Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Mataaga ma faʻafiafiaga i Interlaken, Suiselani

Pin
Send
Share
Send

Suiselani faʻaalia o ia lava mai lona itu sili ona lelei i turisi na o mai i Interlaken. I le uma, tusa lava pe o le a le matagofie o le tusiata fale o Suiselani 'aʻai o, o le autu aoga o lenei atunuʻu o lona matagofie natura, ma o loʻo i Interlaken e mafai ona e vaʻaia ai le sili atu matagofie laufanua laufanua o Suiselani.

O Interlaken o se nofoaga tau fuataga, o se taulaga laitiiti i Suiselani ma lona faitau aofai e tusa ma le 5000 tagata, o loʻo nonofo i le va o vaituloto e lua - Thun ma Brienz, o loʻo siʻomia e tumutumu mauga o le kiona. O lenei nofoaga tutotonu o turisi o loʻo tu i le 60 kilomita mai le laumua aloaʻia o Suiselani, Bern, i le maualuga o le 570 m i luga atu o le sami.

Iterlaken mauaina tulaga faʻapitoa i le sili atu i le 300 tausaga talu ai, ma o lenei o se tasi o sili sili ona lelei nofoaga i Suiselani, faatosinaina ma lona natura matagofie, mataʻina ma eseese ituaiga o gaoioiga i fafo.

Aso malolo ola i Interlaken

O le Interlaken resort e talimalo i tagata tafafao uma. Mo i latou e manaʻomia togafitiga o spa, e i ai avanoa uma e faʻaleleia ai lo latou soifua maloloina - o se tau lelei, ea maloloina, vaipuna o minerale, susu sili ona lelei i le lalolagi, fualaʻau mama ma fualaʻau mama. O i latou e fiafia i le malologa faʻasolosolo o le a mafai ona malolo i aso nei faletalimalo ma chic faleʻaiga, vaitaʻele ma spa, siʻomia e matagofie laufanua laufanua. Ae o le sili ona fesuisuiaʻi ma fiafia i le polokalama i Interlaken o loʻo faʻatalia ai tagata fiafia i le toaaga faʻafiafiaga ma taʻaloga faʻafiafiaga.

Faaseʻe

O tafaoga faasee o lenei nofoaga a Suiselani faatasi ai ma le umi atoa e tusa o le 220 km o loʻo taulaʻi i tumutumu o Jungfrau, Mönch ma Eiger atumauga. I le auaunaga o faasee ma snowboarders o loʻo i ai 4 funiculars ma tusa ma le 40 chairlifts, toso ma uaea sii.

O pito e sili ona faigata o loʻo tu i Grindelwald ma Mürren (tau mai le 50 €), sili atu le agamalu - i Bitenberg (tau mai le 35 €).

O le pasi pasi i le Interlaken ski resort e aofia ai foʻi le faaseʻe i nofoaga faʻavaomalo i Wengen, Murren, Grindelwald faʻatasi ai ma tau o felauaiga i totonu o le atunuʻu.
Ole tau ole pasese faaseʻe mo le 6 aso mo se tagata matua e EUR 192, mo se tamaititi - EUR 96.

Paralela

Paragliding flight, lea e mafai ona faʻataunuʻuina i soo se taimi o le tausaga, o le a tuua ai se tulaga ese faʻapitoa. O lenei tautua e ofaina e le tele o kalapu tafafao a Interlaken. O le vaʻalele e faia faʻatasi ma se taʻiala; pe a e manaʻo ai, e mafai ona e okaina ata ma ata puʻeina ae e leʻi lele i luga ole Interlaken. O le maualuga o le mamafa o le tagata auai o le 95 kg.

Alovaa ma paopao

Fans o le soʻona faʻafiafia o le a fiafia alovaa, paopovaʻa po o le rafting i luga o vaitafe vaitafe. Ma tagata fiafia i ituaiga filemu o turisi o le a tosina mai e ala i le savaliga luga o vaituloto. O ituaiga uma o turisi vai e ofaina i taimi o masina mafanafana. Meafaigaluega faʻatuatuaina ma faiaʻoga poto masani le mautinoa le saogalemu atoa o lenei gaioiga paganoa.

