Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Koh Kood - motu o niu i Taialani

Pin
Send
Share
Send

Koh Kood (Thailand) o se motu ma taupou uiga masani, tu mamao mai le pisapisao nofoaga autu mo turisi. O le nofoaga saʻo lea mo se malologa filemu mafaufauga loloto. I luga o lenei motu e mafai ona e mauaina le nofo toʻatasi ma le toʻafilemu, se malamalama mafanafana sami ma lauolaola togavao, maualuga malologa ma le alofa.

Faʻamatalaga lautele

Koh Kood Island (Thailand) o loʻo tu i le itu i sasaʻe o le Fagaloa o Thailand, latalata i le tuaoi o Thailand ma Kemupotia. O le lona fa lona motu motu i Thailand. Koh Kood e maualalo le faitau aofai o tagata, e le sili atu i le 2 afe tagata e nonofo iinei i totonu o nuʻu laiti e ono. O le galuega autu a tagata o le motu o le tautuaina o turisi, fagota, totoina niu ma ni paʻu. O le tuʻufaʻatasiga o ituaiga e puleaina e Thais ma Kemupotia, o tagata i le lotoifale fai mai Buddhism.

Fuaina 22x8 km2, Koh Kood o loʻo siʻomia e lauolaola laʻau lanumeamata lanumeamata ma ua manatu o le sili ona matagofie o motu i Taialani. O lona nofoia na amata i le amataga o le luasefulu seneturi, ma o se turisi nofoaga tutotonu na amata ona atiaʻe talu ai nei, o lea exotic natura faʻasaoina iinei i ona mama uma matagofie.

E le pei o isi fale talimalo i Thailand, o turisi i Koh Kuda ua na ona atiaʻe, e matua leai lava se faʻafiafiaga iinei - paka vai, paʻu, pisapisao leo ma le olaola po. Fans o pati ma malie e ono le fiafia i ai iinei. Tagata eo mai iinei e malolo mai le vevesi ma le vevesi o le taulaga i le nofo toʻatasi i fafo atu o le natura taupou natura.

I se faʻaopopoga i se tafaoga i le matafaga, e mafai ona e asia nofoaga sili ona matagofie o afu, asiasi i le Buddhist temple, faʻamasani i le olaga o tagata o loʻo nonofo i totonu o se nuʻu fagota i luga o pou, alu e asiasi i le paʻu ma popo. O se tasi foʻi o nofoaga sili ona lelei o le aau ma tami i totonu o Taialani. O ata na puʻeina i luga o Koh Kund o le a puʻeina ai taimi sili ona matagofie o lou olaga.

Nofoaga tetele mo turisi

Tagata tafafao maimoa eo atu i Taialani i le motu o Koh Kood e le mo le lelei o le malo, ae mo le filemu ma le malologa malolo e siosiomaga e le natura. O le aso malolo sili ona lelei iinei o le nofo i totonu o se fale e teu ai le sami ma faʻaalu le taimi e te fiafia ai i le vaʻaia ma le matagofie o laufanua. Ae o manaʻoga masani o le olaga e manaʻomia lava e faʻamalieina, ma Ko Kuda o loʻo ia te oe mea uma e manaʻomia mo lenei.

Meaai paleni

O matafaga uma faʻaauupegaina o loʻo iai faleʻaiga e aofia ai faletalimalo tu matafaga. O le toalaiti o i ai, o le maualuga o latou tau. O le mea lea, e sili atu le aoga o le 'ai i le faleʻaiga o lau faletalimalo, ae ia e alu i' aiga o le aoauli ma le 'aiga i Klong Chao. Ole numera pito sili ona tele o faleʻaiga, faʻamau, faleʻaiga o loʻo taulaʻi ii, ma e faigofie lava ona e mauaina se mea e fetaui ma le tau ma le lelei. I le averesi, o le 'aiga aoauli mo le lua ma meainu i le sami sami cafe tau $ 10-15.

