Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Malaga mai Budva i Montenegro: 6 sili taʻiala ma a latou tau

Pin
Send
Share
Send

Montenegro e taʻutaʻua e le gata mo ona matafaga, ae faʻapena foʻi mo ona tulaga tulaga ese faʻanatura, o se asiasiga e tatau ona e tuʻuina i lau tafaoga. Afai na e fuafuaina se malaga i Budva, ona, mautinoa, ua e mafaufau e uiga i le faimalaga i le taulaga ma nofoaga lata ane. O taʻitaʻi ma kamupani i totonu o le atunuʻu, o loʻo tele ai le maketi o turisi i aso nei, o le a fesoasoani ia te oe e faʻatulaga ni savaliga faapena. Ae e te leʻi faʻatau ni malaga mai Budva, e taua lou suʻesuʻe ma le faʻaeteete i mea o loʻo iai nei, vaʻai iloiloga, faʻatusatusa tau ona filifili ai lea o se taʻiala. Na matou filifili e faia lenei galuega mo oe ma ua tuʻufaʻatasia se filifiliga o taʻitaʻi tafaoga sili ona lelei o loʻo galulue i Budva, Montenegro.

Anetelea

O Andrey o se taʻiala i Budva, sa nofo i Montenegro mo le 5 tausaga, ma o se tagata fiafia tele ma faʻapitoa i lenei atunuʻu. O le taʻiala e valaʻaulia oe e te alu i se aʻoaʻoga malaga e ala i le sili ona ofoofogia nofoaga ma faʻamasani i tu ma aga ma aga a le Montenegrins. I le iloiloina e iloiloga o turisi, e le malamalama tele Andrey, e lelei tele i le mataupu o le faigamalaga ma na te iloa le tele o mea le taua.

O le taʻiala faʻatulaga lana maimoaga i totonu o lana ia taʻavale: tagata vaʻaia e maitauina na te aveina ma le faʻaeteete. Andrey e sauni i taimi uma e faʻalautele le polokalame malaga pe suia le auala e tusa ai ma au mea e te fiafia i ai. I se tulaga lautele, naʻo iloiloga lelei e mafai ona maua e uiga i lenei taʻiala.

Lovcen natura faʻasao ma maota o Montenegro

  • Tau: 108 €
  • Faia: 6 itula

I le avea ai o se vaega o lenei malaga mai Budva, o le a e maua se avanoa tulaga ese e feiloai ai i le sili ona matagofie natura tulimanu o Montenegro. Faatasi ai ma se taʻiala, o le a e alu ai i le laumua laumua o le atunuʻu, Cetinje, lea o le a e asia ai le monastery i le lotoifale, o loʻo i ai tusitusiga taua a le au Kerisiano. I se faʻaopopoga, o le ae aʻea i le tumutumu o le fanua faʻasao o Lovcen, mai le mea e mafai ona e fiafia ai i le le mafaagaloina laufanua o Cetinje ma ona siʻosiʻomaga.

I le faaiuga o le faigamalaga, o le a valaaulia oe e le taʻiala i le nuu moni o Njegushi e tofo i ipu masani a le Montenegrin ma faʻatau ni fualaʻau felanulanuaʻi mo le manatuaina. Afai e te manaʻo ai, a maeʻa le maimoaga, o le a ave oe e le taʻiala i se supamaketi pe a faʻatau atu oloa i tau e sili ona lelei i le atunuʻu.

Aʻoaʻo atili faʻamatalaga e uiga i le tafaoga

Vladimir

E tusa ai ma iloiloga, Vladimir na avea ma se tasi o taʻitaʻi sili ona lelei - o se Montenegrin moni, sauni e faʻailoa atu le atunuʻu ia te oe e ala i mata o le lotoifale. I le avea ai ma tagata lotonuu moni o Montenegro, o le taʻiala iloa toetoe lava o mea uma e uiga i lona atunuʻu moni ma i le taimi o le tafaoga e mafai ona taliina ni fesili mai tagata femalagaaʻi. I le faʻaopopoga i mataaga autu o Budva, Vladimir ua sauni e faʻaali atu le tele o tulimanu lilo, i le taulaga ma ona siʻosiʻomaga. I le iloiloga, turisi matauina o le taʻiala e le ese i le atoatoa malamalamaaga o le gagana Rusia, ae ui i lea, o lenei le taua tele o loʻo sili atu nai lo le tauia e lona faʻamaoni auala i pisinisi ma se fiafia tafaoga polokalama. I lau talosaga, e mafai e le taʻiala ona fetuʻunaʻi i taimi uma le auala o le malaga.

