Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

FantaSea - o se paka autu i Phuket

Pin
Send
Share
Send

Faʻaali le Fantasy i Phuket o se tasi o faʻafiafiaga e fiafia iai turisi. I se faʻaopopoga i le fale mataʻaga taʻutaʻua, lea e faʻafiafia ai elefane, i le paka e mafai ai ona e asia faleoloa o loʻo faʻatau atu ni mea faʻatau masani a Thai, vaʻai i totonu o le faʻapaologa ma mea e fiafia iai tamaiti ma tofoina ipu mananaia i se tasi o faleʻaiga tele i Asia.

Faʻamatalaga lautele

O le cabaret lauiloa Moulin Rouge o le lalolagi o se tasi o faʻatosina sili ona lelei o Pale, ma o le faʻailoga o Phuket o le felanulanuaʻi faʻaaliga FantaSea (turisi e tautala Rusia faʻaigoaina "Fantasy"). Mo le taimi muamua, na vaʻaia e tagata femalagaaʻi ma tagata o le atunuʻu lenei mataʻaga tele i le 1996, ma avea ai ma tagata taʻutaʻua. I le 1998, na palota ai le FantaSea i le sili ona manaia i Thailand ma o se tasi lea o ata lauiloa ma sili ona umi i le lalolagi i aso nei.

O le manulauti autu a FantaSea Phuket o le faʻaalia lea o paleni atoa o tu ma aga ma Thailand e ala i tala faʻafiafiaga, faʻapea foi ma le faʻaalia o taleni talavou. O le faʻaaliga tuʻufaʻatasi tu ma aga anamua ma le tele o tekonolosi faʻaonapo nei. Mo tagata nofotoatasi ma pulega, FantaSea (Fantasy) o se lelei auala e maua ai tupe, o lea la Thais o loʻo faʻaleleia pea, ma i tausaga uma o le faʻaaliga avea atili ma sili atu ona manaia.

I le afiafi, o se paka masani liliu i totonu o se faʻataulaitu malae vaʻa taulaga. O faleoloa suʻesuʻe ma tamai faleʻoloa e avea e pei o tu ma aga masani a Thai, e tanuina i auro ma maʻa. Fugalaʻau i luga o laʻau ma fugalaʻau feilafi ma lanu uma o le nuanua, ma o lenei ata e faʻatasia e le lauiloa elefane maota, lea e faia ai faʻafiafiaga.

O le a le mea e vaʻaia i le teritori

Auala ma faleoloa

Faʻatau faleʻoloa ma faleoloa faleoloa o loʻo tu i luga o le auala tele o le Fantasy Park i Phuket, lea e faia i se tu masani a Thai. Lenei oe mafai ona vaʻai atu faʻatagata o tala faʻafagogo tagata, auro faʻapipiʻi opeopea i se vaituloto, tamai vaipuna.

I faleʻoloa e mafai ona e faʻatauina le silika Thai, o mea teuteu e faia i maʻa e eliina i Thailand, o mea e fai i le paʻu moni, moligaʻo manogi, lauti jasmine, suauʻu masani ma mea faʻamanatu uiga ese. O loʻo iai foʻi faleoloa ma laʻei laʻei Saina taugofie.

Faleoloa gaosi oloa faʻaalia oloa mai tufuga fai fale. O iinei e mafai ona faʻatau ai meaafale vaneina i le fale, sikafu silika, faʻatusa o nifo o nifo elefane, atavali muamua, faʻapea foi ma elemeni o laʻei Thai a le atunuʻu (mo se faʻataʻitaʻiga, lauulu ulu poʻo se pulou i foliga o se malumalu).

Mo aiga ma tamaiti, o le paka e maua ai le tele o faʻafiafiaga: tagata faʻataʻitaʻi e i ai i mea uma, e mafai ona e asia se faʻapaologa ma taʻaloga eseese e leai se totogi (togiina o se mama ma sefana, se fana, se taʻaloga tauvaga mo tamaiti ma matua). I le faʻapaologa lona lua (totogi) e tele mea taʻaloga e faʻataʻitaʻia ai le vave gaioi o le tamaititi ma le vave ona tali atu.

Meaʻai ma vai inu

I le paka, i le mea e faia ai le faʻaaliga a FantaSea, e naʻo le tasi (ae o le a!) Faleʻaiga. E manatu o le sili ona tele i Sautesasae Asia ma Thais e matua mitamita ai. I le faitotoʻa, e tuʻuina atu ai i tagata asiasi le numera e faʻailoaina ai le numera laulau (e le faigofie le mauaina i le taimi muamua).

O le faʻatuina faʻagaioia luga o se buffet faʻavae, o lea e tele laulau. O le sili ona lauiloa o tu ma aga mo Thailand araisa, saimini, aano o iʻa, iʻa i sosi, masimasi curry. E tele ituaiga salati ma ituaiga fualaʻau eseese. O loʻo iai foʻi i le faleʻaiga le ti, kofe male tamaʻi mea suamalie. Ava Malosi - totogi faʻasili. E lava lava tagata iinei, ae o le aufaigaluega vave fufulu laulau ma aumai fou ipu i le taimi.

