Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Port Aventura - o se paka faʻafiafia i le talafatai o Sepania

Pin
Send
Share
Send

O Port Aventura o se tagata taʻutaʻua i Salou i Sepania ma e taʻutaʻua o se tagata tafafao maimoa mai i ai e le gata i le taulaga, ae faapea foi le atunuʻu. O tausaga uma e 4 miliona turisi e omai iinei e malolo. I le ala, le paka o le lona 6 sili ona lauiloa i luga o le Europa konetineta. O le talaʻaga o le faʻafitauli na amata i le 1995, lona eria o 117 hectares, i luga o le teritori e sili atu i le fa taseni mataʻaga mo tagata asiasi o vaitausaga eseese, se vai paka, kalapu matafaga, se tapolo tapolo, mafanafana faletalimalo nofoaga turisi nonofo ai, faʻapea foi ma se vaituloto.

Ata: PortAventura

Faʻamatalaga lautele

O se tasi o le tele ma sili ona matagofie paka i luga o le konetineta o Europa, le tele paka i Sepania - Port Aventura - o loʻo tu lelei i luga o le matagofie "Golden" talafatai o Catalonia - Costa Dorada. E faigofie ona e sau iinei mai taulaga tetele Sipaniolo (o le malaga mai Barcelona e tasi ma le afa i le lua itula).

Mea moni manaia! O le igoa o le paka o lona uiga "Port of Adventure" i le faʻaliliuga. O le faʻailoga o le paka o le Woodpecker Woody Woodpecker - o le uiga o le lauiloa Amerika katuni.

O le teritori o le paka ua vaevaeina i autu (geographic) sone, latou faʻailogaina se tasi atunuʻu, o lea, malo asiasi i se malaga i le salafa o le Metitirani, vevela Mekisiko, lilo Saina, Exotic Polynesia, ma le mafaamatalaina vao West. O le fanua matagofie o Sesame o loʻo faʻatali mo tamaiti. PortAventura talimalo 90 mataʻutia faʻaaliga aso uma.

O le paka faʻataʻitaʻiga o loʻo tu i le afa itula mai le Reus ea terminal, ma o loʻo iai foʻi ma nofoaafi latalata ane.

O le poloketi faigata na saunia ma faʻatinoina e kamupani e lua mai Peretania: Tussauds Group ma Anheuser-Busch. I se faʻaopopoga, Universal Studios (Amerika) na auai i le galuega. O ia lea, ina ua maeʻa le tatalaina o le paka, faʻatau mai le sili atu ma le afa o sea ma toe faʻaigoaina le tosina atu i le "Universal's Port Aventura". Ona faʻatau ai lea e le kamupani o La Caixa le faʻamanuiaga manuia, asia le paka, lea na toe faʻafoʻi ai i lona igoa muamua, ua uma ona alofagia e tagata nonofo ma turisi - Port Aventura.

O le vaega o le paka faʻalavelave i Salou o loʻo faʻateleina pea, o le aofaʻi o faʻafiafiaga ua faʻateleina, i le 2014 i le "Saina" o le tosina "Angkor" na tatalaina mo turisi o soʻo se tausaga. O le paka masani faia taleni o le lauiloa Cirque du Soleil, i aso uma le faʻaaliga "Coosa" e asia e tusa ma le 2,500 afe tagata maimoa.

Oe o le a fiafia i: Iloiloga o matafaga o Salou - o le fea e sili atu ona aau.

Faʻamatalaga sone

Pe a vaevaeina i vaega faʻavae, na faʻaaogaina le mataupu faʻafanua, i luga o le teritori o mataʻaga matagofie taʻitasi, fausiaina mo se nofo lelei nofo ai.

Metitirani

Teuteuina o se nuʻu fagota masani, lenei faʻirytale lalolagi faʻafeiloaʻi malo muamua. O le tele o faleʻaiga ma faleoloa o loʻo manatua ai mea uma o loʻo taulaʻi ii.

O le mea e pito sili ona asiasi iai i le fagota o Furios Bako, ma o lenei taʻutaʻua lauiloa o se tasi o saoasaoa i Europa. Talu ai o matou o talanoa e uiga i se fagota nuu, e tatau ona i ai se taulaga mai le mea vaʻa folau i isi nofoaga laueleele i le paka.

Lelei e iloa! E masani ona toʻatele tagata i tafatafa o le uafu, o lea aua le faʻamaʻimau taimi i le laina - femalagaaʻi solo ile paka i vae.

