Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O fea e alu i ai ia Aperila i Europa: 9 fiafiaga taunuʻuga

Pin
Send
Share
Send

Tele ma sili atu turisi filifilia Aperila mo a latou aso malolo i Europa, e ui lava i le mea moni o le aau taimi o tapunia pea i lenei vaitaimi. Ma e tele mafuaʻaga lelei mo lenei. Muamua lava, o le masina e sili ona lelei mo 'aʻai savali ma matamata malaga. Lona lua, o le tau o le soifuaga i lenei taimi e sili atu le maualalo nai lo le tau o le taumafanafana. O le talafeagai o le mataupu na taitai atu ai matou e tuufaatasi la matou lava filifiliga o filifiliga mo le mea e alu i ai ia Aperila i Europa. A o faia le lisi, na matou amanaʻia tulaga o le tau, le tau o mea e nonofo ai ma taumafataga. Matou te leʻi amanaʻia tau mo le faigamalaga, talu ai o latou taua e faʻamoemoeina i le tele o mea, e pei o le taimi e te alu ai, le taimi o le tusiina o tiketi, mauaina o paʻu, ma isi.

Barcelona, ​​Sepania

Vevela o le ea+ 18-20 ° C
Vai o le sami+ 14-15 ° C
Faasologa41.5 mm
MatagiVaivai - 3.5 m / s.
NofoagaMai le 30 € i le aso

Afai o le fesili e faanatinati mo oe, le mea e te alu ai i Europa ia Aperila e taugata, ona tatau lea ona e mafaufau i se itu e pei o Barcelona, ​​Sepania. I se tulaga lautele, soʻo se taulaga tu i le itu i saute o le atunuʻu e talafeagai mo se malaga i le tautotogo, talu ai o le tau o le a sili atu le mafanafana. Ae o le a taulaʻi o tatou mafaufau ia Barcelona, ​​le laumua o le tutoatasi Catalonia.

Ia Aperila, Barcelona e sili ona lalelei ma o le a matua fiafia e malolo iinei. O le masina lava lenei e ala aʻe ai le aʻai mai le moe faʻalilolilo: ua amata ona totogo mai tau mafanafana, ua amata ona fuga mai togalaau, ua lanu meamata ia paka, ma ua sauniuni ai foʻi tagata mo le tatalaina o le isi vaitau. Ia Aperila, o le vai i le sami e malulu, e le mafai ona e aau. E toʻatele tagata tafafao maimoa ma tagata tafafao maimoa mai i matafaga ina ia goto i le la mafanafana.

O le alu e malolo i Barcelona e aoga, muamua lava, mo le lelei o le matamata femalagaaʻi. O le laumua o Catalonia e mauoa i mea matagofie: ia e mautinoa e te vaai Sagrada Familia, asiasi i le lauiloa Park Guell ma le paka lanumeamata o le Citadel, alu i le Mauga o Tibidabo. I se faʻaopopoga, o le tele o taua mea na tutupu i Barcelona ia Aperila:

  • Vaiaso paia O se faʻamanatuina matagofie o le Eseta ma se solo mamalu i auala.
  • Fair Fiera de Abril. O se faʻamanatuga gastronomic faʻatasi ma siva flamenco
  • Aso o le alofa. O Barcelona e iai lava lona aso malolo, e faʻamanatuina ia Aperila 23, pe a teuteuina le taulaga i mea alofa.

O se meaʻai taugofie i Barcelona: 7 € o le a lava e oka ai se lisi i totonu o se faleʻaiga meaai vave. Mo le 11 € oe mafai ona 'ai i se fale taugofie. Ia, 20 € ua lava lea mo oe mo se taumafataga atoa i totonu o le ogatotonu taumafataga faleʻaiga.

