Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O fea e 'ai i Istanbul suamalie ma taugofie: 11 sili sili nofoaga e' ai

Pin
Send
Share
Send

Istanbul, o se tasi o sili ona asia 'aʻai i le lalolagi, ua sauni e ofoina atu i ana malo le tele o gastronomic avanoa. E afe ma afe faleʻaiga, faleʻaiga ma faleʻaiga i le taulaga, o tau e matua eseese lava. Ae o se mea sese le talitonuina o pisinisi uma i turisi eria e faʻatagaina le soona faʻaaluina o meaʻai. E tele faleʻaiga i nofoaga faʻasolopito o loʻo sauni e faʻamalieina turisi i mea suamalie, ae taugofie. Ina ua maeʻa suʻesuʻega o faleʻaiga i le taulaga, ua maeʻa tuʻufaʻatasia se filifiliga o fale sili ona lelei i le vaega o paketi. Ma soʻo se tasi e tau mafaufau poʻo fea e 'ai i Istanbul o le a maua le tele taugofie filifiliga i la tatou tusitusiga.

Galata umukuka

Afai o loʻo e sailia se faleʻaiga i Istanbul e mafai ona 'ai ai taugofie, alu i Galata Kitchen. O lenei o se nofoaga filemu ma malu, tu mamao mai le tumutumu auala tutotonu. O le lisi o faʻalapotopotoga e ofaina i le fale kuka, e i ai le 'eseʻese o aano o manu ma vegetarian meaai. Ae o le ae mauaina le sili eseʻesega ituaiga i meze, o se mea sese o le le tofo. O le "Meze" i Turkey e taʻua o ituaiga meaai mama eseese, e mafai ona maua ai salati ma sosi. E maitauina o Galata Kitchen o tau e taugofie, ae o vaega e tetele tele. O meaʻai uma ma vasega autu e faʻaalia vela i le faʻaaliga tulaga, o lea e mafai ai ona e vaʻaia i se tepa tasi mea o loʻo e okaina.

Ole toʻatele o tagata tafafao na latou maitauina le maualuga o meaʻai: o mea uma e fou ma suamalie. O se aoauli manaia mo le lua e taugofie: o le averesi o le 60 TL. O falaoa i soʻo se aofaiga e ave fua e leai se totogi, ma i le faaiuga o le taumafataga, e faʻatali ai e le au faʻatali le faleʻaiga i tagata uli i le tiʻi uli a Turki. O le mea taua, o le aufaigaluega Galata Umukuka tautala lelei Igilisi.

  • Le tuatusi: Müeyyetzade. Mah., Tatar Beyi Sk. 9 B, 34425 Beyoğlu / stanstanbul.
  • Itula faigaluega: aso uma mai le 09:00 i le 22:00. Aso Sa o se aso malolo.

El Amed Terrace Restaurant

Tala Fou! Ua tapunia le faleʻaiga ia Novema 2019.

O se faleʻaiga taugofie lenei i Istanbul, e le gata ina 'aʻai ai le taugofie ma le manaia, ae e te fiafia foʻi i le matagofie o laufanua o Bosphorus. O le faʻatuina nofo nofo i le foloa i le fogafale fa, ma ia oʻo mai iinei, oe manaʻomia le faʻaaogaina o le tuai lua lifi. O le cafe faʻapitoa i meaʻai vela ma iʻa taumafa. O le nofoaga e sili ona taʻutaʻua mo lona saini kebab ma le teuteuina o le pistachio. Mo figota o le sami, e aoga le faʻataʻitaʻia o le sami suigi. A maeʻa ona e 'ai, o le falemaʻi o le a togafitia oe i le uliuli ti Turki ma le manaia baklava o se faʻamalo.

I le El Amed Terrace Restaurant, o tau e talafeagai lelei. Ma, mo se 'aiga o le afiafi mo ni tagata se toʻalua o le a e totogia le averesi o le 70 TL. O se lapoʻa faʻaopopo o le cafe o lona atemosifia fiafia ma le au faʻatalitali fiafia. Ae o loʻo i ai foʻi se faʻaletonu manino: i timuga ma le malulu o le tau, e mautinoa e le mafai ona 'ai iinei i se siʻosiʻomaga lelei.

  • Le tuatusi: Alemdar Mh., Nuru Osmaniye Cd. Leai: 3, 34110 Fatih / stanstanbul.
  • Tatalaina itula: mai le 10:00 i le 23:30. Fitu aso i le vaiaso.

Faitau foi: TOP 8 faleʻaiga i Istanbul o loʻo vaʻavaʻai mai i le Bosphorus.

