Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Koh Phangan Island i Taialani: o le a le mea e vaʻai ma o afea e alu ai

Pin
Send
Share
Send

Phangan (Thailand) o se motu i le Fagaloa o Thailand, o lo oi le itu i saute o le atunuu. E mafai ona e mauaina pe a e alu ese mai le motu o Koh Tao i le itu o Koh Samui. E faʻatatau i togi taua, Samui o loʻo tu i saute o Phangan, ma Ko Tao - i matu. E i ai ni nai mataaga i Phangan, turisi e omai ii masani lava mo le mafanafana matafaga ma lelei, papaʻe oneone ma matagofie sami. Afai o oe o se pati-goer ma le mafai ona ola e aunoa ma musika ma siva, ia mautinoa e asiasi i le Full Moon Party, lea e faia i masina uma i luga o le masina atoa i Haad Rin Beach.

Ata: Taialani, Koh Phangan.

Koh Phangan faʻamatalaga turisi

O le vaega o Koh Phangan i Taialani e tusa ma le 170 sq. km - oe mafai ona sopoia mai saute i matu i le na o le kuata o le itula, ma le faigamalaga mai Thong Sala i le itu i matu o matafaga e tusa ma le 30 minute. O le mamao i le va o pito latalata o le motu ma Koh Samui e na o 8 km. Ina ia taunuu i Koh Tao, e tatau ona e ufiufi 35 km. O le faitau aofaʻi o le faitau aofai o 15 afe tagata. O le laumua o Tong Sala.

O le tele o le motu o mauga ma vaomatua vaʻaia, ae o le lona tolu o totoe o Phangan o matafaga matagofie ma faʻatoʻaga o niu.

Mea moni manaia! Phangan i Taialani o se nofoaga malolo fiafia i ai le tupu tupu Rama V. Na asia o ia e le tupu i le 1888 ona sau ai lea iinei e tusa ma le sefululima taimi.

Faʻaliliuina mai le gagana i le lotoifale, o le igoa o le motu ua faʻaliliuina o Sand Spit. O le mea moni o le maualalo o le tai, e maua ai le feanu, o le tele o latou i le itu i saute o Phangan. I le masina atoa, alu atu le vai i le sami mo le sili atu ma le afa kilomita.

A filifilia se nofoaga e nofo ai, e tatau ona faʻataʻitaʻia e se tasi ia tuʻaiga - e omai tagata talavou iinei ile masina atoa, latou te tusi potu e latalata ile Haad Rin. I le itu i matu, oi latou na o mai i Phangan mo se taimi umi nofo ai, i sisifo o loʻo iai aiga ma tamaiti, e fiafia tele i faʻatinoga a yoga.

Lelei e iloa! Felaʻuaʻiga mai le laueleele tele e sau i le itu i matu sisifo o le motu, maketi ma faleoloa o loʻo i ai iinei, suvenir faleoloa aoga.

Tagata tafafao maimoa i Phangan e le masani ona lelei ma manaia. Turisi ua amata ona atiae sili ona malosi iinei mo le tolu sefulu tausaga. O aso nei, ua fausia faletalimalo ma fale talimalo i luga o le motu, ma o le amataga o le faitau aofai o tagata ua naʻo fagotaga.

Ata: Koh Phangan Island, Thailand.

Le mea e vaʻai i Phangan

Ioe, o vaʻaiga a Koh Phangan e le mafai ona faʻatusatusa i taulaga tetele a Europa ma nofoaga tafafao. E ui i lea, o nofoaga mananaia na faʻasaoina foʻi iinei. Koh Phangan Island i Thailand o loʻo mitamita i le tele o mea moni e fiafia i ai turisi.

National park

Na faavaeina Than Sadet Park ina ua maeʻa le asiasiga muamua a le tupu. O se vaega o le 66 hectares o loʻo tu i le itu i sasaʻe o Phangan ma ua lauiloa o le sili ona ese. Lenei e mafai ona e asiasi i lua afu, o le maualuga mauga Phangan (pe a ma le 650 m).

Nai lo o le afu o Sadet e sili ona maualuga i Phangan, o lona uiga ole vaitafe ole Tupu. Lenei o le faʻasologa o vai tafe faʻavae fausia e maʻa tetele. O lona umi e sili atu ma le tolu kilomita. O tagata e nonofo i le lotoifale e manatu o le vai e paia iinei.

Phaeng Waterfall o le sili sili ona matagofie nofoaga o le motu, tu 3 km mai le laumua. Naʻo se turisi sauni tino e mafai ona taunuʻu mai iinei. Mo tagata femalagaaʻi, o loʻo iai le nofoaga e vaʻai ai oe mai motu o Tao, Koh Samui i Thailand.

Lelei e iloa! Mo sopoaga i le togavao, filifili taʻaloga, seevae mananaia, lavalava. E fautuaina le iai ose faʻafanua o auala tafafao ma oe.