Faitau iinei pe faʻapefea ona e sefeina tupe i le asiasi atu i mea faʻafiafiaina i Barcelona, ​​ma faʻafefea ona feoaʻi i le taulaga i le metro i luga o lenei itulau. O fea e sili ai le nofo mo se turisi - vaʻai i se aotelega o vaega o Barcelona


Malta

Vevela o le ea+ 18-19 ° C
Vai o le sami+ 16.5 ° C
Faasologa10.8 mm
MatagiFeololo - 6.6 m / s.
NofoagaMai le 24 € i le aso

Malta o se tamaʻi motu motu i le Metitirani Sami, lauiloa mo ona matagofie laufanua ma maʻa faʻamanuiaga. Ua leva ona lauiloa le atunuʻu i tagata femalagaaʻi, o lea afai o loʻo e filifili poʻo fea e te malolo ai i Europa ia Aperila, aua le faʻagaloina lenei filifiliga.

E aoga le alu i Malta ia Aperila mo se tafaoga mo tele mafuaʻaga. Muamua, o le masina lenei o le motu e ofaina le taugofie fale mautotogi. Lona lua, Aperila o se vaitaimi o le mafanafana, matutu tau, ma e ui lava ua vave ona aau, o le fugalaʻau ma manogi o fualaʻau ma fualaʻau fualaʻau o le a tuua oe e le faʻaletonu. Lona tolu, i lenei vaitau, e faia tausamiga taua ma faʻamanatuga i le motu. Faʻatasi ai ma i latou e taua le alu i:

  • Strawberry Festival i Mgarra. O le aso malolo eo mai ma pese ma siva ma, ioe, o le tele o le strawberry meaʻai suamalie.
  • Faamanatuina o le Eseta. E faʻamaonia le faʻasologa malamalama ma faʻataʻitaʻiga o taua o le lalolagi.

Faʻatasi ai ma isi mea, e tele talaʻaga ma nofoaga faʻanatura i Malta ose vaʻaiga le vaʻaia ia Aperila. O le sili ona manaia iinei o le Cathedral o St. John, le Maota o le Sili Matai, le Ghar Dalam ana ma le motu o Gozo.

O Malta e tele tone o faleʻaiga ma faleʻaiga, ma e fai lava si maualuga o tau pe a faʻatusatusa i le tele o Europa. E mafai ona e maua se 'aiga aoauli taugofie i naʻo faleʻaiga taumafa vave (8 €). Ae o le malaga i le ogatotonu tulaga tulaga o le a tau ai le averesi o le 50 € mo le lua.

Roma, Italia

Vevela o le ea+ 20-22 ° C
Vai o le sami+ 16 ° C
Faasologa35.8 mm
MatagiMalamalama - 3.2 m / s.
NofoagaMai le 27 € i le aso

E mafai ona e maua se taugofie tafaoga i Europa ia Aperila e oʻo lava i nofoaga taʻutaʻua lauiloa, pei o Italia. E le gata i Roma, a o isi taulaga foi o le atunuʻu e talafeagai mo tafaoga, aua e malu le tau i mea uma. Ae o le a tatou tu i le laumua ma vaʻai pe faʻapefea le malologa iinei ia Aperila.

O se vaitau manuia lenei mo le savali faataamilo i vaaiga a Roma. O le lauiloa Colosseum, Sipaniolo Sitepu, Arch o Constantine, Capitoline Hill ua na o sina vaega o le mea o loʻo faʻatali mai ia te oe i le laumua o Italia. I se faʻaopopoga i le asiasi atu i nofoaga faʻasolopito ia Aperila Roma, e mafai ona e alu i se folauga folau folau mai le Tiber mo ni lagona ofoofogia.

O le alu e malolo i Roma ia Aperila e aoga foi le tele o faʻamanatuga. Ae maise lava le taua o le aso malolo Festa Della Primavera - o se susulu matagofie pe a teuteuina le Lotoa Sipaniolo i fugalaʻau lauolaola, siʻomia e tagata pepese ma tagata siva i le lotoifale. Ia, o le autu faʻamanatuina e faʻamanatuina ia Aperila 21 - le aso fanau o le Italia laumua. O le mea na tupu e faia i luga o se fua tele ma aofia ai gladiator fusuʻaga, felanulanuai faʻafiafiaga, faʻafiafiaga faʻafiafiaga, ma fiafia solofanua tiʻetiʻega. Na o le lelei o lenei mea na tupu, ua uma ona aoga le faʻatulagaina o se tafaoga i Europa ia Aperila.

