Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifili meaafale filifiliga, o le eseesega autu taua iloa e uiga i

Pin
Send
Share
Send

O se laʻau matagofie ma laʻau tatala - lefulefu, e i ai se laʻau tumau ma se mafanafana lanu, faʻaleagaina foliga ma susulu masani. Lefulefu meaafale tuʻufaʻatasia maualuga maualuga, faʻatuatuaina ma aoga. O mea e faigofie ona faʻagasolo, e mafai ona faʻaaogaina e fausia uma ai ni mea faigofie faigofie ma ni faʻatusa tuʻusaʻo. I lenei tulaga, o le tau o meaafale a le vaega tau ogatotonu.

Meatotino ma mamanu o fafie

A lelei ona faʻagaioia, o meaafale lefulefu e mafai ona tauva ma meafale mahogany. O le massif ei ai sona uiga faʻapitoa - saʻo, lea ei ai sona aoga lelei i le malosi o mea. O le fesuiaʻiga o pogisa ma moli malamalama e maua ai se lanu tulaga ese o le faʻavasega, lea e faʻatoʻilaloina e le gata i tagata amateurs, ae faʻapena foʻi tagata atamamai i meaafale gaosia.

O foliga ole lefulefu e aofia ai foʻi:

  • E mago atoa le fafie i taimi o gaioiga. O oloa maeʻa e le mafai ona afaina, e le fefefe i le faʻagaioiga i tulaga maualuga o le susū o le tino;
  • Mafai ona faia meaafale mea eseese o sitaili, sitaili, aoga mafuaʻaga mai se laʻau efuefu;
  • O le fafie ei ai se matagofie matagofie susulu, manino foliga;
  • Lefulefu oloa mafai ona faʻaaogaina taʻitoʻatasi i totonu pe o se vaega o seti, headset;
  • Wood ei ai le maualuga teteʻe atu i deformation, o le mea lea e faʻaaogaina ai i le gaosiga e le gata o meaafale, ae faʻapea foʻi ma taʻaloga masini, toʻi ma samala au, foe mo vaʻa;
  • E i ai le malosi lelei o Ash, faʻatupuina se agalelei, mafanafana siosiomaga i le fale. E le mitiia e le Wood, e le faʻaputuputu ni vailaʻau oona, isi mea leaga, o le mea lea e faʻaaoga ai i fale pepe;
  • O oloa maeʻa foliga taugata ma mautu, e mafai ona avea ma teuteuga o le suʻesuʻega, potu malolo, potu fono;
  • Ole maualuga ole malosi ole laʻau faʻamautinoa e umi le ola tautua o oloa na faia mai ai. Leai se faʻapitoa tausiga e manaʻomia i le faʻaaogaina o taugata polesi sooupu;
  • O le laupapa e tau le masani i meaola ninii, e aofia ai ma puloua, suia. Ash seti-faia seti o loʻo faʻaaogaina i taʻele, faletaele, sui potu o vaitaʻele, saunas.

O le massif e tele lona lautele o paolo masani, lea e mafai ai ona gaosia meaafale mai le lefulefu e aunoa ma le ufiufi poʻo le malamalama varnishing. Laʻau mai laʻau laʻau o le a i ai se lanu efuefu pe samasama samasama. O se faʻasologa o lefulefu tuai o le a lafo mumu.

O a meaafale e talafeagai mo

E faʻaaoga le efuefu e fai ai potu moe o potu moe, meaafale a tamaiti, seti umukuka ma meaafale faletaele. O oloa e iloga i le tulaga masani o le natura faʻavae o laʻau, faʻamamaina faʻamaeʻaina, manino laina ma foliga. O le maualuga porosity o mea mafai faʻatagaina oe e faia ni tulaga ese faʻapitoa ma le patina aafiaga.

O se taua taua o le lefulefu i le gaosiga o meaafale o le maualuga maualuga o faʻamau o faʻamau, lea e sili atu nai lo le faʻamautuina o meatotino oak. O totoga o loʻo taofi mau i meaafale.

Potu o faletaele

O se maualuga maualuga tulaga, ufiufi ma susu-teteʻe teuteuina faʻatasiina, o loʻo faʻaaogaina malosi mo le gaosiaina o faletaele meafale. O lanu sili ona taatele e paʻepaʻe, faʻamaonia, lefulefu lefulefu. Mo faletaele meaafale, lauiti penitala pusa, lavalava ma tatala pe toso-i fafo fata, pusa malulu, tautau ma foloa modular vaega e ofoina atu. O le mamanu o oloa faletaele e faigofie ma aoga. Ae afai e tatau ai, oe mafai ona pikiina ni faʻataʻitaʻiga ma teuteuga, vaneina, patina.

O le faʻaletonu autu o totonu e mafai ona avea ma se faʻata i totonu o se ata efuefu vaneina. O nisi taimi latou te faʻatumuina totonu totonu ma mautu laupapa faʻamaeʻaina panels. Latou te ufiufi le puipui i le isi itu o le fale taʻele.

Meaafale mo potumoe ma potu malolo

O le moe moe seti e taʻutaʻua ona o le lelei malosi o mea. O le atemosifia i totonu o sea potu o le a fealofani, malu ma malolo. O le moega faʻavae e faia mautu, o ni faʻataʻitaʻiga ua vaneina vae ma pulou. Faʻaopopo teuteuina o teuteu teuteuina, laei o nofoa e fai ai ie. O le faʻavae e faʻatumuina e se faamalu orthopedic mo se moe lelei. O moega lefulefu e foliga taugata ma faʻafaigofie.