Vvett Cafe, Galata

Meaʻai i Istanbul e fesuisuiaʻi, pei ona molimauina e le tamaʻi potu ea kafe, lea o le a avea o se fiafiaga e paʻu ifo i totonu pe a maeʻa se savali faigata faataamilo i le taulaga. O se nofoaga e le taugata e 'aina ai le' aiga o le taeao i le taeao, ma meaʻai suamalie a Turkey ma fualaʻau suamalie i le aso atoa. O le faʻapitoa o le faʻatuina o se oa tele o ipu kofe, faʻasao uma mai Ottoman taimi ma faʻaulufale mai isi atunuʻu. O le au uo agalelei o le faleaʻoga ofoina tagata asiasi taʻitasi e filifili mai le ipu o le a ia fiafia ai i le tofo o le kofe Turki, lea, i le ala, ua saunia iinei e tusa ai ma a latou lava fua faʻapitoa. E aoga le faʻataʻitaʻia o ipu uma i i, ae o le baklava ma halva, homini strawberry ma keke sukalati e i ai sona tofo faʻapitoa.

O tau i le Vvett Cafe, Galata e feololo: o le tau o pastries ma meaai suamalie e amata mai i le 7-15 TL, ma i le averesi e mafai ona e 'ai iinei mo le 30 TL mo le lua. Tulaga iloga o le cafe o lona tutasi tutotonu ma lelei-natured tagata e ona. Ae talu ai o le potu e laʻititi, fuafuaina mo le maualuga o le 20 tagata asiasi, o nisi taimi e le mafai ona maua se leai se laulau iinei.

  • Le tuatusi: Bereketzade Mahallesi, Büyük Hendek Cd., 34421 Beyoğlu / İstanbul.
  • Itula faigaluega: Aso Lua, Aso Lulu, Aso Tofi, Aso Sa - mai le 10:00 i le 20:30; Aso Faraile ma le Aso Toʻonaʻi - mai le 10:00 i le 21:00. Tapunia Aso Gafua.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Balkan lokantasi

Afai o loʻo e sailia se nofoaga i Istanbul e mafai ona 'ai ai taugofie, siaki le nofoaga taugofie Balkan Lokantasi. Lenei o le masani Turai 'ai ma le tele filifiliga o salati, supo, itu ipu,' aano ma meaai suamalie. O le maeʻa meaai o loʻo i le faʻamalama, o lea e mafai ai ona e vaʻaia vave i mea o loʻo i ai ma tuʻu se faʻatonuga. Oe le tatau faʻamoemoeina soʻo se faʻapitoa gastronomic fiafia iinei, ae matou fautuaina oe e taumafai lentil supo, le lona lua o moa, moa ma tamai mamoe. O meaai e matua taugofie ma suamalie, ma o vaega e tele. Faʻatasi e mafai ona 'aʻai mo le 25-30 TL. Ae o le potu 'ai e lua ni faaletonu laiti: e masani ona toatele tagata iinei, ma o le aufaigaluega e tautatala Igilisi.

  • Le tuatusi: Hocapasa Mah. Hoca Pasa Sok. Leai: 12 | Fatih / İstanbul.
  • Tatalaina itula: aso uma mai le 07:00 i le 23:00.

I luga o se tusi: Archeology Museum i Istanbul - o se faʻaputuga o le tasi miliona mea taua.

Ortaklar Kebap Lahmacun

Mo i latou e le iloa le mea e 'aʻai ai i Istanbul i le Sultanahmet eria, o lenei nofoaga o le a avea ma se mauaina moni. Muamua, o meaai suamalie a le au Take ua saunia iinei, ma le lona lua, e ofaina lava le tau. O le lisi i totonu o le faleaiga e lautele, e tele aano o manu, supo, salati ma iʻa. E aoga tele le faʻataʻitaʻi ii lahmajun ma pide - o keke taʻutaʻua Ottoman mafolafola ma minced meat, faʻapea foi ma kebab lamb ma le rimoni sua. Ma e ui lava o le cafe e le faʻaleagaina le faʻaaloalo totonu totonu, lona taugofie lisi ua sauni e faʻamalumalu i soʻo se laʻititi laʻititi. E mafai ona e faia se taumafataga manaia mo le lua mo naʻo le 40 TL.

