Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Matafaga o Antalya: o le matafaga oneone sili ona lelei o le malae taʻutaʻua

Pin
Send
Share
Send

O Antalya o le taulaga taʻutaʻua lauiloa i Turkey, lea na asia e le silia ma le 10 miliona turisi i le 2018. O le lauiloa o le nofoaga e faʻamatalaina e le gata i lona Metitirani talafatai, ae faʻapea foi ma ona po nei mea tetele e faʻatagaina ai oe e filifili faletalimalo mo soʻo se tofo. O le 'aʻai e mauoa i mea matagofie, faʻasolopito ma faʻafiafiaga. Ma o matafaga o Antalya ma nofoaga lata ane e matua eseese ma eseʻese mai le tasi i le isi i nisi itu. I nisi nofoaga, oe o le a maua naʻo oe ma le natura, i isi, i le uati fiafia ma pisapisao. I lenei tusitusiga, o le a tatou auiliiliina auiliili ai le sili ona aoga 7 matafaga o le nofoaga malolo, faʻapea foi ma le fautuaina o faletalimalo e sili ona lelei e nofo ai.

Konyaalti

Konyaalti Beach i Antalya e tu i le 9 km mai le taulaga tutotonu ma o se tasi o sili ona asia i le nofoaga malolo. O lona umi e sili atu i le 8000 m, ma o lona lautele e oʻo atu i le 50 m.O le matafaga e ufiufi i le oneone fefiloi ma tamaʻi maʻamaʻa. I nisi vaega o le matafaga, e papaʻu le faitotoʻa o le sami, ae o isi e tofu ma maʻa i lalo, o lea afai e te fuafua e malolo iinei ma tamaiti, e tatau ona e sailia se nofoaga talafeagai. O le talafatai o le talafatai ua vaevaeina i ni sone se lua: vao, lea e mafai ai e tagata tafafao maimoa ona malolo i luga o latou solo, ma saunia, ofoina uma mea manaʻomia, e aofia ai pa laʻei, tatala taʻele ma faletaele. Mo se aofaʻiga eseʻese (10 TL) e mafai ona e lisiina se sun lounger.

O loʻo galulue pea tagata faʻamama ile vaega faʻaauupegaina o Konyaalti, o lea e mama lava ii. O le saogalemu o le matafaga ua faʻamaonia e le Blue Flag. E i ai le pa i lana teritori e faʻatau atu meainu ma meaai i tau talafeagai. E le mamao ese mai le matafaga o loʻo iai malae taʻalo ma mea taʻalo i fafo, o loʻo iai auala savali ma uila. E mafai ona e oʻo atu i Konyaalti i pasi a le taulaga, mulimuli i auala # 5, # 36 ma le # 61. Mai Lara, o loʻo iai le minibus KL 8.

Topcham

O matafaga o Antalya, o ata o loʻo faʻaalia i luga o lenei itulau, e iloga ona iloga mai io latou laufanua matagofie. Ma o le gataifale o Topçam, e sosoʻo ma le Malae Taʻalo a Olympos, e leai se tuusaunoa. O le matafaga o loʻo tu i le 20 kilomita i sauté-sisifo o auala tutotonu o le taulaga, o lona umi e tusa ma le 800 mita. O lenei tuʻu oneone oneonea ma tamaʻamea o se tasi o sili ona siʻosiʻomaga agalelei ma mama i Antalya. E i ai le papakiu eria, faʻapea foi ma faletaele, taʻele ma potu malolo i le la. O le gataifale e lelei atoatoa mo aiga ma fanau.

Ulufale i Topcham e totogi, e tau 6 TL mo le tagata pe 18 TL pe a ulufale i le paka i le taʻavale. O le matafaga o le a fetaui ma lou tofo pe afai o loʻo e sailia le toʻafilemu ma le nofo toʻatasi, aua e toʻaitiiti turisi iinei. E i ai se cafe latalata ane e mafai ona fai ai sau meaai mama, ae o le tele o tagata tafafao e faʻavasega a latou lava 'aiga aoauli i luga o le meaai. E sili atu ona faigofie le alu i le nofoaga i le taʻavale, ma e ala i femalagaaʻiga lautele o le auala sili ona faigofie o le tuʻua o Konyaalta i le pasi KL 08 ma se suiga i le Sarisu Depolama tu i le minibus AF04, KC33 poʻo MF40.

