Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lelei ma le lelei o le Monstad sofa mai le kamupani Ikea

Pin
Send
Share
Send

O mea saʻo ua filifilia ma le faʻalelei meaafale e mafai ona maua ai se nofo lelei mo lē ana. O le mafuaaga lena, pe a filifilia na mea totonu, tagata faʻatau faʻalogo i le tau, mamanu, faʻapea foi ma le lelei o mea. O le faʻatau sili ona lelei ma le taʻimua i meaafale meafale o le Ikea Monstad sofa - o se paketi oloa e tuʻufaʻatasia le gafatia ma le tulaga maualuga. I se faʻaopopoga, o le kamupanī e ofoina atu ni fesuiaiga filifiliga.

Mafuaʻaga mo le lauiloa

O le Monstad sofa e aofia ai i le ogatotonu o vaega o meaafale meaafale ma o ia o le taitai atoatoa i lona vaega, ona o loʻo atagia mai ai le tele o uiga lelei. O lenei faʻataʻitaʻiga e tele ona lelei:

  1. Faigofie. A gaugau, o le tulimanu sofa Monstad Ikea e laʻititi i le lapoʻa, o le oloa e le tele se avanoa, ae faʻatagaina oe e faʻalelei faʻalelei le avanoa.
  2. Tau maualalo Faʻatasi ai ma le maualuga tulaga mea, o le faʻataʻitaʻiga e avanoa i tagata faʻatau uma.
  3. Eseese o tisaini. E tele filifiliga avanoa i lanu eseʻese.
  4. Siosiomaga faauo mea. Pe a fausiaina le oloa, na o le maualuga tulaga lelei meafaitino e faʻaaogaina.
  5. Faigofie o le masini. O le faʻataʻitaʻiga e faigofie ona faʻaputuputu ma aveʻese, faʻapea foi ma le suia o le tuʻufaʻatasia e ala i le toe faʻatulagaina o le itu faʻaopoopo itu.
  6. Faagaioiga. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se pusa avanoa mo le teuina o ie lino, o loʻo i totonu o le ottoman. A gaugau o se malologa malologa, ma a tatala, o se lautele avanoa.
  7. Fuafuaina fauina O ona foliga faigofie ma laiti teuteuga faia le sofa talafeagai mo toetoe lava o soʻo se totonu.
  8. Faigofie O se taua taua o le Monstad faʻataʻitaʻiga o le i ai o se toʻafilemu backrest o loʻo tu i tafatafa o le faataamilosaga atoa, lea e mafua ai i se malologa lelei e aunoa ma le faʻalavelave i le tuasivi.

Faʻafetai i le iunite nana natia, o le sofa mafai ona faigofie ona liua i se lautele avanoa moe. E le gata i lea, o se taua faʻaopopo o le mafai lea ona faʻamaeʻaina le oloa ma se malamalama talafeagai talafeagai Angrud faamalu, pe afai e te fuafua e faʻaaoga le sofa o se moega. O le a maua ai le faʻamafanafanaga ma puipuia ai foʻi le meaafale luga mai le faʻaleagaina ma le faʻaaogaina masani. O le faamalu o loʻo tu faataamilo i le atoa liʻo o le malulu fausaga.

E taua le maitauina o seisi vaega: o le sofa e faigofie lava ona fufuluina, talu ai o mea uma o elemene elemeni o le faʻataʻitaʻiga latou te faʻaaogaina lelei i latou e faʻagaioia ai ma vailaʻau eseese poʻo vailaʻau.

E ui i le tele o faʻamanuiaga, o le Monstad sofa e i ai foʻi mea le lelei, e aofia ai: le maaleale o le pito i luga o mea faʻapipiʻi, lea e mafai ona faʻaleagaina i aso uma e toso ai meaafale, faʻapena foi ma le tele o le lamatiaga o le malepe o le sliding masini.

E le mafai ona aveʻese ia ie faʻaputuga sofa ma o lea e le mafai ai ona fufuluina masini. E le gata i lea, e le fautuaina e le au gaosi oloa le faʻaaoga o ni vailaʻau e faʻamalosi ai le tino ma le auliina ai o mea tetele i le uʻamea.

E le pei o ufiufi sofa, o ufiufi ufiufi e faʻamau i se sipi, o lea e faigofie ai ona aveʻese, faʻamama pe suia i ni ie fou pe a faʻaleagaina pe matua palapala foʻi. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻalauteleina le teuteuina o meaafale e ala i le suʻiina o nei vaega mai se mea e ese le ituaiga poʻo le paolo. Faʻafetai i le manino geometric foliga, oe mafai ona faia oe lava e aunoa ma le alu i le potu.

Faigofie

Siosiomaga faauo mea

Mamanu felanulanuaʻi

Faagaioiga

Faigofie o le masini

Nofoaga moe lautele

Mamanu

Monstad mai Ikea e ana i tulimanu sofas, e le taofia ai lona maopoopo vaega ma faʻatagaina faʻaaoga tatau le avanoa o le potu. O le agavaʻa e faʻagaeʻe le itu itu e faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma le tuʻuina o le oloa ma filifili le filifiliga e sili ona talafeagai mo le faʻatulagaina o le sofa mo oe. I se faʻaopopoga, o le ottoman ei ai lona lautele, lautele lautele lino potu mo le teuina o mea. Ma o lea, uma moega o le a i ai i se faigofie avanoa.

