Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o meaafale inflatable, foliga o oloa lauiloa

Pin
Send
Share
Send

O meaafale paʻu ua aliali mai ile faʻatau talu ai nei. Vinyl, mai ia meaafale e gaosia ai meaafale, e faʻasino i anagata, ofuina-teteʻe ma susu-tetee mea. O oloa ua maeʻa velor. E lauiloa tele latou i tagata taumafanafana, tagata faifaiva, e ana tamaʻi fale mautotogi ma mautotogi.

Features ma lautele

I le faʻaiuga o le seneturi talu ai, e leai se mea na iloa e uiga i momi paʻu, sofa, nofoa faʻaletino ma isi meaafale e mafai ona faʻafeleleiina. O aso nei ua faʻateleina le faʻateleina o le lauiloa, ma o tagata faʻatau oloa mo lenei oloa ua faʻateleina i aso uma. O le oloa gaugauina gaugau liliu i totonu o se tamaʻi ato, ma a tatalaina o se lelei nofoaga e moe ai ma malolo.

Masani ma lenei ituaiga o oloa faʻatagaina i matou e tusia talafeagai faaiuga ma faʻailoa mai le autu lelei:

  • O oloa gaosia e mafai ona paʻu e maualalo le tau pe a faʻatusatusa i le faʻafouina o meaafale meafale;
  • Faʻafetai i le ufiufi velor, e le tuua ni mea eleelea ma maosiosia pe a faʻatusatusa i uʻamea ma laupapa fausiaina;
  • E aulelei ona foliga;
  • O mea e le aofia ai ni mea e faʻaleagaina le soifua maloloina o tagata;
  • O se faʻaopopo nofoaga mo malo malolo;
  • I le toe faia o piʻo o le tino, e faʻateʻa ai le faʻapipiʻiina o le tuasivi;
  • E i ai le lautele lautele o lanu;
  • O oloa e faʻaaogaina uma i totonu ma fafo;
  • O meaafale taugofie e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa, naʻo le solo i se solo.

I se faʻaopopoga i uiga lelei, e tele mea le lelei:

  • E le fiafia o ia i suiga o le vevela. E mafai ona aliali mai taʻe i luga o le oloa;
  • Faʻapipiʻi naʻo luga o se mea mafolafola ese mai maʻai tulimanu ma tipiina mea (tioata, lala, maʻa);
  • Faʻaaoga meaafale inflatable ma le faʻaeteete i totonu o se aiga ma fagafao. Ina ia taofia meaafale mai matiuʻu ma nifo, e manaʻomia le faʻatauina o ie afu mafiafia;
  • Aua le faʻaaogaina pamu taʻavale e faʻafefeteina ai meaafale, aua o lenei mea e mafai ona mafua ai le malepe o puipui o potu. E i ai faʻapitoa pamu mo ia meaafale ─ eletise, rechargeable, mai maʻa.

O le lautele o le faʻaogaina o oloa inflatable e lautele. E faʻaaogaina e le gata i totonu o fale e avea o se faʻaopopo nofoaga e nofo ai pe moe ai, ae faʻapea foi i fafo, i le sami ma luga o le matafaga.

Eseese

Ole meaafale e leai se mea ole fale ose ata e leai se aoga e faʻaaoga lautele. Sei o tatou mafaufau i le autu ituaiga o inflatable oloa.

Nofoa

O le oloa ua mauaina atili ma sili atu lauiloa. O ia, pei o meaafale meaafale uma, o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai tekonolosi fou. E faʻatagaina ai o ia ona nofo lelei ma tumau mo se taimi umi. I le averesi, o le lautele o se nofoa faʻataʻitaʻi mo le tagata e toʻatasi o le 100-110 cm, o le umi e 215-218 cm, ma o le maualuga e 65 cm. E faigofie lava ona liua o se nofoaga moe mo le tagata e toʻatasi ma mafai ona tatalia le avega oʻo i le 135 kg. E eseese ituaiga o lanu. Latou ofi atoatoa i le sitaili o le potu po o fafo.

