Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fautuaga mo le filifilia o se masini fufulu mama mo meaafale, faʻataʻitaʻiga o vaaiga aoao

Pin
Send
Share
Send

Ole tausiga o au meaafale e te fiafia iai e faʻateleina ai lona ola tautua. Ae o le soloiesega o sofa ma nofoa faʻatasi ma le ie susu e le lava lea, aua o tamaʻi mea iti e faʻaputuputu i suʻisuʻi o oloa. O se mea e fufulu masini mimiti e sau i le laveaʻi, o se talafeagai masini mo le fufuluina o mea faʻauluulu. I le faʻaaogaina o lenei masini na o ni nai taimi i le vaiaso, e mafai ai ona e teu totonu ma tumama totonu.

Tofiga

O meaafale ufiufi na fausia faʻapitoa e tuʻuina atu ai le mafanafana ma le faʻafaigofieina i se tagata i se atunuʻu fale, fale mautotogi, ofisa ma isi nofoaga. A o faʻaaogaina sofas vaivai, o le au talimalo ma fale e feagai ma se galuega faigata - faʻafefea ona fufulu lelei le sofa mai le palapala, otaota ma le pefu?

Ina ia foia lenei mataupu, e leai se mea e manaʻomia ai faʻapitoa faʻatau ni vailaʻau taugata pe lafo ni meaafale i se tagata faʻamama mamago fufulu. O se iunite e pei o se lagona gaogao faamama mo meaafale o le a sili atu ona feagai ma le galuega. O le a fesoasoani e faʻamama meaafale faʻamama e aunoa ma le tele o se taumafaiga.

O le masini mo le faʻamamaina o meaafale faʻapipiʻiina e pei o se masini fufulu mama e uu i lima, e mama ma faigofie e ave. O loʻo avanoa oloa i soʻo se ituaiga, ae o le mafuaʻaga o mea uma e fufulu masini e tutusa.

  • fufuluina meaafale faʻailaina;
  • faʻamamaina o meaafale teuteuina;
  • tusi talosaga mo le tausiga o puipui puipui puipui;
  • faʻamamaina o faʻalo ma faʻamalama pa puipui;
  • fufuluina isi masini eletise e le faʻatagaina le susu susu ma solo ese;
  • lelei faʻamamaina o le komepiuta piano mai poloka poloka.

O le aoga sili o le meaafale masini fufulu mama o lona puʻupuʻu, aua o le iunite e faʻaaluina laiti lava avanoa. Afai e leai se avanoa avanoa, e mafai ona tuʻuina i totonu o se pusa tuʻufaʻatasiga poʻo se niche. I se faʻaopopoga, o le masini faʻamama e masani lava ona mataala, e faigofie pe a fai e iai sau fanau laiti. Afai o se tamaititi faʻafuaseʻi ona solia kuki poʻo isi meaʻai luga o le meaafale, o le a fesoasoani le masini e aveese vave.

Faʻafetai i le i ai o tamaʻi mea faʻapipiʻi, o le masini faamama e mafai ona fufulu sofas i nofoaga sili ona faigofie ona oʻo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i alavai i autafa o soʻoga. I se faʻaopopoga, ma lenei masini, e mafai ona faigofie ona fufulu ie puipui, pupuni pupuni. E mulimuli mai lenei mea o se meaafale masini fufulu mama o se fesoasoani tele i totonu o se fale e faʻaputuputu ai le tele o le pefu i taimi uma.

Eseese ma uiga

I le tele o ituaiga masini eletise o loʻo i ai, o mea e faʻamama ai meaafale e mafai ona vaevaeina i ituaiga e 2 - mo le faʻamamagoina ma le fufuluina o vaega. Ina ia malamalama i faʻailoga, e taua le mafaufauina o uiga o ituaiga taʻitasi eseese.

