Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eilat: aotelega o 8 matafaga i le taulaga ma siʻosiʻomaga

Pin
Send
Share
Send

E taʻutaʻua Isaraelu i le tele o filifiliga o nofoaga mo tafaoga i le matafaga. O matafaga o le Sami Metitirani o loʻo sosolo i le talafatai i sisifo o le atunuʻu, i saute e iai le auala i le Sami Ulaula, o loʻo tu ai matafaga o Eilat, i le itu i sasaʻe o loʻo iai le sami mate, ma i le itu i matu e mafai ona e malolo latalata i le Kinneret Lake. Taʻitasi nei sone i ai a latou lava uiga e tatau ona amanaʻia pe a filifilia se nofoaga faʻapitoa ina ia mafai ona aʻoaʻo le tele fiafia mai isi. Mafaufau pe aisea e lalelei ai turisi i matafaga o Eilat.

Eilat e tu i le itu i saute o Isaraelu. O le Fagaloa o Eilat e siomia e toafa ma puipuia mai matagi e mauga. O le tau mafanafana e vevela ii, o le vevela e oʻo atu i le 40 ° C ma luga atu, ae talu ai ona o le maualalo o le ea susulu (20-30%), e leai ai se maumau. O le sami mafanafana e oʻo atu i se malu + 26-27 ° C, tumau faʻafouina tusa lava pe o le sili atu aso aso.

O le taumalulu i Eilat e sili atu le malu nai lo isi itulagi o Isaraelu, o le tau i le ao e seasea paʻu i lalo + 17 ° C, ma oʻo mai le la. O le vevela o le vai mai le talafatai o le Fagaloa o Eilat mai ia Tesema ia Fepuari e tusa ma le + 22 ° C, o lona uiga o le matafaga taimi iinei tumau i le tausaga atoa. O le mea moni, o le numera o turisi i luga o matafaga o Eilat faʻaitiitia pa'ū i le taumalulu, ae i le mafanafana aso susulu e mafai ona e vaʻaia le tele sunbathers, aau ma 'au eseese iinei.

O le umi o matafaga o Eilat e 12 kilomita. O le itu i matu o le talafatai o loʻo nofoia e taulaga faʻafiafia o matafaga matafaga, ma o matafaga sili ona lelei mo le aau loloto tafe i le talafatai i saute. O le mamao atu o saute e te alu i ai, o le sili atu le tamaoaiga o le sami i lalo o le lalolagi lalolagi. E leai seisi mea na i lo le Eilat i Isalaelu o loʻo iai le loloto o le aau i luga o matafaga, ma maofa ai le mafaufau i laufanua 'amu ma ituaiga iʻa eseʻese.

Ina ia aloese mai tulaga mataʻutia ma le lelei, e tatau ona iloa e turisi uma i Eilat lena:

  • O le manaʻo e ave se fasi 'amu "o se mea e manatuaina" e mafai ona maua ai se sala tupe tele. O 'amu o loʻo puipuia lelei, e faʻasa ona oomiina a latou fasi mea i luga o le matafaga.
  • E tele ituaiga oona i totonu o manu o le Sami Ulaula, e aofia ai amu, o lea e sili ai le aua le papaʻi i se tasi ma ou lima.
  • O le saogalemu o le aau ma maulu i luga o matafaga o Eilat ua faʻalauiloa mai e le faʻatautauina o fuʻa lanu eseese. O le uliuli o le faʻasa i le aau, mumu o se lapataiga e uiga i le mataʻutia ona o le malosi galu, paʻepaʻe pe lanumeamata - e leai se lamatiaga.

I totonu o le taulaga, o le sili matafaga matafaga oneone, ma i fafo atu o le 'aʻai matafaga matafaga malo; mo le faigofie o le ulufale atu i le sami, latou te faʻaauupegaina i auala faapitoa ma uafu.

Aau amu

A e fesili i tagata nofomau ma malo o le taulaga e taʻu igoa matafaga sili ona lelei i Eilat, latou te faʻaigoa muamua ia Dolphin Reef. I tua atu i na mea uma, e seasea maua se avanoa e fesoʻotaʻi ai ma dolphins i lo latou nofoaga masani.

