Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Mataʻaga a Kuala Lumpur - faʻamatalaga ma ata

Pin
Send
Share
Send

O le laumua o Malaysia e tosina mai tagata tafafao maimoa e le gata i le matagofie o le natura, faʻafiafiaga lelei tulaga, ae faʻapea foʻi ma le tele o nofoaga mananaia. I le taulaga o Kuala Lumpur, mataaga (e le uma, ae tele) o loʻo savali mamao mai, o le mea lea, feoaʻi solo i le laumua, e faigofie ona e vaʻai i nofoaga sili ona ofoofogia.

Nofoaga e sili ona manaia ile Kuala Lumpur

O le laumua o Meleisia e tele faʻamanatu faʻasolopito, fale faʻalelotu, paka matagofie. Ina ia maua se aitia o Kuala Lumpur, asiasi i le Petronas Twin Towers, lea o loʻo iai le potu faʻapitoa e vaʻai ai. Mafaufau o Malaysia o se setete o ona tagata fai mai Islam, o se sese le le amanaiaina o le tele o malumalu. A faʻapea e te fiafia i le tala faʻasolopito ma le aganuʻu a le atunuʻu, siaki le faʻaputuga a le National Museum o le olaga Malaysia. Ma le mea e vaʻai i Kuala Lumpur.

Fale Faʻalua a Petronas

Skyscrapers o se asiasi pepa faʻapitoa e le gata o Kuala Lumpur, ae faʻapena foʻi ma Malaysia. Soʻo se tagata faimalaga, a taunuʻu i le laumua o Malaysia, muamua lava e alu i 'olo, puʻeina ata io latou autafa ona o aʻe lea i luga o le potu vaʻai.

Mea moni manaia! O le tele o faʻamaumauga faʻataʻitaʻi o loʻo i ai i le Petronas skyscrapers.

O le maualuga o le fale suʻesuʻe - toeititi 452 m - o le 88 fola, e ofi ai le tele o ofisa, fale faʻafiafia, fale faʻafiafia, faleʻaiga ma faleʻaiga, faleoloa ma fale faʻafiafia. O le vaʻaiga vaʻaia o loʻo tu i luga o le fogafale 86, ma o loʻo iai se paka matagofie i le faitotoʻa.

Mea moni manaia! I le fogafale 41, e lua fesoʻotaʻiga fale e fesoʻotaʻi e se alalaupapa.

E le faigofie tele le vaʻai ile faʻatosina mai lea o Kuala Lumpur - o laina umi e faʻaputuputu ile ofisa tiketi. O pepa amata amata faʻatau atu i le 9-00 ia maua ai le taimi e vaʻai ai i 'olo, e sili atu le taunuʻu ae e leʻi tatalaina le box box. E mafai ona faʻatau sau tiketi lugalaina i le www.petronastwintowers.com.my.

O nisi turisi faʻutuaina faʻatapulaʻaina oe lava i le vaʻaia o fale vaʻaiga ma savali i le paka Afai e iai se manaʻo tele e vaʻai Kuala Lumpur mai le vaai a le manulele, e sili atu le faʻaaogaina o le deck deck o le Menara TV Tower.

  • E maua e tagata tafafao maimoa mai turisi aso uma seʻi vagana ai Aso Gafua mai le 9-00 i le 21-00.
  • Totogi ulufale - 85 ringgit (tamaititi tiketi tau 35 ringgit). O le asiasia o le auala laupapa e naʻo le 10 ringgit le tau.

Faʻafefea ona e alu i le skyscrapers:

  • e le taxi;
  • mai le nofoaga faʻapitoa e te savali ai pe a ma le kuata itula;
  • o loʻo i ai se nofoaafi manino mai le malae vaʻalele i Sentral nofoaga, iinei oe tatau ona sui i le metro ma alu ese i le KLCC nofoaga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Paka tutotonu

I totonu tonu o le taulaga o loʻo iai le tulimanu o le teropika o loʻo omai tagata e vaʻai i laʻau ese. Oe tatau ona e sau iinei ma se meapueata. I se faʻaopopoga i le lua afe laʻau, o loʻo i ai lua vaipuna i le paka, lea e faʻamalamalamaina i le po. I le afiafi, tagata potopoto potopoto iinei e faʻalogo i musika ma savali i totonu o le moni tropics.