O Roma e masani ona tumu i faleʻaiga, faleʻaiga ma pa pia, ae e naʻo le tau e mafai ai ona e 'aʻai iinei i tamaʻi faleʻaiga ma faleʻaiga, o le meaʻai e 15 € le tau o meaʻai mama. I faʻalapotopotoga e maualuga lona tulaga, e te faʻaaluina le 25-30 € taʻitasi i le tagata mo le 'aiga aoauli.

Prague, Czech Republic

Vevela o le ea+ 14-15 ° C
Faasologa48.1 mm
MatagiVaivai - 3.7 m / s.
NofoagaMai le 14 € i le aso

Pe a filifilia le mea e sili ai le alu i Europa ia Aperila, e tatau ona e amanaʻia uma le taliaina o tulaga o le tau ma le faʻatumuina o le malaga lava ia. Le taugata, mafanafana, ma le mea sili ona taua, e mafai ona e malolo faʻamalosi i le Czech Republic, i Prague.

Prague o se tasi o sili ona laumua laumua o Europa i tulaga o mataaga, o lea o le matagofie matagofie o le savali faataamilo i le tautotogo taulaga ua mautinoa ia te oe. St. Vito's Cathedral, Dancing House, Prague Castle, Charles Bridge, Powder Tower o nisi ia o faʻailoga iloga e matua lauiloa i tagata femalagaaʻi.

Alu e malolo i Europa i Prague ia Aperila o le a manaia mo uma faʻatau fiafia. Le faleoloa o faleoloa ma faleoloa o loʻo faʻatautaia ai le tele o faʻatauga i lenei masina, o lea e i ai le avanoa lelei e faʻatau ai lavalava, mea faʻamanatu ma mea faʻaaoga i se tau maualalo. I le aso malolo o Aperila i Prague, o le Eseta e tatau ona matua mataʻituina i ai, pe a fai ma autu faʻafiafiaga ma konaseti e faia i luga o le autu taulaga sikuea.

Prague o se tasi o nai Europa laumua e te mafai ai ona 'ai ma le taugofie i se faleʻaiga lelei e oʻo lava i le ogatotonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aoauli tele-vasega mo le lua i le ogatotonu tulaga faʻatutuina tau na o € 30. E mafai ona maua i taimi uma meaʻai i tau maualalo i faleʻaiga ma meaʻai vave, lea e le sili atu ai le pili ma le 5-7 €.

Atenai, Eleni

Vevela o le ea+ 20-22 ° C
Vai o le sami+16.1 ° C
Faasologa29.4 mm
MatagiVaivai - 3.7 m / s.
NofoagaMai le 21 € i le aso

O le mea e mafanafana ai i Europa ia Aperila o Atenai, Eleni. Ma e ui lava ua vave ona aau i lenei taimi, e mafai ona e malolo i le nofoaga malolo lelei tele: o isi taimi o le ea iinei mafanafana oʻo i le 25 -27 ° C. O se vaitaimi sili ona lelei e suʻesuʻe ai maʻa faʻamanatu tetele ma nofoaga faʻanatura o le taulaga. O le le mautinoa le aoga o se malaga i Atenai ia Aperila o le avanoa e maua ai se taugofie tafaoga: pe a faatusatusa i le maualuga vaitau, o le eseʻesega o tupe faʻaalu ono 30-40% laʻititi.

E sili ona talafeagai le faia o se malologa iinei i le muamua afa o le masina, pe a o loʻo toʻatele pea turisi, ma, tusa ai, o laina i mea faʻatosina e le umi. Ma e i ai se mea e vaʻai i Atenai: oe tatau ona mautinoa alu i le anamua Acropolis ma le Malumalu o Olimipia Zeus, asiasi i le Athenian ma Roman Agora, suesueina le faʻaaliga o le autu Atenai mataaga. E taua le iloa o Aperila 18, Greece faʻamanatuina Aso Faʻavaomalo Aso, ma i le faʻamanatuina o le aso malolo, tele tosina e le manaʻomia se totogi ulufale.