Dolphin Reef o se vaega puipuia o le aloalo ma se matafaga ma se pa puipui nofoia e le Black Sea bottlenose dolphins. O manu e le taofia i le tafeaga pe aʻoaʻoina foi, latou te sailia le sami maualuga ma aau atu i le nofoaga faasao, lea latou te fafagaina ai.

O le Dolphin Reef o loʻo tu i le 10 minute mai le taulaga, e mafai ona e oʻo mai ii ile pasi numera 15. Tatalaina itula - 9-17, ile Aso Faraile ma le Aso Toʻonaʻi - 9-16.30. O le ulufale ulufale tau e $ 18 mo tagata matutua ma $ 12 mo tamaiti (lalo o le 15). O lenei tau e aofia ai le faʻaaogaina o sun loungers, timu, faleuila taele. E mafai ona e maulu ma dolphins mo se totogi faʻaopoopo - 260 sekeli mo le tamaititi ma 290 - mo tagata matutua. E faʻatagaina tamaiti peʻa o faʻatasi ma se tagata matua.

Faʻatau se pasese e le mautinoa ai le fesoʻotaʻi ma dolphins, aua latou te le faʻamalosia e faia se mea. Naʻo le faʻaalia e tagata faigaluega o le auala e valaʻau ai dolphins bottlenose ia latou lava, ae e tupu faʻafuaseʻi talanoaga. O le sili atu le matagofie o faʻailoga uma o le faʻalogo ua mauaina mai nei manu aulelei.

I luga o le teritori o le Dolphin Reef o loʻo iai mea uma e te manaʻomia mo se nofo lelei - potu taʻele, fale taele, potu malolo o le la, lua cafe, faʻamalu o le la, o se faleoloa e iai mea faʻamanatu ma mea e lolovaia ai. E lua paka taʻavale latalata - leai se totogi ma totogi. Ina ia maua se nofoa i luga o le leai se tasi, e tatau ona e vave taunuu.

I se faʻaopopoga i le maulu ma dolphins, o i e mafai ai ona e snorkeling, faʻaaoga le tautua a se faiaoga maulu, ma malolo ai i ni vaitaele faʻapitoa ma ni musika i lalo o le sami. E aʻoaʻo tamaiti i vasega sili, tauvaga ma tautalaga mananaia e faia. E feoaʻi solo Peacocks i le teritori. O iloiloga e uiga i le asiasi atu i le Dolphin Reef e masani ona faʻafiafiaina, e talafeagai le manatu o le sili lea.

Matafaga matafaga

Coral Beach o se totogi matafaga eaʻaina i le faʻasao amu. O loʻo tu i tafatafa o le Oceanarium. E mafai ona e sau ii mai le taulaga i le auala pasi 15. O le totogi ulufale i Coral Beach e 35 sekeli, lea e aofia ai le aia tatau e faʻaaoga ai se sunbed, faleuila, taele vevela. Totogiina o mea totino ma aʻoga maulu.

O le talafatai iinei e oneone, o le aʻau e latalata iai, o lea e mafai ai ona e ulu atu i le sami e faʻaaoga ai ni apefai faʻataʻitaʻele ma aau faʻapitoa i auala puipuia. O le matafaga ua saunia lelei - o loʻo iai moli mai le la, timu, fale taele, o se fesoasoani muamua. E iai le cafe. E masani ona tumutumu Coral Beach, aemaise i faaiuga o vaiaso. Latou te faʻamamaina lelei iinei - oneone, timu, fale taʻele e mama i taimi uma.

O le aʻau matafaga i Eilat e taʻutaʻua tele ma e avea o se tasi o sili sili tafaoga aiga tafaoga i le itu i saute o le talafatai. Tatala i aso uma mai le 8 am i le 7 pm

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Purinisese (purinisese matafaga)

Princess Beach o se tamai matafaga matafaga tu latalata i le tuaoi ma Aikupito. Tasi i le itula, pasi numera 15 alu iinei mai le 'aʻai, o le ticket ticket e 4.2 sekeli, o le malaga e tusa ma le afa itula. Ona o le mamao mai, e masani ona le toʻatele tagata iinei, seʻi vagana ai aso malolo.