Tele turisi matauina o le pesepesega puna o lo oi totonu o le paka e sili atu nai lo na o Barcelona. Faʻaali o loʻo tamoʻe aso uma mai le 20-00 i le 22-00 ma faʻaputuputu se aofaʻi tele o tagata maimoa. O faʻafiafiaga e matua leai se totogi. Musika e ese mai - mai le masani i le onapo nei.

O loʻo tu le paka i le ogatotonu o Kuala Lumpur, i le faitotoʻa o le Petronas Towers. Oe mafai ona vaʻaia le matagofie o le paka i aso uma ma atoa saoloto.

Oceanarium "Aquaria KLCC"

O se tasi o vai tele tele i totonu o le lalolagi, lea e sili atu i le 5 afe iʻa ma tagata o le sami e aoina. Tagata tafafao maimoa e ofoina atu faʻafiafiaga gaioiga:

  • fafagaina iʻa;
  • fofōina e tamaʻi iʻa;
  • aau ma malie.

O se asiasiga i le falemaʻau o le a fiafia ai tamaiti, ae ui i lea, o tagata tafafao maimoa e maitauina afai e te malolo i nofoaga tutusa, atonu e le aoga le faʻaaluina o taimi ma tupe i luga o se foliga tutusa tosina i Kuala Lumpur.

E mafai ona e vaʻai i tagata o le vai vai i totonu o le pusa vai:

  • i aso o le vaiaso mai le 11-00 i le 20-00;
  • i faaiuga o vaiaso - mai le 10-30 i le 20-00.

Tau atoa tiketi 69 RM, mo tamaiti - 59 RM.

O loʻo tu le vaʻa vai i tafatafa o le Petronas skyscraper.

Bird Park (Kuala Lumpur Bird Park)

A o faia se lisi o mea e vaʻai i Kuala Lumpur (Malaysia), aua neʻi galo le paka matagofie. O le paka i le laumua o Meleisia o le sili lapoʻa aviary i le lalolagi. O le eria e sili atu nai lo 8 hectares, 3 afe manulele nonofo i lenei teritori, tele nonofo i pa. Lelei tele tulaga mo faʻafiafiaga ua fausiaina mo tagata asiasi - o se malae taʻalo, faleoloa o faʻamanatuga, o se ata kiosk, o se faleʻaiga ma cafe, o se nofoaga autu o aʻoaʻoga.

Mea moni manaia! E masani ona faʻatautaia e le paka faʻafiafiaga faʻafiafiaga, ma e faʻaalia ai e manulele eseesega eseese.

  • Vaʻai manu ma faʻafiafiaga e avanoa i aso uma mai le 9-00 i le 18-00.
  • Tau tiketi mo tagata matutua 67 RM, tamaiti - 45 RM.

Ina ia e alu i le paka i se taxi laitiiti, savali, tiʻetiʻe i le metro (alu ese mai le nofoaga o Sentral), ona pasi ai lea o le pasi # 115.

Negara National Mosque

Taua tele le faʻatosinaina ile Kuala map. Malaysia o se Mosalemi setete, o lea ia faʻaalu sina taimi e suʻe ai le National Mosque. O le aganuʻu a tagata o loʻo nonofo i totonu o le atunuʻu e sili ona manino lona faʻatusalia iinei. O le fale na fausia i le 1965 - o se fale o se faʻaonapo nei, uluaʻi mamanu, e iai lona togitogi e sefulu valu ona itu, ma totonu e mafai ona ofi uma ai le 8 afe tagata.

Lelei e iloa! Negara o se faʻailoga o le tutoʻatasi Malaysia.

Afai e te fia vaʻai i se nofoaga taʻutaʻua taʻutaʻua, alu i le nofoaafi tuai, Taman Tasik Perdana Park.

O le fale e siʻomia e togalaau matagofie e mafai ai ona e savali i lalo o le paolo o laʻau ma malolo i vaipuna. Ae e te leʻi ulufale atu i le teritori, e manaʻomia ona e to ese ou seevae ma ufiufi vaega vaʻaia o le tino.

O le faitotoʻa e latalata i le nofoaafi nofoaafi, ma o le Pasar Seni metro station e latalata ane foi.