  • Le tuatusi: Binbirdirek Mh., Peykhane Cd. Leai: 27, 34122 Fatih / stanstanbul
  • Faʻasologa: aso uma mai le 11:30 i le 01:00. Fitu aso i le vaiaso.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Bilice Kebap

O le tau o meaʻai i Istanbul e mafai ona fesuisuiaʻi faʻamoemoe i le faʻavaeina, lona tulaga ma le lisi na ofaina i totonu. Ma afai e te taumafai, e mafai lava ona maua se taugofie nofoaga e faʻapitoa i le kukaina o aano o manufasi. Ole Bilice Kebap lea, mo le tau talafeagai o le a tautua ai oe ile tamaʻi mamoe ma povi i le falaoa pita poʻo luga ole ipu ile araisa.

Mo ni kebab, tagata faʻatalitali latou te aumaia se lapisi pepa meaai mama ma se fagu vai e leai se tau. Ma i le faaiuga o le taumafataga, latou mautinoa mautinoa latou te togafitia oe i lauti. Ia mautinoa e faʻataʻitaʻi i le fou meaʻai kebab ma tamai ivi asoʻai iinei. I le averesi, e mafai ona e 'ai i le' aiga 'ai mo le lua mo le 55 TL, e taugofie tele mo turisi i Istanbul.

  • Le tuatusi: Asmalı Mescit Mahallesi, Asmalı Mescit Cd. Leai: 8, 34430 Beyoğlu / stanstanbul.
  • Tatalaina itula: tatala i aso uma, fitu aso o le vaiaso mai le 10:00 i le 02:00.

Atonu e te fiafia i: O le Gulhane Park o le nofoaga e fuga mai ai le faitau afe o tulip i Istanbul.

ZiyaBaba

Ole isi nofoaga lea ile Istanbul e mafai ona ai ai le suamalie ma le taugofie. O taumafataga a Take e tuʻuina atu ii i le taeao ae o taumafataga tunu taugofie e tautuaina ile aso atoa. I se faʻaopopoga i le tulaga masani aano o manufasi, o loʻo ofaina foʻi i le faleaiga se barbecue isalaelu, lea e tatau ona faʻafetaia. O meaai filifilia e fai si tauagafau, ae suamalie ma tautua tele. O totila fou ma pepa vevela o loʻo iai ma le faʻasologa e leai se tau.

O le 'aiga' aiga e faʻatautaia e se ulugaliʻi o nisi taimi e leʻo talileleia tele, ae o le tau mo tupe e matua talafeagai. Mo le lua e mafai ona 'ai lelei lau' aiga i le faleʻaiga mo le 30-40 TL, ma o se 'aiga o le taeao sili ona manaia o le a totogiina ai oe 50 TL, e matua taugofie lava mo le ogatotonu o le taulaga.

  • Le tuatusi: Küçük Ayasofya Mah, Kadırga Limanı Cd. Leai: 136, 34122 Fatih / stanstan
  • Tatalaina itula: aso uma mai le 08:30 i le 22:30.

Tarihi cesme

Afai o loʻo e sailia se nofoaga taugofie e 'ai ai iʻa i Istanbul, alu i Tarihi Cesme. Ma e ui lava o le faleʻaiga faʻapitoa e le gata i meaʻai i le sami, ae faʻapea foi i meaʻai e faavae i aano o manufasi, o iʻa ipu e maaleale, sili ona suamalie, ma sili ona taua, taugofie. Matou te fautuaina faapitoa le faʻataʻitaʻia o le dorado, sami bass ma shrimp ma stewed herbs. Ia, mo i latou e le fiafia i iʻa, o le lisi e maua ai le tele o kebabs, faʻapea foi ma pide ma supo eseese. Faʻamoe lau 'aiga o le aoauli i le baklava susua.

I se averesi, o le ae totogiina le 50-60 TL mo se 'aiga aoauli manaia mo le lua i totonu o se faleaiga, lea e taugofie mo le ogatotonu o Istanbul. E le pei o le tele o faleʻoloa na matou faʻamatalaina, o Tarihi Cesme e tuʻuina atu i ai le 'ava malosi. Ma, o se ipu uaina manogi o le a tauina oe na o le 10 TL, ma se mug pia pia 15 TL. Vavaeʻese, e taua le maitauina o galuega a le au faʻatalitali, oe e iloga i lo latou fesoasoani ma le mataalia.

  • Le tuatusi: Küçük Ayasofya Mh., Küçük Ayasofya Cami Sk. Leai: 1, 34122 Fatih / stanstanbul
  • Itula faigaluega: 00 - 00:00. Aso Sa mai le 12:00 i le 22:30.

