mo le ulufale faʻamatalaga. O ia polokalame e aofia ai leSlovoEb», «Keykollector"Ma nisi tautua maua fua, mo se faʻataʻitaʻiga,"Rokee».

Ina ia aoina upu autu ma faʻavasega i latou, o se faʻapitoa faila na fausia i Excel, talu ai o i lenei faila e mafai ona e ulufale ai laulau ma tele koluma: upu autu, taimi masani o talosaga ile masina ma isi.

Taua! O le fausiaina o se tau maualuga mo lauiloa fesili ua fuafuaina e le mea moni e tauva filifili foi e faʻaaogaina latou e faʻalauiloa ai la latou poloketi.

O le tulaʻi mai o se fesili lauiloa fou, lea sa i ai muamua le maualalo o taimi e faʻaaoga ai i le afi suʻesuʻe, e mafai ona matua faʻaititia ai tau o faʻasalalauga. O le mafuaaga lena e fautuaina e faʻatino pea le faʻavasegaina o fesili autu faʻaaogaina o polokalame faʻapitoa.

4.1. Filifiliga lelei o faʻaupuga autu mo le Yandex Direct e leai se tau

O le mafaufauina faʻavasega faʻasalalauga faiga o loʻo i ai se talafeagai talafeagai ma lelei upu filifilia filifiliga mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina fua.

Fautuaga mo le faʻaleleia o le tulaga lelei o au 'upu autu suʻesuʻega aofia ai:

  1. O le agavaʻa e mafaufau i vasega i lau matata o gaioiga e mafai ona matua faʻaititia ai tau, talu ai e matua tele lava tauvaga mo "tuʻusaʻo talosaga" (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatau se fale mautotogi i Moscow). Afai e i ai faʻamatalaga pe faʻafefea ona mafaufau lau tagata ono mafai, pe faʻapefea ona ia sailia le sili ona talafeagai oloa poʻo le tautua, oe mafai piki i luga ni upu taua ma fuaitaue leai se maualuga o le faʻaaogaina, ae o le maualuga kiliki-i luga o le fua (CTR). Mo le tele o fou, o le ki pepa aofia ai le 100 upu, lea o loʻo faʻaaogaina foi e tagata tauvaga faʻalauiloaina ma tele paketi.
  2. Faʻapea foi, mo lelei filifiliga filifilia o ki, oe tatau ona aʻoaʻo auʻiliʻili le taʻiala faʻasalalauga a au tagata tauva lata mai: o le a le latou keymap, o le a le taimi latou te faia ai le faʻasalalauga, o le a le aofia o loʻo faʻatatau i ai. Faʻavae i luga o faʻamatalaga luga, e tatau ona faʻamaeʻaina muamua oe manaʻomia le sailia o au tauva. I le taimi lava e tasi, e te le manaʻomia le uai atu i ituaiga lauiloa ma kamupani, aua latou te mafaia ona faʻaalu tele tupe i faʻasalalauga e faʻatumauina ai le auai o tagata maimoa.
  3. Tatau vaʻai mo tulaga le tuʻu saʻo e mafai ai ona e faʻatosina mai se tagata maʻi... Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e manaʻo se teine ​​e faʻatau se ofu fou, ona i ai lea o le maualuga ono mafai ona ia manaʻo e faʻatau seevae faʻatasi ai ma le ofu. O le mafuaaga lena, i nisi tulaga, o se sili ona aoga auala faʻasalalauga o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻi fesili.

Manatuao nisi upu faʻailoaina e i ai se maualuga taimi, ae le o le taʻitaʻia ai i le tele faʻagaioiga o feoaiga o loʻo sauni mo faʻatau ma okaina o oloa poʻo tautua.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a suʻe i le Yandex mo le fesili "telefonipoto", e mafai e le tagata faʻaaoga ona sailia uma se telefoni poto e faʻatau ma le faʻauigaina ma le mafuaʻaga o lenei masini.

O le mea lea, e tatau ona filifili ni faʻaupuga autu faʻamatalaga, ae le o faʻamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, "faʻatau se fale mautotogi", "okaina lipea".

4.2. Faʻafefea ona faʻaaoga le tautua Yandex Wordstat

Ina ia faʻaaoga le tautua a le Yandex Wordstat, e tatau ona e:

  1. Fausia se teuga tupe i le Yandex... Afai na muamua faia, ona leai lea o se manaʻoga e faʻatautaia ai le resitaraina.
  2. Iloa faʻailoga masanie mafai ona faʻaaogaina i le faiga (o le a talanoaina i lalo).
  3. Maua se malamalamaaga e uiga i aisea na faia ai le tautua ma faʻafefea ona galue... Yandex Wordstat o loʻo faʻaaogaina e suʻesuʻe ai fesili o suʻesuʻega, e faʻatagaina ai oe ona fuafua le tele o taimi e faʻaaoga ai upu ma fuaitau peʻa suʻesuʻeina le tino. O le mea faigaluega tutusa e avanoa foi i le Yandex Direct pe a faia ni faʻasalalauga - e tutusa le algorithm.
  4. Mafai ona faʻaaogaina meafaigaluega na tuʻuina mai.