O le faleʻaiga Racó de Mar e faʻapitoa i meaʻai a le Metitirani. Afai e sili atu lou fiafia i meaai Sipaniolo, siaki le Vinosfera Tapes i Vins. E tautuaina foʻi ni uaina Sipaniolo sili ona lelei. Tagata fiafia i suamalie suamalie suamalie o le a mauaina Il caffè di Roma.

Vao i Sisifo

E pei ona taʻu mai i le igoa, o le itu lea e pito tele i Amerika o le faʻalavelave i Salou. Lenei o le vao West o loʻo faʻaalia tonu pei ona faʻaalia i sisifo ma katuni. Tagata asiasi e mafai ona lagona e pei o se tamaʻi povi i totonu o se saloon moni. E i ai foi le fanafana laina lea o le a ofoina atu ai oe e faʻataʻitaʻia lau oe lava saʻo e ala i le fanaina i le tumau, faʻasolosolo sini.

Mataaga o PortAventura Park i Sepania:

  • Stampida o se eseʻese nofoaafi malaga i luga o ala uʻamea faia i fafie, aʻea tifato, le mafaamatalaina liliu, maʻaʻa maualuluga faatalitali ia te oe;
  • Tomahawk - faʻatusatusaga a tamaiti ole Stampida;
  • Silver River - turisi e ofoina folau luga o vaʻa vaʻaia foliga tutusa ma ogalaau;
  • Carousel - o se mea faʻatosina masani ma uluaʻi moli;
  • Volpaiute o se tu masani masani, ae o tagata asiasi tiʻetiʻe i totonu o se fale mautotogi, e faigata ona faʻamatalaina i upu, ma e le faigofie ona mafaufau.

Afai e te faʻatosinaina i sisifo ma cowboy tala, o le lanu lanu Rodeo tosina o le a mautinoa le tuua oe le amanaʻiaina; e lua filifiliga i le paka - mo tagata matutua ma faʻapea foi ma talavou. Ma i le vao i Sisifo, e mafai e 'au valaʻaulia ona' aʻai i le felanulanuaʻi o Madame Lilie's Grill tamaʻi 'auvaʻa tamaʻi kovana.

Faitau foi: Faʻafefea ona e faʻafaigofie ona e alu i Salou mai Barcelona.

Mesiko

Lenei vaega faʻafanua o le paka faʻafiafiaga i Salou teuteuina i le sitaili o kolone Mekisiko, o le flora uiga o le eria ua toe fausiaina, le Mayan pyramids, talafeagai kopi o faʻatafunaga o tulaga ese fausaga fausaga, ua faapipiiina. Lenei oe mafai ona asiasi i incendiary musika faʻafiafiaga faʻafiafiaga.

Tiʻetiʻe sili:

  • O le Condor Flight o se 100-mita olo-foliga fausaga mai le pito i luga e mafai ona e saʻoloto pa'ū;
  • o le nofoaafi mai le maina o se muamua analogue o se faasee, peitaʻi, i le vevela Mekisiko lomiga, o taʻavale alu i lalo i le maina, alu i maina, o le auala e toʻafilemu, aunoa ma faafuaseʻi pa'ū ma tulaʻi;
  • Yucatan o le isi fiafia-alu-taʻamilo, ae ma le tarako ulu ma lau o loʻo milo;
  • O le Fulufulu Gata o se Fairytale amio ma lona tolu vae, taʻitasi viliina ma tuleia vaʻa ma tagata asiasi;
  • O le Malumalu o Afi o se manaia tosina i ai e te manaʻomia ai le poto e alu i le lavelave faigata ma vaai i le afi faʻaalia, o lona uiga eseʻese o se mea faʻapitoa aafiaga (faʻaleagaina o le foloa, pa'ū pa o le fale).

Ioe, i le Mekisiko vaega o le paka o loʻo i ai se faleaiga taʻua o La Hacienda, lea e tuʻuina atu masani Mekisiko meaai.

Saina

O le sone faʻatusalia le mamalu malo o Saina. Lenei o le a e vaʻaia ai uiga faʻapitoa o Chinatown, faʻapea foʻi ma le tolauapiga Mongolian, o se malae taʻalo ma faʻatosina eseʻese.

I luga o le laufanua Saina o le paka i Salou, ua tuʻu ai se roller coaster tulaga ese - o lo latou maualuga e 76 m (o le tosina e amanaʻia o le sili ona maualuga i Europa). Tagata malaga e aveina e tolu nofoaafi, o le aofaiga o nofoa o 32, o nofoaafi televave i le 134 km / h.