O i latou o loʻo vaʻai e sefe tupe e mafai ona 'aʻai i fale faʻatau i le lotoifale e mafai ona maua i le Klong Chao Village latalata i le malae taʻalo. Meaʻai i le aoauli mo le tagata e toʻatasi iinei e naʻo le $ 2-3. E i ai lava i taimi uma oloa fou, o le lisi e aofia ai supo, falai puaa ma moa, iʻa ma figota, salati ma araisa, meaʻai a le atunuʻu. Afai e te le faʻasoaina le alofa Thai mo mea manogi mu, fai i le kuka "leai spicy".

I luga o le auala autu o Koh Kuda, lea e ui atu i le motu mai matu i saute, o loʻo i ai faleoloa laiti ma faleoloa e mafai ai ona e faʻatau ai fualaʻau i le lotoifale.

Felauaiga

E leai ni felauaiga i le lautele, e aofia ai ma taxi, i Koh Kood. Tagata tafafao maimoa ei ai i lalo filifiliga felauaiga:

  • Savalivali, talu ai o le mamao i luga o le motu e laʻititi, ma afai e te le setiina se sini e suʻesuʻeina atoa, ona mea uma e te manaʻomia mo se nofo lelei nofo e mafai ona maua i totonu o le savali mamao.
  • E ala i totogi totogi. O le totogiina o se uila vilivae o le a tau ai le $ 6 / aso, o le uila afi - $ 9, o se taʻavale - mai le $ 36. Oe mafai ona totogi se taʻavale i le faletalimalo pe i faʻapitoa lisi lisi. I le tele o faletalimalo, o le tau o le totogiina o se uila afi o loʻo aofia i le tau o mea e nonofo ai.
  • Fesili mo se tiʻetiʻega mai se tasi o le lotoifale tagata nonofo. E ui lava e leai se 'auʻaunaga tau taxi iinei, o nisi taimi e mafai ona maua se maliega.

E na o le tasi le kesi kesi i le motu e latalata i le uafu o le Khlon Hin Dam. E mafai ona faʻatau le kesi mo le faʻatumuina o suauʻu i fagu faʻapitoa i le maketi poʻo faleoloa, ae e sili atu le tau.

Nofoaga

E ui i le mea moni o pisinisi tafafao maimoa i le motu o Koh Kood o loʻo i le amataga lava o lona atinaʻeina, e lava lava nofoaga mo turisi e nonofo ai iinei. Tele faletalimalo o tau eseese tau ma taugofie malo talimalo ofoina latou tautua. Peitai, i le vaitau maualuga i Koh Kood (Thailand) faletalimalo e toeititi lava a nofoia. A fuafuaina se malaga mai ia Novema ia Aperila, e tatau ona tusi potu i faletalimalo ni nai masina muamua atu.

O le tau o le ola i le maualuga vaitau - mai le $ 30 / aso mo se lua faletalimalo latalata i le matafaga ma se faletaele, pusaaisa, ae leai se ea maluluina (ma se ili). E mafai ona e mauaina ni fale talimalo malulu i le tau lea, ae e mamao ese mai le sami (5-10 minute savali). O le fale malulu faʻalua faʻapitoa 3-4 * i luga o le matafaga o le a tau i le averesi mai le $ 100 / aso. O filifiliga lelei e nonofo ai e manaʻomia tele; e fautuaina e tusi ia le sili atu ma le ono masina ae leʻi faia le aso malolo.

Peter Pan Resort

Peter Pan Resort o loʻo tu i le ogatotonu o Klong Chao Beach i se nofoaga filemu i tafatafa o le vaitafe. O potu faʻalelei o loʻo faʻaauupegaina i le ea malulu, mea lelei uma, o le poletito ma vaaiga matagofie, TV, pusaaisa, Wi-Fi leai se tau. O se malu taeao o loʻo aofia i le tau. O le tau o le ola i le maualuga vaitau e mai $ 130 mo le lua fale fale.

Matafaga matafaga

Paradise Beach Hotel o loʻo tu i le nofoaga sili ona lelei o Ao Tapao Beach. O fale talimalu lelei e faʻapipiʻiina i le ea malulu, pusaaisa, TV faʻapipiʻi. E i ai uma lelei, leai se Wi-Fi, 'aiga o le taeao. Ole tau ole fale faʻalua e amata ile $ 100 / aso.