O le ufiufi o le itu itu (chaise longue) e mafai ona faʻamautuina saogalemu i le avanoa matala, e faigofie ai ma saogalemu le aveʻese o mea manaʻomia.

Faʻafetai i lona manino geometry, saʻo tulimanu, ma minimalistic mamanu, o le sofa e atoatoa lelei mo aso nei totonu ma foliga sili atu e le gata i le potu malolo, ae faʻapea foi i le potumoe. Talu ai o le oloa ua faʻaauupegaina ma aveʻesea aluga, o le anaina le avanoa e tuʻuina i latou i lana lava pule faitalia - o lea, e mafai ona e tutoʻatasi fetuunai le loloto o le nofoa, faʻapea foʻi ma lona faʻasolo. O le leai se faʻavasegaina o vaega faʻaopoopo e faʻatagaina ai oe e na ona setiina le tulaga sili ona lelei mo lou tua. O le mautu o le nofoa e feololo. A gaugau, o le sofa mafai gafatia nonofo gofie i le lima tagata.

Ina ia suia le oloa i se nofoaga e moe ai, ua lava le suia o le tulaga o le backrest, aveʻese atoa, ona toso mai i fafo le nofoa e faʻaaoga ai ni au ie faʻapitoa.

Mea ma lanu

O le faʻavaʻa o le pito i lalo o le sofa o Ikea Monstad e faia i le paina malosi, oak poʻo le spruce. O le moega faʻavae e faia i chipboard ma plywood. O le nofoa faʻavae e faia foi i laupapa mautu. O meaafale e faʻatumuina i le polyurethane foam ma polyester wadding. O vae o le oloa e faia i laupapa. O le ie ufiufi, faʻapea foi ma le tolusulu sofa e tolu e mafai ona aveʻeseina, e faia i ni lanu eseese.

  • malu malu - efuefu, enaena, uliuli, lanumoana;
  • lanu pupula - mumu, malamalama lanumeamata, samasama, moli.

O ie ufiufi mo oloa Monstad e faia ile 100% polyester. E tatau ona maitauina o mea uma na faʻaaogaina e fausia ai le sofa e matua saogalemu lava mo le soifua maloloina o tagata.


Tulaga lautele

Ae e te leʻi faʻatauina se oloa e te manaʻo ai, e fautuaina e te mafaufau loloto i ona itu ina ia manino le fuafuaina o avanoa o le potu. O fua o le Monstad Ikea sofa o loʻo taua i le laulau.

O le teleFaasino igoa
Lautele lautele240 cm
Loloto atoa90 cm
Loloto nofoa77 cm
O le maualuga o le nofoa45 cm
Maualuga atoa73 cm
Lautele moe140 cm
Umi Berth204 cm

Afai e te faʻamatuʻuina atoa le sofa ma liua e avea o se moega atoa, o lona uiga o le 204 x 140 cm. O le moe le faʻatasi potopoto ua fuafuaina mo lua tagata. O le oloa na tuʻuina atu e mama, o lona suiga e le manaʻomia ni taumafaiga faʻaopopo. E le valu le foloa i vae o le sofa. Ona o le i ai o castors, o le feaveaʻi vaega e faigofie ona seʻe ese.

Anotusi o le tilivaina

O le kilivaina seti aofia ai fa pusa, o le aofaʻi mamafa o lea e tusa ma le 128-130 kg, o loʻo iai.

  1. Tetele sidewall ma toso-mai iunite.
  2. Lino ie e iai se faamalu e siʻi ai luga, o totonu e tuʻu iai ni aluga se 3 ma se ie e ufiufi i luma o le ottoman.
  3. Lapoa tua ma faamalu autu.
  4. Tulilima ma laʻititi tua.

O vaega uma e faʻapipiʻi faʻatasi ma faovilivili ma nati, o mea faʻaaoga e aofia ai i totonu o le ato atoaga. Tusa lava pe aunoa ma le i ai o mea faigaluega faigata, faʻapea foʻi ma tomai faʻapitoa, o le Monstad sofa e faigofie lava ona faʻatasia na o oe - o faʻatonuga o loʻo pipii atu iai, e faʻamatala manino ai le laʻasaga i lea laasaga.

Faʻatasiga potopoto, tausia le sofa mama, ma faʻaaoga ma le faʻaeteete le faʻamaoniga o le oloa o le a tautua mo le tele o tausaga. O le Monstad sofa e talafeagai mo i latou e faʻatauaina le faigofie ma le lelei. O le agavaʻa e ofi lenei fasi meaafale i le toeititi lava o totonu totonu faiga e tu ese mai ona tagata tauva.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TOP 10 IKEA Sofas of All Time. 2020 Update. REVIEWING The most POPULAR Sofa Models (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com