Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Patras, Greece - sili ona tele taulaga ma taulaga i le Peloponnese

Pin
Send
Share
Send

O Patras o le laumua o le Peloponnese, Sisifo Eleni ma Ionia, ma o le lona tolu o taulaga sili ona tele o le atunuu ma lona faitau aofai o 168,034 (e tusa ai ma le World Population Review, 2017). O le taulaga o loʻo tu i le matusasaʻe sisifo o le Peloponnese peninsula, i le auvai o le Patraikos Golaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se taua taula sami i le taulaga o Patras, Eleni o loo punouai i fefaatauaiga ma Italia, lea e taua tele mo le atinae o le atunuu tamaoaiga ma aganuu.

O le manatu muamua i le Peloponnese o loʻo agaʻi atu i Olympia mai le ogatotonu o Eleni o le taulaga o Patras, ona o tagata femalagaaʻi e tatau ona pasia le alalaupapa Rion-Andirion. Lenei faia Patras a tumutumu ma pisi manatu o taunuu ma malaga ese atu, e ui lava o le taulaga lava ia, ma lona anamua tala faasolopito ma olaola faaonapo nei, e mafai ona ofoina atu le tele o aʻoaʻoga faʻamatalaga ma faʻafiafiaga.

E taua le maitauina o Patras ei ai le lauiloa-iunivesite lauiloa aʻoaʻoga faʻafomaʻi, humanities ma agafesootai faasaienisi, lea e avea ai le taulaga autu avega malosiaga mo tamaiti aʻoga. O le mea lea o le toatele o talavou soa - faleʻaiga, faʻamau, kalapu, ma isi. I le taumafanafana, Patras talimalo i se faʻavaomalo faʻafiafiaga tausamiga, ma i le taumalulu (mo le sili atu 180 tausaga) - o le autu karnival o Eleni.

Vaaiga

Patras o se nofoaga manaia ma lelei faletalimalo ma atinaʻe turisi atinaʻe tetele. Ua vaevaeina le taulaga i Luga ma Lalo. O mea taua na maua i le pito i luga.

Maota ogatotonu o Patras

O le ogatotonu ogatotonu o le taulaga i luga o anamua o se maota tuai puipuia lelei, fausiaina i le afa lona lua o le seneturi lona 6 luga o le tulaga maualuga o le mauga o Panachaiki, i luga o faʻatafunaga o le aulotu anamua. Seʻia oʻo i le seneturi lona 20, na faʻaaogaina le fale e puipuia ai le taulaga, e ui lava i le tele o osofaʻiga.

O aso nei o le maota o loʻo faʻatutu ai se tamaʻi fale matamata; o le lotoā ua suia e avea ma se paka lautele. O le tulaga lelei o se tasi o mataʻina mataʻina o Eleni e mafai ai ona e maimoa mai ona 'upega tafaʻilagi e le gata i Patras, ae faʻapea foi ma le isi itu matafaga. O vaaiga mai le maota e aoga tele le aʻeaʻe i luga o faasitepu.

O le tosina atu e matala i tagata asiasi mai le 8:00 i le 15:00, e leai se totogi e ulufale ai. Fautuaina tagata faimalaga e o i le maota i le taeao, fai seevae mafanafana ma ave vai ma oe, talu ai e leai se mea e faʻatau ai i le taimi tonu.

Aneti Odeon

O leisi ata ata o le Aai Maualuga o le Odeon. O le taimi na fausia ai na paʻu i le vaitaimi maoaʻe o le Emepaea o Roma - o le afa lona lua o le II seneturi TA. O le iʻuga o taua, taua ma mafuiʻe, na matua faaleagaina lava le malae, o le fausaga na "tanuina" mo se taimi umi i lalo o isi fale, ae i le 1889 na maua faafuasei ai le Odeon i le fausiaina o se vai.

I le 1956, ina ua maeʻa le toe faʻaleleia o le faʻailo na maeʻa, o le faʻafiafiaga na maua ai se malamalama lelei i taimi o Roma anamua. O aso nei, o le nofoa o Odeon e ova atu i le 2000 tagata maimoa ma avea o se nofoaga mo mea na tutupu i le taulaga.

Nofoaga tosina atu i tafatafa o le maota o Patras, e leai se totogi e ulufale ai.

Ekalesia a Sagato Anetelu le Uluaʻi Valaʻauina

O se falesa tele ma onapo nei ma o se tasi o mea taua a le taulaga o Patras. O le malumalu e tu i tafatafa o le puipui, afa itula le tiʻetiʻega mai le ogatotonu. O lona fausaga e matua mataʻina, e pei foi o le teuteuina totonu.

O mea totoe a Sagato Andrew le Uluaʻi Valaauina o loʻo teuina ile falesa - i lalo ole tioata ile pusa uʻamea. E omai tagata i taimi uma i le falesa e tatalo ma paʻi atu i le maota tapuai, ae leai se motu o turisi. E i ai le vaipuna paʻia i luga o le teritori o le tosina, e mafai ai e tagata uma ona feinu vai.

