Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaega o papaʻe papaʻe, fesoasoani mo le tuʻuina i totonu

Pin
Send
Share
Send

O meaafale mo le faʻatulagaina o potu a tamaiti e masani ona filifilia e tusa ma le tulaga o loʻo i ai. O le papaʻe pepe moega o se filifiliga lelei mo le fausiaina o se lelei moe nofoaga mo se pepe. White e manatu o se lautele lanu, o lea o le oloa o le a ofi lelei i totonu o se potu ma soʻo se mamanu.

Lelei ma le lelei o le lanu

Paʻepaʻe meaafale e lauiloa e le gata mo lona agavaʻa, ae faʻapena foʻi mo ona foliga aulelei. Mafuaʻaga mafuaʻaga i le fuafuaina o le potu o tamaiti faʻafilemuina le pepe, aua le faʻamamafaina lona mafaufau. O lenei paolo e i ai sona aoga aoga i le tamaititi, malolo le faiai ma faʻataga le pepe e vave moe. O se moega papaʻe e fealofani lelei ma mea e momoe ai soʻo se paolo: e talafeagai mo tama ma teine, tusa lava poʻo le a le lanu o le potu teuteuga.

Taitasi lanu i meaafale gaosiga ei ai le tele o lelei ma leaga. Ina ia mafai ona malamalama pe o le a le mea e ofo ai o loʻo faʻatali mai tagata faʻaoga papaʻe paʻepaʻe i le lumanaʻi, e tatau ona e uaʻi atu i le laulau aotelega, o loʻo faʻailoa mai ai itu lelei ma le lelei o papaʻe.

leleiMinus
Faavae masani. Ona o le agavaʻa o le paolo, o le a avea ma sui o se tele tulaga mo mafaufauga o tagata mautotogi fale. O se moega paʻepaʻe e tutusa lelei faʻatasi ma nofoa lanumoana, nofoa faʻamau mumu, pupuni lanumeamata.Lanu lanu. Paʻu paʻepaʻe e masani lava ona maua ai e le tamaitai talimalo le tele o popolega. E aoga le liliu ese ma luga o le kiona paʻepaʻe moega, ua uma ona tuu e le tamaititi se faʻailoga ma se peni peni. Aua le faʻavaivai: o vailaʻau o aso nei e faigofie ona onosaia le faʻaleagaina.
Fetuutuunai pe a filifilia se totonu. Afai e iloa o le moega o le a faia i paʻepaʻe, e mafai ona e filifilia soʻo se totonu totonu mo le potu. O le faʻataʻitaʻiga o le a ofi lelei i totonu o le maualuga-tekonolosi sitaili, classicism, minimalism, e oʻo lava i le Emepaea sitaili taliaina na paolo.O le faʻapalepale o le mea taua lea. O le le talafeagai o le tuʻuina o faʻaleoga e mafai ona faʻaosoina ai le soʻona faʻaoga o papaʻe i totonu o le potu. Lenei o le a maua ai le lagona o se falemaʻi potu, e le malolo.
Faʻateleina avanoa. Pei ona e silafia, o potu a tamaiti e masani ona leai se aofaʻi tele o sikuea mita, lea e foliga mai ua tumu ai le potu i meaafale. O le paʻepaʻe lanu o le oloa o le a vaʻaia lautele le potu ma faʻalauteleina ona tuaoi.Faigata i le faʻamamaina o meaafale paʻepaʻe teuteu. O le moega e iai lona faʻavae vaivai, e faia foʻi i le paʻepaʻe. Afai e paʻu faʻafuaseʻi le otaota i se vai inu poʻo se paipa vali i luga o le moega, e tatau ona taumafai le tina e aveese le pisia.
E le vaaia le pefu i luga o mea papaʻe. E ui lava i le lanu eleelea, o sea luga faʻatagaina oe e nana le pefu o lo o totoe i luga o le maeʻa maeʻa taʻaloga a le pepe i totonu o le potu.Lauiloa tele. E oka e tagata i taimi uma meaafale paʻepaʻe nai lo isi paolo, lea e faʻateleina ai le manaʻoga mo ia. E ono mafai ona tutusa le moega a le tamaititi a le tuāʻoi.