Ia mautinoa e asiasi i le Lem Son Lake matagofie, o loʻo tu i totonu o niu. Manatua o le fagota e faasaina - o lenei tosina masani i lalo o le puipuiga a le setete. Ae o turisi e faʻatagaina ona oso mai le bungee ma malolo i le paolo o laʻau laʻau.

O le Mauga o Ra e lilo atoa i le vaomatua vaomatua.

O le faitotoʻa i le paka e leai se totogi, e mafai ona e savali iinei e aunoa ma taimi faʻatapulaʻaina, ae naʻo le taimi e mama ai. E sili le faʻatau o se taʻamilosaga taʻimua ma asiasi i le paka ma se tagata poto masani. Faʻapea foi, tele turisi alu i se malaga ma faleʻie mo le tele o aso. E naʻo le paka e mafai ona e savali ai.

Ata: Taialani, Phangan.

Malumalu Wat Phu Khao Noi

I le faʻaliliuga, o le igoa o le malumalu o lona uiga o le Faʻasao o le Laʻititi Mauga, o le faʻailoga e tu latalata i le uafu i le laumua. Le malumalu pito i leva i Phangan. Tagata mulimuli i metotia eseese loloto e mafaufau loloto ai e masani ona omai iinei. Ua maeʻa faʻaauupegaina se potu vaʻai e vaʻai ai oe, mai le mea e te iloa atu ai le itu i saute o Phangan. O le tosina atu o se fausaga anamua a Thai.

O le tosina atu o se Malumalu faigata - o le ogatotonu vaega o le papaʻe pagoda, e siomia e valu laiti pagoda. Aganuu Buddhist mafai ona aʻoaʻoina i le malumalu.

Faʻamatalaga aoga:

  • o loʻo i ai le faʻamau ofu i totonu o le malumalu;
  • afai e te manaʻo e talanoa i le monike tautala Igilisi, fuafua lau asiasiga i le aoauli;
  • o le faitau aofai o tagata talitonu o le asiasi i le malumalu, e mafai ona e maua le fiafia;
  • o le tosina atu o loʻo tu i ni nai kilomita mai le laumua i luga o se maupuepue;
  • ua tapunia le malumalu i le Aso Gafua;
  • ulufale e leai se totogi.

Malumalu o Guan yin Saina

O le Buddhist complex e tu i le ogatotonu o Phangan (Thailand), 2-3 km mai le nofoaga o Chaloklum. Teuteuina i faasitepu, fausaga faaofuofu, o loʻo i ai se potu e vaʻai ai, nofoa faʻalelei, o le tuaoi tuaoi e matua matagofie lava, ufiufi i lanumeamata.

O le tosina na fausia e faamamaluina le atua fafine o le alofa mutimutivale Kuan Yin. Tele o taimi e omai fafine iinei ma tamaiti.

Lelei e iloa! I le teritori o le malumalu o loʻo i ai maile, o nisi taimi latou te amio faʻamalosi.

e avanoa fua le faitotoʻa, e mafai ona e asia i le ao.

Full Moon Party ma le olaga i le po

I Koh Phangan i Thailand, o se tasi o faʻafiafiaga sili ona malie ma sili ona auai i le lalolagi e faia - o le Full Moon Party, lea ua maeʻa avea ma faʻailoga e le gata o le motu, ae o le atoa o Thailand. E faitau afe tagata tafafao maimoa mai i Haad Rin Beach tasi i le masina e fiafia i musika, siva ma afi afi.

E toatele tagata e fia auai i le pati ma o le tele o isi pati e faia i Phangan, mo se faʻataʻitaʻiga, tasi le vaiaso aʻo leʻi faia le Full Moon Party, Half Moon e faia latalata i le Ban Tai Beach.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i pati ma mea e fai i le po i Koh Phangan, faitau i lenei tusitusiga.

Nofoaga

Le motu i Taialani o loʻo atinaʻeina pea; o aso nei turisi ua ofoina atu i ai le tele o filifiliga o mea e nonofo ai. O le filifiliga e fuafuaina e tagata taʻutaʻua ma mea tautupe gafatia.

Tau mo fale fale na fausia i luga o le matafaga amata mai le 400 baht i le po. O le uiga eseʻese o ia fale o le leai o se vai vevela i soʻo se mea, o lenei mataupu e tatau ona faʻamalamalamaina ae leʻi tusi.

E tele faletalimalo i Phangan i Thailand, o le tau maualalo o le soifuaga mo le lua i le aso e tusa ma le 1000-1200 baht. Totogi mo potu i faletalimalo fetu e tolu mai le $ 40-100.

Lelei e iloa! A filifilia se faletalimalo, ia faʻataʻitaʻia e foliga vaaia o matafaga lata ane.

Faletalimalo fua ile auaunaga Tusi

Coco Lilly Villas

Fuafuaina - 9.0

O le tau o le soifuaga e amata mai i le $ 91.

O le fale e fausia i totonu o togalaʻau popo, o se vai taele, o se matagofie togalaau. Hin Kong Beach e 5-minute tiʻetiʻe.

Jungle Complex - Faʻatasiga ma se aiga lata ane.