Mea moni manaia! Shambhala o le sili ona taugata faatosina, elemene o se tasi o talatuu Saina na faaaogaina mo teuteuga, lea na taʻua ai le "Shambhala". O le tosina na amata galue talu mai le 2012, talu mai lona tatalaina i na o ni nai aso muamua na asia e le 15 afe malo.

Ae o Dragon Khan o se tosina na galue talu mai le tatalaina o le paka. Ole roller coaster lea, ae talu ai le le masani ai ona faia le faiga a Saina, ua ofi faʻatasi i totonu ole teritori o "Saina". O le auala o faʻaseʻe ma fesuiaʻiga eseese, o gafa, o aʻega e ofoofogia. O le saoasaoa televave o le nofoaafi o 110 km / h. Ua lapataia tagata tafafao maimoa, o mea laiti e pauu ese mai a latou taga i le taimi o le faigamalaga, o lea latou te ofo ai e faaaoga le sefe. Tagata tafafao maimoa fai seevae miula mafai ona leiloa i latou i le isi tupuaga. E sili le ofuina o seevae mananaia ile paka e ofi lelei ile vae.

O loʻo i ai foʻi mataaga i Saina: Fumanchu, o lona uiga o nofoa lele, O ipu ti o le isi kalapu, o ona faleʻie na faia i le tulaga o feauauaʻi ipu.

Ua valaaulia oe e le faleaiga a Sichuan e faataitai ipu masani a Saina.

Polenisia

O iinei, e taunuʻu ai tagata asiasi i se atunuʻu mamao ese ma laʻau lauolaola, tala faʻafiafiaga, faʻaaliga manino o loʻo faia i inei, e lagona ai le taina o pu, ma felanulanuaʻi ipu Polenisia i totonu o le cafe.

Faʻafiafiaga:

  • Tutuki - o le tosina foliga e pei o se masani roller coaster, ae ui i lea e tasi le eseʻesega - o le muamua faʻapitoa aafiaga - e ala i le sasaina, e tusa ai ma manatu o le au foafoa, malo i faʻapitoa auala ifo ifo i le maugamu pa;
  • Tami-Tami - o se fesuiaʻiga i luga o le autu o le roller coaster, ae o se filifiliga e le malosi tele - liliu, o gafa e le matua maʻa;
  • Kon-Tiki - o se vaʻa tuai laupapa, o loʻo faʻamau i filifili, o se faʻataʻitaʻiga o se vaʻa sa avea ma vaega o le Kon-Tiki, o ana tagata auai sa latou suʻesuʻeina auala femalagaaʻi o tagata Polenisia.

Mea moni manaia! O le sili ona manino lagona faʻaalia e mautinoa mo turisi oe filifilia nofoaga i le pito o le vaʻa.

I totonu foi o le Polenisia sone o loʻo i ai le amataga tosina-simulator, o totonu o turisi e maua ai i latou lava, e pei o i totonu o le bathyscaphe - o se le masani ai lalo potu suesue, ma Sami's dolphin o le a vaʻaia ai. O le ae aʻoaʻoina e uiga i le suʻesuʻeina o le vasa. O se faʻamoemoe e leʻi fuafuaina o le a avea ma se faailo leotele e faʻailoaina ai le faʻanoanoa o se vaʻa lalo ua se. Tagata uma o le a mafai ona auai i le laveaʻi gaioiga.

Toaga, taʻaloga aiga e mautinoa e fiafia e faimalaga i se paopao fa. O nai isi mea manaia ua faʻaosofia o Waikiki ma Lokotiki.

Sesame

Ole nofoaga mulimuli o le Sesame sone. O se fanua faʻataulaitu mo tamaiti - o se vaega fou o le paka faʻafitauli muamua mauaina malo ia Aperila 8, 2011. E 11 mataʻaga iinei, o le tele o na mea e talafeagai mo tamaiti. Animator i laʻei o lauiloa ata mananaia tagata savavali iinei, tamaiti fiafia e fiafia e puʻeina ata ma latou.

O le a se isi mea o loʻo i ai i le paka

PortAventura Park o se faʻafiafiaga atoatoa nofoaga e mafai ona e maua ai faʻafiafiaga ma se kamupani poʻo se aiga i luga o mataaga, 'ai ipu mai ituaiga kuka eseese o le lalolagi, faʻatau mea faʻamanatu, i le Water Park ma taʻalo tapolo foʻi.

O a ma o fea e 'ai?

O faleʻaiga e faʻatautaia i soʻo se laufanua o laufanua o le paka i Salou, o fale mautotogi ia e mafai ona e okaina ai le Metitirani, Mekisiko, Polenisia, mea Saina, tofo i le pizza a Italia, uluaʻi salati, ipu kosi.

