Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Matafaga i totonu ma faataamilo i Tivat

Pin
Send
Share
Send

Faʻatasi ai ma tagata e fiafia i malologa i Montenegro, e i ai le manatu o matafaga sili ona lelei i lenei atunuʻu o loʻo i Budva, Ulcinj, Becici ma isi nofoaga lauiloa. Ae o le aso o le a tatou faʻamasani i uiga eseʻese o faʻafiafiaga i le taulaga Montenegrin o Tivat, o ona matafaga ia, e le pei o turisi asiasi, e sili ona fiafia iai tagata o le atunuʻu.

E i ai mafuaʻaga mo lenei, ma e tele latou - e taugofie iinei, e toʻaititi turisi, e mafanafana le vai nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, i Budva, ma o le taulaga e lanumeamata ma mama.

Tivat o le uii Resort i Montenegro. O iinei foi o loʻo i ai le taulaga sili ona taugata ile Adriatic mo sili atu le taugata vaʻa.

Ioe, o le tele o matafaga o Tivat o sima faʻavae ma faʻatulagaina malifa i le sami, poʻo aofia ai tamaʻi maamaʻa, natura poʻo le tele. E i ai foi le oneone matagofie, e ui lava e le tele. Ui i lea, 3 mai 14 Montenegrin matafaga faʻailogaina i le "Lanumoana Fuʻa" o le matafaga o Tivat. Ae o le "sima" natura o Tivat matafaga e tauia e le lanumeamata o le paka ia faʻapipiʻiina i latou ma le manogi paina o cypresses ma paina.

Matou te amataina se vaʻaiga lautele o matafaga o Tivat i Montenegro mai le taulaga tutotonu, ona matou see atu ai lea i fafo i le talafatai o le faga faʻasolosolo i itu uma e lua.

Matafaga tutotonu / Gradska plaža Tivat

O loʻo avanoa mea taua i le ogatotonu o le taulaga o Tivat o loʻo avanoa: suia potu ma taʻele, faleuila, mautotogi faʻamalu ma potu malolo i le la. Ae e laʻititi le faʻafiafiaina mai le taʻele lava, e ui lava e mama le vai. Muamua lava, o le matafaga lava ia o se vaega o le maualuga sima faʻamalama ma uʻamea sitepu ma sitepu alu ifo i lalo i le vai. I luga o nisi vaega o le matafaga, e tusa ma le 150 m le umi, liligi maa poʻo oneone lelei.

O le faitotoʻa i le vai e papaʻu, ae o sunbathers ma bathers o loʻo vaʻavaʻaia e tagata asiasi i le tele o faleʻaiga, o loʻo tu i le pito i luga o le matafaga atoa. E tele tagata iinei i le taimi o le tumutumuga vaitau, ae tagata tafafao ma tamaiti filifili isi matafaga.

Faʻafefea ona e alu iina

O le matafaga o loʻo tu i tafatafa o le faʻatoʻaga botanical, oe mafai ona aapa atu i ai i vae, ma tiʻetiʻe luga i le taavale mai le itu o Kaliman taulaga. Paka, pei o le faitotoʻa i le matafaga, e leai se totogi, ae e i ai i taimi uma nai paka taʻavale.

"Palma" / Plaža Palma

O se tamaʻi matafaga (na o le 70 m) e tu latalata i le faletalimalo e tutusa lona igoa ma e le mamao mai le Central City Beach, e tumu i taimi uma, ma i le vaitau maualuga, e tuʻu ai tagata tafafao i le taeao. E ui lava e leai se tau o le faitotoʻa, e ave lava le fiafia i tagata talimalo i fale talimalo ma e tele le saoasaoa o le fale, mo latou o loʻo iai potu o le la ma faʻamalu. O le vaega o le talafatai, pei o le Tutotonu Matafaga, e faʻapipiʻiina, ma o se vaega e ufiufiina i tamaʻi maʻamaʻa.

E leai se lisiina o mea faigaluega mo i latou e "omai", tagata tafafao maimoa i le mea latou te aumaia. Tagata faigaluega ola galulue i luga o le matafaga. O loʻo i ai se cafe manaia i le fale faletalimalo e mafai ona 'ai ai ma lafi mai le vevela.