Falemataaga o Faʻaaliga Isalama

O le falemataaga vave ona tosina mai ma lona ofoofogia tusiata fale ma ua avea o se tasi o sili ona matagofie mataʻina i Kaula Lumpur ma Malaysia. O lenei faʻaaliga e tuʻuina atu ia isalama, iinei oe mafai ona vaʻaia le faitau afe o mea taua, aʻoaʻoina le tele o aoga ma le manaia o faʻamatalaga e uiga i lenei talitonuga. A maeʻa ona savali i totonu o le fale mataʻaga, e mafai e tagata tafafao ona asia se faleʻaiga ma okaina ipu a le atunuʻu o Malaysia.

O le fale mataaga na tatalaina i le 1998 i le talosaga a sui o isi lotu, o e naunau e aʻoaʻo atili e uiga i isalama ma le aganuʻu a tagata Isalama. I fafo, o le fale ua teuteuina i domes ma uluaʻi maa. O le tusiata fale o le fale mataaga tuʻufaʻatasia elemeni o le Middle Ages, fausiaina ma art deco.

O faʻaaliga sili ona manaia:

  • potu "Hall a Ottoman";
  • faʻataʻitaʻiga o fale taʻutaʻua Islama i le lalolagi.

Mea moni manaia! O le faʻatosina nofoia 4 fola ma le vaega o le tusa o le 30 afe sikuea mita. E 12 ala faʻataʻitaʻi i le fale mataaga.

O potu maualalo o latou fale na faʻatulagaina mo Initia, Saina ma Malaysia. I le pito i luga tulaga, oe mafai ona vaʻaia le faʻalauiloaina faʻaaliga tuuto atu i ie ma teuga, meatau ma tusitusiga.

  • Nofoaga latalata ma le National Mosque, Bird Park ma Planetarium.
  • E mafai ona e asia le fale mataaga aso uma mai le 9-00 i le 18-00, tau tiketi - 14 RM.

Menara Television Tower (Menara Kuala Lumpur)

O le maualuga o le tumutumu televise e 241 m - o le lona fitu lenei o fesoʻotaʻiga televave. I le taimi o le komesina i le 1996, o le 'olo o le lona lima.

O le vaʻaiga vaʻaia o loʻo tu i le maualuga o le 276 m, o lona autu - o le vaʻaia maimoaina o 360 tikeri. O loʻo i ai le faleʻaiga fealuaʻi. Tele turisi, le mananaʻo e tu i le laina e vaʻai ai i le Petronas Towers, filifili le olo TV, aemaise lava talu ai o le vaʻaia vaʻaia e maualuga atu iinei.

Mea moni manaia! Ia mautinoa e ave lau meapueata ma oe ma ave ni nai ata i le afiafi pe a matagofie malamalamaina. Menara e taʻua o le Togalaʻau Malamalama mo le uluaʻi faʻamalamalamaga fofo.

  • E mafai ona e vaʻai atu i le taulaga mai le maualuga o le a e manavaina lou manava i aso uma mai le 9-00 i le 22-00.
  • Tau atoa tiketi mo le asiasia o le maitauga 52 RM, ma mo tamaiti 31 RM.

I se faʻaopopoga i le maitauga mataʻitusi, o loʻo saunia isi faʻafiafiaga, e mafai ona e faʻaaogaina se vitio ma se leo faʻatonutonu.

O le fale televise o loʻo tu i le mea e taʻu ole "Golden Triangle" o Kuala Lumpur, Malaysia. Mai Chinatown, e faigofie ona savali ile 15-20 minute. E i ai le pasi i le faitotoʻa o le TV tower i kuata uma o le itula. E i ai le nofoaga faʻapitoa monotaga ma le metro nofoaga 500 m le mamao. E faigata tele ona e alu i Menara ile felauaiga lautele.

Malumalu o Thean Hou

Tagata tafafao maimoa masani faia le Saina malumalu i Kuala Lumpur a tatau-vaai. Ua teuteuina le fale i le sitaili a Saina, ua teuteuina i tarako ma toe feola mai manu felelei o Phoenix, moli moligao pepa, lanu mananaia ma ata vaneina. Pau lava le mea e te manaʻo e sau ii ma se mea puʻe ata. Sili atu ma le 40% o le faitau aofai o le laumua o Malaysia o Saina, latou te tapuaʻi i le malumalu ma o mai iinei e tatalo i atua fafine.