E mafai ona e asiasi i le faleʻaiga ma le Fantasy Park i Phuket, naʻo le tiketi i le faʻaaliga o le afiafi.

Maota o Elefane

O le Elephant Palace o se fale mataaga faʻaonapo nei o loʻo talimalo ai i le faʻaaliga a le FantaSea i Phuket. O ia o le faʻailoga o le paka. E foliga mai o se malumalu anamua: e latalata ane i lea mea o loʻo iai ni faʻatagata matagofie o elefane, ma o moli matagofie e faʻateleina ai le matagofie o le fausaga. Ua maitauina e turisi o se tasi lenei o fale sili ona matagofie i Taialani.

Ae o le teuteuga totonu o le fale mataaga, o le faʻafeagai e moni: e leai ni auro ma maʻa faʻaleaganuʻu mo Thais. E le tele foi le avanoa i le avanoa i tua. O nisi tagata faimalaga fai mai o le faapaologa o lenei fale mataaga e tali tutusa lava ma potu i potu masani o Rusia.

Faʻaali

O le faʻaaliga Fantasy i Phuket lava ia tumau sina sili atu ma le itula. E le malamalama ni iloiloga a tagata femalagaaʻi: e toʻatele e faʻapea o gaioiga a tagata siva e le o felagolagomaʻi, ma e le o malamalama lelei i le faʻataʻitaʻiga (o le leo e faitauina le tusitusiga i le Igilisi poʻo le Thai). O le faʻatutuina o le faʻatinoga o loʻo tulaʻi mai ai foi ni fesili.

Peitai, e i ai lava sili atu taimi lelei: o le au maimoa e fiafia tele lele acrobats, clowns ma faataulaitu. Tagata tafafao maimoa na asia le Maota foi matauina o le taupulepulega o le faatinoga e le fuafuaina, o lea e matua manaia lava le mulimuli i tagata autu. O nei mea uma e o faatasi ma le leotele musika, lanu felanulanuaʻi ma pepa afi. O le faʻaaliga elefane o le faʻatumuga o le faʻaaliga.

E auai foʻi Elefane i le faʻaaliga a le FantaSi i Phuket: i le taimi muamua e na o le savali lava i le tulaga, ona amata loa lea ona nonofo i lalo, loloʻu vae eseese ma tutu faʻatasi i luga. E 16 manu i le malae taalo i le taimi e tasi, o lea e matua aoga ai le vaʻai ola.

Faʻamatalaga aoga

Tuatusi Park: 99, Moo 3 | Kamala Beach, Kamala, Kathu, Phuket 83150, Thailand.

Itula faigaluega: 17:30 — 23:30.

Le tau o le asiasi i le Fantasy faʻaali:

PolokalameTau (baht)
Faʻaali (tuu le Standart)1650
Faʻaali (Standart nofoaga) + taumafataga i le faleʻaiga1850
Faʻaali (Standart nofoaga) + taumafataga + fesiitai2150
Faʻaali (tuu Auro)1850
Faʻaali + aiga i le afiafi i le faleʻaiga2050
Faʻaali + aiga o le afiafi + fesiitaʻi2450

Nofoaga aloaʻia o le paka: www.lava-fantasea.com.

Tau ile itulau e mo Ianuari 2019.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. E taua le iloa a o le i ulufale i le paka, telefoni ma mea uma e puʻeina ma puʻeina ata puʻeina o masini e aumaia mai tagata asiasi uma. E faia lenei mea ina ia mafai ai ona puipuia le le faʻatagaina o ata, lea e mafua ai le le lelei mo uma atisi ma manu. Ina ua maeʻa le faʻatinoga, o masini uma e tuʻuina atu i ai le saogalemu ma le leo.
  2. E le mafai ona e sau i le paka ma au oe meaʻai ma vai inu, ma e le mafai ona e aumaia meaʻai ma vai inu mai le faleʻaiga o loʻo tu i le paka.
  3. Aua neʻi galo le laei ofu. E le mafai ona e savali i totonu o le paka i totonu o ofu taele pe tatala foʻi ou ofu. E le faʻatagaina tane e savavali le lavalava.
  4. E faasa le ulaula i le paka. Pau lava le nofoaga e mafai ai ona faia lenei mea o le pito i tua o le cafe.
  5. E selau ma selau tagata e asiasi i le ata a le FantaSea i aso uma, o lea e sili ai le muamua taunuu i le Maota ma aloese mai le vevesi ma le pisi.

Faʻaali le Fantasy i Phuket o se filifiliga lelei mo aiga ma aso malolo fiafia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 4KPatong Beach to Bangla Road on cloudy day-Phuket, Thailand (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com