I tafatafa o le vaituloto o Skadar ma se Montenegrin

  • Tau: 99 €
  • Faia: 7 itula

O le tele o tafaoga mai Budva i Montenegro e mulimuli i le ala sasaina, ae o lenei maimoaga taamilo o le a vaʻaia ai le matua ese lava o le vaomatua vaʻaia e le masani ai le tele o turisi. O le auala autu o le a tamoe i le teritori o Lake Skadar, lea e mafai ai e tagata uma ona o i luga o se tamai vaʻa folau mo se totogi faʻaopoopo.

O le a e asia foʻi ni nuʻu felanulanuaʻi, faʻamasani i mea lilo a le au fai uaina o loʻo latalata ane ma asiasi i se tagata o loʻo nofoia oe na te togafitia oe i ipu a le atunuʻu o Montenegro. I le faaiuga o le savaliga, o le ae maua le avanoa e asiasi ai i se isi taulaga ofoofogia matagofie o Virpazar. Faʻamasinoina e le iloiloga, o se manaia tele ma gaioiga faʻasolosolo lea e faʻaalia ai Montenegro moni e aunoa ma se tagata tafafao maimoa.

Vaʻai uma tulaga o le malaga

Alexandra

O Alexandra sa avea muamua ma tagata faimalaga taʻalo taʻalo tupe na ia avea lana galuega faʻafiafia i se galuega. Mo le sili atu ma le 8 tausaga o le taʻiala sa nofo i Montenegro ma ofaina malaga e le gata i Budva ma nofoaga lata ane, ae faʻapea foi i tuaoi atunuʻu. I iloiloga, o le taʻitaʻi o loʻo faʻamatalaina o se tagata lautele lautele, o ia na te iloa faʻafefea ona saʻo ma fiafia e faʻailoa atu faʻamatalaga. I se faʻaopopoga i tala e uiga i le tala faʻasolopito ma talatuu a Budva, Alexandra o loʻo tuʻuina mai le tele o aoga aoga faʻamatalaga. O le taʻiala e lava fetuʻutuʻunaʻi i le faiga o auala, i le minute mulimuli na mafai ona ia suia le polokalama, fetuʻunaʻi i mea e te manaʻo ai. I se tulaga lautele, o Alexandra o se lelei ma agavaʻa tagata e alofa moni i lana matata, e pei ona molimauina e le tele o iloiloga.

Malaga faataamilo i Budva ma Budva Riviera

  • Tau: 63 €
  • E alu: 3 itula

O lau savaliga o le a amata i le Old Town, lemu suʻesuʻe oe o le a e faʻalogo ai i le talaʻaga o le fausiaina o Budva, faʻapea foi ma le aʻoaʻo pe faʻafefea ona amata turisi iinei. I le taimi o le maimoaga taamilo, o le a e asiasi ai i le Citadel, ma afai e te manaʻo ai, paʻu ane i le Archaeological Museum ma le antiques market. A maeʻa lena, ona ofo mai lea o le taʻiala e aʻea i luga o le tulaga matagofie ma faʻafiafia i laufanua matagofie o Budva. I se faʻaopopoga, o le taʻamilosaga e aofia ai se malaga i le taulaga tuaoi o Becici, lea o le a e vaʻai atu ai i le togavao, faʻamasani i le nofoaga tele o le mauga ma asiasi i le tupu nofoaga faʻapitoa Milocer. E tusa ai ma iloiloga, ua manino ai o lenei malaga e talafeagai uma mo tagata femalagaaʻi e asia Montenegro mo le taimi muamua, ma tagata tafafao maimoa na tafafao soo i Budva.