A e alu i le itulau o lenei mea faigaluega, o loʻo faʻaalia se sailiga faʻamau e mafai ai ona e ulufale i totonu upu, latou tuʻufaʻatasia pe amio seti.

A maeʻa ona ulufale, o le lipoti mo le masina o le a faʻaalia, aofia ai faʻamatalaga i luga o le ki na faʻauluina ma faʻafesili fesili. Faʻamatalaga e uiga i taimi masani o le faʻaaogaina o ki i le taimi o le masina ua faʻailoa mai foi.

E aoga le malamalamae le o fuaitau uma o le a aoga mo se faʻapitoa faʻalauiloa polokalame, talu ai nisi upu e faʻaaogaina e tagata e suʻe ai faʻamatalaga, isi e suʻe ai se oloa.

O le mea lea, e tatau ona e mafaufau poʻo le a le ituaiga o feʻaveaʻiga e te manaʻomia e faʻatau. Auaunaga faʻapitoa tagata faʻalauteleina le mafai o lenei mea faigaluega.

Faʻafefea ona faʻaaoga le tautua Yandex Direct - o mea autu e faʻatautaia le faʻagaioiga

4.3. O a tagata o loʻo faʻaaogaina i le Yandex Wordstat

Ina ia mauaina se sili atu saʻo filifiliga filifiliga iʻuga, faʻapitoa tagata e faʻaaogaina, ia e matua manaʻomia mo se poto masani maketi. O le faʻaaogaina o faʻailoga o se ituaiga o ki autu (faʻamamaina fuaitau le talafeagai).

O faʻailoga iloga o le Yandex.Wordstat o:

  1. Upu sii ("ki") - o loʻo faʻaaogaina ina ia mafai ai ona maua fuainumera i luga o le taimi o le faʻaaogaina naʻo le upu poʻo le fuaitau ua latou filifilia. O le iʻuga e aofia ai foʻi faʻaupuga upu ma isi faʻaiuga.
  2. Faʻailoga ("! Ki") - o se mea faigaluega mo le faʻamautuina o le faʻaiuga morphological. I lenei tulaga, o le faʻamaoniga pasi naʻo le upu muamua na faʻapipiʻi ai lenei faʻailoga. Ina ia iloa pe fia taimi i le masina latou te fesili ai i se talosaga i le Yandex - faatau se fale mautotogi i Moscow, oe manaʻomia le lolomi i le tautua - "! faʻatau! se fale mautotogi! i! moscow".

A faʻaogaina faʻatasi ni mataʻitusi se lua, e mafai ona e mauaina le ki ma le taimi saʻo saʻo o lona faʻaaogaina i totonu o se vaitaimi patino. O lenei faʻamatalaga e sili ona taua peʻa fuafuaina le tau e faʻatosina mai ai taʻavale. O le isi sitepu o le fuafua le faʻailoga CTR (kiliki-ala fua) faʻailoga.

Faʻapitoa faʻaopopo mataʻitusi o:

  1. Le faʻatulagaina laina "|" - o se mea faigaluega faʻaaoga mo le vave filifilia o semantics. E faʻaaogaina pe a manaʻomia e faʻatusatusa ni ki i tulaga o le tele o taimi o talosaga.
  2. Faʻatafafa puipui "[]" - o se mea faigaluega mo le faʻasaʻoina o le faʻasologa o le syntax.
  3. "+" Saini - o le faʻaopopo le faʻailoga ua ulufale i le mea na tupu e te manaʻomia e saili fasifuaitau ma taofi upu, lea e aofia ai fesoʻotaʻiga, prepositions, fasimea.
  4. "-" saini - o le minus faatusa, lea e faʻaaoga e aveʻese ai se upu pe taofi le upu mai se faʻaupuga.
  5. Lua puipui "()" faʻavasega le faʻaaogaina o mataʻitusi faʻapitoa uma mai le lisi i luga.

Uma faapitoa tagata mafai ona matua faaleleia atili ai le lelei o le auaunaga. A aunoa ma le latou faʻaaogaina, e tatau ona e suʻeina le iʻuga e oe lava, lea e tele ai le taimi.