Zupa / Plaža Župa

O lenei afa kilomita matafaga o se motu o le filemu ma matagofie natura i le itu i saute ulufale i le taulaga, e le mamao mai le malae vaalele. O i le taimi lava e tasi vaega o le togavao ma le fale tuai o le maota o Byzanti. E faʻatagaina ai tagata tafafao e nonofo i le paolo o nila o le sami ma masani ona faia e aunoa ma faamalu. Mai le tulaga maualuga o le maota paka, tasi mafai ona vaʻai atu i tuaoi motu, o mauga o le Boko Kotor Bay, ma se vaaiga o Tivat matala mai se le masani ai itu.

Sili atu pe laʻititi faʻaauupegaina ma le 100 mita o le matafaga - o loʻo i ai maʻa tetele i luga o le matafaga. O le tele o le faletupe e faʻataʻamilo i le paka i tafatafa o le itu e maʻa, ma o le faitotoʻa i le vai e faigata. Nofoaga i le matafaga i le masani ai lagona o lea ua toesea - e toʻaititi le la malologa ma faamalu, tagata tafafao e nonofo i luga o latou solo. E i ai se tamaʻi pa. Seʻia oʻo mai nei, sa iai le avanoa e faʻataʻitaʻi ai le fafagu luga o le Zupa, ae mo faʻatekinolosi ma tupe, mafuaʻaga ua tapunia Wake Park talu mai le 2017.

O le matafaga Župa i Tivat i Montenegro e le matua tumu; tagata tafafao ma tamaiti, ona o le le lava o atinae tetele, faigata ona asiasi i ai. O tagata e fiafia i malaga i luga o le sami i luga o vaa, o catamarans e lolofi mai iinei, e o mai ni tamaʻi vaa laiti - oi latou e fiafia e aau i le loloto loloto, e mamao mai le motu o tagata ma le matagofie o le natura. Aau i le faga, e mafai ona e vaʻai faʻapitoa i le vaʻalele lele i luga i le lagi poʻo le tulaueleele.

Faʻafefea ona e alu iina

  • I vae: mai le pasi pasi i le matafaga tusa 1 km, mai le ogatotonu i le paka - 1.5 km
  • E sili le tietie ile taʻavale mai le itu o le Sports Palace, o loʻo iai paka

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Belane / Plaža Belane

O se tamai maʻa lauiti oneone i le ogatotonu o Tivat (Montenegro), ma se vaaiga matagofie o le uafu ma le Kalimanj yacht club. O le matafaga e tusa ma le 100-150 m le umi ma na o le 20 m lautele. E i ai se tamaʻi ufiufi taʻavale, se pa, sun loungers ma faamalu mo le mautotogi i le sili ona taugofie tau. Ulufale fua

Mai le itu i saute o le matafaga, o se savali auala amata i le matagofie siʻosiʻomaga o Tivat, ma i taeao ma afiafi na filifilia lenei nofoaga e le au faifaʻatoʻaga taifau. Mai iinei, o se vaaiga matagofie o le motu o St.Mark ma le faga.

Selyanovo / Punta Seljanovo

O se matafaga matafaga, tu 2 km mai le ogatotonu, i le itu matu sisifo o Tivat i totonu mafolafola matagofie ata, i luga o se toetoe lava masani foliga o se tafatolu tafatolu. O lona gataifale e 250 mita le umi. O le autu mataʻina tosina o se toetoe lava meataalo-pei maualalo, aulelei mumu-ma-paʻepaʻe moli - o tagata uma e puʻeina ata iinei.

E i ai le lisi o faamalu ma sun loungers, o le suia potu ma faleuila, taʻele. O se nofoaga i lalo o le faamalu ma 2 sun loungers e mafai ona nonoina mo le aso atoa mo le 20 euro, ae e mafai ona e faia e aunoa ma latou, nofo i le paolo o laau i lalo o le ie. O le faitotoʻa i le sami e papaʻu, i nisi nofoaga e i ai maʻa mafolafola.