Tinkerbell Resort

Tinkerbell Resort o loʻo tu i le ogatotonu o Klong Chao Beach, o loʻo siʻomia e niu. O le 'aʻai tutasi villa i ai ea maluluina, o se saogalemu, flat-screen TV, pusaaisa. O le tau o le soifuaga mo le lua mai le $ 320 / aso.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Matafaga motu

Ole tele o talafatai o Koh Kuda e talafeagai mo aau. O iinei e mafai ona e maua uma tuufua vao matafaga maʻa ma oneone oneone, ma latalata faletalimalo, faleʻaiga ma pa. Foliga masani e faʻailoa mai ai matafaga o Koh Kuda:

  • O se tulafono, o le gataifale ma le pito i lalo e oneone.
  • O faitotoʻa i le sami e papaʻu ma papaʻu i soo se mea, aemaise lava i taimi o le tai.
  • I le vaitau atoa, o le vai sami e mafanafana, manino ma malu, e aunoa ma galu.
  • E seasea lava moega o le la, e leai lava ni faamalu. Ae, faʻafetai i le oneone le gaoia ma mama ma le anoanoaʻi o laʻau, e le o manaʻomia tele. Faletalimalo malo e mafai ona faʻaaogaina le faletalimalo potu malolo.
  • E leai ni vai faʻagaioiga - vaʻalele vaʻa, faʻi ma isi. E naʻo le cafe poʻo le pa e mafai ona e nofo ai.
  • Toetoe a o matafaga uma e iai le uafu, ae leai ni tuulafoaʻi ma vaʻa saoasaoa e faʻasoesa i tagata tafafao maimoa i isi nofoaga faʻapitoa i Taialani.
  • Latou te le masani ona tumutumu, ulufale e leai se totogi.

I matafaga lautele o Koh, Bang Bao (Siam Beach), Ao Tapao ma Klong Chao e sili ona lelei. O iinei lelei tulaga faʻalenatura e manuia tuʻufaʻatasia ma latalata i le malo - tele faletalimalo, faleoloa, faleʻaiga.

Ao Tapao

Ao Tapao Beach o se tasi o sili ona tele ma sili ona lauiloa i le motu o Koh Kood (Thailand), o lona ata e mafai ona vaaia i le tele o faʻasalalauga polosiua. O lona umi e tusa ma le 0.5 km. I le itu i sisifo, e fusia e se uʻu umi, i sasaʻe - o se vaega maʻa, i tua atu o le amataga o le matafaga matafaga.

Ao Tapao o loʻo tu i le talafatai i sisifo o le motu, o lea i le ao i le talafatai e faigofie ai ona maua le paolo mai le tele o niu o loʻo latalata atu i le talafatai. I afiafi, e mafai ona e matamata i le matagofie o le goto ifo o le sami.

O tulaga masani i luga o le Ao Tapao e sili ona lelei - oneone samasama samasama, o se auala oneone oneone i le sami. I le aotelega, e 5 faletalimalo i lenei sone, taʻitasi a latou lava cafe ma pa, o lea e tele filifiliga o nofoaga mo malo e fai ai se meaʻai mama ma maua ai se taimi fiafia.

Klong chao

Klong Chao - o le ogatotonu o le matafaga o Koh Kuda, ua avea o se sili ona lelei i luga o le motu. O loʻo tu i tafatafa o le auala, i le pisi nofoaga, o loʻo tuʻu iai fale talimalo taʻutaʻua ma atinaʻe tetele.

O Klong Chao Beach e iai lona oneone paʻepaʻe, e matagofie le ulufale atu i le sami, manino le vai, leai ni galu, ae sili ona taua - e le papaʻu e pei o isi matafaga o Koh Kud. E oʻo lava i le tai maualalo, e mafai ona e aau iinei, e ui e le latalata i le talafatai. O loʻo iai ni vaaiga matagofie i Koh Kood (Thailand) o ata e ofoofogia.

Faletalimalo matagofie faʻasolosolo i le talafatai, taugofie faletalimalo o loʻo tu i le laina lona lua, i totonu o le savali mamao mai le matafaga. E i ai nofoaga e nonofo ai iinei mo atotupe uma. I le vaitau o le vaitau e tumutumu iinei, aemaise i le afiafi.