4.4. O le a le tauvaga i faʻasalalauga ma poʻo a faʻailoga e tatau ona faʻaaogaina e iloilo ai

Ina ia fausia se lelei faʻalauiloa faʻasalalauga, oe tatau ona mafaufau i le mataupu o tauvaga. Lenei faaupuga e lautele faʻaaogaina i maketiina, ma e talafeagai e fuafua ai le tauvaga o tagata taʻitoʻatasi punaoa i luga o le Initaneti.

I lenei tulaga, o le autu faʻailoga o le tulaga o le itulau i le sailiga iʻuga i fafo atu o le faʻasalalauga kamupani.

Faʻatauvaga e mafai ona iloiloina e faʻailo nei:

  • O le olaga atoa o le punaoa. O se 'upega tafaʻilagi na faia i ni tausaga ua tuanaʻi, o se tulafono, mauaina sili atu avanoa mai le search engine;
  • E fia faʻasalalauga faʻavae na faia, totogiina ma tuʻuina;
  • Ole fia o taimi ole talosaga;
  • Afai e i ai se suiga i le faʻailoga manaʻomia faalagolago i le vaitau;
  • Nofoaga faʻaitulagi ua amanaʻia;
  • TOP nofoaga e ala i le autu faʻamatalaga;
  • ma isi.

Faʻaputuputuina ma auʻiliʻili uma faʻailoga faʻatagaina oe e maua ai se mautinoa KEI - o se faʻasino igoa o le aoga o upu autu faʻaaogaina.


Mai faʻamatalaga i luga atu, e mafai ona tatou faʻaiʻuina:

  1. A oso le tau o le kiliki, o le a tuʻu le faʻasalalauga i le nofoaga e sili ona alofagia e le tagata faʻasalalau;
  2. O le CPC ua faia e tusa ma le maualuga tau o loʻo e naunau e totogi ia maua i luga o le 1st nofoaga;
  3. O le suʻesuʻeina o fuainumera ma le filifiliaina o ki e mafai ona faʻaititia ai tau.

5. Faʻafefea ona siaki le faʻalauiloaina o faʻasalalauga 🛠💎

E i ai le mea faigaluega a le Yandex Direct mo le suʻesuʻeina o le aoga o le faʻasalalauga - Metrica.

Faʻafefea ona vaʻavaʻaia le aoga o faʻasalalauga - faʻaaogaina utm tags i le Yandex Direct

O faʻailoga taua a Metrica o:

  1. Tulaga o le kilikiina (CTR)
  2. Fua faatatau o le liua.
  3. Filifiliga filifilia mo lagona ma kiliki.
  4. Tulaga lelei o teuga tupe.
  5. O se fua e fesoʻotaʻi ma gaioiga a le tagata faʻatau i le 'upega tafaʻilagi a le' au faʻasalalauga: fua faatatau o le liua, pasene o le au maimoa, le numera o fefaʻatauaiga ma le averesi aofaʻi mo latou.
  6. Tupe maua ma polofiti.

O faʻailoga muamua e 5 e mafai ona maua mai le Yandex Metrica, lea e faʻaaogaina ai UTM faʻailoga.

O le faʻailoga mulimuli "tupemaua ma tupe faʻaalu" e fuafua tutoʻatasi e le faʻasalalauga. polofiti, i le tulaga o le faʻatau atu o oloa poʻo le tuʻuina atu o tautua, talanoa i le aoga o le faʻasalalauga faʻasalalauga, ma isi faʻailoga mafai ona faʻaaogaina e fetuʻunaʻi ai.

Faʻaaogaina UTM pine

E matua aoga lava mea faigaluega i faʻasalalauga i luga ole Initaneti UTM faʻailoga... Latou te faʻatagaina oe e suʻesuʻe feʻaveaʻiga, faʻailoa faʻasalalauga na aumaia ai tagata asiasi tulaga ese.

E faʻatagaina foʻi oe e le Yandex Direct e faʻaaoga lenei mea faigaluega e faʻaleleia ai le aoga o faʻasalalauga faʻalauiloa. Ae paga lea, e leai se mea faigaluega i totonu, ae mafai ona e faʻaaogaina tautua fua (mo se faʻataʻitaʻiga,utlau.ru ma isi).

O le faʻasologa mo le fausiaina o UTM faʻailoga e faapea:

  1. Matou te tuʻuina i ai le faʻamoemoe URL, faʻamaoti mai le mafuaʻaga, ulutala, faʻasalalauga auala, upu autu ma fausia se igoa. O le faʻamatalaga na tusia i totonu o faʻaopopo fanua o le a faʻaaogaina e siaki ai le URL a o faʻaaogaina. O le mea lea, oe tatau ona faʻaopopo auiliiliga faʻamatalaga i le faʻamatalaga o le UTM tag.
  2. Matou te o i Metrica i le vaega "Lipoti faʻapitoa - Punaoa - UTM faʻailoga". Ulufale i lalo fausiaina i le faʻapitoa fanua.

