Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O matafaga lauiloa i Dubai - o fea e filifili mo se tafaoga

Pin
Send
Share
Send

Ua lauiloa Dubai o se tasi o nofoaga sili ona mafanafana i le Lalolagi e malolo ai i tafatafa o le sami: o le la agamalu susulu iinei i le tausaga atoa, o le oneone e fluffy ma malu, o le vai e matua mama, ma le ulufale atu i le sami e papaʻu ma agamalu.

O matafaga o Dubai - ma e tele naua - o loʻo vaevaeina i se taulaga maua fua ma tumaʻoti i faletalimalo.

O le tele o matafaga lautele o loʻo iai latou "aso faʻa-fafine" faʻapitoa pe a faʻatagaina tane e malolo iina - i le tele o tulaga, o nei aso o Aso Lulu poʻo Aso Toʻonaʻi. A o malolo i luga o matafaga lautele i Dubai, e tatau ona e mulimuli i ni tulafono faʻatulafonoina e le taulaga faʻapitoa - a leai, e le mafai ona e aloese mai se sala. Ma, e faʻasa: inu le 'ava malosi (aofia ai pia), ulaina se hookah, lapisi ma sunbathe topless. Ma afai o loʻo i ai foi se faʻasalalauga i luga o le matafaga o le puʻeina o ata e faʻasa - aua le amanaʻiaina!

A faʻapea e te manaʻo e fai sau ata i se ofu taele faʻasaga i tua atu o le sami i Dubai, alu i le leai o se matafaga - e faʻatagaina ona puʻeina ou ata iina. Ma e te le tau totogia le ulufale atu i matafaga saoloto, e leai ni "aso o fafine", ma e leai ni fola e le mafai ona e aau ai.

Soo se faletalimalo i luga o le laina muamua ei ai tumaoti matafaga. Tagata tafafao nofo i se faletalimalo taulaga mafai ona filifilia: se leai se totogi poʻo se taulaga lautele matafaga.

Ma o lenei - o nisi faʻamatalaga taua e uiga i le sili ona lauiloa totogi ma leai se totogi matafaga i Dubai. Ina ia faʻafaigofie mo oe ona faʻatautaia ma faʻavasega lau tafaoga, na matou makaina nei matafaga i luga o le faʻafanua o Dubai ma tuʻuina i luga o le itulau e tasi.

Matafaga saoloto

Kite beac

Kite Beach e leai se tau, faataamilo i le uati matafaga matala, e sili ona lelei mo tagata fiafia i le toaaga faʻafiafiaga i luga o le matafaga.

O le matafaga e oneone, mamā ma lautele, ma le ulu lelei i totonu o le vai, ae leai se atinaʻe atinaʻe ma faʻapitoa mea faʻapitoa. E leai ni suiga fale, ae o loʻo i ai se faleese mama (i le ala, oe mafai ona suia iina, e ui o lenei e faasaina) ma le leai se taʻele taele luga o le auala. E i ai le Wi-fi sone e mafai ai foi ona e fafagaina lau telefoni. Totogiina o se sunbed ma solo i luga o le auala - 110 dirhams, e toetoe lava a leai se paolo ma leai se mea e lafi ai mai le vevela o le la. E i ai nai fale 'ai lelei ma faleʻaiga i autafa o le matafaga. O se laupapa savali i luga o le matafaga - o se sili lelei nofoaga mo sopoaga ma savali.

O lenei matafaga e taʻutaʻua ona o lona matagi faifai pea ma malosi i Dubai. Faʻafetai i le matagi, kitesurfers ma matua ma fanau e masani ona potopoto iinei e lele kites. I totonu o le matafaga o loʻo iai le kalapu soʻosoʻo ma se aʻoga maulu e mafai ai ona e aʻoaʻoina le tele o togafiti o le aau loloto. O Kite Beach e naʻo le pau lea o le matafaga i Dubai e mafai ona e lisiina ai se faʻaloʻalo. Mea uma e te manaʻomia e faʻataʻitaʻi ai le kitesurfing e mafai ona lisiina mo le 150-200 dirhams, ma e mafai ona e lisiina se surfboard mo le 100 dirhams.

O se tasi aoga taua o lenei matafaga o le numera laititi o turisi, aemaise aso o vaiaso.