Ioe, Atenai e tele i faleʻaiga faleʻaiga, ma o tau e fai si feololo i tulaga faʻatulagaina a Europa. Ma, oe mafai ona maua se meaai mama i se paketi 'aiga' aʻai mo 6 €, ma i se taugofie faleaiga - mo 10 €. O le taumafataga atoa i se faleʻaiga lelei o le a tau ai le € 40-50 mo le lua.

Vienna, Austria

Vevela o le ea+ 16-17 ° C
Faasologa33.5 mm
MatagiVaivai - 4.3 m / s.
NofoagaMai le 48 € i le aso

Taliina le fesili poʻo fea e alu i Europa ia Aperila, e le mafai e se tasi ona le taʻua se faʻatonuga pei o Vienna, Austria. Ma e ui lava e le o le sili lea o tala o le tupe filifiliga mai la matou lisi, e aoga pea le uaʻi atu i. Ma o le mafuaaga lena.

Muamua, o se taimi lelei lenei e suʻesuʻe ai le tusiata fale ma fale mataaga a le taulaga. O le tau e faʻamalosia ai savali umi i luga o auala tutotonu ma le malae autu o Stephansplatz, o le a e feiloaʻi ai i le autu vaʻaiga a Viena: St.

Lona lua, ia Aperila, Viena, pei o le tele o taulaga taulaga o Europa, ua amata ona manogi ma tanu i le lanumeamata. Ma e taua tele lenei mea pe a asiasi i fale taʻutaʻua o Viennese Schönbrunn ma Belvedere. I tua atu i na mea uma, o maota uma e lauiloa mo a latou togalaau laulelei, o lona matagofie e naʻo le tautotogo ma le taumafanafana e mafai ona faʻafetaiaʻia.

Lona tolu, e aoga le alu i Vienna ia Aperila mo se tafaoga mo le lelei o le tele o agafesootai gaioiga, pei o le:

  • Savali a uila vilivae. I le taimi o le aso malolo, fairs, tauvaga ma le stunt faʻafiafiaga ma le auai o tagata tomai faapitoa uila afi o loʻo faʻatali mai ia te oe.
  • Mea inu uaina. O le faʻatasiga o loʻo auai atu i ai le ova selau tagata gaosi uaina o loʻo valaʻauina tagata uma e tofo ia latou oloa.
  • Aperila Viennese polo. O le mea na tupu o le a faʻatagaina ai oe e oso i totonu o se siosiomaga aristocratic ma fiafia i siva siva matagofie.

O aso o mea na tutupu i luga e suia i tausaga uma. Vaʻai mo faʻamatalaga saʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Austrian capital.

E ui lava o Vienna o se tasi o taulaga sili ona taugata i Europa, o le 'ai iinei e fai lava si taugofie. I le totonugalemu o le taulaga o loʻo i ai ni paketi faʻavae, ae i fafo atu o Stephansplatz e faigofie lava ona maua ni auala meaai mo le 4-5 €. Oe mafai foi ona i ai se taugofie meaai mama i faleaiga taumamao mai le ogatotonu, lea o le siaki mo le tasi tagata o le a le sili atu 10-15 €.

I luga o se tusi! Faitau e uiga i le Vienna turisi faʻafanua ma ona lelei iinei, ma le mea e sili ai le nofo i lenei tusitusiga.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Dubrovnik, Croatia

Vevela o le ea+ 17-20 ° C
Vai o le sami+ 15-16 ° C
Faasologa58,3 mm
MatagiVaivai - 3.7 m / s.
NofoagaMai le 25 € i le aso

I le masina o Aperila, tele o 'aʻai a Europa e avatua ia te oe le avanoa e te malolo faʻaletupe ai, ae i le taimi lava e tasi e matua aoga lava. Dubrovnik i Croatia e maua ai sea avanoa. O loʻo tu i le sautesasaʻe o le atunuʻu ile talafatai Adriatic. O le 'aʻau ia Aperila i matafaga o le malae a Croatia e tau le faigaluega, ae o le masina sili lea ona talafeagai mo le faʻamaopoopoina o se aso malolo toaga.