A maeʻa lena, pe a aoina faʻamatalaga e uiga i le feoaʻiga o se 'upega tafaʻilagi punaoa (' upega tafaʻilagi, tulauʻiga itulau, ma isi), o le ulufale faʻamatalaga o le a faʻaalia pe a fausiaina se UTM tag.

6. Fesoasoani agavaa i toleniga Yandex Direct

O tau e faʻaalu i faʻasalalauga ma le aoga o faʻasalalauga faʻalagolago i le saʻo o tulaga i le Yandex Direct. E taua foi le maitauina o se isi matata eseese na aliali mai - Directologist, lea e aofia ai i le sauniaina ma le setiina o faʻasalalauga i le Yandex.Direct.

O le mafuaaga lena na amata ai ona tuʻuina mai ni kamupani ni toleniga toleniga mo le faʻatuina ma le faʻaaogaina o le faʻasalalauga faʻasalalauga.

1) Unibrains.ru

O se kamupani e tuʻuina atu le avanoa e auai fua ai webinars faʻalauiloa. O le ogatotonu na faavaeina e le umiaina Kokoc Vaega, lea na tuʻuina atu auaunaga IT mo le tele o tausaga. Fausiaina polokalama toleniga mauaina tusi pasi i le PRUE. G.V. Plekhanov. O vasega e maua ai mo le tele o itula o faʻatinoina aʻoaʻoga i luga o galuega moni ma mataupu.

2) I-media.ru

O le kamupani faʻaavanoaina toleniga ma ofaina tautua i le matata o fesoʻotaʻiga maketiga. Na faavaeina i le 13 tausaga talu ai.

Tagata faigaluega uma a le ofisa faʻataʻitaʻi o loʻo galulue luga o faʻatonuga moni a latou tagata maʻi. O loʻo taulaʻi le kamupani i mea faigaluega a Google.

3) Seoschool.ru

E faʻapea foi ona saunia e le kamupani ni auaunaga mo toleniga mo le SEO faʻaleleiina o punaʻoa i luga ole laiga. E i ai foʻi le avanoa i le kamupani e faia ai se feutanaiga vave e ala i le Initaneti.

I luga o le 'upega tafaʻilagi oe mafai ona mauaina fuainumera o lana faʻalauiloa galuega ma tagata faʻatau faʻafetai.


Uma vasega aʻoga e aumaia moni penefiti e totogi. O 'upega tafaʻilagi e leai se tau e faʻatosina e faʻatosina mai tagata faʻatau, aua o faʻamatalaga saunia e masani lava ona lautele ile natura.

7. Faʻasalalauga faʻapitoa Yandex: tau, tala faʻatatau o tupe, tau ile masina 📈

E naʻo lou faʻamoemoe i lou oe lava poto masani e tali ai le fesili pe fia le faʻasalalauga i le Yandex Direct e tau ai. E mafua lenei mea ile mea moni e leʻo tuʻuina mai e le kamupani ni faʻamatalaga.

O le taua fesili e uiga i le paketi aofia ai:

7.1. Minimum order aofaʻi Yandex Direct

O tagata amata e masani ona fiafia i le tau maualalo o tupe manaʻomia e faʻalauiloa ai faʻasalalauga i le Yandex.Direct. E tusa ai ma tulafono o le tautua, o le aofaʻi aupito maualalo e faʻaalu i le faʻasalalauga 300 rubles.

Ae ui i lea, faʻataʻitaʻiga faʻaalia ai o le faʻaaogaina o auaunaga tuusaʻo e sili atu le taugata - aunoa ma se paketi o le 17,000 rubles pe sili atu e toetoe lava a le mafai ona ausia se taliaina taliaina i le faiga. E mafua ona o le kiliki i luga o le tasi talosaga mafai tau e uiga i 50-200 rubles ma sili atu.

7.2. Tau i le kiliki

Mo lenei faʻailo, le seti aofaʻiga ua setiina foʻi - 30 kopecks... I le faʻataʻitaʻiga, feiloaʻi i se CPC e toetoe lava a le mafai.

Ole averesi ole tau ile kiliki ile Yandex.Direct ole 20-40 rubles. I nisi tulaga, o le tau e oʻo atu i le 300 rubles pe sili atu.

7.3. Tala o le tupe i le Yandex Direct

Ina ia maua le iʻuga, oe mafai ona faʻaaoga le fesoʻotaʻiga "Tala o le tupe". I le avea ai o se tulafono, e manaʻomia le amataga e tasi le itula e faitau ai, polofesa 15 minute.