E tele ituaiga o inflatable nofoa:

  • Afi nofoa;
  • Chaise potu malolo;
  • Faalua mo le taʻoto i le setete;
  • Nofoa nofoa;
  • Nofoa faʻatasi ma lima;
  • Nofoa ma ulu;
  • Nofoa lima ma fusi lima ma ulu ulu.

O nisi ituaiga o nofoa o loʻo i ai ni fusi uʻamea faʻamalosi ma ni ipu e fausia i totonu, ni potu faʻapipiʻi e faʻatumuina i le vai e mamafa ai le fausaga ina ia le lelea e le agi a le matagi. Ma o loʻo iai faʻataʻitaʻiga e maua ai itu airbags mo le mautu luga o le vai. Latou e monolithic ma prefabricated. Afai e te tuʻu eseina se nofoa faamalu i le matafaga, e liua i se sunbed.

Nofoa faamalu

Nofoa faʻatasi ma lima

Nofoa nofoa

Nofoa ma headrests

Nofoa faʻalua

Malologa o le la

Moega

Afai o le ea faamalu i ai le maualuga o le sili atu nai lo 40 cm, lea ua uma ona avea o se moega. Moega feololo luga o tala faʻasolopito maketi o loʻo faʻaalia i se isi vaega. O le faʻavae masani o se moega afu, lea e aofia ai le tasi potu. Lautele faʻataʻitaʻiga aofia ai lua pe sili atu faʻatauina potu. Faatasi ai ma le fesoasoani a vaega taʻitasi o mea puʻeata i le moega fesuiaʻi, e liua ma se sofa, faamalu, nofoa faʻataʻavalevale poʻo se potu malolo

Lautele moega lautele:

  • Nofofua ─ 0.6-0.9 m;
  • Tasi ma le afa ─ 1.0-1.2 m;
  • Faʻalua ─ 1.3-1.7 m;
  • "Tupu lapoa" ─ tupu tele: sili atu i le 2.0 m.

O oloa e tolu auala e faʻatumuina i le ea - o le fesoasoani lea a le pamu i fafo o le "rane", pati ma le eletise. Latou aofia ai o se mea puʻe ata ma se faʻavaʻa. E mafai ona faʻapipiʻi i potu o tamaiti, aua e leai ni vailaʻau leaga. Fautuaina e fomaʻi ia faʻapipiʻi ia moega mo tagata ua leaga le tuasivi. Faatasi ai ma se togafitiga orthopedic faamalologa, e mafai ona ogatusa ma foliga o le tagata tino.

Mo se tagata maʻi ma le le faʻamalieina, o se moega e mafai ona faʻatau i ulu, o lona uiga, ma maualuga i luga o le ulu. A leai, e sili atu le faʻatau o se oloa ma se moega mafolafola. Afai o i ai faʻaupuga faʻasologa o loʻo iai, e sili atu la le teʻena o se faʻataʻitaʻiga. E i ai le avanoa o le a vave toilalo.

E sili atu le faʻatauina o pa ia e faʻamau ai faʻamau e faʻamau ma faʻamau umi. O le maualuga maualuga o le moega o 80 cm. Afai o le inflatable meaafale na fuafuaina mo le faʻaaogaina i aso uma, o lona uiga e sili atu le faʻatau o moega ma le lafu nai lo le ufiufi palasitika. I ona luga, o le ie moega o le a pipiʻi i le moega, o le a le seʻeʻe ese. Lona uiga masani, latou e le tele ese mai maamomu.