Paka o le matafaga

I le faʻaopopoga i le lauiloa Lara Beach i Antalya, o loʻo iai seisi nofoaga sili ona manaia e taʻua o le Beach Park. E mautinoa lava e faʻamalieina i tagata tafafao toʻaga: i mea uma, e ofoina atu le tele o taʻaloga taʻaloga, ma disko kalapu galulue i le po. O le talafatai e 1.5 km le umi ma e iai lona oneone oneone. Ua vaevaeina Beach Park i ni sone totogi, faʻatulagaina mo taʻele, fale taele ma sui potu, ma e mafai e tagata uma ona mautotogi i sun sun.

I le tasi itu o le matafaga o loʻo iai se faletalimalo Sheraton, i le isi itu - o se paka vai e mafai ona e maua ai se taimi sili fiafia ma tamaiti. O pa ma faleʻaiga e laina i le talafatai, o le tele o ia fale e suia e avea ma kalapu i le po. Beach Paka e masani ona pisapisao ma tumu, ma o le tele o talavou e malolo iinei. O le nofoaga o loʻo tu 3.5 kilomita mai le nofoaga tutotonu, ma e faigofie ona oʻo mai ii le nofoaafi tuai, ma taunuʻu i lona nofoaga mulimuli Muze, poʻo le pasi # 5 ma # 61. Minibuses # 8 tamoʻe mai Lara i le Beach Park.

Mermerli

I se faʻaopopoga ia Lara, i totonu o matafaga oneone i Antalya, e tatau ona uaʻi faapitoa i ai Mermerli. Lenei o se tasi o matafaga muamua o le nofoaga, o loʻo tu i le talaʻaga vaega o le taulaga, e le mamao mai le tuai marina. O le talafatai iinei e faʻalauteleina e le sili atu ma le 100 m, ma o le ulufale atu i le sami e fai lava tifato, ma i le loloto o le a e mauaina ai oe i ni nai mita. O le teritori o Mermerli e fai lava sina faʻatapulaʻa: sun loungers ma faamalu ua tumu i luga o se tamai fasi oneone, lea mafua ai le le faʻamafanafanaina. Ma o lea nofoaga e matua le talafeagai lava mo aiga ma fanau.

O le ae mauaina le faitotoʻa i Mermerli i le faleʻaiga o le igoa tutusa, tu saʻo i le talafatai. Lenei e manaʻomia le totogiina 17 TL mo le faʻaaogaina o le matafaga fale (sun loungers, faleuila, taʻele). O le ponesi o le agavaʻa e okaina meaʻai ma vai inu e aunoa ma le tuʻuina o le potu malolo. E ui ina i ai ni faaletonu, ae na fealofani tagata tafafao maimoa mai i le laufanua ona o le matagofie o ona laufanua maʻa ma le tulaga mamā o le sami. E mafai ona e oʻo i le Old Town i le taulaga pasi # 5 ma le # 8, mai le Faitotoʻa o Hadrian o le ae taunuu i le nofoaga i le 5-7 minute (tusa o le 600 m).

Adalar

O ata o matafaga o Antalya i Turkey o loʻo faʻaalia mai ai le tutasi o tulimanu taʻitasi o le nofoaga. Adalar o se faʻapitoa nofoaga e le i nofoia i luga o le oneone oneone, ae i luga o tulaga faʻavae i papa. E na o le 2 km le mamao mai le taulaga tutotonu. O le vaega totogi o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia - faletaele ma taʻele, sui potu ma potu malolo i le la. O le alu ifo i le sami o loʻo faʻataunuʻuina e ala maʻa maualuluga, o lea e ono le maua ai se toʻafilemu i aiga e iai fanau laiti. Ae o Adalar o le a talisapaia e tagata saili le filemu ma le toʻafilemu, siʻosiʻomia e laufanua matagofie laufanua.