Ae e te leʻi alu i le malumalu, e manaʻomia lou faamasani i tulafono:

  • e leai ni manaʻoga faʻapitoa mo lavalava, ae e sili le teteʻe mai i ofu faʻaletonu tele;
  • e i ai le potu tatalo i le fogafale lona tolu, e faasa ona ulufale mai iinei ma seevae;
  • e le mafai ona e tautala leotele;
  • oe le mafai ona fuli lou tua i faʻatagata o atua fafine.

O le sili ona tele Saina malumalu i Malaysia aofia ai ono tulaga:

  1. faleʻaiga ma faleʻaiga, faleoloa faʻamanatu;
  2. potu mo sauniga faʻaipoipoga ma isi faʻamanatuga;
  3. nofoaga autu tau aʻoaʻoga mo le nuu Saina;
  4. Malumalu ma potu tatalo.

O tulaga maualuluga e lua o 'olo ia o loʻo vaʻaia ai le taulaga.

Ina ia vaʻaia le mataʻina, e tatau ona e alu ese mai nofoaga lauiloa turisi. E le alu ii femalagaaʻiga. Peitai, e tele auala e alu ai i le malumalu:

  • Taxi;
  • savali, o le umi o le auala e tusa ma le 2.4 km, ae o tagata tafafao maimoa e le fautuaina le savali i lenei itu na o oe, ua tuulafoaʻi iinei;
  • ia avea le savali ma faʻamatalaga e mafai ai, faʻaaoga le tautua a se taʻiala.

E mafai ona e asia le malumalu i aso uma mai le 8-00 i le 22-00. E saoloto le faitotoʻa.

Jalan Alor Street

E alu faʻatusa i le Bukit Bintang Street. O lenei o se nofoaga felanulanuaʻi ma faʻailo i le laumua o Malaysia. E taʻua e tagata o turisi ma turisi le auala ole parataiso gastronomic, e anoanoaʻi faleoloa e faʻatau ai meaʻai i auala, faleʻaiga ma faleʻaiga. Ole nofoaga sili lea ile Kuala Lumpur e iloa ai taumafa Asia, ole siosiomaga ole auala e lalaga mai ile selau o manogi, mea manogi, tu ma aga ile lotoifale ma leo ese.

I se taimi ua tuanaʻi, sa lauiloa ai le alatele, sa sili ona maualuga le fuainumera o soligatulafono i le laumua, ae e oʻo lava i lena taimi sa faʻatau e tagata o le nuʻu meaʻai i auala. Ole tele o faleoloa na faʻatuina e tagata malaga mai ma faʻatau atu ipu o latou taumafataga a le atunuʻu. O le taimi nei Jalan Alor Street ua avea ma faʻailoga o Kuala Lumpur ma le gastronomic Mecca.

O le soona faʻaalu o tofo na taunuʻu mai pe tusa o le 6 i le afiafi ma tumau ai seʻia oo i le leva o le po - o le faʻisusu o grills, o le au o uʻamea oona, manogi oona, tele tagata faʻatau tu i laina mafiafia ma leo leotele tagata faʻatau. E i ai laulau ma nofoa latalata i outlet uma.

I le amataga o Jalan Alor, ua faʻatauina fualaʻau aina, ona tuʻuina atu ai lea o eseʻesega meaʻai e ave i fafo ma i le pito o le auala e tele cafe. O le umi atoa o le tosina atu o 300 m. O tagata e ana le cafe saunia sauniuniga meaʻai i luma o tagata asiasi.

Gastronomic faatosina o 5 minute savali mai le nofoaga o nofoaafi i lalo o Bukit Bintang.

Maota o Sultan Abdul Samad (Sultan Abdul Samad Fale)

O le Sultan's Palace o se tasi o mataaga e sili ona asiasi iai ma taʻutaʻua i Kuala Lumpur ma Malaysia. O le fale na fausia i luga o le Independence Square i le seneturi lona 19, e lua sitaili na faʻaaoga mo lona teuteuga - Victorian ma Moorish.