Vaʻai uma asiasiga a Alexandra

Vadim

Vadim o se laisene taʻiala taʻitaʻi ua nofo ma galue i Budva, Montenegro mo le tele o tausaga. O le taʻiala e ofaina ai aʻoaʻoga, faʻatulagaina uma taʻitoʻatasi ma i kulupu. I le faʻamasinoina e iloiloga, Vadim e sili lona malamalama i faʻamatalaga, iloa le tele o mea moni mananaia e uiga ia Budva ma i le taimi lava e tasi o loʻo iai taleni mo tala. O le taʻiala e iloga i le onosaʻi, agalelei ma le malamalama; i taimi o tafaoga e masani ona ia amanaʻia mea e fiafia iai lana au faʻalogologo. Muamua lava, o lenei taʻiala o le a apili i tagata faimalaga naunau mo le poto, oe mananao e aʻoaʻo tele auiliiliga pe a mafai e uiga i le talaʻaga ma aso nei olaga o Budva. I se tulaga lautele, e tusa ai ma iloiloga, Vadim foliga mai o se tagata poto faapitoa ma se mataʻitusi tele, o ia e fiafia i lana galuega.

Budva Le manaia o le taulaga tuai

  • Tau: 40 €
  • E alu: 1.5 itula

O se maimoaga taamilo i Budva, tumu i tala auiliili e uiga i le fausiaina ma le atinaʻeina o le mea. Savalivali i auala vaiti o le itumalo tuai, oe o le a faatofuina oe lava i le talafaasolopito o le taulaga ma aoao e uiga i lona olaga i le taimi o Illyrian ma Roma vaitaimi. O le taʻiala o le a faʻailoa atu oe i le vaʻaiga a Budva ma fesoasoani ia te oe e lagona a latou lagona faʻafiafia. I luga ole talosaga, e mafai ona e asia le Archaeological Museum o le taulaga, o 'olo puipui ma Roma mosaics. I iloiloga, tagata tafafao maimoa naʻo ni tala lelei e uiga i le faigamalaga, faʻaalia ai e sili mo le masani muamua ma Budva i Montenegro.

Vaai uma savali ma Vadim

Alex

Alexander o se polofesa taiala-avetaavale nofo i Montenegro talu 2011. E fiafia o ia i le tala faʻasolopito o le Balkans ma na te iloa le tele o tulimanu faʻanatura natia mai le tele o tagata femalagaaʻi. I iloiloga, e talanoa fiafia tagata tafafao maimoa e uiga ia Alex ma fautuaina malosi lana malaga e asiasi. O le taʻiala o loʻo iai le taleni mo le faʻamatalaina o tala, e manino ma manino lona faʻamatalaina mai o le talaʻaga o Budva ma Montenegro ma ua sauni e tuʻuina mai ni auiliiliga o soʻo se fesili. O auala o le taʻiala pasi atu i sili ona matagofie manatu o le atunuʻu ma aofia ai faʻafiafiaga gaioiga.

Auala uaina o Montenegro

  • Tau: 100 €
  • E alu: 8 itula

I le avea ai o se vaega o lenei malaga mai Budva, o iloiloga e tumu i le naunautaʻi ma le agaga faʻafetai, o le a e tulaʻi aʻe i luga atu o le sami, fiafia i manatu eseese o le Adriatic ma faʻamalosia oe i le siosiomaga moni o Montenegro. Ae o le autu o lau malaga o le lua fale-faia faleinaʻoloa, asia oe o le a e faʻamasani ai i le faatufugaga o le faia o Montenegrin uaina. I se faʻaopopoga, oe o le a maua le avanoa e savali i totonu o le togavine i le lotoifale, faʻatulagaina le tofoina o ituaiga eseese o vai inu ma faʻatau lau pele uaina. I le iʻuga o le malaga, o le a valaʻaulia oe e le taʻiala i se faleʻaiga o taumafa a le atunuʻu.

Taua: o lenei tafaoga i Montenegro mafai ona amata e le gata mai Budva, ae faʻapea foi mai isi taulaga (pei ona malilie i ai).