Nofoaga o leai se matafaga matafaga Kite Beach: Jumeirah 3, Dubai. O le auala pito sili ona faigofie e alu ai ile pasi numera 81, alu ese mai le Dubai Mall poʻo le Mall of the Emirates metro. E faigofie lava ona e fuafuaina le taofi: e tatau ona e alu i le taimi lava e iloa ai le faletalimalo Burj al-Arab mai le faʻamalama o le pasi - e naʻo le 5 minute le auala i le sami.

Marina (Marina matafaga)

Marina Beach i Dubai o loʻo tu i le eria o Dubai Marina - o se nofoaga taʻutaʻua ma tele fale maualuluga ma fale faisua. E tatau ona e asiasi i le matafaga o Marina e le masani ai, ae maise lava o se tasi lenei o le leai o se matafaga i Dubai.

Marina Beach ua faʻatulagaina ma maua fua suia lavalava ma faleuila, taʻele e mafai ona ave mo 5 dirhams. I le auala e alu ese ai mai le matafaga, ua faʻapipiʻiina ni mulumulu faʻapitoa ina ia mafai ona e mulumulu ese le oneone mai ou vae. O faamalu ma sun loungers e taugata - o le a latou tauina le 110 dirhams e mautotogi ai.

I luga o le matafaga o loʻo i ai se faletaʻalo i fafo, tuutuuga mo taʻalo lakapi matafaga (200 dirhams / itula) ua fausia. E i ai togi lisi latou te lisiina:

  • kayaks (mo le 30 minute - nofofua - 70 dirhams, mo le lua - 100 dirhams),
  • uila (afa itula - 20 dirhams, ona 10 dirhams lea mo le 30 minute),
  • tutu laupapa (30 minute 70 dirhams).

Marina matafaga ei ai se matagofie taʻaloga a tamaiti ma faʻaseʻe e tau atu i le sami. E iai foʻi le paka vai mo tamaiti, tau o pasese:

  • 65 dirham i le itula,
  • 95 dirham mo le aso atoa.

Tamaiti mai 6 tausaga le matua mafai ona tuʻua toʻatasi i lenei vai paka, ma tamaiti laiti e faʻatagaina naʻo o latou matua.

Afai tatou te talanoa e uiga i le le faʻamanuiaina o le maua fua Marina Beach, ona i ai lava i taimi uma se tele tele o tagata, aemaise lava i faaiuga o vaiaso (Aso Tofi ma Aso Faraile). O le oneone e mafanafana ma lava le mama, ae o nisi taimi e mafai ona e mauaina ni sikaleti i totonu. E le mamao mai le matafaga, o loʻo amataina galuega ma ua oʻo mai paipa i le sami - e sili atu le nofo ese mai ia latou. E manaʻomia le tu i se mamao e mafai ai mai le faitotoʻa, aua o le vai iina e palapala ma palapala, ma le malamalama ma sili ona le manaia nofoaga.

O le matafaga lautele o Dubai Marina matafaga e matala i le uati, ma le amataga o le pogisa i luga o le vai moli moli e tutu. E tele faleoloa ma mea faʻamanatu, aisa kulimi, meaʻai i tafatafa o le matafaga atoa, ae e taugata tele. E i ai faleʻaiga ma faleʻaiga e iai kuka eseese o le lalolagi, o isi e matala i le uati, latalata i le 23:00, ma faʻaiuga o vaiaso i le vaeluaga o le po.

Jumeirah Open beach

Jumeirah o le igoa o le eria e faʻataʻamilomilo mo le tele kilomita i le talafatai o le Emirate o Dubai. O se vaega o le matafaga ua taʻua o le Jumeirah Open beach o loʻo tu tonu i le isi itu o le faletalimalo lauiloa o Burj Al Arab (Sail) i le lalolagi. Tatala Jumeirah Beach i Dubai e le nofoia se tele tele teritori - o lona umi e na o 800 m. O lenei nofoaga e sili ona lauiloa i tagata tafafao maimoa Rusia, lea na faʻaigoaina ai le isi igoa: "Russian Beach".