10-30 fesili e faʻaogaina e fuafua ai le paketi mo se faʻasalalauga faʻalauiloa.E tatau ona manatuaina o le iʻuga na maua tusa... E pei ona faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga, o le taunuʻuga na maua e tatau ona faʻateleina i seisi 2. I le taimi lava e tasi, o le aofaʻi o manatu ma kiliki o le a le suia, talu ai o le siʻitia o le paketi e mafua mai i le siʻitia o le fuafuaina tau o le tasi kiliki.

7.4. Tala faʻatatau o faʻasalalauga i Yandex i mataupu eseese (tau o faʻasalalauga ile Yandex. Faʻatonusili ile masina)

Oe le mafai faʻatinoina tutoʻatasi fuafuaina o le paketi, ae ave le averesi fuainumera. Mo Moscow, pe a faʻalauiloaina ma faʻasalalau se poloketi i se autu-lauiloa mataupu o le tau maualalo faalemasina masina aofaʻi o 30,000 rubles, maualuga 150,000 rubles. I itulagi, o nei faʻailoga o le a tele taimi maualalo.

Lea:

  1. Ia faʻalauiloa lau faleoloa i luga ole laiga oe o le a manaʻomia le tusa ma le 60 tr., ma le sili lelei paketi mafai ona valaʻauina 150 tr.
  2. Faʻasalalauga o faletupe oloa / tautua tau faʻatele taimi sili atu: o le maualalo paketi o 300 tr., o le paketi fautuaina o 1 miliona rubles. masina
  3. Upega Tafaʻilagi Faʻalauiloaina e tusa ma le 80 afe rubles le tau, tusa o le 150 afe rubles e manaʻomia.
  4. Tuuina atu o auaunaga faaletulafono: maualalo tupe paketi 50 tr., averesi 100 tr.

Faʻalauiloaina ma faʻasalalauga o tautua ma oloa e ala ile Yandex.Direct o se meafaigaluega taugata. Soʻo se mea sese na faia i le setiina o le 'auʻaunaga e mafai ona matua faʻaopopoina tau e aunoa ma le lelei atoatoa.

8. Yandex Direct tusi faʻamaonia - o le a ma faʻafefea ona avea ma se faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa? 📋

Yandex Direct e tele mea faigaluega eseese e te manaʻomia ona mafai ona galue faʻatasi.

Ua tuuina atu le tusi pasi Yandex Direct i lalo o nisi tuutuuga. O le tuʻuina atu o sea tusi faʻamaonia ua mafai ai ona valaʻau oe o se faʻapitoa Yandex Direct faʻapitoa.

Yandex Direct tusipasi - faʻafefea ona maua se Yandex Direct tusi faʻamaonia, o ai e mafai ona mauaina ma faʻafefea ona siaki ia

O le tusi faʻamaonia e mafai ona lafoina a le o le eletise poʻo le agalelei e ala i meli.

O le masani fesili e uiga i tusi faʻamaonia i le faiga o:

8.1. O ai e mafai ona faʻaaogaina tusi pasi?

Toetoe lava a soʻo se faʻasalalauga mafai ona maua se tusi pasi. E i ai se tuusaunoaga o le mataupu pe a faigaluega o se tagata faigaluega mo se faʻasalalauga faʻalapotopotoga galue i lalo o se faʻasoa tupe.

Mo isi tagata faʻasalalau, o tulaga o loʻo sosoʻo na faʻailoa mai i luga:

  1. Mo 3 masina, o le faʻasalalauga paketi tatau tatau sili atu 9,000 rubles.
  2. E le tatau ona faʻagaeʻe le teuga tupe mo le sili atu ile 6 masina.

O tuutuuga mo le mauaina o avanoa i tusipasi e mafai ona suia. O le mea lea, siaki ma le tautua lava ia mo le saʻo faʻamatalaga.

8.2. Faʻafefea ona maua se tusi faʻamaonia Yandex Direct?

I le tulaga o le tuʻuina atu o se tusi talosaga mo le pasiina o le suʻega, e tatau ona tali e le tagata talosaga 42 fesili, ia e sese ai mafai naʻo le toatolu o latou... E tusa ma le 30 minute le umi o le suʻega.

Afai ua le manuia le taumafaiga muamua, e mafai ona fai le suʻega ile vaiaso, le isi taumafaiga i le 3 masina, ma le mulimuli i le 6 masina. Afai e le lava, ona mafai lea ona toe faia le taʻamilosaga atoa.

I suʻega, o se tulafono, e tasi lava le tali saʻo. Afai na amata ona e suʻega, e le mafai ona e musu e faia.

O fesili i le suʻega o loʻo fesiligia i mataupu nei:

  1. Tulafono mo le faʻavaeina ma le faʻaalia o le CPC.
  2. Tulafono mo le faʻaaogaina o Upu Taua ma Upu Leaga
  3. Vaega o faʻasalalauga faʻailoilo fuainumera.
  4. Le faʻatulagaina ole faʻataʻitaʻiga ole faʻasalalauga.