Taamilosaga uila ma isi gaioiga i fafo

O le tiʻetiʻe e masani ona masani ai i Interlaken i le vaitau o le taumafanafana. Lenei e mafai ona e lisiina se uila ma isi masini ma alu uila i totonu o le matagofie siʻosiʻomaga o Interlaken. E mafai foi ona e tiʻetiʻe i solofanua, o se vaʻa folau i luga o vaituloto lata ane, alu i le faaseʻe, folau, aʻeaʻe i luga o le mauga, turisi tafafao, fagota.

Vaaiga

Interlaken e mitamita e le gata i ona tafega faaseʻe, ae o ana vaaiga avea ai o se tasi e sili ona taua aganuu ma faʻasolopito taulaga i Suiselani.

Kulm faigata

O le Mauga o Harder Kulm ma se fale maitau o loʻo fausia ai luga o se faʻailo o Interlaken, o lona faʻailoga faʻailoga lea. E maua ai se ofoofogia vaaiga o atumauga, vaituloto ma le taulaga o loʻo tu i le va o latou, e pei o se meataʻalo mai luga.

O le potu vaʻai i luga o le Mauga o Harder Kulm e matala i tagata lautele mai ia Me ia Oketopa i aso uma 9.00-18.00, e mafai ona e oʻo i ou vae pe ala i se uaea taʻavale. Sopo e 2-3 itula ma e avanoa mo naʻo tagata faʻamalosi tino. O le funicular ave oe 10 minute i le vaʻaia matata. O le tau o le tiketi o CHF30 tasi auala.

O le nofoaga e faʻataʻitaʻia ai e pei o se alalaupapa o loʻo tautau i luga o le to, o se vaega o lona foloa e faia i tioata malamalama e iloa atu ai pale o laʻau. E i ai foi le faʻatagata o le faʻailoga o Suiselani - o se povi ma se logo. I tafatafa ane o loʻo iai le faleʻaiga e pei o se maota, o faʻatau faʻatau e faʻatau atu.

Tumutumu Jungfrau

Jungfrau o se mauga i tafatafa o Interlaken, o se tasi o tumutumu maualuga i Suiselani. E aitalafu i lona igoa ("Teine Talavou") i le fale failele, lea sa i ai muamua i ona vae. O lenei ua i ai se ekalesia i lona tulaga. O le Jungfrau o se faʻailoga iloga i Suiselani, o loʻo aofia i le UNESCO Lisi o Nofoaga o Measina a le Lalolagi.

I le amataga o le luasefulu seneturi, o se auala nofoaafi na faataatia i luga o le Jungfrau, o le sili ona maualuga i Europa. Lenei auala o le mitamita o Interlaken ma Suiselani, o se faʻailoga taua e faʻaalia ai le silisili ese o inisinia Suiselani. O lona pito mulimuli o le Jungfraujoch Pass (3454 m luga le maualuga o le sami), lea na tipiina ala ma fausiaina ai se nofoaga vaʻai meteorological ma nofoaga vaʻaia. Mai ii, mai le potu vaʻai e matamata ai Sphinx, ua matala se ata faataamilomilo o atumauga o Alpine ma vaituloto.

Tagata tafafao maimoa e mafai ona asiasi i mea taua nei i luga o le Jungfraujoch: Ice Palace, lea o faʻaaliga uma e faia i aisa, faleʻaiga ma pupuni pupuni, vaʻaia ma leo faʻaaliga, faʻasaienisi faʻaaliga, auai i taʻifau sliding (i le taumafanafana). A e alu i Jungfraujoch, aua neʻi galo ofu mafanafana ma mata tioata.

E tusa e 3 itula e alu ai i le pasi o Jungfrau mai Interlaken e nofoaafi, o le tau o le tiketi toe foʻi CHF90.90 ma le Swiss Pass, e aunoa ma ia - e faalua ona taugata.