Klong Chao o le sili ona umi le matafaga o Koh Kuda, iinei oe mafai ona savali mo se taimi umi, fiafia i le matagofie vaaiga sami. E tele faʻamau ma faleʻaiga i le talafatai.

Bang Bao

Bang Bao Beach e faʻaigoa foʻi ia Siam Beach, faʻafetai i le Siam Beach Resort o loʻo iinei. Bang Bao o se tasi o le sili ona filemu ma sili toafilemu matafaga i luga o le motu. O le nofoaga taele e tusa ma le 0.4 km le umi. I le ogatotonu o le matafaga o loʻo i ai le uafu e taula ai uta uta i nisi taimi.

O Siami Beach e papaʻe lona oneone, o le sami e toʻafilemu ma mama, ae a o galu o le tai e papaʻu. O le tele o alofilima maualalo e tutupu i luga o le matafaga, maua ai paolo i le aso atoa. O lenei o se toʻafilemu, leai se tumutumu ma mama nofoaga ma matagofie natura ma mafanafana sami papaʻu - o se lelei aso malolo filifiliga mo aiga ma fanau laiti.

Tau ma le tau

O le motu o Koh Kood (Thailand) o loʻo tu i le vaega o le tau, o le vevela o le sami i le sami e le paʻu i lalo + 26 ° C, o lea e mafai ai ona e aau i lona talafatai i le tausaga atoa.

Mai ia Me e oʻo ia Oketopa, pei o Thailand uma lava, o le vaitau o timuga e tumau iinei, ma o loʻo i ai le tau sili ona vevela. O le thermometer koluma i lenei vaitaimi e mafai ona tulaʻi i le + 34-36 ° С Ona o timuga soo, ua tumu ai le ea i le susu, o le lagi e tele ina ufitia i ao.

I le masina o Me-Setema i luga o le motu, o tagata tafafao maimoa taofi, o faletalimalo e gaogao, o nisi foi e tapunia. Ae o le tau vevela e le o se faʻalavelave i se tafaoga i le matafaga, ma e le timu i taimi uma, o se tulafono, i lenei tau, ua latou mavae atu. O le mea lea, tagata e onosaʻi le vevela vevela e mafai ona maua se malologa tele luga Koh Kood i le maualalo vaitau, aemaise lava talu ai tau i lenei vaitaimi ua matua faʻaititia.

Mai ia Novema ia Aperila, o le a faʻamama le vevela, o le ea vevela tumau i le + 28-30 ° С, timu faʻateleina seasea, ma aso e susulu. Lenei vaitau i luga o le motu o Koh Kood ua manatu maualuga, turisi gaioiga i lenei vaitaimi ua siisii, tau ua siitia. Fautuaina e tusi muamua i faletalimalo mo lenei taimi. O le tumutumuga o le auai e tupu ia Fepuari ma Mati, pe a o le ea vevela e sili ona mafanafana mo aau, ma maualalo tai pe a tupu i le tele o po.

Faʻafefea ona alu i Koh Kood mai Pattaya ma Bangkok

E leai seisi auala i le motu o Koh Kood Thailand, pe faʻafefea ona e o mai iinei e ala i felauaiga i le vai - i luga o le saoasaoa o vaʻa, vaʻa poʻo le catamaran. O vaʻa e folau atu i Koh Kood mai Laem Ngop ma Laem Sok i nofoaga o Trat, o loʻo tu i le laueleele tele o Thailand e lata ile tuaoi ma Kamupotia.

Mai Bangkok

Mai Bangkok, o le auala sili ona faigofie e alu ai i Koh O fea e ala i le okaina o se fesiitaiga i le 12go.asia/ru/travel/bangkok/koh-kood. O le tautua e aofia ai le tiʻetiʻe atu i le pasi i Laem Sok i le itumalo o Trat ma mai iina i Koh Kood e ala i le saoasaoa o vaʻa. E mafai ona e faʻaopoopo faʻatonu se fesiitaʻiga i le faletalimalo.