CriterionMo faamamago mamagoFufulu masini fufulu mama mo meaafale
Faʻaaoga malosiaga100 watts120 watts
Malosiaga faʻaiu220 watts340 watts
Ituaiga maaO le eletise eletise mai le mataʻitusi poʻo le sikaleti taʻavale e mama pe a fai o le masini faʻamama e faʻaaoga e fufulu ai le pasese pasese.Maa afi poʻo afi faʻaaogaina.
MeafaigaluegaEseese ituaiga pulumu, slotted nozzles, umi slotted brushes.E masani ona faʻamaeʻaina i se paipa tuʻufaʻatasia ma se vaega tele o au, aua e i ai le aoga o le mitiina o le suavai.
Leo tulagaMai le 80 dBE oʻo atu i le 80 dB
FuaI se tulaga lautele, o nei ituaiga e lua o fufulu mama e le eseese i le tele.
O le mamafaO le mamafa o le masini e faʻamoemoe i le mamafa o le maʻa faʻapea foi ma le faʻatumuina totonu.

E taua le maitauina o le faʻatusa fuafuaina mo mamago faʻamamaina e naʻo le talafeagai mo le aoina matutu ituaiga otaota, pefu ma palapala. O nei filifiliga e le talafeagai mo le faʻamamaina o le suavai masaʻa. Talu ai nei, na taumafai ai le au gaosi meafaigaluega faʻamama fufulu masini fufulu ma se susulu galuega faʻamama, o lea o le faʻatauina o sea masini o le a avea ma filifiliga lautele.

O le fufuluina o masini mimiti e faʻamamaina meaafale mama. O totonu o le iunite e tatau ona faʻatumuina i le vai ma se vailaʻau faʻapitoa e faʻamamaina, lea o le a sausauina i lalo o le mamafa i luga o le sofa ma nofoa faʻataʻavalevale. Faʻafetai i lenei gaioiga, o le pito i luga o meaafale ua faʻasusu, ma o le palapala i luga e faigofie ona susuina e se masini mimiti. O le fufulu masini fufulu mama e matua aveʻesea uma ituaiga o palapala.

O le fufulu masini fufulu mama e sili ona lelei mo tagata e maua i allergy. E le faʻatagaina e le masini ona faʻapipiʻi atu vaega o le pefu, aua latou te oʻo i totonu ma le tafe o le vai. I se faʻaopopoga, o le vaega fufuluina o se outlet mo pule fagafao.

O le mea e faʻamama ai masini lagona gaogao faʻamamaina ma le mago galuega faʻamamaina e naʻo le mitimiti faʻamago vaega efuefu. Faʻatasi ai ma lea, e faigofie ona e aveʻese fasi otaota mai le sofa, faʻapea foi ma le fufulu mama o taʻetaʻei. I tulaga o tau, o sea masini o le a taugofie nai lo le fufuluina o paaga, ae i le tulaga o le malosi e maualalo.

O le upu mulimuli i totonu o meaafale faʻamamaina alamanuia o le faʻaaogaina o le vai filtration, nai lo le uma faʻavae faʻavae ma ato. O le faʻamamaina lea e sili atu ona aoga, aua o le pefu e le taofia i le ea ma e faʻamamaina. Oe mafai ona faʻamama le faamama mai faʻaputuga palapala i lalo o le tafe vai.

Fufuluina

Mo faamamago mamago

Le mea e vaʻai i ai pe a filifilia

O i latou e filifili e faʻatau se vavega o tekonolosi i le tulaga o se masini faʻamama lagona mo meaafale tatau ona uaʻi atu i le mea moni e faʻapea o mamago iunite faʻamamaina e sili atu le taugofie. I se faʻaopopoga, latou e mama, puʻupuʻu ma filemu atoa. O le tutusa le mafai ona fai mai e uiga i le fufuluina fufulu mama i le faʻateleina o le paoa, o se faʻaiuga, o se maualuga leo tulaga.