Jumeirah Open beach o se matafaga leai se tau, ae e matua mama ma saogalemu i taimi uma - e mafai ona e tuʻua mea e aunoa ma le vaʻaia ma aau. E mafanafana tele le vai, e seasea lava galu, e mafai ona e aau mamao.

O atinaʻe tetele o le matafaga o le Jumeirah e faʻatapulaʻa i le tasi faleuila ma nisi lapisi lapisi. E manaʻomia le totogi tele mo le totogiina o le faamalu ma sunbed - 60 dirhams. E leai ni faʻafiafiaga iinei, ae o se paka faʻalelei ma taʻaloga lelei e tu faʻafeagai.

E i ai faleʻaiga ma meaʻai vave i luga o le 'upega tafaʻilagi. O tagata tafafao e faʻatagaina ona latou aveina a latou meaʻai i le matafaga, ae faʻasa le inu ava malosi.

Aso Gafua i le Jumeirah Beach o "fafine" aso.

E mafai ona e oʻo atu i le Jumeirah Beach i Dubai i soʻo se pasi, ma e iai foʻi vaʻalele tuʻusaʻo mai le malae vaʻalele (e 20 minute le malaga). O i latou na taunuʻu mai i se taʻavale mautotogi e mafai ona paka fua mo le matafaga, e leai ni faʻafitauli i nofoaga.

Oe o le a mauaina auiliiliga faʻamatalaga luga Palm Jumeirah i lenei tusitusiga.

Umm suqeim

Matafaga lautele Umm Suqeim o se matafaga leai se tau i Dubai. O loʻo iai ni manatu ile siʻosiʻomaga ma se tasi o faʻatausaga e le masani ai i Dubai - "Burj Al Arab". E i ai lava lava tagata i luga o lenei matafaga: e lauiloa i tagata fiafia i le matafaga, ma o loʻo aofia ai foi i se maimoaga maimoa mai i Dubai ma turisi e aumai iinei e puʻeina ata ma le Sails i tua.

O le matafaga o Umm Suqeim e mafai ona faigofie ona faʻatatauina i matafaga sili ona lelei i Dubai: oneone paʻepaʻe mama, atigi lapopoʻa matagofie, vai manino, o se auala agamalu malulu e ulufale ai. O loʻo i ai ni leoleo faʻamalosi tino latou te mulimulitaʻi i le faʻatonuga ma faʻatonutonu e leai se tasi e aau i tua o palu. O mea taua o loʻo avanoa mo tagata tafafao o loʻo taʻele fua ma sui fale, ma se fale taele. Naʻo meaʻai vave e ofoina atu. Faʻafeagai ma le matafaga o loʻo iai se paka a tamaiti ma malae taʻalo ma taʻaloga, ma faleʻaiga lelei. Parasols ma sun loungers e mafai ona totogi mo le AED 50.

E tele taxi i autafa o le matafaga, e leai ni faafitauli i femalagaiga. O i latou na taunuʻu mai i taʻavale e mafai ona faʻaaoga paka paka.

Matafaga matafaga

Free Sufouh Beach (e taʻua o le Sunset) o loʻo tu i le vaega o Al Sufouh Road. Pei o isi matafaga i Dubai, oe mafai ona vaʻaia lona tulaga i luga o le faʻafanua i le faaiuga o le itulau.

Lenei matafaga o se moni maua mo i latou oe femalagaaʻi faataamilo i Dubai i taavale. E i ai le tele paka leai se paka ma se faigofie auala, ae e le mafai ona fenumiai, talu ai na o le tasi le auala mai le auala e le tapunia e se pa.

E mafai foʻi ona e taunuʻu i le Sufukh Beach e ala i femalagaaʻiga lautele, mo se faʻataʻitaʻiga, i le metro e te manaʻomia le alu i le "Initaneti Aai" nofoaga. Mai le nofoaafi auala savali i le matafaga mo le 25-30 minute, oe mafai ona ave pasi pasi 88 vave mo 3 dirhams.

E mamā le matafaga - e faʻatatau i vai ma oneone. Lelei tele le ulufale i totonu o le vai. Afai e savili aso, o tuutuuga e fetaui lelei mo le siʻosiʻomaga.

A o mea tetele, e leai uma. E leai se mea: suia potu, taʻele, faleʻaiga, sun loungers ma faamalu mo totogi, leoleo faʻapitoa ma e oʻo lava i le faleuila.