I le taimi atofaina, e piki e le pasi le pasese, ma i le 7 itula o le a ave ai i latou i le uafu o Laem Sok i le taimi o le malaga a vaʻa. O le vaa manino e alu i aso uma i le 13.30 ma taunuu i Koh Kood i le itula. O le pasese mo le minibus e $ 150 i le taʻavale, e sili atu ona aoga le okaina o le pasi mo se vaega. O le tiketi vaʻa e $ 15 i le tagata e toatasi.

Mai Pattaya

Afai e te faia se talosaga: Koh Kood (Thailand) auala e sau ai mai Pattaya, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi soʻo se ofisa femalagaaʻi i le taulaga pe poloaʻi se fesiitaiga.

I le taimi atofaina, o le a pikiina oe e se taxi poʻo se pasi ma ave oe i le uafu i Trat i le taimi e alu ai le vaʻa poʻo le catamaran mo Koh Kood. O le tiʻetiʻe mai Pattaya i le uafu e tusa ma le 5 itula. Le isi itula e tatau ona folau luga o le sami.

Afai na e okaina se fesiitaʻiga i le faletalimalo, o le a feiloaʻi le avetaavale ma oe i le uafu ma ave oe i le tuatusi. O le tau o le taxi i le uafu i Trat mo le fa - mai le $ 125, o le pasi mo 7-10 pasese - mai le $ 185. Malaga i Koh O fea i le vaa o le a tau ai le $ 15 mo le tagata. E fautuaina pe a okaina se fesiitaʻiga i Pattaya, vave faʻatau le toe faʻafoʻi atu, e sili atu le tau nai lo le okaina o lenei tautua i le motu.

O tau ile itulau e mo Setema 2018.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

Ina ia maua lagona lelei mai le asiasi atu i le parataiso motu naʻo le lelei, faʻalogo i le fautuaga a turisi oe ua tuʻuina iloiloga e uiga i le motu Ko Kood (Thailand).

  1. E le taliaina e le motu ni credit card mo le totogiina, o le mea lea, a alu i tafaoga, ia lava tupe. Pau lava le ATM i le motu, o loʻo tu i le ogatotonu o le nuʻu o Klong Chao, e mafai ona malepe i soʻo se taimi pe leai ni pili. O lata ane ATM o loʻo tu i Koh Chang Island ma luga o le laueleele tele a Thai. I le auala, e talia e le ATM naʻo visa Visa.
  2. Initaneti i luga o le motu o loʻo atinaeina pea. E le avanoa le WiFi i potu faletalimalo uma, ma o fea o i ai, atonu e i ai se faʻailoga vaivai, maualalo le saoasaoa. E mafai ona e mauaina se initaneti sili i le initaneti cafe i le ofisa o le ofisa femalagaaʻi autu a le motu.
  3. Afai e leai sau taimi e tusi ai se faletalimalo i Koh Kood, e le afaina. E oʻo lava i le vaitau maualuga, e mafai ona e totogiina se fale i le taimi tonu lena. A feutanaʻi ma se lisi ma tagata e ana, e tatau ona e faʻatau; pe a fai e te nofo mai le vaiaso pe sili atu, e mafai ona tipi le tau ile afa.
  4. O le tumau ai i le natura e leʻi tagofia e mafai ona avea ma faʻalavelave i le faʻaopoopo i le fiafia. E le mafai ona faʻapea atu e tele namu i luga o Ko Kuda, ae e manaʻomia lava ona e ave faʻamalosi au. O gata e maua i nisi taimi i auala, ae a tuʻu na o latou, e vave ona mou atu e aunoa ma le faʻatupuina o ni faʻafitauli. Ma le mea moni e le tatau ona i lalo o le niu ma tautau fualaʻau, oe ono mateina oe lava.

Faaiuga

Koh Kood (Thailand) o loʻo tumau pea lona lalelei matagofie, lea e seasea ona maua ile tatou paneta. Aua le misia le avanoa e asiasi ai i lenei parataiso motu ae o loʻo le o pisia lava e le aʻafiaga o tagata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LocaHotel 1: Koh Kood Paradise Beach Resort (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com