E pei ona mafai ona e vaʻai mai le laulau, o le aofai tutusa o lelei ma leaga o le paʻepaʻe i meaafale e taʻu mai ai e iai le aia a tagata taʻitasi e filifili tutoʻatasi ai le paolo o le moega pepe. Paʻepaʻe filifiliga o le a foliga mai i taimi uma mautu ma matagofie, e tusa lava pe a tupu le pepe.

Mea e faʻaaoga

Moega papaʻe o tamaiti e masani ona faia i laupapa: i le vaega mulimuli o le gaosiga, o mea e faʻafefiloi ma se vali e teteʻe faʻapitoa ma le vali varnish. O aso nei e faʻaaogaina e mea gaosi mea nei e fausia ai ni faʻataʻitaʻiga:

  1. Natura mautu fafie - tele lava mo le gaosia o moega mo tamaiti, gaosi e faʻaaoga lava paina: ei ai se paolo malamalama, o lea e le o se faʻafitauli e ausia ai le iʻuga mulimuli o le paʻepaʻe. E masani foʻi ona faʻaaoga le ok ma le beech - o mea anagata e faʻamautinoa ai le saogalemu o mea nutimomoia i le taimi e moe ai;
  2. Chipboard - e manatu o se aulelei, i le taimi lava e tasi tamaoaiga mea. Tele o gaosi oloa o loʻo auai i le faʻatulagaina gaosiga o pepe moega mai laminated chipboard - o lenei matua faʻaititia le tau o le mulimuli oloa tau. Chipboard faʻaopoopoina le maeʻa paʻi i le maeʻa oloa, ma le papaʻe laminated luga mafai ona faia i eseese ie;
  3. Fausaga uʻamea - o vae lagolago e faia i uamea mea, ma o nisi taimi o le ulu o le moega. O ia ituaiga faʻatusa e talafeagai mo le potu o se teineititi.

E tele taimi, kamupani ma fale gaosi faʻaaogaina palasitika faʻaofi luga o moega - o lenei faʻaopopo fiafia i faʻataʻitaʻiga ona o le susulu ma le masani ai tisaini. Mai lenei faʻamatalaga, e mafai ona tatou faʻaiʻuina o le sili ona taugofie faʻataʻitaʻiga e faia i laminated chipboard. Afai e te manaʻo e faʻatau se oloa maualuga ma faʻatuatuaina, e tatau ona e uaʻi atu i filifiliga mai se laʻau masani, ae o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a sili atu le taugata. A filifilia, e taua le vaʻai totoa i le faʻavaʻa o le oloa - e tatau ona malosi ma mautu.

Wood

Laupapa

Uamea

Tuʻufaʻatasia ma sitaili ma tuʻufaʻatasia tulafono

Ina ia maua e le tamaititi le mafanafana i lona potu, e tatau i matua ona faʻaaoga lelei. Ina ia faia lenei mea, e taua le iloa pe o le a le sitaili o le faʻatau paʻepaʻe moega e talafeagai mo. Tele filifiliga mo sitaili faʻatonuga ma tuʻufaʻatasia tulafono:

  1. Provence - o le sitaili o le Farani itumalo foliga sili ona lelei i le ata o se teineititi potumoe: o se miti tagata o le a le popole i se kiona-paʻepaʻe matagofie moega. O ia oloa e faia i laupapa, o le headboard e iloga i laina lamolemole, openwork fesuiaiga. O le vae vae e mafai ona faia i vali vali;
  2. Faiga masani - o faʻataʻitaʻiga i lenei ata e faia i uʻamea ma fafie. Latou te iloga i le faigata o le faʻataunuʻuina, o le mea lea, latou tutusa tutusa lelei mo tama ma teine. O le ulu ulu e mafai ona maeʻa i se fusi taʻavale vaivai e faʻaaoga ai velor;
  3. Po nei - o lenei sitaili e talafeagai mo maualalo moega, masani ona aunoa ma se ulu ulu. E iloga i latou i lo latou faigofie o le faʻataunuʻuina ma ofi i totonu o le potu o le tama, lea e leai se nofoaga mo le teuteuina le aoga mea;
  4. Faiga Peretania - o lenei papaʻe papaʻe faʻaalia ai se eseʻesega fuʻa Peretania i fafo o le vae. O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo se tuʻufaʻatasia totonu i totonu o se potu mo tamaiti o itupa eseese.