Fuafuaina - 8.5.

O le tau o le soifuaga e amata mai i le $ 7 i le $ 14.

Ban Tai Beach e na o le sefulu minute le savali. E i ai le pa, se togalaau totoina, o loʻo i ai leai se paka taʻavale, oe mafai ona taalo i le laulau tenisi. Mamao i Haad Rin 7 km.

Haad Khuad Faletalimalo.

Tagata faʻatau tusi tusi - 8.4.

O le tau o le soifuaga e amata mai i le $ 34.

O se faletalimalo ma se tumaʻoti matafaga luga o le Fagu. Haad Rin e tusa ma le 20 km le mamao, ae o le malaga i Chaloklum nuu e 20 minute. O potu e iai le ea malulu, uaea ma satelite TV, faletaele, taʻele, terraces. Fale faʻapitoa avanoa mo totogi.

Silan Residence Koh Phangan.

Fuafuaina - 9.6.

O le tau o le soifuaga e amata mai i le $ 130.

Nofoaga i le nuʻu o Chaloklum. I luga o le teritori o loʻo i ai se vai mama, se togalaʻau, se faletaele, se faletaele, ma mea faʻaaoga mo le sauniaina o meaai ma vai inu. Snorkeling e mafai lata mai. O le paka safari e na o le 1 km le mamao.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Matafaga

Koh Phangan e tele ona oneone faʻamau ma e sili ona faʻaalia lenei mea i taimi o le tai. Latou sili ona manino mai le afa lona lua o le tautotogo i le ogatotonu o Oketopa. I luga o le tele o matafaga, o le suiga o le vai tulaga e maitauina - e alu i le selau mita pe sili atu. O tai maualalo e tupu i le aoauli, a o taeao e mafai ai ona e malolo ma fiafia ile sami.

Lelei e iloa! O le suiga o le sami e sili ona manino i le itu i saute o le motu.

O matafaga e talafeagai i taimi uma mo aau:

  • saute - Haad Rin;
  • matu sisifo - Had Salad, Haad Yao;
  • matu - Malibu, Mae Had - galu maualalalo amata mai le amataga o le tautotogo;
  • matusasaʻe - Fagu, Tong Nai Pan Noi, Tong Nai Pan Yai.

O falefaigaluega e sili ona faʻaalia i Haad Rin, Tong Nai Pan - e tele faʻamau, faleʻaiga, faleoloa, faʻatau atu fualaʻau ii. I isi nofoaga, le sili atu ma le tasi faleʻoloa.

Mo se auiliiliga auiliiliga o matafaga sili ona lelei i Koh Phangan, vaʻai i lenei tala.

Ata: Koh Phangan, o se motu i Taialani.

Tau

O le vevela i Koh Phangan amata ia Novema ma tumau ia Aperila. Ua mafanafana le ea i le +36 tikeri. Ia Me, e paʻu teisi ifo le vevela - i le +32 tikeri.

O le tele o timuga e paʻu mai ia Iuni ia Tesema, ae o le matagofie o Phangan i se tau matutu - e itiiti ifo le timu iinei nai lo Thailand atoa. Afai o loʻo e fefe pea i le leaga o le tau, faʻamavae le malaga mai ia Oketopa e oʻo ia Tesema.

E le tumu tele Phangan i le taumafanafana, ae o tuʻutuʻuga mo faʻafiafiaga e sili ona toʻafimalie - e toʻafilemu le sami, e manino le tau ma susulu mai le la. O le tumutumuga vaitau turisi o Ianuari-Mati.

Lelei e iloa! O afiafi ma po i Phangan e malu, ave ofu mafanafana mafanafana, ofuvae ma sneakers ma oe.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu iina

E leai se malaevaʻalele i Koh Phangan i Taialani, o lona uiga e mafai ona e oʻo i le vai i luga o le vai - i vaʻa. Auala e mai:

  • Bangkok - o faʻatau e faʻatau atu i ofisa femalagaaʻi ma nofoaga o nofoaafi;
  • Samui - o faʻatau e faʻatau atu ile box box i luga o le uafu, e sili ai le oka muamua.

Lenei aso e mafai ona e tusi tiketi lugalaina, faʻamaotiina le aso manaʻomia.

Auala auiliili pe faʻafefea ona e alu i Koh Phangan mai 'aʻai' eseʻese ma motu i Thailand e mafai ona maua iinei.

E le taumateina, o Phangan (Thailand) e lalelei i soʻo se taimi o le tausaga, e oʻo lava i le tupu na faʻafetaia le matagofie ma le ea o le motu ofoofogia i Taialani. Ua matou aoina le sili ona taua femalagaaʻi faʻamatalaga e fesoasoani ia te oe faʻatulaga lau malaga ma fiafia i lau tafaoga.

Vitio: aotelega o Koh Phangan ma ata faʻasalalau o le eria.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: KOH RAHAM Beach Koh Phangan. Thailand holiday beach destination. কফঙগন দবপ থইলযনড (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com