Faʻafefea ona e alu iina

  • i le pasi (taofi Jadranska magistrala)
  • savali: mai le ogatotonu o Tivat i luga o le puipui, o le auala e 20-25 minute

E tusa ai ma iloiloga a turisi na asiasi mai iinei, o Selyanovo o le sili ona laeia (ae o le matafaga foi) o le Tivat i Montenegro, ma le vai sili ona mama faafetai i āu. E i ai le la goto matagofie. E i ai le malaetaʻalo, ae o le matafaga e le mo lava mo tamaiti laiti, e mafai ona e mu ma maua se malulu i le taimi e tasi, o se savili māmā taia i taimi uma le kapoti. E leai foi ni faʻafiafiaga e pei o tiʻetiʻega faʻi ma faaseʻe vaʻalele.

E le mamao mai le matafaga o Selyanovo i Tivat, o loʻo iai le Maritime Museum, o le yacht club, o se tamai uafu ma se alatoto. Ma o le aau, e tusa ai ma iloiloga a tagata asiasi, e sili atu i le itu taumatau o le moli o le ava, e toʻaitiiti ni urchins sami. E fautuaina e aumai pea ma oe seevae seevae faʻapitoa.

Kalardovo / Kalardovo

Lenei matafaga i Tivat, pei o le tele o isi, o loʻo tu latalata i le malae vaʻalele, vaʻai atu i le pito o le auala. I tafatafa o le matafaga o le faitotoʻa i le Island of Flowers.

O se nofoaga lelei mo aiga e iai fanau laiti e le mafai ona aau: e matua leai ni galu, e mafanafana le vai, e papaʻu le faitotoʻa o le vai, a e le papaʻu le sami, poʻo le faga. Mai lalo, tamaiti e mafai ona aoina paa, matagofie atigi ma maamaʻa, o loʻo iai foʻi se malae taʻalo sili ona lelei (ulufale - 1 euro).

O le gataifale e faʻalauteleina mo le 250 mita, i lalo o vae o loʻo i ai tamaʻimaʻa, ae o loʻo i ai foʻi ma vaega oneonea. Atinae Eseese - suia potu, faleuila, taʻele. O le pea o le sun loungers i lalo o le faamalu e tau 18 euro. E leai se totogi o le mea e paka ai taavale. O se faleaiga iʻa sili ona lelei i luga o le 'upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona taunuʻu atu i ai: e se fale mautotogi poʻo se taʻavale laʻititi (3 euro), e le alu ii femalagaaʻiga ii.

O le nofoaga e mama ma e le matua tumu. Peitai, e tusa ai ma iloiloga a tagata tafafao i luga o le matafaga Kalardovo i Tivat (Montenegro), i le taimi o le tumutumuga vaitau, e i ai vaega eseese ma vai stagnant ma le palapala palapala - e ui lava i le i ai o le "Blue Flag".

Waikiki / Plaža Waikiki

Matafaga tumaoti fou, fausia i totonu o le nuu. Selyanovo i le 2015 ma totogi ma leai ni sone, paka tumaʻoti, atoa atinaʻe tetele. Lenei nofoaga o fesoʻotaʻiga, malologa ma malologa i Tivat (Montenegro) o loʻo tu latalata i le Porto Montenegro matafaga. E i ai se faleʻaiga, matafaga kalapu ma fale mautotogi.

Faʻafefea ona e alu iina: i le sami, savali, i le taʻavale poʻo le pasi; mai le taulaga tutotonu o le matafaga e 2 km.

O le nofoaga fou i Waikiki e iai lana ia 'upega tafaʻilagi, e te iloa ai mea uma e uiga i auaunaga a le ofisa ma ana tala fou: www.waikikibeach-tivat.com

Mai le 150 mita le talafatai o le matafaga o Waikiki i Tivat, o loo vaaia iinei le lautele o le faga ma atumauga mo pati fiafia, fonotaga ma isi mea na tutupu. E oʻo mai i le taimi nei, pau lava le tulaga le lelei o le matafaga o maamaʻa maamaʻa maamaʻa, lea e leʻi i ai se taimi e olo ai le sami, e tatau la ona ave ni seevae faʻapitoa i le matafaga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Opatovo / Plaža Opatovo

I tafatafa o le auala (i luga o le auala o Tivat-Lepetani), ae na "ufiufi" i tafatafa o le matafaga, e aofia ai nai matafaga oneone ma maamaʻaʻa e 50-80 mita le umi, ma le aofaʻi atoa e tusa ma le 250 mita. Matafaga Punta Seljanovo.