Ana o Beatus

I le talafatai o le Vaituloto Thun, na o le 10-15 minute tiʻetiʻe mai le ogatotonu o Interlaken, o loʻo iai ma ana o Beatus - o se tasi o mataʻaga masani a Suiselani. O ana o loʻo tu i se mato i luga aʻe o le vaituloto, mai le tuʻu ia i latou e tatau ona e faia se savaliga sopo. Luga tatalaina se matagofie vaaiga o le vaituloto ma mauga, o se afu e tafe ifo mai le mato. O le asiasiga i le ana e mafai ona taʻitoʻatasi pe faʻatasi ai ma se taʻamilosaga taʻimua e faia i le tai 30 minute. O le vevela o le ea i totonu e oʻo lava i le taumafanafana o le a le siʻitia luga + 5 °, o le mea lea, pe a fuafua e asiasi i lenei tosina, aua neʻi galo e ave ofu mafanafana.

O Beatus Caves e faʻaigoaina i le seneturi lona 6 o le monike o Aialani, o Beatus. Fai mai le tala, na ia faʻatoʻilaloina le tarako sa nofo i nei ana ma taofia tagata o le atunuʻu i faga. O le faasaʻolotoina o le nofoaga mai le tarako, o le monike monike na nofo i nei ana ma na aloaia.

O le umi o le auala taamilo e tusa ma le 1 km, o le malaga umi e sili atu ma le 1 itula. E i totonu moli moli eletise. Lenei e mafai ona e vaʻai i vaʻaiga masani stalactites ma stalagmites, lalo-eleele vaituloto ma afu. E manaia mo tamaiti e tiʻetiʻe i se vaʻa tarako i luga o le vaituloto o le eleele. E pei o le tele o turisi nofoaga i Interlaken ma Suiselani, puʻeina ma pueina ata faʻatagaina iinei, ae na o le aunoa ma le faʻaaogaina o tripods.

I tafatafa o lenei mea mataʻina o loʻo iai le fale mataaga o minerale, o se faleʻaiga, o se malae taʻalo mo tamaiti, o se faleoloa faʻamanatu.

  • O Beatus Caves e matala mai lava i le ogatotonu o Mati i le ogatotonu o Novema i aso uma 9.45-17.00.
  • Tau tiketi - CHF18, tamaiti - CHF10.
  • Asiasi i le Mineral Museum - CHF6.

E manaia mo oe! O le lauiloa ski o Grindelwald, lea e taʻua o le "Village of Glaciers", e tu 20 km mai Interlaken. Oe mafai ona iloa atili e uiga i lenei nofoaga i lenei tusitusiga.

Auala Golden Pass

Le auala Golden Pass auala uia tamoe i le sili ona matagofie nofoaga i Suiselani. O se nofoaafi auro manino ma pupuni pupuni amata mai Montreux i Lucerne ala Interlaken, ma se vaaiga o uma faalenatura ma talafaasolopito vaaiga i luga o le ala. Talu ai o Interlaken o le vaega taua o le Auala Auro, e mafai ona aveina oe i le lua-itula malaga i East Lucerne pe i se tolu-itula malaga e auala atu i Zweisimmen i Montreux.

A o agaʻi atu i Lucerne, o le a e vaʻai atu i le afu o Giessbach taʻutaʻua, aʻe i le aʻega sili ona maualuluga o le Mauga o Pilatus i luga o fata, ma faamemelo i vaaiga ofoofogia o le Vaituloto o Lucerne.

A maeʻa ona filifilia se malaga i le taulaga ola o Montreux, o le a e asia le Grand Chalet ma vaʻai i le lauiloa Chillon Castle i le talafatai o le tele Lake Leman. Le matagofie uiga ese o atumauga laualuga o Suiselani o le a faʻatasi ma oe i le taimi atoa o le faigamalaga.