Aʻoaʻo atili faʻamatalaga e uiga i le taʻiala ma faigamalaga

Evgeniy

Eugene na nofo i Eugene i Montenegro mo le sili atu i le 10 tausaga ma o aso nei na te ofaina ni taʻamilosaga taamilo i Budva ma isi itu o le atunuʻu. O le taʻiala e lelei i le gagana a le lotoifale, suʻesuʻe maeʻaeʻa le aganuʻu ma tu ma aga a le Montenegrins ma e masani lelei io latou mafaufauga. I iloiloga, ua maitauina e tagata tafafao maimoa le maualuga o le tomai faapolofesa a Evgeny, o lona aga malie ma le agalelei.

O le taʻiala o le a faʻaali atu ia te oe le tele o nofoaga mananaia e faigata tele ona oʻo ia oe lava, ma o le a taʻu atu ia te oe i auiliiliga e uiga i le tala faʻasolopito o mea faʻanatura ma fausaga. O le taʻiala e tuʻuina atu ai i turisi le avanoa e faʻaalu ai le latou taimi e vaʻai ai i mea vaʻai, ma a fausia auala, na te suʻesuʻeina ma le faʻaeteete mea uma e faʻatutu mai ai. Ole tele o iloiloga e naʻo se lagona lelei e uiga ia Eugene.

Boka Kotorska Bay - o le fjord sili ona matagofie i le Metitirani

  • Tau: 119 €
  • Faia: 6 itula

E masani lava o tau mo tafaoga i Montenegro mai Budva e matua le talafeagai lava, e le mafai ona taʻua e uiga i le malaga taamilo ma se tamaoaiga polokalama i Boka Kotorska Bay. I le taimi o le savaliga, o le a e masani i 'aʻai anamua o Kotor ma Perast, lea na faʻasaoina ai le fausaga o vaitaimi o Venetian ma Ottoman.

O le suʻesuʻeina o measina faʻaleaganuʻu o Montenegro o le a sili ona manaia i le nuʻu o Risan ma lona maota o le maota, o anamua ekalesia ma anamua mosaics. I se faaopopoga, o le malaga e aofia ai le asia o le tagata-faia motu o le Taupou, o iina o se ekalesia ma le tele o taua mea taua o loʻo i ai. Ia, i le iʻuga o le malaga, oe o le a feiloaʻi i le taulaga o Herceg Novi, fiafia i ona natura ma fausaga matagofie.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Le matagofie o matu o Montenegro

  • Tau: 126 €
  • Faia: 12 itula

Afai e te moemiti i le asia o nofoaga moni o Montenegro, ona e mautinoa lea e te fiafia i lenei malaga. Faʻatasi ma lau taʻiala, o le ae alu i le Vaituloto o Piva ma asiasi i le monaseri i le lotoifale. Ma o le a e savali i totonu o le Durmitor National Park, lea o le a e kolosiina ai le tumutumu maualuga o Montenegro ma vaʻai ai i le tele tele o vaituloto o le atunuʻu. O lenei malaga e aofia ai foi le savali i totonu o le Tara Canyon ma le taulaga o Kolasin, lea o le a e tu ai mo le 'aiga aoauli i se faleʻaiga masani Montenegrin. I le iʻuga o le malaga, o le a faʻailoa atu oe e le taʻiala i le monaseri Orthodox i le nofoaga o Moraca, o loʻo tafe ai se vaitafe matagofie ma vai emarala i totonu o maʻa.

Nisi faʻamatalaga e uiga i le taʻiala ma ana faigamalaga

Galuega Faatino

Faigamalaga mai Budva mai tagata o loʻo nonofo i totonu ua mafai ona faʻailoa atu Montenegro i turisi mai se matua eseʻese lava manatu. A faʻapea e te faʻatauaina tu ma aga faʻaleaganuʻu ma le natura mama ma tuʻu i luga aʻe o le malamalama o turisi, ia e mautinoa e alu i se tasi o asiasiga na matou faʻamatalaina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Presa de Los Caballeros - Montejaque Málaga (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com