O le matafaga e maʻamaʻa, o le ulufale atu i le sami e papaʻe, e i ai ni vaʻa se lua e faigofie ai ona maulu pe matamata iʻa mai luga, lea e aau ma le lotomalie i tagata tafafao. E faʻasa ona fafagaina iʻa, ae a aveese nai limulimu mai maea, e mafai ona e fafagaina iʻa i se auala faʻamaonia. Lenei o le aʻau amu o loʻo faʻaalia i lona matagofie ma lona eseʻese. I luga o le Princess Beach, faʻapea foʻi ma isi matafaga i saute o Eilat, o ata o le lalolagi i lalo o le sami e le mafaatusalia.

O le matafaga ua faʻatumuina i vai taele, faleuila, faleʻie, o loʻo i ai se cafe. E mafai ona lisiina potu e momoe ai i le la. O le vai iinei e mama, ae o le oneone ma faletaele, pe a fua i iloiloga a tagata tafafao, e ono sili atu ona mama.

Matafaga o Migdalor

O se tasi o matafaga i saute, Migdalor, o loʻo tu 8 km mai le taulaga ma nai maila mai le tuaoi o Aikupito. Lenei o le moli uila na avane le igoa i le matafaga. E mafai ona e sau ii mai le taulaga i le pasi auala 15, alu ese i le isi nofoaga pe a maeʻa le Underwater Observatory. O le pasese e 4.2 sekeli. O le pito i luga o maʻamaʻa, o le ulufale atu i le sami e maʻa, e le gata i lea, o fagu sami e fetaiaʻi, o lea e te manaʻomia seevae paʻu. O le faitotoʻa i le teritori e leai se totogi.

O Migdalor Beach e faʻatumuina i vai taʻele, faleuila, faʻamalu. E tatau ona e totogia naʻo sun suns (€ 3) ma nofoa (€ 1.5). I aso uma seʻi vagana le Aso Toʻonaʻi, e tatala le cafe, e le taugata le tau. O le faleʻaiga o loʻo ofaina le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga ai mea e momoe ai. I tafatafa ane o loʻo iai se paka faʻavalea ma se tolauapiga hippie.

O le faʻatosina sili a Migdalor Beach o le tamaoaiga o le lalolagi i lalo o le sami. Ole tasi lea o nofoaga sili ona lelei o le aau ma tofo i totonu o Eilat. E siʻomia e taʻifau ituaiga iʻa eseʻese, e mafai ona vaʻaia i le manino o le vai. O amu e ola latalata i le apitaogalu ae e siʻosiʻomia e pamu.

A o e aau maulu, e mafai ona e vaʻai atu i amu amu o ituaiga eseese, iʻa felanulanuaʻi o loʻo aau i totonu o latou ma isi tagata o le Sami Ulaula. E matua faasa ona paʻi i amu, e le mafai foi ona e pikiina a latou fasi mea mai le matafaga, e mafai ona faʻasalaina i le sala tupe e 720 sekela.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Matafaga o Dekel

Dekel Beach o loʻo tu i le itu i saute o fafo o Eilat, e 15-minute savali mai le taulaga tutotonu. E mafai foʻi ona e taunuʻu ile pasi pasi numera 15. O le faitotoʻa i le teritori e leai se totogi, o loʻo i ai le leai se paka paka mo uila vilivae ma taʻavale.

O le Dekel Beach e ufiufi i le oneone mama, ae o le faitotoʻa i le vai e maseesee, i se faʻaopopoga, e tele vaiʻaisa i le pito i lalo, o lea la e tele auala i lalo o le vai na fausiaina mo latou tupuʻaga. Ae o seevae matafaga e tatau. O le lalolagi i lalo o le lalolagi e matua felanulanuaʻi, o le vai e manino.

O loʻo i ai le ala i le talafatai, e mafai ona faʻaaoga fua, e lava paolo mo tagata uma. Pau lava le mea e te totogiina mo le faʻaaogaina o sun loungers ma nofoa. E maua fua taʻele ma faletaele. E i ai se cafe mafanafana ma tau maualalo, o vai inu e aveina i le matafaga. E faʻasa ona aumai ma oe meaʻai.

E tusa ai ma tagata tafafao, o se tasi lenei o matafaga sili ona lelei i Eilat. E tele avanoa iinei, ma e le faʻapipiʻi e pei o totonu o le taulaga, ae o Aso Toʻonaʻi e sili ai le vave sau. E le ola le laveaʻi.

Dekel Beach e matala i aso uma mai le 8 am i le 7 pm.O le cafe matafaga e mafai ona mautotogi mo tumaʻoti gaioiga.