I aso o vaiaso, ua tuulafoa le matafaga o Al Sufouh, e mafai ona e malolo i le filemu atoa. Ma i faaiuga o vaiaso, masani ai i le Aso Faraile, e tumu i tagata toso / tolauapiga.

Totogi matafaga

La Mer

O le faʻafanua Dubai o loʻo faʻaalia ai o La Mer Beach o loʻo tu i le talafatai o Jumeirah. Masalo, o le nofoaga fou lea i le matafaga i Dubai: i le tautoulu o le 2017, na tatalaina le La Mer South ma La Mer North zones, ma i le amataga o le 2018, o le vaega mulimuli o le matafaga, ua taʻua o le Uafu. La Mer o se matafaga leai se tau, o lea e mafai ai e tagata uma ona malolo iinei.

O le matafaga e matua vaʻaia ma mama, ma papaʻe oneone ma le vai manino. O le ulufale i le vai e malu.

E tele faletaele e leai se tau, o potu fesuiaʻi ma timuga i luga o le teritori - o latou uma e faʻatotogaina i uluaʻi fale felanulanuaʻi ma e masani ona fufulu. E mafai ona e nofonofo i totonu o le hammock i totonu lava o le sami, e mafai ona e lisiina nofoa o le la ma faʻamalu, pe e te taʻoto foʻi luga o le oneone ma lafi mai le la i lalo o le tasi o tele o pama. E tele faleoloa, faleʻaiga ma veni meaʻai i luga o le matafaga. O loʻo vaʻaia e leoleo le faʻatonuga ile laueleele, ma o loʻo vaʻaia e le au laveaʻi i latou o folau mai le apitaogalu.

La Mer Beach i Dubai o se agavaʻa ma lelei nofoaga ma tele fiafia. O i latou e mananaʻo e faia se tafaoga malosi, maua le avanoa e faia ai le tele o taʻaloga, mafai ona totogi se vaʻa. E i ai se fou vaʻaiga vai matagofie ma mataʻina mo tagata matutua ma tamaiti - ulufale mo se tagata matua e 199 dirhams, mo se tamaititi 99 dirhams. E i ai vaega faʻapitoa mo tamaiti.

I luga o le teritori o La Mer, o loʻo i ai foʻi ituaiga "manaʻoga" e pei o sela mo le teuina o meatotino a le tagata lava ia, ATM, Wi-fi sone ma nofoaga mo le toe faʻaaogaina o masini feaveai. E i ai le tele-fua paka taʻavale mo taʻavale.

E fautuaina lou sau i le La Mer Beach i Dubai i le taeao, pe a faigofie ona maua se "nofoaga i le la" lelei mo oe ma se nofoaga talafeagai e paka ai lau taʻavale. I le auala, e sili atu le tu i le itu tauagavale o le matafaga fasi, e toʻaitiiti tagata e oʻo lava i faʻaiuga o vaiaso, ma le toʻatele o turisi.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Al Mamzar matafaga paka

Public Park-Beach Al Mamzar o loʻo tu i le penisula, i le va o Dubai ma Sharjah.

E sili atu le faigata ona oʻo i ai nai lo isi matafaga uma i Dubai. O pasi e o ese mai le Golden Bazaar ma mai le Union metro station i le va o le afa itula. E mafai foi ona e alu i se taxi.

Al Mamzar Park ua salalau luga o le lautele o le 7.5 hectares. E matagofie tele ma laʻau lanumeamata lanumeamata. O se lalelei tamaʻi nofoaafi o loʻo savali i luga o lona teritori - a o tiʻetiʻe ai, e mafai ona e vaʻai taʻaloga mo tamaiti, faʻafiafiaga lelei nofoaga. E i ai 28 barbecue eria ma barbecues ma nofoa i le teritori o le paka.

O loʻo iai se malae tele o le taumafanafana e le mamao mai le faitotoʻa o le paka - afai e te ui atu iai, e mafai ona e alu i le 1 ma le 2 matafaga. E toetoe lava o taimi uma e toʻatele tagata i luga o latou, o lea e talafeagai ai ona alu atili. Mo se faʻataʻitaʻiga, alu i le auala i le itu taumatau o le faitotoʻa ulufale, e mafai ona e alu i le matafaga lona 3, lea e toetoe lava a tuʻulafoaʻi uma. I le aotelega, Al Mamzar e 5 matafaga - latou nofoia 1,700 m o le 3,600 m o le atoa talafatai o le paka.

