Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Leukerbad, spa vevela i Suiselani: tau ma foliga vaaia

Pin
Send
Share
Send

Leukerbad (Suiselani) o se nofoaga faʻaalu nofoaga maualuga i le atumauga Alpine, lauiloa mo ona vevela vaipuna mo le sili atu 1200 tausaga. O se tasi o tulimanu sili ona matagofie i sisifo o le atunuʻu, e nonofo ai naʻo ni nai afe tagata e tautatala Siamani poʻo Farani. O le a le mea e fai i Leukerbad, o a mea e te fia asia, faʻafefea ona e alu i le nofoaga malolo, ma o fea o faletalimalo e sili ona lelei i le faletalimalo atoa? Matou te taʻuina atu ia te oe mea uma e manaʻomia e se tagata faimalaga ona iloa i lenei tusitusiga.

Faʻafefea ona e alu i Leukerbad

E leai se malae vaʻalele latalata i le nofoaga malolo, o lea mai le tele o atunuʻu i Europa ma Asia, e tatau ona e alu i ai e ala ia Zurich:

  1. Muamua e tatau ona e mauaina le nofoaafi nofoaafi Zürich (nofoaga autu o le taulaga) ma ave le nofoaafi i le Visp taofi. Taimi o femalagaaiga - 2 itula, tau o tiketi - mai le 70 €, e mafai ona e faʻatauina i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani o nofoaafi Suiselani - www.sbb.ch.
  2. Ona tatau lea ona e sui i se nofoaafi eletise (tamoʻe tasi i le itula) luga o le laina 100, lea o le a ave ai oe i Leuk i le 10 minute. Totogifuapauina fuafuaina o 5-10 €.
  3. Ina ua tuua le nofoaga, alu i le nofoaga i Leuk ma pasi pasi numera 471. I luga o lenei auala, femalagaaʻi lautele femalagaaʻiga i itula uma, o se malaga o le 30 minute o le a totogiina oe 7 €. O lou taofi mulimuli ane o Leukerbad.

I luga o se tusi! O le isi nofoaga taʻutaʻua lauiloa i Suiselani, Crans-Montana, e afa itula le tiʻetiʻega mai Loyck. Oe mafai ona iloa e uiga i ona foliga ma matagofie i luga o lenei itulau.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Aisea e sau ai i Leukerbad?

I le vaitaimi atoa o le spa i Leukerbad, o le natura na faʻataʻapeʻapeina le 65 vaipuna vevela (+51 tikeri Celsius), faʻamalosia le toeititi 4 miliona lita o vai minerale i tausaga uma. O loʻo iai le vai e 30 vai taele e tatala ma tapunia e faʻaauau ai ona faʻataʻitaʻi le vai i le vevela e taliaina e tagata - 35-40 ° C.

O le faʻataʻeleʻele i le vaipuna o Leukerbad, faʻatasi ma le ea alpine fou ma le susulu o le la, e fesoasoani e aveʻesea ai le tele o faʻamaʻi. Aso malolo i lenei nofoaga malolo e fautuaina mo tagata uma o loʻo i ai faʻamaʻi:

  • Musculoskeletal system;
  • Ala manava;
  • Cardiovascular ma le popole System.

E le gata i lea, o le taʻele i le faʻamafanafanaina o le vai mafanafana e fesoasoani i le lautele faʻavaivaia ma faʻaletino tino o le tino pe a maeʻa maʻi ma manuʻa.

O le nofoaga e ofa ai ni tauʻa eseʻese e 250 e faʻatatau i le faʻamalologa, faʻaleleia le tino ma le mafaufau o le tagata, ia tausisi i le lalelei ma le talavou.

O vai taele mafanafana sili i Leukerbad

Burgerbad

O le faʻapaologa taʻele lautele sili ona tele i Europa uma, o se tasi o nofoaga taʻutaʻua lauiloa i Suiselani. O loʻo iai se faʻatulagaina lelei ma tele mea lelei mo le aiga atoa: 10 vaitaʻele ma vai eseese o le vevela, faleʻaiga, nofoaga faʻafomaʻi, fale soletaʻi, kalapu malosi, taʻele mama ma se sauna. I se faʻaopopoga, oe mafai ona ave se vasega o togafitiga talafeagai mo lau faʻamaoniga, alu i se yoga vasega pe malolo i se lalelei potu.

Leukerbad Therme

O le faʻafitauli o loʻo iai se vai i totonu ma fafo, o se nofoaga e iai ni faʻaseʻe mo tamaiti, saunas ma se cafe. E i ai foi le tele o matagofie salons ofoina faʻamalologa togafitiga. Leukerbad Therme o se aiga fiafia.

Walliser alpentherme

O se nofoaga lelei mo tagata fiafia i malologa malolo ma matagofie vaaiga. O le lapoʻa o le vevela e aofia ai le vai taele ma vai eseese o le vai, le tele o fale, o le potu fofoa ma Jacuzzi taʻele. Fuafuaina mo se tagata matua matamata.

Faitau foi: Lauterbrunnen o se vanu ofoofogia i le Swiss Alps.