Faʻatau

Souvenirs i le tele o ituaiga o loʻo faʻaalia i le "Metitirani", o loʻo iai foʻi ma faleoloa mea suamalie ii. O isi ufimata, o galuega taulima felanulanuaʻi o loʻo faʻatau atu i le Polenisia. O loʻo faʻaalia foʻi ofu ma mea e faaseʻe ai. Afai e te fiafia i aganuu i sasaʻe, asiasi i le Lotus Palace faleoloa, o loʻo faʻatau atu ai ofu a le atunuʻu o Saina, ipu mo sauniga ti. I le faleoloa "Tianguis" e mafai ona e pikiina ni mea teuteu mo le gaosiaina o mea taua na aumai ai mai minerale Mekisiko. Ia, o tagata fiafia i le vao sisifo o le a mauaina se Faleoloa o Western Lavalava o loʻo faʻatau atu ofutino, ofuvae, suʻiina i se sitaili tamaʻi.

Oe o le a mauaina auiliiliga faʻamatalaga e uiga i aso malolo i le nofoaga malolo o Salou i lenei itulau.

Faletalimalo

O le paka i Salou e lima faletalimalo, paka mo taʻavale, faʻapea foʻi turisi o loʻo femalagaaʻi i totonu o se taʻavale ma se van ua faʻaavanoa mo mea e nonofo ai.

Taua! O le fua o le potu faletalimalo maua ai le faʻatapulaʻaina faʻafiafiaga i le paka, paʻu ile ulufale i le vai paka, Ferrari Land Park.

Uma faletalimalo e onapo, mafanafana, suamalie ma manaia meaai mo malo, o loʻo faʻaopopoina isi tautua.

Se filifiliga o faletalimalo e 4 **** sili ona lelei i Salou e maua iinei.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau tiketi

Mo le manino ma sili atu faʻafaigofieina, faʻamatalaga i luga o tau mo tiketi i PortAventura o loʻo faʻaalia i le laulau.

Tau o le asiasi i PortAventura, Ferrari Land:

Umi o le aoga tiketiTagata matutua (11 i le 59 tausaga)Tamaiti (i lalo ole 4 tausaga)
Tau ile 'upega tafaʻilagi, EURTau ile siaki, EURTau ile 'upega tafaʻilagi, EURTau ile siaki, EUR
1 aso55574850
2 aso60705361
3 aso81907179
Afifi o le afiafi (mai le 19-00 i le vaeluaga o le po)2320

Tau tiketi mo PortAventura i Sepania:

Umi o le aoga tiketiTagata matutua (11 i le 59 tausaga)Tamaiti (i lalo ole 4 tausaga)
'upega tafaʻilagipusa tupe'upega tafaʻilagipusa tupe
1 aso50 EUR52 EUR44 EUR46 EUR

Le tau o le asiasi i le Aqua Park i Salou:

Umi o le aoga tiketiTagata matutua (11 i le 59 tausaga)Tamaiti (i lalo ole 4 tausaga)
'upega tafaʻilagipusa tupe'upega tafaʻilagipusa tupe
1 aso29 EUR31 EUR25 EUR27 EUR

Tau o tau mo PortAventura, Ferrari Land, Aquapark:

Umi o le aoga tiketiTagata matutua (11 i le 59 tausaga)Tamaiti (i lalo ole 4 tausaga)
'upega tafaʻilagipusa tupe'upega tafaʻilagipusa tupe
Ofo faʻapitoa * aoga mo le tolu aso85 EUR957 EUR74 EUR83 EUR

Le faʻapitoa faʻapitoa * e faʻapea:

  • nofo i le paka faʻafiafia PortAventura i Sepania i le aso muamua;
  • o se asiasiga i le Aqua Park i le aso lona lua, pe afai e tele tagata asiasi i le Aqua Park, o le savali lona lua i le paka;
  • se asiasiga i le paka i soo se aso i le vaiaso pe a maeʻa le uluaʻi asiasiga.

Faasologa

O le PortAventura Park i Sepania e tatalaina ia Aperila ma faʻatautaia i aso uma seia oʻo ia Novema. Ma o le faatosina talia malo naʻo aso faapitoa - faaiuga o vaiaso ma aso malolo. Ae maise lava susulu ma le masani ai teuteuina le paka i Salou mo le Au Paia 'Aso (Halloween) ma mo le Kerisimasi.