O le tau e fesoasoani i savali uumi ma tafaoga maimoa. Ia mautinoa e te asiasi i le Princely Palace, le Cathedral o le Assump o le Virgin Mary ma le Franciscan Monastery. Savalivali i Stradun, le auala autu a Dubrovnik, tumu i fale mafanafana ma faleʻaiga, e latalata i ai auala e masani ona faʻatino ai e tagata musika. Ia, afai e te filifili e maua le selau pasene malologa, mautinoa alu i le Lovrienac olo ma le laʻititi motu o Lokrum.

O le 'ai i Dubrovnik e le taugata. Tala faatatau o le tau i le auala auala e 4-6 €, meaai vave - 7-8 €, 'aiga aoauli i se faleʻaiga tau feololo - 11 €.


Budapest, Hanikeri

Vevela o le ea+ 18-22 ° C
Faasologa29.8 mm
MatagiVaivai - 4.0 m / s.
NofoagaMai le 20 € i le aso

Afai e i ai lava ou masalosaloga e uiga i le mea e malolo ai ia Aperila i Europa taugofie, matou matua fautuaina oe liliu lou mafaufau i Budapest - le laumua o Hanikeri. O se tasi o sili susulu 'aʻai Europa ma feololo tau ma malu tau tautotogo.

Faʻafefea ona malolo ma o le a le mea e fai i Budapest ia Aperila? Ioe, e aoga le savalivali faataamilo i le taulaga, musuia e ona faʻamanatuina faʻailoga iloga. Maua le alofa tunoa o St. Stephen's Basilica ma le mamalu o le Hungarian Parliament, fiafia i le ofoofogia cityscapes mai le Fisherman's Bastion. Ma faʻalelei lou soifua maloloina, asiasi i le taʻele lauiloa taʻutaʻua spa Gellert. Ia Aperila foi o le a taua tele le asia o le laumua o pa povi.

Budapest, pei o le tele o Europa 'aʻai, e faigofie ona tumu i' eseʻese ituaiga o faʻalapotopotoga. O se meaai mama ma se sanuisi manaia ma le kofe o le tau na o le 2-3 €. Taumafa i totonu o se faleʻaiga lelei e taugofie foi: mo se taumafataga i le tagata, oe o le a totogi pe a ma le 10-15 €.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Lisbon, Potukale

Vevela o le ea+ 19-23 ° C
Vai o le sami+ 15-16 ° C
Faasologa66,6 mm
MatagiVaivai - 4.4 m / s.
NofoagaMai le 13 € i le aso

Lisbon o le isi taulaga i Europa lea e mafai ona e alu ia Aperila ma maua ai se taugofie tafaoga. I lenei vaitaimi, o le tau e na ona fiafia i se tafaoga tafaoga maimoa. I le taimi lava e tasi, o tau mo mea e nonofo ai i le laumua Potukale o le a faʻafiafiaina e oʻo lava i tagata femalagaaʻi i se tau talafeagai.

O le a lau mea e fai i Lisbon ia Aperila? E le taumateina le aoga:

  • Savali i itumalo lauiloa o Lisbon o Bairro Alto ma Alfama, asiasi i le Commerce Square.
  • Faʻamasani i faʻafanua taua o le laumua sui o le Jeronimos Monastery ma le Castle o St. George
  • Asiasi i le Fish i Lisbon gastronomic festival, lea e ofo ai e tagata fai meaʻai mai itu uma o le lalolagi e tofoina a latou galuega fai meaʻai. Mo le aso saʻo o le mea na tupu, siaki le Peixe em Lisboa 'upega tafaʻilagi.

I Lisbon, e iai lava le avanoa e 'ai ai taugofie. I totonu o se paketi faʻavae, o le aoauli mo le tasi tagata o le a tau 8-9 €, o se meaai mama - 5-6 €. Ae o se taumafataga manaia i totonu o se faleʻaiga ogatotonu o le tau e 15-20 €. Mo se filifiliga o faleaiga sili ona lelei i le taulaga, vaʻai iinei.

O lea ua uma ona matou taliina le fesili poʻo fea e alu i Europa ia Aperila, ma maua ai le sili taliaina filifiliga. E tatau ona e filifilia le itu e te manaʻo ai ma amata sauni mo le malaga.

O le sili matagofie matagofie tautotogo taulaga i Europa:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Aisea ā ua e alu ai - DollaBoxz new Samoa song 2019 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com