O fea e nofo ai i Leukerbad

O le a le mafai ona e malolo ma faʻaleleia lou soifua maloloina taugofie i le Leukerbad vevela malologa i Suiselani, o tau iinei e maualuga uma mo felauaiga tautua ma mo apitaga.

O le potu faʻalua faʻatau taugofie i le faletalimalo e tolu fetu e iai ona atumauga, i tafatafa o le uaea taʻavale faʻatasi ai ma le tele o spa e te tau ai 130 CHF. O faletalimalo taʻutaʻua, e pei o le Parkhotel Quellenhof poʻo le Hôtel Les Source des Alpes (faʻatasi ai ma le potu faʻamatagofie ma nofoaga faʻafomaʻi), o loʻo ofaina ai potu mai le 230 ma le 440 francs.

E toʻatele tagata femalagaaʻi e ono mananaʻo i se filifiliga taugofie - mautotogi i potu poʻo potu mai tagata o loʻo nonofo. Tau mo fale mautotogi e ofi ai le lua pe tolu tagata asiasi amata i le 120 CHF, ma le totogiina o se tamai potu mo ni nai tagata e mafai ona tau e tusa ma le 50 CHF i le aso.

Fautuaga! A e manaʻo e sefe se faʻasologa e sili atu i le 100-200 francs / aso, aua le nofo i faletalimalo ma faletalimalo faʻatasi ma vai taele. O le fausiaina o se "faatosina" i luga o la latou teritori, o tagata e ona siitia tau i le tele o taimi e aunoa ma le suia o le olaga tulaga. Mafaufau i le mea moni o loʻo sili atu ma le seleni vaitaʻele leai se totogi i Leukerbad, o nisi o latou e oʻo lava i meafaigaluega e faʻaalu i le hydromassage.

Atonu e te fiafia i: Suiselani Thun - vaituloto, mauga ma maota.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

O a isi mea e fai i Leukerbad (Suiselani)?

1. Faʻafiafiaga malosi ma taʻaloga

I le taumalulu, lelei i le Leukerbad vevela spa mafai ona tuʻufaʻatasia ma le faaseʻe poʻo le salalau faaseʻe i luga o le Afa o Pass. E i ai auala mo le Siamupini a le Lalolagi.

O i latou eo mai e malolo ma le aiga atoa o le a talisapaia le tele taʻaloga taʻaloga Sportarena. O iinei e le gata e mafai ona e aʻoaʻoina ai tamaiti i le faaseʻe poʻo le kiona i luga o malifa malulu, ae ia e fiafia foʻi i luga o le aisa i totonu o le fale, malolo i se cafe, taʻalo tenisi poʻo le tapolo laiti.

I le taimi o le taumafanafana, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se tasi o ofisa femalagaaʻi i le lotoifale ma alu i se savaliga sopo i luga o mauga.

Faʻaaliga! Suiselani e taʻutaʻua i le maualuga o le tautua i ona nofoaga faʻaseʻe. Oe mafai ona iloa e uiga i le sili ona lelei e ala i le faitauina o lenei tusitusiga.

2. Faʻaaoga ni ata e manatua pea i Leukerbad

O Leukerbad o se nofoaga faʻapitoa mo ata faʻataʻavalevale. Mauga, vaituloto (aisa i le taumalulu), vaipuna vevela, togavao paina, afu ma isi matagofie o le natura o le natura o le a le tuʻulafoaʻi e oʻo ia i latou e le masani ona vaʻai i le lalolagi e ala i tioata tioata.

3. Faʻatau

Leukerbad e tele ona lelei oloa, aemaise lava i vaega o taʻaloga oloa ma mea faigaluega (o le tele o faleoloa o loʻo tu i luga o Kirchstrasse), ofuvae ma lavalava (vaʻai i le tamaʻi pasi auala i le faitotoʻa i Alpenterm), teuteu foliga faʻavae i minerale ma alpine herbs. Ma ia mautinoa ia siaki le faleoloa a le aiga La Ferme Gemmet, o loʻo tu i le Dorfstrasse 18, mo le blackberry and chestnut jam (6 francs per jar), country milk (1.4 ₣ / l), the fresh freshest cheese and flower honey.

4. Malolo i le spa

O le mea moni, e oʻo lava i le ea alpine ia lava ma le vai vevela mai le vaipuna o le a faʻamalolo ai oe i totonu ma fafo, ae o le talenia o masseurs poʻo ni masks tulaga ese e faʻavae i luga o le lotoifale herbs o le a faʻatautaia lenei gaioiga vave ma taofia le faʻaiuga mo se taimi umi. E tusa ai ma tagata tafafao maimoa, o salons sili ona lelei o Isabelle Revitalzentrum ma Therme 51 °.

Leukerbad (Suiselani) o se faʻapitoa nofoaga mafanafana nofoaga o le a maua ai e tagata uma faʻafiafiaga i latou fiafia i ai. Sau ii mo le soifua maloloina, se toafilemu siosiomaga ma le masani ai vaaiga. Manuia lau malaga!

O i latou e fuafua pe fia asiasi i Leukerbad o le a fiafia e maimoa i le vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Explore TV - Thermal Baths (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com