Lelei e iloa! O le vaʻaiga e iloagofie e le gata mo lona uluaʻi mamanu, ae faʻapea foi mo le uati olo, lea e tusa ma le 40 mita le maualuga. I fafo atu, o le uati e pei o le lauiloa Big Ben i Egelani.

Ina ua maeʻa le fausiaina, le maota na le pasi atu i le umiaina o le aiga tupu. O aso nei o loʻo iai le Matagaluega o Faʻamatalaga, Fesoʻotaʻiga ma Aganuu a le atunuʻu.

O le tosina foliga e sili ona ofoofogia i le afiafi, pe a faʻamalamalamaina le fale ma foliga mai o se tala faʻasolopito.

Lelei e iloa! O tausaga uma i le faaiuga o Aukuso, e faia ai le solo a le National Day e latalata i le maota.

Pasi numera U11 alu i le sikuea, o le taofi e taʻua o "Jalan Raja". Afai e te savali i le Jalan Raja Street, e mafai ona e asiasi i le Jameh Mosque.

Maketi tutotonu

Afai e te manaʻo e aumai se felanulanuaʻi, souvenir muamua mai le laumua o Malaysia, ia e mautinoa e te asiasi i le Central Market. E sili le tuʻuina i lalo ole lua itula e asiasi ai.

O le faʻailo na fausia i le 1928 mo manaʻoga o tagata o loʻo nonofo i le atunuʻu na faʻatau atu a latou oloa iinei. I le faʻaiuga o le seneturi talu ai, na avea ai le maketi ma faʻaputuga faleoloa ma faʻamanatu eseese, o oloa iinei e sili ona taugofie, ma e mafai ona e faʻatau toetoe lava o mea uma.

O le fogafale lua o le faleoloa o le maketi o loʻo nofoia e faleʻaiga ma faleʻaiga. O le laina lea e taʻua o le culinary.

  • O le tosina o loʻo tu i luga o le tuaoi o le Chinatown eria
  • E mafai ona e asia le maketi i aso uma mai le 10-00 i le 22-00.
Pepe papaka

O le mea e faʻatosina mai e tu i tafatafa o le Vaituloto Tasik Perdana, o le mea moni o le ogatotonu o le taulaga. Sili atu i le lima afe ituaiga o butterflies seasea felelei saoloto i le paka. O le natura o le teropika na toe fausiaina iinei. E silia ma le 15 afe ni fualaʻau e le masani ai ma e seasea tupu, na totoina i luga o se laueleele tele, faafetai ia Kuala Lumpur ua avea o se Botanical Garden. O le laufanua e faʻatumuina e vaituloto faia e taʻele ai kapeta ma laumei.

I luga o le teritori o le tosina atu o loʻo i ai se entomological falemataaga ma se tele faʻaputuga o butterflies, beetles, lizards ma spiders.

O le paka e matala i aso uma mai le 9-00 i le 18-00. Tau tiketi e 25 RM.

Faʻamatalaga aoga! Ae e te leʻi malaga, ia e mautinoa e fai se lisi o mataaga o Kuala Lumpur ma se faʻamatalaga, o le a fesoasoani e faʻaalu taimi i le laumua e le gata i le fiafia, ae faʻapea foi le mafaufau tatau.

Masjid Wilayah Persekutuan Mosque

O le fale lotu o loʻo tu i tafatafa o le malo faʻafitauli ma o loʻo faʻaalia ai se tumutumu lanumoana tele. O le teritori o le faletapuai taliaina tusa ma le 17 afe tagata.

Mea moni manaia! I fafo, o le tosina foliga e pei o le Istanbul Blue Mosque.

Na maeʻa galuega fausia i le 2000. Talu ai, o lenei eria na tu ai le lotoifale faʻamasinoga ma ofisa o le malo.

Lelei e iloa! O le tosina atu o se taugata fausia fale, teuteuina i Ottoman, Moroccan, Aikupito ma Malaysia sitaili.

O le taualuga ua faʻapaleina i domes - tasi lapoʻa, tolu semi-domes ma 16 laiti.

O le mauoa teuteuga fiafia - mosaics, vaneina, fugalaʻau fola, maʻa. E oʻo lava i maʻa taua na faʻaaogaina i le ata - iasepi, lapis lazuli, mata o le taika, onika, malachite. O le tuaoi tuaoi o loʻo faʻamalieina ma se togalaau, faʻatanoa faʻatanoa. O laina e laina i maʻaa, ma o vaipuna e mautinoa le aumaia o le toʻafilemu ma le fealofani i le ea.