A filifilia se lagona faʻamama oe lava, oe tatau ona uai atu i uiga nei:

  • ituaiga o efuefu aoina - o le agavaʻa mo le taofia o le pefu e ese. O le sili ona taatele ituaiga o peʻapeʻape pefu i aso nei fufulu mama o se ato. O aso nei, o taga pepa tiaʻi na e tiaʻi e tiaʻi a o latou faʻatumu. E tele taimi o sau ato e aumai ma le masini. O filifiliga e toe faʻaaoga e faigata ona faʻaaoga, ona e manaʻomia ona mulumulu pea. E aoga le uai atu i le aquafilter - e aoga ma aoina efuefu sili atu le lelei nai lo isi filifiliga. O loʻo iai foʻi se container o le afā o loʻo taofia uma mea faʻaleagaina i totonu o se palasitika faʻamamaina e faʻaaoga ai se pusa vevela;
  • filtration system - i le tele o tala faʻatatau o tupe, tagata gaosi faʻapipiʻi ia le itiiti ifo i le 2 ituaiga o filiga: mo le afi ma mo le 'ea tuʻuina le masini fufulu mama. A aunoa ma nei masini e lua, o le iunite o le a le atoatoa. O masini faʻaonapo nei o loʻo faʻaauupegaina i le S filters poʻo le HEPA filters, o le tikeri o le puipuiga e oʻo atu i le 99%. O faʻamama e tatau ona suia i le taʻi ono masina;
  • paoa - o le faʻaaogaina o le paoa e faʻaalia ai le tele o le malosi e faʻaalu e le masini faʻamama i le taimi o faʻagaioiga. O lenei faʻailo e masani ona aʻafia le pisapisao o le masini faamama. E sili atu le taua o le paʻu faʻatonutonu - e fuafua ai le lelei e faʻatino ai e le iunite. Faʻailoilo amata mai 260 i 800 watts;
  • seti atoa - o le pulumu mea faʻapipiʻi e faʻaaogaina mo le faʻamamaina o meafale faʻapipiʻiina ma laʻei matagofie. O le crevice tool o le a faʻamamaina le sofa i nofoaga faigata ona oʻo i ai, ma o le turbo pulumu o le a aveese fagafao lauulu mai meaafale. E le gata i lea, o le seti e masani ona sau ma se pulumu mo le faʻamamaina o meaafale;
  • faʻaopoopo mea faʻaopoopo - e masani ona i ai i le masini faʻamama le gaioiga a le afi eletise e faʻamamaina ma faʻamamaina luga ua afaina i lalo o le omiga. E oʻo lava i maʻaʻa ma pisia e mafai ona aveʻese ma le faʻamamago au au.

E mafai ona faʻamamaina ma faʻamamaina le ea e le au fufulu mama ma faʻamamaina le ea, ma o loʻo aofia ai ato vaʻalele o le a fesoasoani ia te oe e vave faʻasau i aluga, o duvets ma aveʻese le pefu mai isi mea e faʻatumuina.

Faʻatonuga o le faʻaaogaina

I le leai o ni masini talafeagai, e masani ona faʻaaoga e tagata auala tuai o le faʻamamaina o meaafale faʻafoliga. Latou te faʻaaogaina lapisi susu, omomi ma vailaʻau faʻamama. Ae ui i lea, o ia auala o le a le aoga, talu ai o le a latou aveʻesea le palapala na o luga, e aunoa ma le ulu i totonu o filo o le tapulima.

Ina ia faʻaaoga se meaafale fufulu masini fufulu mama, e tatau ona e mulimuli i laʻasaga faigofie:

  • filifiliga o vailaʻau - e tatau ona e filifilia se vailaʻau sili ona lelei ma aoga e fuafua faapitoa mo le faʻamamaina o meaafale faʻafoliga. O le Vani mo meaafale e fesoasoani tele i lenei mataupu. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻamamaina i le suavai ma sasaʻa i totonu o se koneteina mo vai;
  • faʻaaogaina o le paso faʻapitoa pasī, muamua fufulu le sili palapala vaega o meaafale. E sili atu le faʻataʻitaʻia o le oloa i tua o le sofa e siaki ai le ie mo se vailaʻau tali atu;
  • se sofa poʻo se suede sofa e tatau ona fufuluina faʻaaogaina se pupuni faʻapitoa aofia ai i totonu o le pusa - o le pulumu. O le a fesoasoani e aoina ma le faʻaeteete uma faʻaputuputu palapala;
  • afai e i ai ni fagafao i totonu o le fale, e aoga faʻaopoopo le togafitia o meaafale ma se turbo pulumu;
  • o le laʻasaga mulimuli o le faʻaogaina o le polesi pad, lea e faʻaaogaina e faʻalelei lamolemole ai. Oe le tatau ona faʻaaogaina lenei mea faʻaopoopo i luga o lolomi ie ​​ma ie ma mamanu.