O loʻo avanoa mea manaʻomia talafeagai, aofia ai ma le nofoaga faʻapitoa mo le faʻasaoina o mea, o se cafe ma paka paka. E mafai ona lisiina le faaseʻe vaalele ma isi vai.

Faʻafefea ona e alu iina

  • 4 km i matu o le ogatotonu o Tivat mafai ona faʻatoʻilaloina e taʻavale i tafatafa o le alatele auala Jadranska magistrala, liliu i le manaʻoga faʻailoga
  • i le vai (i tafatafa o le vaʻa sopoʻia le Verige Strait), e mafai ona e savali mai ai

Nofoaga ma Tivat tagata nonofo i lenei nofoaga. Ae mo aso malolo o le matafaga i Tivat, e le fautuaina e le tatou turisi: e tusa ai ma iloiloga, e mafai ona pisapisa i luga o le matafaga ona o le latalata i le sopoia o vaʻa, ma ona o le tele gaioiga i lenei vaega o tagata e fiafia i vai. E ui lava o iinei e i ai manatu sili ona lelei o vaʻa folau pasi ane.

Plavi Horizonti / Plaža Plavi Horizonti

Ma le mea mulimuli, tusa o se tasi o matafaga sili ona lelei i Montenegro. O le matafaga matafaga lauiloa o Tivat o loʻo tu i se tamaʻi faga matagofie (Trashte bay i luga o le penefiti o Lutshitsa). Lenei e le toe aʻau tagata tafafao i le Bay of Kotor, ae o le vai o le Adriatic.

O le matagofie ma le tumama mama o lenei nofoaga i le 2015 na faʻailogaina i le Fuʻa Lanumoana. Matafaga o Plavi Horizonti (12 km mai Tivat) i le afa afa i le talafatai o le faga (350 m le umi), o le alu ifo i le sami e lamolemole, o le vai e manino e tusa lava pe mamao mai le talafatai, o le talafatai lava ia ma le pito i lalo oneone. O le eria e siʻomia e paina ma togaolive, ma mai itu uma o le matafaga auala e tau atu i le mauga.

Fale tetele

  • Sun loungers ma faamalu (12 euro mo le 2 nofoaga), sui potu, faletaele ma faleuila.
  • Faleʻaiga, nai tamaʻi faleʻaiga ma aisa kulimi.
  • Taʻaloga taʻaloga: malae tenisi, volipolo, pasiketipolo ma malae lakapi.
  • Taʻaloga vai: faaseʻe vai, uila afi (scooter), catamarans (10-12 euro), fagotaga.

Slavi Horizonti 100% faʻamalieina manaʻoga o uma laiti ma lapoʻa faleloto. O taimi uma le vai mafanafana ma le "talafeagai" vai papaʻu mafai ai e tamaiti ona lulu i totonu o le vai e aunoa ma le faʻatalata mai o tagata matutua, oe mafai ona aau loloto. Tagata faigaluega laveaʻi galulue.

Faʻafefea ona e alu iina

E mafai ona e oʻo atu i le matafaga mai le ogatotonu o Tivat i le taʻavale (15-20 minute) pe i le pasi. Ina ia ulufale i Plavi Horizonti oe manaʻomia le totogiina 3 euro.

O le taimi sili ona lelei e asiasi ai i le matafaga o Plavi Horizonti i Tivat, e tusa ai ma iloiloga o mea masani a lenei nofoaga, o le amataga lea o le vaitau o turisi. Mai le faʻaiuga o Iulai ia Aukuso, o loʻo iai le motu o tagata moni iinei ma o le vai i le faga na toʻesea ona uiga matagofie ma manino.

Matou te faʻamoemoe o lenei vaʻaiga puʻupuʻu o nofoaga taʻele o le taulaga o Tivat, o matafaga na matou asia nei ma oe, na taliina le tele o fesili, ma o le a fesoasoani i tagata ono malaga o le a o atu i Montenegro faia le filifiliga saʻo.

Vitio: se auiliiliga auiliili o le matafaga Plavi Horizonti ma le tele o aoga faʻamatalaga mo i latou e manaʻo e asiasi i ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: THE WALKING DEAD SEASON 3 COMPLETE EPISODE (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com