O le tau o le pepa e tasi mo le auala atoa o le Golden Pass o le CHF114 muamua vasega ma le CHF69 lona lua. Faʻatau pepa mo le auala atoa - CHF17, aoauli - CHF28. Mo se auala le atoatoa, o le tau o le pepa ulufale ma le faʻaleoleo e faʻamoemoe i lona mamao. Faʻatasi ai ma se Swiss Pass, malaga i Lucerne e leai se totogi.

I luga o se tusi! E le mamao mai Interlaken le matagofie o le nuʻu o Lauterbrunnen, lea na avea ma faʻamalosiʻau mo le lalolagi e toʻasefulu i le The Lord of the Rings. E mafai ona e mauaina nisi mea e uiga i le vanu i luga o lenei itulau.

Tolauapiga i Interlaken

E sili atu ma le 100 faletalimalo i Interlaken, latou te ofaina e tusa ma le 7 afe moega i le lautele o tau. Ae peitaʻi, i le tumutumuga o masina o lenei nofoaga - mai ia Ianuari i le amataga o Mati - atonu e le lava nofoa mo tagata uma, o lea e fautuaina ai e tusi muamua ia latou. E mafai ona e mauaina se tolauapiga i Interlaken na o oe lava e ala i le Initaneti.

O tau e sili ona taugofie e ofaina e nofoaga nei:

  • Alpenblick 2, tu latalata i Lake Thun, 2 km mai le ogatotonu ma le moega tau mai CHF6 i le aso.
  • TCS tolauapiga Interlaken - fale mo 2 ma 4 tagata i luga o le vaitafe Aare mo CHF50-100 i le aso.
  • River Lodge - fale talimalo ma potu 2 ma le 4-moega mai le CHF26 i le moega.

E tele faletalimalo ogatotonu i nofoaga o nofoaafi. O se tasi o fale taʻutaʻua o Neuhaus Golf & Strandhotel, o loʻo tu i le apitagalu o Lake Thun, o le potu e faʻalua e $ 175 i le aso.

O le Hotel Interlaken e tu i totonu o le maota tuai na toe fausia o le seneturi lona 15, o le tau o le potu faʻalua e mai le $ 200 i le po.

O le sili ona taʻutaʻua i Interlaken o le Victoria Jungfrau Grand Hotel Spa ma vaaiga i le mauga lauiloa o Jungfrau, o le tau o se potu faʻalua e amata mai le $ 530.

O le faʻasologa ma tau ile itulau e mo le 2018 vaitau.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau pe a sili atu le sau

E ui o le Interlaken e masani lava o se nofoaga faʻaseʻe, e mafai ona e sau iinei i soʻo se vaitau o le tausaga. O le vaitau faaseʻe i lenei nofoaga malolo tumau mai ia Novema ia Mati. O taimi sili ona lelei mo faaseʻe ma faaseʻe o masina malulu ia, mai ia Tesema ia Fepuari. E sili ona malulu iinei ia Ianuari, i luga o mauga le vevela e mafai ona paʻu i le -27 ° С.

O le tau mafanafana i lenei nofoaga tau malologa e susulu mai le la, ae ona o le maualuga o le nofoaga ma le latalata i atumauga, e le vevela lava. O tau i aso uma e seasea tulaʻi i luga atu o le 23 ° C i masina sili ona mafanafana. Iulai ma Aukuso e masani ona timu, lea e tatau ona amanaʻia pe a fuafuaina lau malaga.

O i latou e fiafia e aau i totonu o vai o vai atonu e le fiafia: o le vai i vaituloto e malulu. O lona vevela i le amataga o le taumafanafana masani lava e le sili atu i le 14 ° С, ma i lona maualuga e tau le aapa i le 18 ° С Ae tusa lava pe leai se aau, o lenei nofoaga i Suiselani e tele ona manaia gaioiga e faʻatosina mai ai turisi mai itu uma o le lalolagi. Taulaga pei o Interlaken faia Suiselani o se tasi o sili ona asia atunuu i Europa.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Vitio: savalivali i Interlaken ma faigamalaga i le afu

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Trailer (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com