8.3. Faʻafefea ona siaki le tusi pasi?

A pasi le faʻataʻitaʻiga, o le mea moni fesoʻotaʻi faʻamatalaga ua tusia (Igoa, Igoa). Ina ia siaki le iʻuga, filifili le "Tusi faʻamaonia faʻamaonia" tab i luga o le auaunaga Yandex.Expert, faʻamautinoa le numera o le tusi ma le igoa o le ana, mulimuli ane o le a faʻaalia ai le iʻuga.

Siakiina kamupani, ofisa ma tagata taʻitoʻatasi mo le Yandex Direct tusipasi

I le faaiuga, matou te maitauina le tusi faamaonia ua tuuina atu mo le igoa igoa faʻaaoga i le Yandex.Direct. O le mea lea, tagata faigaluega faʻalapotopotoga tatau ona fausia a latou lava teuga tupe. Manatua foi o le vaitaimi aoga o le tusi faamaonia tuuina atu naʻo le 1 tausaga, a maeʻa ona e toe suʻe lea i le suʻega.

9. Yandex Direct coupons ma faʻalauiloa tulafono laiti - faʻafefea ona maua, faʻatau, faʻagaoioi 📜

Faʻalauiloa tulafono faʻatonutonu faʻatagaina oe e faʻaititia tau mo faʻavasega faʻasalalauga i fou tagata faʻaaoga. I lenei tulaga, o le aofaʻi e le i aitalafu pe a faʻatauaina le promo code ua aapa 10,000 rubles.

9.1. Faʻafefea ona maua se Yandex.Direct promo code?

Talu ai nei, o le numera o coupons ua faʻaititia tele. E mafai ona e aumaia i latou i mataupu eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tatalaina se teuga tupe ma le Faletupe a Alfa poʻo le taimi asiasiga i Yandex mea na tutupu.

O nisi tagata faʻatau faʻatau atu faʻasalalauga faʻatonutonu e ala i upega tafailagi, fono faʻapitoa ma isi tulaga.

Oe mafai ona sefe mai luga o faʻasalalauga faʻasalalauga i le faia o se teuga tupe e aunoa ma le VAT (lafoga o le a le taofia18% o le aofaʻi totogiina mo faʻasalalauga). Soo se tagata le nofomau o le Lusia Malo e leai se lafoga lafoga i lalo o le tulafono e mafai ona fausia se Yandex Direct teugatupe e aunoa ma le VAT. (Mo se faʻataʻitaʻiga, tagatanuu Suiselani)

9.2. Faʻafefea ona faʻaola se Yandex Direct promo code?

Ina ia faʻagaoioia le code promo, o loʻo iai se fanua faʻapitoa e aliali mai pe a e filifilia se auala e totogi ai le tautua. I le tusiaina o le faʻamatalaga talafeagai, o le a faʻatagaina se aofaʻi mautinoa mai le pili o le pili mo le faʻasalalauga kamupani.

Naʻo se tagata fou e faʻaaogaina le tautua e mafai ona faʻagaoioia le code promo. Ina ia toe faʻagaoioia seisi tulafono faʻalauiloa, e tatau ona e fausia se teuga tupe fou i le Yandex.

Afai o se numera tele o coupons e faʻagaoioia mo le tutusa poloketi, ona mafai lea ona avea lenei poloketi ma lisi uli e Yandex moderator.

10. Faʻatonusili - o ai ia ma o le a le mea na te faia 💸

O le directologist o se faʻapitoa i le galulue faʻatasi ma le Yandex.Direct service o ia lea e faʻatulagaina ma e nafa ma faʻasalalauga i le Yandex search engine ma le YAN (Yandex Advertising Network).

E tatau i se faatonu ona mafai:

  • filifili fasifuaitau autu e faʻaalia ai iunite faʻasalalauga;
  • tusia faasalalauga matagofie;
  • filifili ma lafo ata mo faʻasalalauga;
  • fetuunai uma taua uiga ma faʻavae o faʻasalalauga.

I le faʻaopopoga i le lisiina matafaioi, tatau faʻatonu mafai ona:

  • auʻiliʻili tagata tauva tagata tauva;
  • tamoʻe faʻasalalauga faʻalauiloa;
  • faʻaleleia lelei faʻasalalauga o iai;
  • saunia lipoti;
  • suʻega faʻasalalauga faʻalauiloa (mo Yandex search, mo YAN, search + YAN);

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona latou okaina se auiliiliga o lau faʻasalalauga faʻasalalauga e faʻaititia ai le tau o kiliki, faʻaititia ai le tau e faʻatosina mai ai tagata fou, ma isi.