Hoca pasa pidecisi

Lenei o se taugofie, lelei-iloiloina faleaiga i Istanbul mo lelei meaai. O lana ipu faʻamaumauga o se pide ma isi faʻatumuina. O le lisi e ofoina atu se tele filifiliga o totila ma faʻatumuina e pei o aano o manu, fuamoa, sisi, fasi povi, ma isi. O se filifiliga faapitoa loto ma suamalie o pide ma aano o manu ma liusuavai sisi. O le fresh ayran o le a avea ma vai inu lelei mo ia meaʻai. E avatua fua le suavai i soʻo se ipu, faʻapea foi ma piko mai kukama ma pepa.

Pide e taugofie iinei, ae o le tau o le tasi vaega faʻamoemoe i lona tele: o le averesi pili mo le lua ma meainu o le 30-35 TL. O le faʻatonuga i Hoca Pasa Pidecisi e vave lava ona tilivaina: o le umi o le taimi e faʻatali ai o le 10 minute. Lenei o se sili ona suamalie ma taugofie auala auala filifiliga i Istanbul.

  • Le tuatusi: Hoca Paşa Mahallesi, Ankara Caddesi & Hoca Paşa Sokak Nu: 11, 34110 Fatih / İstanbul.
  • Tatalaina itula: aso uma mai le 11:00 i le 21:00.

Durumzade

Afai o loʻo e tau mafaufau pe fia le tau o meaʻai i Istanbul ile fale taugofie, ona e faʻateʻia lea ile iloa e mafai ona fai sau meaʻai ile taulaga ile 9-15 TL. O le faʻamaoniga o lenei o le a avea ma tamaʻi cafe Durumzade, e mafai ai ona e tofo ai tagata foaʻi, kebab, ate ma isi meaʻai masani masani i Turkey i se tau taugofie.

O lenei meaai vave a Turkey e ofoina ai aano o manu ma moa i le pita falaoa, o loʻo faʻatumuina ma taugofie, ia e mautinoa la e faʻataua lo latou tofo. O le tuʻufaʻatasiga o mea inu e aofia ai naʻo le ayran ma le cola. Ina ia 'aʻai faʻatasi iinei, o le a e manaʻomia i le averesi e le sili atu i le 30 TL. O le cafe e laʻitiiti lava ma le laʻititi numera o laulau, ae e talafeagai mo soʻo se tasi e manaʻo e vave 'ai.

  • Le tuatusi: Hüseyinağa Mahallesi, Kamer Hatun Cd. 26 / A, 34435 Beyoğlu / İstanbul.
  • Itula faigaluega: i le uati.
Sehzade Cag Kebap

O le taugofie Sehzade Cag Kebap o loʻo tu i se tamaʻi auala auala - o se tasi o sili sili nofoaga e 'ai i Istanbul. O le oloa autu o le faʻavaeina o tamaʻi mamoe. E ui lava o le lisi e aofia ai naʻo le 7 aitema, faʻaopopo i aano o manu, e mafai ona e tofoina le supo lentil, fualaʻau salati ma meaʻai suamalie suamalie. O ipu aano o manu i totonu o le 'aiga e tuʻuina atu i le keke o loʻo i luga o skewers faʻatasi ai ma le vela manifinifi na vela.

Ia mautinoa ia faʻafetaia le tofo susu ma le maʻaleʻale o le tamai mamoe ua tunua i luga o se feanu. O le vaega e feololo lona tele, ae ua lava e 'ai. Auaunaga i totonu o le cafe e vave, ma o le tautua lava ia e le faʻalavelave. E maitauina o tagata asiasi iinei e maua le avanoa e matamata ai i le gaioiga atoa o le kebab sauniuniga. O le 'ai mo le lua i totonu o se faleʻaiga o le a tau ai le 35-45 TL, ma o se tau faapena mo meaʻai i Istanbul e faʻatemokalasi lava.

  • Le tuatusi: Hocapaşa Sokak Nu: 6 D: 4, 34110 Fatih / İstanbul.
  • Faʻasologa: aso uma mai le 11:00 i le 22:00. Aso Sa tapunia
Galuega Faatino

O lenei ua e iloa tonu le mea e 'ai i Istanbul. E eseese filifiliga, ma e ui ina tofu ma le itu lelei ma le leaga, ae o fale mautotogi uma na matou faʻamatalaina e tasi ile tasi - latou te ofoina mai meaʻai manaia ile tau maualalo. Ma o mea taua ia e autu mo paketi malaga.

Vitio: auala i Istanbul - o le a le mea e faʻataʻitaʻia ma tau?

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Yara Sili Sili. Dual-voiced Sairam Iyer. Lekin 1991. 1st Time Live for Jalsa Nights Jagat Bhatt (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com