Mo le teuina o au mea totino i totonu o le potu malolo poʻo le potumoe, potu faʻapitoa mo le tele o faʻamoemoe e faʻaaogaina: ofu tuʻu, ato tusi, pusa faʻaaliga. O se laupapa mautu laupapa faʻatulagaina mamafa avega. Ina ia avatu le malamalama i oloa, o fusi e vaeluaina pupula, teuteuina i faʻata ma sandblasted faʻataʻitaʻiga po o tioata lacobel. Kapeneta o loʻo ofoina atu uma i le tulaga masani foliga foliga ma le tulimanu, trapezoidal, L-foliga. Afai e faʻapipiʻi totonu o lavalava, ona mafai lea ona fai vaega i totonu, fata, atigipusa mai le laina.

O laupapa pito i luga ole lauti, o laʻau laʻau, e ufiufi i varnished tarn, o vaega ia o potu moe. O le faʻatulagaina faapitoa o fafie, tuʻufaʻatasia ma faigofie foliga, faia nei fasi meaafale o se moni ata o faatufugaga. Latou te le manaʻomia ni faʻaopoopoga teuteuga, naʻo le faʻaaogaina o mea teuteu lelei silisili.

Seti umukuka

O mea fai ole umukuka lefulefu, o mea faʻaopopo ma tamaʻi mea o loʻo talanoaina i luga atu, e filifilia e tagata lolotu ile ituaiga masani. O foliga ma tulaga o kapoti ma laulau e ufiufi i tarn varnishes e faʻasaoina ai le vaʻaia o se uiga uiga ese. O le mausali o loʻo uuina totoga ma le faʻatuatuaina o le maʻa lefulefu e mautinoa ai le maualuga o le olaga tautua o umukuka seti.

E mafai ona e filifilia se faʻatulagaina talafeagai mo se umukuka o soʻo se tele; gaosi ofoina atu modules ma le lautele o 20, 30, 40, 60, 80 cm. Faʻatumuina latou faʻamoemoe i totonu o le fale, oe mafai ona maua se mafanafana ma mafanafana umukuka. E le taliaina e le fafie mea manogi, o le mea lea e sili ona lelei mo le faʻaaogaina i le nofoaga o kuka. Afai e te manaʻomia le teuteuina o se potu umukuka-potu malolo tele, ona filifili lea o faʻataʻitaʻiga ma ata vaneina i le ituaiga Baroque. O nei taliga o le a foliga matagofie.

Lefulefu i totonu

E faigofie ona ofi totonu o meaafale lefulefu i totonu e faʻafetaia le mauoa o ituaiga o paolo:

  • Valivali lefulefu shimo malamalama ei ai le paolo o kofe ma susu. O ia oloa o le a ofi i totonu o se minimalist malamalama totonu ma ona leo masani. Mo se potu Provence-style, o meaafale e faʻaopoopoina e teuteu lavalava ma se tamaʻi fugalaʻau laʻau poʻo se faʻavalava;
  • O le Shimo pogisa lefulefu e iai lona paolo sukalati e faʻaleagaina ona uaua. O ia oloa o le a foliga vaʻaia lelei i totonu o totonu masani. O le tuʻufaʻatasia o le pogisa ma le malamalama lanu e faʻatagaina ai oe e fausia ni meaafale seti mo potu i se sitaili faʻaonapo nei.

O le matagofie o meaafale e mafai ona faʻamamafaina i le maualuga e ala i le filifilia o se malamalama pastel teuteuina o puipui ma faʻalo. O le foloa ufiufi o loʻo faʻaaogaina ni pupuni pouliuli pe pogisa e mafai ai. O lenei tuʻufaʻatasia o le a faʻamamafaina ai le matagofie faʻanatura o meafale teuteu lefulefu. Afai e te faʻatulagaina totonu faitotoʻa e faʻafetaui meaafale, oe maua le faʻaaliga vaʻaiga o se faʻalauteleina avanoa.

O le potu e faʻatulaga ai meaafale laupapa e le tau manaʻomia ona soona tele. O mea faʻaaoga ma teuteuga elemeni e filifilia i ni foliga faigofie.

Tulafono tausia

Ina ia aua neʻi leiloa le aoga ma le matagofie o le oloa, e manaʻomia lava le filifilia o aitema mai le maualuga le lelei laʻau laʻau. A o le faʻaaogaina matitiva mageso i le gaosiga o meaafale, oe ono maitauina faʻailoga o wormholes poʻo le le tutusa lelei o alava. Oe mafai faʻalauteleina le tautua ola o mautu lefulefu oloa e ala i le faʻapipiʻi ese mai le faʻaaogaina o masini. O suiga maai i le vevela ma le susū o le tulaga e aʻafia ai le lefulefu, o meaafale e mafai ona leiloa ona foliga matagofie.

O laupapa e matua teteʻe lava i aʻafiaga, ae o isi taimi e valu ma maʻi chips e aliali mai luga o meaafale laupapa. O mea ua faʻaleagaina e tatau ona faʻatutuina i le pepa matagofie o le saito ma ufiufi i se peleue fou o le varnish. Ina ia aveʻese nai faʻaletonu, faʻaaoga se penitala.

Ina ia faʻamama le palapala, o meaafale e togafitia ma le omomi, susū omomi. A maeʻa ona solo ese lea o oloa. Afai o loʻo i ai ni gaʻoa gaʻo i luga o le laulau, luma o kapeneta poʻo lavalava, ae e te manaʻo e faʻasusu se meaafale meaafale i luga o le vaega faʻamaʻi. O meaafale laʻau laʻau e faʻaaoga e fausia ai se totonu mafanafana ma fealofani totonu. O le maualuga matagofie apili ma le tautua olaga o oloa faʻamaonia latou tau.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Анна на самолете. Первая девушка-пилот из ульяновского института гражданской авиации покоряет небо (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com