Tatalaina itula:

  • mai le 10-00 i le 20-00 - mai le 01.04 i le 30.06, mai le 15.09 i le 01.01;
  • 10-00 i le 00-00 - mai le 01.07 i le 14.09.

Taua! I luga o le 'upega tafaʻilagi, siaki le amataga o itula, i ni nai aso na te taliaina malo seʻia oʻo i le tolu i le taeao.

Faʻafefea ona e alu iina

O se auala faigofie e alu ai mai Salou i PortAventura e ala i femalagaaʻiga lautele (pasi). O le auala e mulimuli ai pasi o le vaʻa Plana. O fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua matua lelei atinae, pasi e masani ona tamoʻe, ma o le faʻasologa ma pepa o tau o loʻo faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi:

E i ai pasi pasi i le paka, ma afai e te fiafia e savali, mai le ogatotonu o Salou e mafai ona faigofie savali i Porta Aventura i le 40 minute.

Plana pasi alu ese mai Barcelona agai i le tosinaga. O le nofoaga o loʻo tu i le ogatotonu o Barcelona: Passeig de Gràcia, 36. O le faigamalaga e tusa ma le lua itula, o le tiketi o le tiketi e 17 EUR.

Talu ai o le paka ei ai lana lava nofoaafi nofoaga, e faigofie ona sau mai Barcelona i le nofoaafi, ma vaʻalele tuʻu ese mai le nofoaga Farani.

Taua! I luga o lenei auala, oe mafai ona faʻaaoga lelei se ofo lelei - i le nofoaafi pepa ofisa o loʻo iai tiketi e pasi i le paka. Faʻamatalaga auiliiliina e maua i luga o le 'upega tafaʻilagi: http://www.renfe.com/EN/viajeros/index.html.

Mai le nofoaafi nofoaga, oe mafai ona savali pe ave le paka maua fua, turisi nofoaafi.

E te manaʻo e nofo i le paka mo le faʻaaliga o le afiafi? I lenei tulaga, mo le toe foʻi malaga, e sili atu le faʻaaoga o le auaunaga o se taxi, oka se tagata fesiitaʻi. E fai lava si maualuga o le tau, ae afai e toʻafa turisi, o lona uiga e talia lelei lenei filifiliga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga mo turisi

  1. Ina ia aloese mai le ulufale mai o tagata asiasi, e sili atu le sau saʻo i le tatalaina o le paka.
  2. E i ai ato teu oloa i PortAventura Park i Salou, o le tau o le tautua e 5 Euro. E oʻo i ato lapoʻa e mafai ona tuʻu ii.
  3. E sili le faʻatau muamua o tiketi, o le a faʻatagaina ai oe e aua le faʻamaʻimau taimi i queues.
  4. I Salou, e masani ona tufatufaina pepa lele, e pei o se tulafono, o le pasese lenei mo le tasi le taimi e asia ai soʻo se mea e tosina i ai.
  5. O le Express Pass o se auala sili lea e aloese ai mai laina ma asiasi i mea uma atofaina faatosina.
  6. I le tau mafanafana, ia mautinoa ia fai se sunscreen, se pulou, ma ave le vai ma oe. E o mai tagata i le paka mo le aso atoa, ma i le tau vevela e faigofie lava ona susulu le la ma oso ai le la.
  7. O loʻo iai le supamaketi e le mamao mai le paka le mea e faʻatau ai meaʻai ma vaiinu e sefe ai meaʻai i faleʻaiga.
  8. Fai ofu mafanafana, afeleti ma ave se ato faafafa.
  9. Afai o loʻo e fuafuaina e te alu i se faʻaaliga, sau afa itula ae le i amataina e filifilia ni nofoaga lelei. Ae maise lava i le turisi vaitau, o nofoa sili ona lelei e aveina le kuata o le itula ao le i amataina le faʻaaliga.
  10. Afai e te manaʻo e puʻe ni ata malie i se paka i Salou, o loʻo iai se masini faʻapitoa i luma o faʻatosina taʻitasi, naʻo le faʻamau iai o se taulima ma puʻeina ata o tagata tafafao.

O le PortAventura Park o se paka tele ma felanulanuaʻi i Salou, e oʻo iai ma tagata uma ole atunuʻu male tagata malaga.Ia mautinoa e fuafua lau asiasiga i lenei faatosinaga i Sepania, aua neʻi galo e uiga i le tiketi manino ma tusi resitala luga o le initoneti, luga o le faitotoʻa: https://www.portaventuraworld.com/

I se tasi aso i PortAventura:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: PortAventura Park. April 2019. Park Footage 4K (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com