I luga aʻe o le matafaga o loʻo tu ai le paka a Karaalioğlu, o loʻo savali mai i totonu ma e mafai ona e fiafia ai i ni vaaiga mataʻina o le sami. E tele faleʻaiga e latalata i Adalar o loʻo tuʻuina atu meaʻai mama ma vai inu. E mafai ona e oʻo i le matafaga i le taulaga pasi # 6 ma le # 64, pe o le nofoaafi tuai, alu ifo i le nofoaga o Belediye. Afai o lou amataga o Lara, puʻe pasi # 8.

Lara

Tele faletalimalo i Antalya e tu i Lara Beach - o le sili ona lauiloa talafatai nofoaga. O le umi o le talafatai 3500 m umi ma oʻo i le 30 m lautele o loʻo tu 18 km mai le taulaga tutotonu. O le talafatai e toʻaina i le oneone pogisa tele, o le faitotoʻa i le sami e laugatasia, lea na feʻalofaʻi ai aiga ma fanau laiti i lea nofoaga. Lara Beach ua vaevaeina i ni nai eria, o le tele o ia e anaina faletalimalo, ae o loʻo i ai foʻi ma lautele lautele avanoa. I luga o lona teritori oe o le a maua ai suia potu, faletaele ma taʻele. O le totogiina o le sun loungers ma faamalu e naʻo le 5 TL. E iloga Lara i lona tumama, e manino le sami i le malulu ma le mafanafana o le au.

O faleʻaiga eseese ma pa faʻataʻamilo i luga o le talafatai, lata ane o le Museum of Sand Sculptures, o loʻo faia ai i tausaga taʻitasi se tauvaga faʻavaomalo mo le sili ona lelei oneone. O loʻo iai se nofoaga faʻalelei papakiu latalata i Lara. O le toatele o tagata e potopoto iinei i faaiuga o vaiaso, pe a fai, e le gata i turisi, tagata o le lotoifale eo mai iinei. E mafai ona e oʻo i Lara mai le ogatotonu pe tusa o le 40-50 minute i pasi # 18, 30, 38, 77.

Kundu

Afai o loʻo e sailia se tali i le fesili o fea matafaga i Antalya o loʻo iai oneone poʻo maamaʻaaʻa, ona matou faanatinati atu lea e taʻu atu ia te oe o le tele o latou o loʻo fiafia pea ma le oneone luga. O lenei e mautinoa lava aofia ai le talafatai o le nofoaga faʻapitoa talavou o Kundu, lea e tu i le 20 kilomita i sasaʻe o nofoaga tutotonu o taulaga. O le matafaga lea i autafa o Lara, o loʻo tele ai faletalimalo, ae iai foʻi le taulaga. O le lautele o le talafatai e tosina mai tagata tafafao ma ona oneone auro, ae e leʻi ulufale i le sami o loʻo i ai se tamaʻi maʻamaʻa, ae o le pito i lalo lava e malu, aau ma tamaiti e faʻatagaina iinei. I le itu i saute, o le talafatai e nofoia e maa, ma e faasa le aau iina.

E leai lava ni mea tetele i luga o le matafaga lautele o Kundu: e i ai le tele o potu malolo e leai se tau ma ni moli e lua. I totonu o le matafaga pa faʻamau e umiaina e faletalimalo ma e le faʻatagaina e aunoa ma ni taulima. Peitaʻi, o le tele o turisi na fiafia i le siʻosiʻomaga filemu ma le toʻaitiiti o tagata i le matafaga. E mafai ona e oʻo atu i Kundu mai le nofoaga latalata i le Falemataʻaga o Antalya i le pasi LC07.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faletalimalo sili ona lelei

Afai na e tosina i ata o matafaga o Antalya, ma ua e filifili e alu i tafaoga i le nofoaga malolo, ona avea lea o le mea taua o lau malaga o le filifiliga o se faletalimalo. Lalo ua matou filifilia ni nai faletalimalo e te ono manaʻo ai.

Sealife Family Resort Hotel

O lenei o se faletalimalo fetu e lima o loʻo tu i se tasi o matafaga sili ona lelei i Antalya i Konyalti, latalata i le tele o taulaga 'aʻai (Aqualand ma Mini City). O loʻo iai vai taele, spa, nofoaga faʻamalositino ma se malae tenisi i luga o le tulaga. I totonu o potu faletalimalo, e avatua ai i le au asiasi ni masini faʻaonapo nei ma meaafale, o loʻo faʻagaioia le Wi-Fi.