Tele tupu

Tasi ma le afa

Tasi potu moe

Faalua

Afi

Uma faamoega e faamoemoe mo le faʻaaogaina i totonu e ufiufi i lafu. E pei o se velor maeʻa. O le maualuga mai le 25 cm i le 30 cm. Afai e faʻaaogaina i totonu o le fale, e tumau pea le ufiufi mo se taimi umi. Afai e faʻaaogaina i totonu o le vai, o le a masaesae le pito i luga. Mo sea malologa, o loʻo iai moli faʻapitoa, malamalama ma e leʻo matua malosi mattresses:

  1. Mo le faʻaogaina i aso uma ─ pe a fai o le faamalu e avea o se mea e moe ai mo le faʻaogaina i aso uma, ona tatau lea ona faʻatau le oloa mai mea maualuga ma maualuga. I totonu, o le ea potu e ufiufi ma latex poʻo polyurethane foam. E le fefe o ia i faaputuga ma tulei i lalo o le mamafa o le tino;
  2. Orthopedic ─ tagata gaosi oloa gaosia faamalu ma mautu ma fetuutuunai. I le oomiina o le faʻamau, o tagata e iai faʻafitauli i tua e mafai ona fetuʻunaʻi ai le tulaga o le malo, e maua ai le mapusaga o le tiga i tua;
  3. Tamaiti ─ tamaiti e ova atu ma le 3 tausaga le matutua e faʻataga ona faʻaoga oloa gaosi mo nofoaga e momoe ai;
  4. Tagata tafafao maimoa - mo tolauapiga ma savaliga sopo, o le ea faamalu o le a avea ma se isi moega. E maopoopo, gaugau i totonu o se tamaʻi ato poʻo ato faʻafafa;
  5. Matafaga ─ e mama ma mautu, e faʻatagaina ai oe ona tumau i luga o le vai e aunoa ma le liliu;
  6. Oe lava-faʻaputuputuina ─ o le faamalu e mo i fou atinaʻe. E aofia ai vaega e lua - o le porous polyurethane ma le polyester shell. I le tulaga faʻalaugatasia, o le tagata e faʻatumuina e faʻaputuputu mai le ea pe a faʻamama le alatoto. Faatasi ai ma le fesoasoani a le teutusi mea, o le tafe o le ea mai fafo ua poloka, o se taunuuga o lea oloa na fausiaina.

O le lautele lautele o inflatable oloa luga o le maketi faia le filifiliga faigata. Oe manaʻomia le taulai atu i le numera o manaʻoga moega manaʻomia, meatotino orthopedic, lanu ma le gaosiga fua.

Orthopedic

Tagata tafafao maimoa

Oe-faʻafefeteina

Matafaga

Mo le faʻaaogaina i aso uma

Tamaititi

Sofa

E i ai eseesega tele i le va o le sofa ma le moega. E i ai lana eseʻesega potu (potu). Mo le fausiaina o ona po nei ma sili ona lelei tulaga faʻavae paʻu, e faʻaaogaina le polyvinyl chloride. O sofa e faʻatafaʻi, taʻamilo ma isi ituaiga, ae seʻi o tatou mafaufau pea i ni faʻataʻitaʻiga sili atu ona lelei ma manaia.

  • Moega sofa e mafai ona suia ─ e aofia ai potu e lua, ia e faʻamau i le Velcro, sipi poʻo le faʻamau ma mafai ona liua mai se nofoa tele i totonu o se potu moe chic i le mataupu o sekone. Sili taugata faʻataʻitaʻiga o le suia o sofas e tele compartments. O le pamu mo le faʻaputuputuina o le oloa e mafai ona fausia-i totonu pe vavaeʻese. O mea e leai se manogi, teteʻe i le popole, feteʻenaʻi ma faʻafefeteina atoatoa suiga. Oe manaʻomia faʻapipiʻi se sofa suia e 80-90%;
  • Tamaiti sofa ─ gaosi o tamaititi paʻu fausaga vali latou mea i lanu eseʻese. Latou e susulu ma anagata. Nisi ituaiga o inflatable tamaiti sofas i ai ata o latou e sili ona fiafia i ai le fairy-tale tagata i luga o le oloa. A taʻaʻalo luga o le sofa, e faʻasa i tamaiti ona piki ni mea maʻai, kilipa pepa, tapasa;
  • Tulimanu sofa ─ inflatable oloa ua leva ona manaʻomia tele i totonu o tagata o fale laʻititi. O lapisi, tafatolu ma faataamilosaga paʻu paʻu na aliali mai lata mai nei. O Radial sofas e fetaui lelei mo kamupani tetele e le gata i totonu o fale, ae faʻapea foi fafo.