I se faʻaopopoga i le tuʻufaʻatasia lelei o sitaili faʻatonuga, e tatau foʻi ona e uaʻi atu i le tuʻufaʻatasia o lanu. Talu ai papaʻe ua manatu lautele, e aoga le tuʻufaʻatasia ma lanu nei o meaafale ma maeʻa:

  • Uliuli o se masani tuʻufaʻatasia filiga;
  • Beige o se manaia ponesi mo totonu pupula totonu;
  • Olive - o le a faʻaopopo le mafanafana ma le toʻafilemu i le potu;
  • Lanumoana - gaioi mafuaaga o le a apili i le tama;
  • Piniki o le sili ona fiafia i ai lanu o talavou lalelei.

Ona o le talafeagai o papaʻe i soʻo se totonu, o le moega mafai ona faʻatau saʻo pe a maeʻa le potu.

Provence

Masani

Aso nei

Faiga Peretania

Iloiloina o matagofie faʻataʻitaʻiga

Ina ia mafai ona iloa lata mai o le a le faʻataʻitaʻiga o se moega papaʻe a tamaiti o le a sili ona ofi totonu o totonu o potu nutimomoia, e fautuaina e te uai atu i se filifiliga o matagofie faʻataʻitaʻiga ua ofoina mai e tagata gaosi i aso nei. Ae e te leʻi faʻatauina se oloa, e aoga le filifili muamua i le mea e tuʻu ai le moega, o le a le foliga e tatau ona i ai.

O ata sili ona lalelei ma muamua o loʻo faʻaalia ile lisi:

  1. Moega moega - o le tele o sea ituaiga o 210x190x130 cm, ma o le mea e moe ai mo se tamaititi o loʻo avea ma sui o le 170x80 cm. O le faʻataʻitaʻiga e faia i laupapa laminated chipboard, o loʻo i luga papaʻe, teuteuina i auro faʻaofi ma laina lamolemole o curls. I le vae vae o loʻo i ai ni moli se lua e faʻasolosolo i luga o maa. O le pito i lalo o le moega ua teuteuina i se faʻataʻitaʻiga o uili faʻamaneta, ma i lalo ifo o latou o se atigipusa mo le ie lino;
  2. Moega "Luxor" o se faʻataʻitaʻiga o se taugata moega mo tagata matutua. O le mea e moe ai mo se tamaititi e iai lona lautele ile 180x90 cm, e fetaui lelei mo le talavou. O le pito i lalo e faʻatumuina i se pusa tagamea. O le headboard ua maeʻa ma foam foam ma eco-leather, o mea lava e tasi o loʻo tu i le vae vaega o le faʻataʻitaʻiga. O le oloa e faia i laupapa laupapa laupapa laupapa ma laupapa mautu;
  3. Paʻepaʻe e liua - tama o le a fiafia i se moega - o lona pito i luma faʻataitai moli ma uili o se taʻavale, i autafa o itu o i ai "faitotoʻa" e pei o ni itu. O le lautele o le moega e 80 cm, ma o lona umi e 160 cm.O le filifiliga e talafeagai mo tamaiti mai le 10 i le 15 tausaga, fuafua i le maualuga o le tamaititi.

O lisi lisi o papaʻe moega e fetaui lelei mo tamaiti e fiafia i le amataga ma le sogasoga. Ae le i filifilia se moega, e taua tele le feutanaʻi ma le tamaititi ina ia o le filifilia faʻatusa e tusa ma lona manaʻo.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The Book of the Devils Door. The LITERAL Translation of The Book of Mormon in Chinese (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com