I se faʻaopopoga i laʻasaga o loʻo i luga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se pulumu tuʻumamaina, e naʻo mea e faʻamama ai lagona gaogao e faigaluega O lenei auo e matua faʻamamaina lava le ie o ie ufiufi, faia le sofa pei o se fou.

Auala mo le faʻamamaina o meaafale faʻafoliga

Faʻataʻitaʻiga lauiloa

Ina ia mafai ona tautua le masini mo se taimi umi, e tatau ona faʻalatalata saʻo i lana filifiliga. E sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i na faʻataʻitaʻiga ua uma ona faʻamaonia e tagata e ana meaafale meafale. E tusa ai ma faʻamatalaga a tagata faʻatau, e tele mea e faʻamama ai meaafale e tatau ona mataala i ai:

  • Dyson DC62 Animal Pro. - O le igoa o le faʻataʻitaʻiga ua i ai lona mafuaʻaga - e matua fesoasoani e fufulu sofa ma nofoa faʻaletino mai manu manu. I se faʻaopopoga, o le masini fufulu mama o lenei faʻasologa ua faʻaauupegaina i le tele o ituaiga o pulumu - o se eletise pulumu, o se tuʻufaʻatasia faʻatasi mo mea teu faʻamamaina ma faʻalelei. O le container pefu o le sikuleti o loʻo iai le aofaʻi o le 400 ml. Ua vaelua le paipa faʻasusuina ma o le paoa faʻatonutonu e 3 auala. O le masini faʻamama lagona gaogao e uaealesi;
  • Electrolux ZB 2943 ErgoRapido. O le iunite o loʻo i ai se faamama lelei, ei ai se laititi, lapoʻa ma paʻu faʻapipiʻi. E mafai ona galue i lua eseese auala, backlight ua saunia mo faʻailoga. O le leo leo o le 77 dB, ma le mamafa o le masini o 3.7 kg;
  • Philips FC 6162 - e le tele ni mea faʻapipiʻi i le afifi afifi, peitaʻi, e i ai mea e manaʻomia - o se palasi eletise ma se pulumu vaʻa. O le masini fufulu masini na faia mo le faʻamamagoina mamago, o le afā ituaiga ituaiga o loʻo taofia ai le 500 ml o lapisi. O le eliina mana o le masini faʻamama lagona gaogao o 17 W, o le leo tulaga o 84 dB;
  • Samsung VCS7555S3W - Lelei mo fale ma tamaiti poʻo tagata matutua. O sea masini o le a sili ona lelei mo le faʻamamaina o meaafale, aua o loʻo i ai le palaka turbo pulumu. O le iunite e afi e se maa, ma o lona mamafa e le sili atu i le 3 kg. O le tau o lenei masini faʻamama e mimiti e faʻatusatusa i isi faʻatusa;
  • O le Karcher SE 4002 fufulu mama lagona gaogao o le filifiliga o polofesa. Afai o le fale e i ai le tele numera o meaafale faʻafouina, ona tatau lea ona i ai lenei faʻataʻitaʻiga i le nofoaga. O loʻo i ai le mea faʻamamaina mo mea malo, mo mea teu malu. O loʻo aofia ai foʻi le au susu ma faʻamago. O le mea faigaluega vaeluaina o le a fesoasoani ia te oe i totonu o pito sili ona faigata o meaafale, ma o le foam faamama o le a puipuia le siosiomaga siosiomaga mai clogging.

Uma masini faamamaina lagona gaogao faia se sili lelei galuega o la latou galuega tauave. Afai o le faʻamamaina ua avea ma avega, ona tatau lea ona e mauaina lenei iunite i se taimi vave e mafai ai: ma se fufulu masini fufulu mama, o le meaafale o le a avea ma ona foliga foliga mai.

Dyson

Electrolux

Philips

Karcher

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lau Ekalesia (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com