Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻamanuiaga o maple meaafale, fesoasoani mo le filifilia

Pin
Send
Share
Send

Maple o se laau faigata. E talisapaia mo ona matagofie lanu ma maualuga maualuga. E faʻaogaina le laupapa mo le gaosiga o meaafale eseese, ma o meaafale maple o se filifiliga sili lea mo se potu e faia i soʻo se sitaili.

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

Le lelei o maple meafale fale:

  • e le faʻaseʻe le laʻau, e le taʻei;
  • le fausaga faʻatagaina oe e faigofie gaioiga ma gaosia oloa eseese mai le mea;
  • meaafale faʻafuaseʻi ua foliga mai e matua teteʻe atu i le tele o siʻosiʻomaga aafiaga ona o le mea moni e faapea e mafai ona olo ma olo;
  • mea totino i totonu e iloga i lo latou anagata, latou te le tau suia i taimi uma, lea o le a sefe ai tupe;
  • tau manaia - o meaafale maple e le taugata tele, e faʻatagaina ai oe e faʻatau sofa, kapoti, laulau e aunoa ma se tau tele;
  • matagofie teuteuina ma lanu o meaafale o le a teuteuina soʻo se fale, talafeagai mo uma totonu sitaili.

O le le lelei tele o meaafale e le mafai ona teteʻe atu i iniseti faʻalafua ma pala. Ina ia aloese mai nei faʻafitauli, oloa ua impregnated ma faapitoa sooupu.

Eseese

Maple nonoina ia lava faigofie i le tele o ituaiga o gaioiga, ma faʻapea foi teisi sili atu oak i faʻatinoina faatinoga. O le fafie avea malleable pe a togafitia i ausa, lea e mafai ai ona gaosia totonu o aitema eseese. I nisi tulaga, i le taimi o lenei gaioiga, e mafai ona suia le lanu i le samasama samasama. E manatu o se taua fafie ituaiga, ae e le faʻaaogaina soʻo ona o lona le mautu i le faʻaleagaina, ono suia lanu.

Mo le gaosiga o veneer, maple e faʻaaogaina i meaafale gaosia. O se lauiloa mea mo le gaosiaina o eseese kapeneta meaafale. O lavalava e masani ona faia mai ai. E lautele faʻaaogaina i le gaosiga:

  • tusitusiga, laulau kofe;
  • kapeneta, fata, mea teu ofu, faʻavae o nofoaafi;
  • moega;
  • nofoa.

O le lanu malu o fafie mafai ai ona fai meaafale maple mo ofisa. E foliga aulelei, aulelei.

Lanu fusi o alaleo

O le lanu o fafie e faʻasino i malamalama ma mafanafana paolo. O se malamalama lanu samasama samasama. Meaafale o lenei lanu vaʻaia faʻalauteleina le avanoa. Moli paolo faia meaafale faʻaititia tele tele. O le toniga laugatasia ma le manaia moli malamalama o le oloa o le a faia soʻo se potu mafanafana.

I totonu, o le maple lanu e alu lelei ma le tele o isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se eseesega malosi e mafai ona faia i le faʻaaogaina uma o maple ma wenge. Malamalama ma le pogisa i taimi uma e foliga mai e matua mataʻina. I le tuʻufaʻatasia o lanu o maple ma mauga larch meaafale, ua tumu le potu i le malamalama ona o le eseesega o malulu ma mafanafana paolo.

O a sitaili e talafeagai mo

Malamalama paolo o le maple, o ona uiga agamalu o le a ofi uma totonu sitaili. O lavalava, pusa o drawers, autafa ma se moega o le a teuteuina lelei se potu moe i Provence. O se umukuka seti, o se 'aiga' ai ma nofoa lanu malamalama o le a fausia ai se mafanafana ma le mafanafana siosiomaga i le potu.

O mea lelei a meaafale a Elite e faia i le maple e le lima ma teuteuina i ata vaneina. Latou foliga foliga sili ona matagofie i se masani sitaili. Maple meaafale mo se potu o tamaiti o le a sili ona lelei filifiliga. O le potu o le a foliga mama ma mafanafana ona o le lanu mamanu o totonu mea, lea e taua mo se vasega pepe.

Lavalava, fata, laulau, afifi, moega maple o le a foliga lelei i totonu o se potu teuteuina i ona po nei sitaili. Ae maise lava le lauiloa o le tuʻufaʻatasia o moli malamalama ma pogisa, mo se faʻataʻitaʻiga, wenge-maple.

Tulafono tausia

Tausiga tulafono aofia ai mea nei:

  • fufulu i lea taimi ma lea taimi oloa i se ie susu. A maeʻa lena, ia mautinoa ia solo solo. O le vai lava ia e le afaina ai le oloa, ae mafai ona oʻo i totonu o faʻamaʻi, faʻaleagaina ai le faʻavae;
  • i le tulaga o le mamafa faʻaleagaina, oe mafai ona faʻaaoga fasimoli vai;
  • e le fautuaina e tuʻu laulau, kapoti, fata i totonu o potu ma maualuga le susu;
  • e aoga le puipuia lelei o meaafale mai le faʻaleagaina o masini. Afai ua amata ona valu, e mafai ona togafitia ma mastic;
  • 'aua le faʻaogaina ni mea leaga, solvents;
  • faʻamamago mago mai le efuefu mafai ona faia i se lagona mama, ae na o le i ai o le palasi vaivai ina ia le valu le luga.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Black Missionaries - Sapita Nawo (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com