O le matata o se faʻatonusili e matua manaʻomia tele i le tele o faʻasalalauga faʻalapotopotoga, o lona uiga e matua totogi.

10.1. Faʻafefea ona avea ma faʻatonusili - fautuaga ma fautuaga

Ina ia avea ma faʻatonuina ma sili totogi totogi, oe manaʻomia:

  • Suesue i faʻamaumauga o le Yandex.Direct system, lea o le a maua ai se malamalamaʻaga faʻavae o le faʻagaioiga o le tino ma faʻatulagaina o polokalame.
  • Matamata i ata vitio toleniga na lafoina e Yandex luga o faʻasalalauga faʻatonuga tulaga.
  • Ina ia maua le matata o se Directologist, ave faʻapitoa vasega, mo se faʻataʻitaʻiga, i kamupani lisi atu luga.

10.2. E fia le tupe e maua e le faʻatonu ae o le a le tau mo auaunaga mo le faʻatuina o faʻasalalauga?

Faʻatuina se faʻasalalauga e tasi ile tau tuusao ile averesi mai le 4,000-14,000 rubles... Tamoʻe (faʻalelei) lenei taumafaiga - i le averesi mai le 3 000-6 000 rubles / masina.

E mafai ona faigofie ona galue le faʻatonusili ma le 5-6 faʻatonuga masani i le masina. O lona iʻuga, e foliga mai e faigofie ona maua se faʻatonusili mai le 25 i le 50 afe rubles i le masina, faʻatasi ai ma le faʻatautaia o se faʻasalalauga faʻalauiloa, lea e alu ai le laʻititi o le taimi.

O se faʻapitoa e faigofie lava ona fausia 4-5 tauvaga, faʻatulagaina i tulaga o le lautele o galuega, mai valu i le masina. E le faigata ona fuafua o lenei e mai le 20 i le 40 afe rubles. Faʻaopopoina tamoʻe faʻagaioiga e faʻaalu se laʻititi taimi, ma o se totogi tumau lenei.

11. Fesili e Masani ona Fesili (FAQ) 📌

O le a matou taliina fesili e oʻo mai i le ofisa faʻatonu o le Manatu mo le Ola.

Fesili 1. O a Yandex Direct keyword parsers o loʻo iai?

Ina ia maua uputatala, oe mafai ona faʻaaoga polokalame nei:

  1. SlovoYOB - O le polokalama lagolagoina lagolago ma faʻatupuina se .csv lipoti. Aoina faʻamatalaga mai le tele o faiga: Yandex.Wordstat, Liveinternet, Uepisaite Faʻaleleia... O le polokalame e i ai se laʻititi faʻapipiʻi faila, o se faʻaiuga, e mafai ona e vaʻai i le 100 upu autu ma fuaitau ma le tele o taimi o latou faʻaaogaina.
  2. Anadyr O se parser upu autu e aoina faʻamatalaga mai le Yandex.Wordstat. O foliga o le polokalame e aofia ai le folasaga o taofi upu ma le sailiga mo fesoʻotaʻi fesili.
  3. Magadan - tusa ai ma le tele SEO-optimizers, o le sili ona aoga polokalama mo le filifilia o upu autu. O le polokalame faʻamamaina o upu taua mai le Yandex Direct. O foliga e aofia ai le mafai e filifili ai se itulagi, tuʻufaʻatasia o se nofoaga autu o faʻamatalaga ma tuʻufaʻatasia ni nai i le tasi, auina atu i fafo anotusi i .txt ma .csv fomu.
  4. YandexKeyParser - o le polokalame ei ai le le faʻatonu vaeluaina loloto, faʻamama upu autu ma i ai se fanua mo le ulufaleina taofi upu.

Fesili 2. O fea e okaina ai le Yandex Direct? Faʻafefea mafai ona ou okaina faʻasalalauga i le Yandex search?

O le faʻamatalaga saunia i le tusitusiga faʻailoa mai ai o le faʻatuina o se faʻasalalauga kamupani e le faigofie tele, ma o le toʻatele e filifili, ae maise lava ma tele inivesi, e tuʻuina atu le galuega i polofesa i le mataupu o loʻo fesiligia.

O fea e mafai ona e okaina ai? O le tusitusiga na faʻailoa ai kamupani e le gata na faʻatautaia ni aʻoaʻoga, ae o loʻo iai foʻi ni tautua mo le faʻatuina o le Yandex Direct. E mafai foi ona e suʻea ni kamupani tali tutusa i luga o Initaneti, e i ai ni nai tele.

o le faʻafitauli autu - i le tele o tulaga, o 'auʻaunaga e faia e freelancers, o latou tomai ma agavaʻa ua faʻamaonia na o le faʻamatalaga i luga o le' upega tafaʻilagi. O le faʻasologa o gaioiga e aofia ai le faʻamautinoaina o sini ia ausia, faʻapea foi ma le fuafuaina o paketi ma taimi faʻatulagaina.