Tuusao i le faletapapa e mafai ona oʻo i ai pasi B115 ma U83. Taofi - Masjid Wilayah, JalanIbadah.

Mosekeli Jamek

I le ata, o le faʻailo o Kuala Lumpur foliga matagofie, o le mea moni o le a le faʻavaivaia oe. O le mosque pito i leva i Kuala Lumpur o loʻo aofia i le lisi o tagata e tele na asia. E mafua ona o lona tulaga talafeagai - e sosoʻo ma le Independence Square ae le mamao mai Chinatown. E latalata ane foi Puduaya Station ma Masjid Jamek Metro Station.

Lelei e iloa! I se taimi mautinoa, o le fale tatala mo tagata uma. E leai se faʻasaina mo fafine.

O se tagata poto Egelani Arthur Hubback na galue i le galuega fausaga. O aso nei o le fausiaina o le mosque ua faʻatumauina lona amataga foliga mai, ae ua faʻaopoopoina i ai fale fou.Seia oʻo i le ogatotonu o le seneturi talu ai, o le autu mosque i le laumua.

Tagata asiasi e mafai ona asiasi i le tosinaga i aso uma mai 8-30 i le 12-30 ma mai le 14-30 i le 16-30. E saoloto le faitotoʻa. E mafai ona e sau iinei mai vae mai le nofoaga o Puduraya. E faigofie foi ona ave le metro.

Fale mataaga Fale

O le faʻatosina ofo atu e faʻamasani ma se tulaga ese tuʻufaʻatasiga o lavalava, ie ma mea faʻaaoga. O le faʻaaliga o loʻo nofoia ni fa ata faʻavasega:

  • o se fale tuʻufaʻatasia i lavalava na fausia i taimi anamua, o meafaigaluega anamua ma tekonolosi mo le gaosiga o ie a le atunuʻu o loʻo faʻaalia foi, o le faʻaaliga o loʻo omai ma ata vitio;
  • o le fale lona lua e tuʻuina atu i lavalava o 'aʻai' eseʻese ma itulagi o Meleisia, o ie o ituaiga o tagata e sili ona fiafia iai;
  • o le isi potu faʻasologa o loʻo iai le mauoa o measina o le songket o Meleisia, iinei oe mafai ona vaʻaia mea o loʻo lalagaina ai le solo;
  • i le potu mulimuli e mafai ona e vaʻai ai i meataulima na faia e tagata ma tuʻaiga a ituaiga eseese o le atunuʻu.

O le falemataʻaga o loʻo tu i totonu o se fale mataʻutia pulega, e le mamao mai Independence Square, o le faʻailoga o le fuʻa. E faigofie ona e alu i le fale mataʻaga - e lua laina metro o loʻo tuʻuina i le fale mataaga - PUTRA poʻo le STAR LRT, e te manaʻo e te alu i le nofoaga o le Jam Jameki. O le nofoaafi nofoaafi Kuala Lumpur o le kuata o le itula savali ese. Savali mai Chinatown na o le 5 minute. E mafai ona e asia le falemataʻaga i aso uma mai le 9-00 i le 18-00. Tau tiketi 3 RM.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

O le mea moni, e le lava le vaʻai i ata ma faitau le faʻamatalaga o vaʻaiga a Kuala Lumpur, latou te le faʻamatalaina uma le tofo ma le amataga o le laumua o Malaysia, e tatau ona e sau i lenei nofoaga e lagona ai. Malolo ma le fiafia ma fiafia lau malaga i Malaysia. O le taulaga o Kuala Lumpur, o ona vaʻai e vaʻaia ma felanulanuaʻi, e mautinoa o le a tumau i lou manatua i le ata.

Faʻafanua o Kuala Lumpur ma faʻailoga i Lusia.

O se aotelega mataʻina o vaʻaiga a le taulaga o Kuala Lumpur, sili ona lelei puʻeina ma faʻasaʻoina - i lenei vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Kuala Lumpur Airport Departure - Check-in, Departure u0026 KLIA Airport Tour - Before Coronavirus (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com