O le aʻoaʻoina e uiga i le tagata paʻia o le paʻia o le taulaga o Patra, e toʻatele tagata tafafao maimoa mai iinei ia Tesema 13, pe a faʻamanatuina e ona tagata le Aso o le Aai, lea e amata i le solo mai le malumalu i le ogatotonu.

Apollo City Theatre

O le fale mataaga o se fale faʻasolopito, na fuafuaina e le tusiata Siamani o Ernst Zillertal i le 1872. Muamua, lauiloa Italia tagata faʻafiafia faʻafiafia i le fale faʻafiafia ma a latou faʻaaliga ma gaosiga. Ma talu mai le 1910, lauiloa troupes mai Eleni amata puleʻaga le Apollo tulaga.

O le fale mataaga ua fuafuaina mo 250 tagata. I le tausaga atoa, e faʻaopoopo i faʻafiafiaga faʻafiafiaga, o loʻo faia foʻi iinei musika.

Tuatusi faatosina: Plateia Georgiou A 17, Patras 26223, Greece.

Falemataaga o Togafitiga

O le Patras Archeology Museum o loʻo iai se faʻaputuga oa o mea taua o loʻo maua ai se malamalamaga ile talaʻaga ma tu ma aga a le taulaga. E tele le uaʻi atu i le va fealoaʻi ma le olaga o tagata o loʻo nonofo i le taulaga, aemaise ai o tu ma aga o falelauasiga.

I le tele o tulaga, o le sili ona ofoofogia manatu mo tagata asiasi o mosaics o le Romanesque taimi.

O fea e maua ai le tosina: 38-40 Athinon, Patras 264 42, Greece.

Itula faigaluega: mai le 8:00 i le 20:00.

Asiasi tau: 6 Euro, ulufale e leai se aoga mo tamaiti aʻoga ma tamaiti.

Le a le isi mea e vaʻai i Patras

I se faʻaopopoga, o le moli moli matagofie a le Falesa, e tu faafesagai ma le falesa o St. Andrew, e aoga tele le asia. E aoga foi le maitauina o le lauiloa i totonu atoa o Eleni o le uaina tuai Achaia Clauss, i totonu o potu e teu ai na o uaina.

Mo tagata faʻatau faleoloa i Patras, o loʻo i ai le tele o faleoloa faʻamanatu, faleoloa tuai ma faleoloa eseese mo soʻo se tofo, e matua talafeagai lava mo se taulaga taulaga ma vave fefaʻatauaiga ma taugofie tau.

Tau ma le tau

O le nofoaga o le taulaga ua faia lona tau sili ona fiafia i ai mo turisi - agamalu ma mafanafana Metitirani. Soo se tasi e le fiafia i le vevela o le tau e tatau ona sau i Patras, o le averesi o le vevela i le tausaga e + 16 ° C.

O taumafanafana e manaia tele iinei, o le averesi o le vevela i le masina o le + 25-26 ° С. O le sili ona vevela masina o Iulai ma Aukuso, i ni nai aso o le thermometer mafai ona tulaʻi i le 40 ° C, ae e seasea tupu lenei. O le taumalulu i Patras e mafanafana lava, ma o le tele o timuga ia Tesema. Tau averesi - + 15-16 ° С. O le masina sili ona "malulu" o Ianuari ma le tau e tusa ma le 10 ° С

Patras e le o se nofoaga faʻapitoa (i le uiga masani), ae o se pulega ma faʻatulagaina nofoaga tutotonu, ae o le taulaga o loʻo i ai le matafaga e faigata ai ona liliu i masina o le taumafanafana ona o le lolofi mai o tagata o loʻo mananaʻo e faʻasusu ma faʻatofu i latou lava i le vai fou o le Ionia Sea. Ae e fiafia tagata o le nuʻu e feʻausi i le talafatai o le Fagaloa o Korinito.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu i Patras

O Patras e i ai lana lava malae vaʻalele Patras Araxos Malae Vaʻalele, tu i le militeli nofoaga 50 km saute o le taulaga ma umiaina e le au fitafita Greek. Na te taliaina faʻapitoa vaʻavaʻa vaʻalele mai le tele o taulaga i Europa. E sili atu le talafeagai e lele i le malae vaʻalele i Athens - o ma Patras e vavaeʻese e 250 km, lea o le a fesoasoani ia oe e manumalo ai i le nofoaafi, pasi poʻo le taʻavale.

E fetaui lelei ma faʻamalieina le oʻo atu i le taulaga e ala i le alu i luga o le vaʻa mai le Ionian Islands, ma talu ai e ala ia Patras e "fesoʻotaʻi ai" Eleni ma Italia, e mafai ona e filifilia se vaʻa e alu ese mai Venice, Brindisi, Bari poʻo Ancona (Italia taulaga taulaga).

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Greece-Mani, Peloponnese. DJI - Phantom 4 u0026 Osmo. 4k -Μάνη-Πελοπόννησος (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com