Oe manaʻomia le faʻatau inflatable oloa mai talitonuina gaosi. I le tulaga o se faʻaitiitiga ofa, faʻaeteete. Atonu e leaga le oloa.

Sofa tulimanu

Sofa suia

Tamaititi

Tulafono faʻagaioia

Mo le gaosiga o inflatable meaafale oloa, fou polymer fatuga o loʻo faʻaaogaina. Latou te malolosi, vai-permeable ma airtight, anagata, mama ma puupuu pe a potopoto. Pe a faʻagaioia oloa paʻu, e tatau ona e tausisi i manaʻoga nei:

  1. Aua le faʻafefeteina potu ea ma meafaigaluega mamana (taʻavale, falefaigaluega). Faʻaaoga na o pamu fautuaina e le kamupanī;
  2. Ole faʻaaogaina ole uila e faʻaititia ai le malosi male malosi. Aveʻese le faʻaogaina o oloa paʻu i le la mo se taimi umi;
  3. Gaugau le oloa matua mago ma teu i le vevela potu;
  4. E le fautuaina e aveina inflatable oloa i le malulu o le tau. O taʻetaʻe i lafu e ono aliali mai i le oloa;
  5. O oloa e tatau ona faʻateleina e le 80-90%;
  6. Taofi manu mai mea paʻu. Ma o latou matiuu, e mafai ona latou valu poʻo le u i totonu o meaafale;
  7. Tagata matutua e le tatau ona tutu pe oso i luga inflatable oloa. O loʻo vaeluaina totonu e faʻapipiʻi ma faʻasasaʻo faʻamamaina faʻamoega;
  8. Tamaiti laiti e tatau ona naʻo le faʻaogaina o mea i luma o tagata matutua;
  9. Aua le faʻaaogaina ni vailaʻau mataʻutia e fufulu ai vailaʻau mo le tausiga o meaafale paʻu e mafai ona faʻagaeetia. Faʻatagaina vai mafanafana fasimoli.

Faʻaopopo masini ma galuega

Ina ia mafai ona inflatable meaafale ia avea i taimi uma i le tulaga saʻo, oe manaʻomia le faʻaaogaina faʻaopopo mea faigaluega mo ia. Nei o ni pamu faʻapitoa e faʻafouina ai oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le aofaʻi o le ova selau lita pe sili atu. Faʻafefea ona filifili se pamu? Faʻafefea ona le sese i ona agavaʻa ma ona uiga?

Mafaufau i le autu ituaiga o pamu mo inflatable oloa:

  • Tanu i totonu ─ nisi oloa inflatable ─ moega, sofa, nofoa faʻaletino, faʻamoe e faʻatau atu i pamu i totonu. O se sili talafeagai filifiliga e faʻaaoga. E le mafai ona leiloa, ma afai e taunuʻu mai ni malo e leʻi fuafuaina, e taunuʻu le mea e moe ai i ni nai minute. Ae o le le lelei o lenei mamanu o le i le mea e tupu ai le pamu malepe poʻo mea malepe i luga o le oloa oloa, o le mamanu o le a tatau ona matua lafoa ese;
  • E vavaeʻese le ─ pump e filifilia faʻamoemoeina i le faʻataʻitaʻiga o le paʻu. O lenei mea e faʻaaoga lelei mea faigaluega e talafeagai e le gata mo le faʻaaogaina i totonu, ae faʻapea foʻi mo vaʻa ma vaʻa.

I aso nei, o aso nei tagata gaosi ua faʻalauiloaina i le maketi inflatable fausaga o loʻo itu a itu e maualalo, o loʻo iai le avanoa moega, oe mafai ona aveʻese le inflatable backrest poʻo le built-i headrest. O oloa fou e avatua i le filifili oloa ma le atoʻatoa pusa. Faʻaaofia ai le fulufulu mamoe, ata tifaga vinyl, kelu ma faʻatonuga auiliili mo le faʻaaogaina.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com