Matafaga Mosh

Mosh Beach e tu i tafatafa o le Dekel Beach ma e mafai ona oʻo i ai mai le taulaga i vae pe o le pasi # 15. E avanoa paka taʻavale fua. O lenei tamaʻi matafaga matagofie na filifilia e tagata o le atunuʻu, o lea e tumu ai tagata i faʻaiuga o vaiaso. O le oneone oneone e liua i se maamaʻa latalata i le vai, o le faitotoʻa i le sami e papa. O le loloto iinei e papaʻu; e tele faitotoʻa faʻamamaina o urchins sami.

O le faitotoʻa i Mosh Beach e leai se totogi, ae, e tusa ai ma tulafono, oe manaʻomia le okaina o se mea i le matafaga cafe mulimuli ane e mafai ona e faʻaaogaina ai aluga ma potu malolo. O loʻo avanoa taʻele mama ma faletaele. Tau i totonu o le cafe e fai si maualuga; i afiafi e masani ona talimalo i koniseti musika ola ma afiafi tusitusi. E i ai le kalapu lulu i se mea lata mai e mafai ai ona e puna i lalo o le taʻitaʻiga a se faiaoga.

Aqua Matafaga

Aqua Beach e tu latalata i Coral Beach, e mafai ona e alu i ai mai le taulaga i le pasi 15. O se tasi lenei o matafaga sili ona lelei i Elayta mo le suʻesuʻeina o le lalolagi matagofie o amu o le Sami Ulaula. O le Aqua Beach e oneone, ae e iai le fasi maa i le faitotoʻao le vai, o lea e fautuaina ai e aumai ni seevae seevae.

Ulufale e leai se tau, o le matafaga e fai si le tumu, faʻatumuina ma faamalu, taʻele, fale taele, na o sun sun loungers e totogi. O loʻo i ai se cafe i foliga o se Bedouin faleʻie, ua fausia ala savali e ala i le vai manino e mafai ona e matamata i faʻatoʻaga amu ma le ola o se olaga ese mai le sami.

I tafatafa ane o loʻo iai le paka taʻavale totogi, faleʻoloa ma lua nofoaga e feʻaaʻi ai e mafai ai ona e mautotogi ni mea totino, faʻaaoga tautua a le aʻoga maulu ma faʻafofoa. E mafai ona fai se toleniga toleniga mo le lima aso. O le maulu e mafai ai ona e vaʻai i iʻa seasea pei o stingrays, moray tuna, igloo fish, parrot ma le tele o isi. E toʻatele tagata talavou i luga o le matafaga i Eilat, e iai le lagona faʻauo.

Hananya Matafaga

Hananya Beach o loʻo tu i le taulaga tutotonu ma o se tasi o sili sili matafaga matafaga i Eilat. E tu latalata ile matafaga, e masani ona pisapisao ma tumutumu iinei. O Hananya Beach e masani ona vaaia i Eilat i ata o matafaga ma le taulaga. O le matafaga e oneoneone, ma le talafeagai e ulu atu ai i le sami. E leai se pili e ulufale ai, totogi se sun lounger tau 20 sekeli, o lenei aofaʻi aofia ai foi le tau o le tasi inu mai le pa.

O le matafaga faʻaleleia atinae ua lelei atinae, o loʻo iai faleʻie, leai se taʻele, fale taele. O se laveaʻi tautua o loʻo galue. O loʻo faʻaalia se tele o gaioiga vai, e mafai ona e tiʻetiʻe i le catamaran, o se vaʻa e le mafai ona faʻaaoga, faaseʻe vai, o se vaʻa ma se tioata i lalo, alu i se vaʻa Matafaga tatalaina itula i aso uma 8-19.

O matafaga o Eilat o le a tosina i ai tagata fiafia uma i le matafaga, ae latou te fiafia faapitoa lava ia i latou e fiafia e maulu ma fiafia i ni malaga manaia. Lenei o se tasi o sili sili gaioiga fafo gaoioiga i Isaraelu.

O matafaga uma o le taulaga o Eilat, o loʻo faʻamatalaina i luga o le itulau, ua makaina i luga o le faʻafanua i Lusia.

Iloiloga o le ata o Coral Beach: o le a le mea e aofia ai i le tau o le asiasi atu ma mea e mafai ona e vaʻaia i le taimi e fai ai ou snorkeling

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faamalolosi (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com