I le tau mafanafana, e mafai ona tusi se potu faʻalua mo le 584 TL i le aso. O le faletalimalo o loʻo i ai le aʻoaʻoga uma o loʻo aofia ai, o meaʻai e maua fua. O le tele o mea uma, na fiafia tagata tafafao maimoa i le tulaga o le faletalimalo ma le poto masani o le aufaigaluega. Afai na e tosina i lenei filifiliga, oe mafai ona iloa auiliiliga e uiga i le mea i le kilikiina o le sooga.

Faletalimalo a Akra

O le suʻesuʻeina o matafaga o Antalya i luga o le faafanua, e faigata ai ona e maitauina le Akra Hotel, aua e i ai lona lava fasimea. O lenei faletalimalo 5 * e tu latalata i le ogatotonu ma malae vaʻalele o Antalya. O le faletalimalo o loʻo iai se faleʻaiga ma se pa, 2 vaitaʻele, spa, sauna ma gym, faʻapea foi ma se vai taele vevela. I potu e te maua ai mea uma e te manaʻomia mo se nofo lelei.

I le vaitau maualuga i Turkey, o faletalimalo talimalo o le a tau 772 TL mo le lua i le aso. O lenei faletalimalo e le faʻagaioia i se tulaga lautele-aofia ai, o lea e le aofia ai meaʻai i le tau. O le faletalimalo na mauaina togi maualuluga mai malo mo le tulaga o le tautua ma le tumama, faapea foi mo lona tulaga. Oe mafai ona maua atili auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le mea iinei.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Titanic Matafaga Lara

Faatasi ai ma faletalimalo i Antalya ma se matafaga oneone, o le faletalimalo fausia i le tulaga o le lauiloa Titanic liner tu mai fafo. Lenei lima-fetu taugofie faletalimalo ofaina le tele o ituaiga o faʻaleleia ma faʻafiafiaga, e aofia ai vaitaʻele, sauna, tamaiti kalapu, tenisi malae ma faʻamalositino nofoaga autu. O potu vateatea o loʻo faʻaauupegaina i mea tumama, lauulu, sefe, ea malulu, ma isi.

E taʻutaʻua tele le faletalimalo i tagata femalagaaʻi, o lona uiga e le faigofie ona teu se potu na o oe i masina o le taumafanafana. Ia Iuni, o le totogiina o se potu lua o le a tau 1270 TL i le po. O le faletalimalo o loʻo iai le manatu "Ultra All Inclusive". Tagata fiafia e pei o le faletalimalo talafeagai nofoaga, mafanafana ma le mama. Oe mafai ona maua auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le tautua o le faʻavaeina luga o lenei itulau.

Delphin BE Grand Resort

Afai o ata o Lara matafaga i Antalya e le tuua oe le amanaʻiaina ma e te manaʻo e malolo i luga o lenei talafatai, lona uiga o le Delphin BE Grand Resort faletalimalo o le a maua moni. O le faletalimalo matagofie, faʻatofuina i totonu o togalaau togalaau, ofaina ia lava ia pa ma faleʻaiga, tele vaitaʻele ma se mauoa faʻafiafiaga polokalama. O potu ua faʻaauupegaina uma mea faʻapitoa e manaʻomia mo se tafaoga mafanafana.

I le tau mafanafana, mo se resitalaina potu o le ae totogiina 1870 TL i le aso mo le lua. O le tau e aofia ai vai inu ma meaʻai. O le tele o mea uma, tagata tafafao maimoa talisapaia atinae tetele, nofoaga ma le tulaga o le mafanafana i le faletalimalo. O faʻamatalaga auiliili e uiga ile fale ma lana tautua e mafai ona maua ii.

O tau ile itulau e mo le vaitau 2019.

Galuega Faatino

Ma, ua matou faʻamatalaina sili lauiloa matafaga o Antalya, ma o lenei ua ia te oe uma le faʻatuatuaina faʻamatalaga e fuafua lau lumanaʻi faigamalaga. Matou te faʻamoemoe e te fiafia i se tasi o matafaga tafaoga ma e mafai ona faʻatulaga lau miti tafaoga iina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Unknown Brain - MATAFAKA feat. Marvin Divine. NCS Lyrics #EpicBeatsMusic (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com