Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona aʻoaʻo siva i le kalapu - fesoasoani ma aʻoaʻoga vitio

Pin
Send
Share
Send

E faigata mo tagata e naunau tele e aʻoaʻo siva i le kalapu ona le mataua. O le mauaina o se tali i se fesili o se malosiaga faʻamaonia o latou taimi avanoa, lea latou te faʻaaluina le tele o mea malie.

O se siva lelei e faʻavae i luga o musika musika. I soʻo se taulaga, e tele numera o fale kalapu. Pops leo i totonu o latou taimi, i le muamua mea o faʻaeletonika musika. Tele o tagata e le iloa pe faʻafefea ona minoi le tino pe a fai o se eletise faʻatulagaina musika e leo. Latou nofo i le laulau ma inu 'ava, faʻatali mo se mafuaʻaga tatau.

E lua auala e foia ai le faafitauli. O le muamua e aofia ai le suia o lou lava uiga i le musika taina i kalapu. O le lona lua fautua mai le sailia o se kalapu kalapu lea e galue ai le DJ ma manaʻoga o le motu o tagata.

Autalavou kalapu talavou, e ui lava i lo latou faʻamaoni i lauiloa lauiloa sitaili, fiafia ma le faʻamalieina seti seti ma le toefaafouina pop musika.

DJs taumafai e faʻamalie manaʻoga o tagata talavou, ma pule popole e uiga i le auai o faʻalapotopotoga. O le mauaina o se kalapu kalapu ma ni musika talafeagai e le faigata. Ae o le isi fesili ua tulaʻi mai - "faʻafefea ona siva i ai"?

Laʻasaga i lea laʻasaga fuafuaga fuafuaga

  • Amata ile suʻeina lauiloa kalapu musika. Sii mai ni pese ma faʻalogo mo ni nai aso. O le tagata taʻalo o le a fesoasoani. Faʻatasi ma le suʻega ma siva. Fai se leo pe a e galue pe fesoʻotaʻi.
  • E tele au galuega e te fiafia iai ma o lau lava faʻasinoga o le a fuafuaina. Afai e te manaʻo e minoi a o e tata musika, fai mo le malie. E le mafai ona e faʻamalosi oe.
  • Ona e alu lea i gaioiga sili atu ona gaioi. Asiasi i se fale kalapu ma vaʻai totoʻa i le siva siva. E mautinoa lava, e i ai le siva o loʻo i ai, o ana gaioiga o le a faʻamalieina. O le a tumau pea e vaʻaia ma le le vaʻaia.
  • A maeʻa lenei "outing", ia faʻalogo totoʻa i au meaaoga. I le fale, faʻamalositino lelei gaioiga nono mai se siva poto masani. Taumafai e faʻaleleia e pei o le amio ma le siʻosiʻomaga o le siva faʻamoemoe i le DJ ma le au siva.
  • A o alu le taimi, aʻoaʻo e sisiva lelei. Afai e le lava lena, saini mo se aʻoga siva ma ave lou tomai i le isi tulaga.

Oe o le a mauaina sili manuia i le kalapu pe afai e te lagona saoloto ma lagona pe faʻafefea ona pulea lou oe lava tino. O isi taimi e le mafai ai ona avea se tagata ma siva. Ou te manatu e na o ni nai. Toeititi lava o tagata fiafia uma i fale kalapu e mafai ona manumalo i le tumutumu o kalapu siva.

Kalapu siva fesoasoani mo tama

Tele aliʻi e manaʻo e aʻoaʻo peʻa siva lelei i kalapu aua latou te le mananaʻo e foliga faʻaluma i mata o a latou uo. E oʻo foi i tagata e masani ona paʻuʻu i fale kalapu e sisiva lelei pe a latou usitaʻi i tulafono.

E eseese uma siva kalapu, e le faigata ona maua se sitaili talafeagai e faʻatagaina ai oe ona foliga lalelei i luga o le siva siva.

Oe mafai ona aumaia le tulaga muamua ma le tulaga ese i le sitaili e ala i le tuʻufaʻatasia lelei o elemene o siva eseese.

Aʻoga siva faʻapitoa

  1. O lesona i le itu e te filifilia e oe lava ia, o le a aʻoaʻoina oe i le siva, faʻafeiloaʻi ia te oe i tagata, fesoasoani ia te oe e leiloa ni nai pauna, faʻaleleia lou soifua maloloina faʻaletino ma maua le fiafia.
  2. O toleniga tumau o le a aʻoaʻo ia te oe e malolo ai, faia au gaioiga saoloto ma malolo. Afai na i ai le maaʻa ma faigata, o lena ballast o le a pasi.
  3. Filifili lelei lau aʻoga. Afai e te fiafia i se filifiliga mautinoa, ia mautinoa ia e alu i le vasega maua fua, sailiili i le siva siva ma talanoa ma faiaoga.
  4. O le a le mafai ona e siva faʻapolofesa i le taimi nei. E le sili atu ma le sefulu lesona e sauni ai mo siva i le disco. Naʻo le toe fai o gaioiga na aʻoaʻo ile lesona ile fale.

Taʻaloga mo aliʻi i le fale

  1. A leai sau taimi mo le aʻoga siva, faʻataʻitaʻi i le fale. Homeschooling e fai si faʻalaʻitiiti laititi le aoga ile faʻamanuiaga. O le mea taua o le manaʻo e aʻoaʻo siva.
  2. E i ai le tele o filifiliga o toleniga vitio i luga o le Initaneti, matamata oe o le a e aʻoa ai lilo o tagata tomai faapitoa siva.
  3. I taimi o toleniga i le fale, vaʻai pea oe lava i le faʻata e faʻatonutonu ai au gaioiga ma faia ia atoatoa. O faiaoga o aiga e le lava lea, e masani ona fai ma masani i luga o le upega tafailagi.