Manatua o le Yandex.Direct lagolago tautua mafai ona fesiligia ni fesili i le tulaga o faʻafitauli ma le faiga. Ma le isi, i autafa o fanua taʻitasi o loʻo iai se faʻamatalaga auiliili o lona mafuaʻaga.

Pau lava le mea o le tele o tagata faʻaoga (maketi, ma isi) le lava e tamoʻe i se manuia faʻasalalauga faʻasalalauga o le poto masani.

Fesili 3. Faʻafefea ona maua ni upu le lelei i le Yandex Direct ma o fea e download ai le lisi o upu le lelei mo le tuʻuina o faʻasalalauga?

E mafai ona e mauaina faʻaupuga le lelei mo lau faʻasalalauga faʻasalalauga i luga o faʻapitoa autu autu (fonotaga, upega tafaʻilagi ma faitotoʻa).

Mo le faigofie ma le faʻafaigofieina i le tuʻufaʻatasia o se faʻasalalauga faʻalauiloa, matou fautua atu e lalotoso sauni-faia le le lelei keyword:

Lalotoso lautele le lelei lisi lisi o upu (.txt) - O le le lelei upu autu lisi e talafeagai mo toeititi lava o faʻasalalauga faalauiloa:

Lisi mai lalo lisi o faʻaupuga le lelei (.txt) - Upu leaga le talafeagai e talafeagai mo le tele o faʻasalalauga faʻalauiloa.

Fesili 4. Faʻafefea ona aveʻese (faʻamuta, poloka) faʻasalalauga a le Yandex Direct?

I nisi tulaga, e iai le manaʻoga vave e taofi le faʻasalalauga. Ina ia faia lenei mea, i le lisi o mea na fausiaina ei ai se laʻititi fesoʻotaʻiga "Taofi". E taua tele pe a faʻaogaina lenei fesoʻotaʻiga, o le poloketi lava ia e le aveʻesea - e mafai ona toe faʻasaʻoina ma faʻaaogaina.

Tele mea e mafai ona fai mai ai e uiga i le faʻalauiloaina o 'upega tafaʻilagi ma pisinisi luga o le Initaneti. Yandex Direct o se auala e faʻatelevave ai le faʻalauiloaina o lau oe lava pisinisi luga o le upega tafaʻilagi, faʻapea foi ma le pau auala o faʻasalalauga pe a fai e leai sau oe lava '' upega tafaʻilagi. E mafai ona e faitau pe faʻafefea ona fausia se 'upega tafaʻilagi oe i la matou faʻasalalauga faʻapitoa.

O le tusitusiga faʻamatalaina auiliili pe faʻafefea ona fausia ma seti lau muamua faʻasalalauga faʻasalalauga oe lava. Le taua o le saʻofilifiliga o upu autu, o a mea faigaluega mafai ona faʻaaogaina e aoina ma auiliili fasifuaitau autu.

I le tulaga o le paketi e tele, e sili ona lelei le faʻaoga auaunaga a polofesa mo faʻalauiloaina luga o le Initaneti e ala i le Yandex Direct.

Peitai, e taua le mafaufauinamai lea taimi i lea taimi, e oʻo lava i le faʻalelei o le teuga tupe, e manaʻomia lava le fetuʻunaʻi o le auala. E mafua lenei mea ona o le tele o tauvaga, suia o talosaga talosaga ma le tele o isi mataupu.

O le mea lea, matou te fautua atu ia e tutoʻatasi faʻatusatusa le mataupu o le tuʻuina atu o faʻasalalauga faʻatonutonu e ala i le Yandex Direct peʻa faʻaaoga se tamai paketi.

I le iʻuga, matou te fautuaina le maimoaina o le atoa vasega i le setiina o le Yandex Direct (Search + YAN):

O se vitio o loʻo faʻaalia ai e le tusitala o le vitio le tele o filifiliga o le Yandex Direct keywords:

Ma le vitio "O le a le mea fou ma faʻafefea ona toefaaleleia le Yandex.Direct galue", talu ai o le muamua lomiga ese mai le nei.

O le 'au a le Manatu mo le mekasini Olaga manaʻo ia e manuia ma sili atu aʻafiaga i le puʻupuʻu talafeagai taimi mai faʻasalalauga i Yandex.Direct!

Afai e i ai ni au faʻamatalaga poʻo ni fesili i luga o le mataupu, ona fesili lea ia i latou i lalo o faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faatuatua by Kovati Anae Tulivae Ma Loimata (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com