Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Features o le filifiliga o se faʻapipiʻi faʻavae, o se aotelega o faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

I ofisa ma ofisa ofisa, o loʻo faia ai pea galuega ma pepa ma pepa, e manaʻomia le lava ole avanoa mo le nofoaga o mea uma. I lenei tulaga, o le tafatafa o le a avea ma sili lelei auala mai le tulaga pe a fai o le laulau e laʻititi. Seʻi o tatou iloiloina auiliili ia ituaiga o oloa ma faʻavae o le filifiliga saʻo.

Foliga foliga

O na ituaiga laulau moega i lalo o le moega e mautinoa lava le aoga mo tamaiti i le taimi o lo latou tuputupu aʻe. Faʻafetai i le fetuʻunaʻiga talafeagai, e mafai e le tamaititi ona faʻaaoga le tele o le kesi avanoa mo ana meaaoga. E le mo le leai o se mea e masani ona teuteuina e tagata tisaini tulimanu aʻoga o potu a tamaiti e faʻaaoga ai se kapoti tuʻufaʻatasia.

Faʻatulagaina, uma faʻataʻitaʻiga mafai ona vaevaeina i filifiliga nei:

  • oloa ma drawers - faʻaaoga i ofisa ofisa, e i ai se laʻititi tele. O pusa e tuʻuina i le maualuga o le kapeneta tasi luga o le isi;
  • o se oloa ma faitotoʻa ma drawers - o se sili atu aoga faʻatulagaina e mafai ai e oe ona ofi sili atu aitema i totonu o le avanoa;
  • kapeneta ma fata faʻaopoopo - i se faʻaopopoga i elemene faʻailoa mai, o sea oloa o loʻo iai foʻi itu tatala fata mo le ono mafai ona tuʻu teuteuina poʻo mea faigaluega a le ofisa.

A filifilia se itu kapeneta mo lou fale, oe tatau ona mafaufau i lona mafuaʻaga ma luga vaega.

Ma faitotoʻa

Faʻatasi ma drawers ma fata

Ma pusa

Eseese o faʻataʻitaʻiga

O laulau itu saunia i aso nei i le tele o meaafale fale e mafai ona vaevaeina i ituaiga nei:

  • tumau;
  • feaveaʻi

Telefoni feaveaʻi

Tumau

O le muamua faʻamatalaga o oloa ua faʻapipiʻiina i se nofoaga faapitoa i totonu o le potu ma e le minoi mulimuli ane. O nofoa mo feaveaʻi o loʻo manatu e faʻasolosolo, o loʻo faʻaauupegaina i uili ma faigofie ona feoaʻi ile foloa. O sea curbstone e aoga i le tulaga o se laʻititi o le potu, ma e faigofie le ave i le laulau pe a tatau ai.

O ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona fetuʻunaʻi ina ia ausia le maualuga laulau e manaʻomia. I aso nei, e masani ona mafai ona e mauaina le faʻaaogaina o le 4 drawer itu iunite. Ole filifiliga pito sili ona talafeagai lea mo le teuina tele o mea laiti. O nisi taimi, o se tasi o drawers e suia e le gaosi oloa ma se fata tatala - o lea, o loʻo iai le nofoaga mo le tuʻuina o pepa i ala vave.

Gaosiga mea

O le ufiufi o le laulau i autafa o le moega e tatau ona susu ma tumau i le teʻi masini. Mo le gaosiga o meaafale i aso nei o loʻo faʻaaogaina:

  • Chipboard o se mea aoga aofia ai ma chipboards, faʻaopoopoina ufiufi ma se puipuiga ata tifaga. E iloga mai i le tau maualalo ma lanu e faʻapipiʻi ai fafie;
  • MDF - teteʻe ile suiga ole vevela, e iai le tele o lanu lanu. O meaafale e faia i meaafale e faia i mea faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma foliga o mea teu laupapa. O ia mea mata e faigofie i le faʻagasologa, enamel, milling, ma o lea e lautele faʻaaogaina mo le gaosiaina o meaafale.

O se kapeneta sili ona lelei ma drawers e tatau ona maeʻa ma se faʻapitoa PVC pito. E i ai lona eseese mafiafia, o le tele o lenei faʻailoga, o le umi o le oloa o le a tumau. O le pito e faʻaogaina i uma vaʻaiga vaʻaia e puipui ai mai le tipiina.

Faʻafefea ona faʻaaoga

O faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi o laulau i autafa o moega e masani ona faʻaaogaina i nofoaga o ofisa. O nei oloa e ofi faʻalelei i totonu o le fale o loʻo galulue ma faʻataunuʻuina le taua o galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga lauiloa pei o le sideboard gredentia e tasi lona vaega: ae le o se faitotoʻa, e iai ona pupuni. O se tasi o faitotoʻa ua faʻaauupegaina i le ki mo le tuʻuina i totonu o le sefe.

O oloa o le a avea talafeagai mo le pule o le ofisa, o le a latou fesoasoani e tuʻu uma taua pepa taua, ma i latou e taua o le a natia i lalo o le ki mai prying mata. I se faʻaopopoga, o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina i le faʻavasegaina o potu mo tamaiti e o i le aʻoga.

Faʻaaoga, o le auala e mafai ona i ai uili ina ia i le taimi saʻo e mafai ona siʻi atu i le puipui.

Filifiliga filifiliga

Faʻalogo totoʻa i nei fesoasoani ae e te leʻi filifilia se oloa:

  • filifili muamua i le tulaga o le laulau i tafatafa o le moega ina ia mafai ai ona mafaufau i ona itu;
  • filifili pe fia mea o le a teuina i le oloa;
  • filifili se lanu ma se faʻataʻitaʻiga e fetaui ma le sitaili o le ofisa siosiomaga;
  • suesue i le tulaga lelei o drawer drawers auala;
  • uai totoʻa i totoga, e sili atu le faia i uʻamea.

Aua neʻi galo e mafaufau i le aofaʻi o avega i luga o le laulau i autafa o le moega, faʻapea foi ma lona fealuaʻi. E mafai ona ofi i se scanner poʻo le lolomitusi, lea o le a faʻateleina ai le aoga o le oloa.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Program for clinic (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com