Lesona mo tagata amata

Faʻafefea ona amio le tama i le kalapu

  1. A e i ai i le kalapu, taumafai e malolo. Aua le manatu o le siva o le a le toe teuteuina. Faʻamatuʻu ou lagona ma fiafia. O le a liliu atu e minoi matagofie pe a fai o gaioiga e malolo ma talitonuina.
  2. Faʻalogo i le pao i luga o le siva siva. Taumafai e faʻatusatusa au gaioiga. Faaleleia. Afai e te siva i taimi uma i se faʻataʻitaʻiga, o le a vave ona fiu.
  3. Naʻo se tagata e maopoopo lona tino ma sili ona palasitika siva matagofie. Tumau malosi i le taʻalo i taʻaloga ma faʻamalositino.

Soʻo se tamaititi e mafai ona vave aʻoaʻo e siva ma faʻataʻitaʻi faigofie. Afai e te puleaina le tuʻuina o lou agaga i totonu o le siva, o le feusuaʻiga talafeagai o le a mautinoa le togiina oe faamemelo tilotilo. O se siva matagofie o le a fesoasoani ia te oe ia iloa lelei lou tino ma aʻoaʻo e uiga i le totonu totonu lalolagi.

E eseese foʻi siva a siva kalapu. Latou te fesoasoani i teine ​​e faʻafesoʻotaʻi ma aliʻi, lea e masani ona oʻo atu ai i le amataga o faʻauo mafanafana. Nisi fafine o faiga masani taumafai e tu ese mai le motu o tagata i le fesoasoani o siva, minoi lalelei ma matagofie.

Seʻi tatou vaai faalemafaufau faapea oei ai i se kalapu kalapu matagofie. O loʻo e nofo i le laulau, inu lequila, o mea e sili ona e fiafia iai faʻalogologo ua amata ona tata. I lalo o le malosiʻaga o malosiaga le mafaamatalaina, oe lemu aluga ma agai i le siva siva. O le a le mea e sosoʻo

  • Faʻalogo faʻalelei i le pao. Afai e te mafai ona ati i totonu ia latou, o le siva o le a liua e alofagia ma alofagia. O se tagata e ese mai le pao e aumaia le fetauiga i le upega tafailagi.
  • Faʻamama le le mautonu ma malolo. Malie taga faʻalelei foliga matagofie. Faʻafiafia a o siva e aunoa ma le faʻalavelave i lou ulu i mafaufauga.
  • O gaioi muamua e telegese lava. I luga o le muamua pa, aua le talotalo ou lima, o gaioiga e matua lelava. I le ogatotonu o le polokalama siva, o le a e lelava.
  • E le fautuaina e fana mai i autafa a o siva. Faʻaaoga lenei auupega ma le faʻaeteete i fale kalapu.
  • Aua le kopiina gaioiga a isi ausiva. Lototetele e improvise, faia gaoioiga muamua ma tulaga ese.

O le a ou faʻaopopo atu e naʻo teine ​​ma fetuutuunai ma palasitino tino e mafai ona feoaʻi ma le matagofie. Afai o le olaga i aso uma e le o ola, i le galuega e tatau ona e nofo i le laulau mo le tele o itula, o le tino o le tali atu i le kalapu mafai ona le fuafuaina. E le faigata ona aloese mai lenei. Faʻamalositino i aso uma ma tausisi i se olaga maloloina.

Vitio aʻoaʻoga mo tagata amata

Faʻavae i luga o loʻu lava poto masani, ou te maitauina o teine ​​e amio faʻaalualu tele ma saoloto i luga o le siva siva. O isi taimi e i ai tagata matamuli. Afai o oe o se tasi o latou, lesitala i se aʻoga siva. E ala i le auai i vasega, i lalo o le faʻataʻitaʻiga a le faiaoga, oe o le a aveʻesea potu ma faʻasaʻolotoina lou tino.

Le aoga o siva

Soʻo se teineititi manaʻo i ana taimi paganoa e mauoa, manaia ma aoga. Toʻatele fafine e auai i aʻoga siva. Lelei tele, aua o le mautinoa lea o le lelei tino ma le mafaufau maloloina.

Faʻailoa e fomaʻi, o siva e tatau ona faia e tusa lava poʻo le a le matata, tausaga ma le itupa. Faagaioiga leo toto toto, maso ma sooga, lea ei ai sona aafiaga lelei i le soifua manuia. Ua faʻamaonia e saienitisi o tagata e masani ona auai i vasega siva poʻo siva i le fale e malosi le puipuiga ma e mautu le toto.

Siva fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻafitauli fesoʻotaʻi ma le tuasivi. O le tulaga o le tino e lelei atoatoa. Afai o loʻo e tau mafaufau pe faʻafefea ona taofi le faʻataʻoto, saini mo se siva. Siva o le a faia ai lau savaliga matagofie ma matagofie.

Siva o le tali sili ona lelei mo le le saogalemu ma lauiloa. Faʻamalologa le gaioiga, faʻaopopo le talitonuga ma faʻagaoioia le manaʻo e fesoʻotaʻi.

Lafo le matamuli i totonu o se atigipusa, teu i luga le manaʻoga ma le talitonuina, ma alu i le siva siva ia manumalo loto.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Long Sleeve Cropped Hoodie. Pattern u0026 Tutorial DIY (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com