O matafaga uma o Al Mamzar i Dubai e toetoe lava a tutusa: o le vai sili ona mama, o se lautele lautele teuteuina o le paepae oneone, o se mafanafana, ma le agamalu ulufale i totonu o le vai. I luga o matafaga taʻitasi o loʻo i ai fungus ma se faʻataʻamilosaga nofoa ma timuga, o loʻo iai foʻi taʻele ma fale taʻele i fale eseese. O loungers a le la ma faʻamalu e mafai ona nonoina mo se totogi faʻaopopo.

O le faʻapitoa o le matafaga o se vaitaele tele i totonu ma malulu malulu fale matafaga (e sili atu le faʻasao muamua). I aso o le vaiaso, e toʻaititi tagata i le Al Mamzar Park, ma i faʻaiuga o vaiaso, e matua tele lava le faʻasolosolo mai o turisi.

Ulufale ulufale i le paka matafaga e tau le 5 dirhams - o se totogi faʻatusa lea, pe a mafaufau o tagata fai togalaʻau e galulue iina i taimi uma, e faʻamama e le au ala ma faʻasusu le vao, ma lulu le oneone i matafaga ma se masini faapitoa (ae o loʻo lava pea tamaʻi otaota). Mo le faʻaaogaina o le vaitaʻele, o le totogi e 10 dirhams, e totogi se sunbed o 10 dirhams.

Public Park-Beach Mamzar e matala mai le Aso Sa e oʻo ile Aso Lulu mai le 8:00 i le 22:00, ma mai le Aso Tofi e oʻo i le Aso Toʻonaʻi e matala ile itula e umi atu ai. Ae o le Aso Lulu, e naʻo fafine e iai fanau e leʻi atoa le 8 tausaga e faʻatagaina i matafaga.

RIVA kalapu matafaga

RIVA o le muamua kalapu matafaga kalapu i Dubai (ie leai pule o se faletalimalo). RIVA o se totogi matafaga i Dubai, lea e mafai ona e aau ai e le gata i le sami, ae faapena foi i le vaitaʻele. O le matafaga e mama ma le ulufale malu i le sami, ma vaitaele (tele mo tagata matutua ma tamaiti) o loʻo tu i le paolo o laʻau ma pei o se parataiso.

O le kalapu e suia potu, timu ma shampoos ma taele gel, faleuila. E ofi atu ai i tagata asiasi le sili atu ma le 200 la malolo, e aofia ai ma vaega faʻalua.

E i ai le pa ma se faleʻaiga o loʻo faʻagaioia luga o le "a-la carte" system. A 'ai ma inu, e tatau ona faʻaalu a itiiti mai $ 300 i le aso!

Ulufale ulufale: Aso Sa-Aso Lulu 100 dirhams mo le tagata, Aso Faraile ma le Aso Toʻonaʻi 150 dirhams.

O tau ile itulau e mo Aukuso 2018.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

O afea e alu ai mo se tafaoga i le matafaga i Dubai

O le aʻoaʻoina mai la matou tusitusiga e uiga i matafaga taʻutaʻua i Dubai, naʻo lou manaʻomia lava ona e filifili poʻo fea tonu o le a e faia ai lau tafaoga ma le tele o le mafanafana. O matafaga uma nei o loʻo i luga o le faʻafanua o Dubai - suʻesuʻe ma fuafua lau tafaoga.

E ui lava o matafaga o Dubai e talafeagai mo le aau ma sun matahari i le tausaga atoa, o le taimi sili ona lelei e malolo ai mai ia Setema ia Me. I le taimi nei, o le ea mafanafana e oʻo atu i le vevela e le maualuga atu i le 30 ° C

Matamata lautele matafaga i Dubai ma tau ma fesoasoani fesoasoani i lenei vitio.

O matafaga ma mataaga autu o Dubai ua faʻailogaina i luga o le faʻafanua i Lusia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LE LOOMATUA MA LE TOEAINA..Tenari Tautua (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com