Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tulafono mo le filifilia o vaega i totonu o se ofu moe sliding, o a

Pin
Send
Share
Send

O ofu faʻaseʻe e faʻaseʻe ai mafai ai ona le gata i le tapunia o avanoa e le manaʻomia ai ni mea lelei ma ni tulimanu, ae faʻapena foʻi ona fuafuaina le faʻailoaina o se fale poʻo se fale mautotogi. O le faʻatumuina e le gata e tatau ona aoga ma aoga, ae faʻapena foi vaega mo sliding wardrobes e tatau ona faia i le maualuga lelei ma faʻamaonia mea.

Vaega taua

O elemene autu aofia ai:

  • lotoā, e aofia ai: lalo lalo, itu puipui, pito i luga ufiufi, palasi, tua puipui ma eseese fata i totonu;
  • faitotoʻa o potu;
  • faatumuina totonu.

Faatasi ai ma se fausia-i lomiga o se fasi meaafale, le tino ono toetoe lava toesea. O le taʻiala pito i lalo mo le faitotoʻa laʻau, i lenei tulaga, o loʻo faapipii atu i le foloa vaalele.

O le tino e masani ona faia i le chipsboard, e anaina i siosiomaga faʻauo mea, o le mafiafia o lea e masani ona 16 milimita. O le puipui i tua o se manifinifi laminated fibre, e oʻo atu i le 4 milimita le mafiafia. E masani ona fai pili ile pito o puipui.

E fesoʻotaʻi elemeni o le tino e faʻaaoga ai faʻatutuina ia itu poʻo fusiua. Tele tagata gaosi ofaina ofoina tele nana nana o faʻamau elemene o le tasi i le tasi. O fata i totonu e faia, pei o le tino lava ia, mai le laupapa laupapa, e tutusa lanu ma foliga.

Vaega taua

Anotusi elemeni

Vaega

O mea taua mo le ofu e aofia ai:

  • talaaga otooto;
  • faasee;
  • faʻamau faʻamau;
  • tuueseese;
  • taofi;
  • fausaga toe faʻaleleia;
  • elemeni faʻaopopo.

Faitotoa mafai ona faia i uʻamea ma alumini talaʻaga. O le ituaiga muamua e le faʻatagaina le faʻatinoina o se laʻasaga faigata, eseʻesega ma le lona lua, faʻafetai e mafai ai ona faʻatino ni poloketi eseese e iai foʻi faitotoʻa, ona o le alumini e iai le agavaʻa.

O le sila uʻamea ua manatu o se tamaoaiga filifiliga ma ei ai se puʻupuʻu olaga tautua.

O le alumini faʻamaumauga o loʻo i ai se lalelei foliga vaaia ma le tele o lanu ma ituaiga, faʻafetai i eseese coatings. Fausaga faia ai e le fefefe i le susu ma o lea o kapoti, o le fausiaina e faia i le alumini, e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le faletaele o loʻo faʻateleina susu.

Fausaga toe faʻafoʻi

Talaaga otooto

Faasee

Taofi

Faamaufaʻailoga

Faaseʻe sisitema

Faʻaseʻe sisitema aofia ai:

  • faʻamau (luga);
  • lagolagoina (lalo)

I le faʻamau faʻamau, o le masini masini e faʻapipiʻi i le pito i luga o le kapeneta poʻo le faʻalo. I le lona lua faʻamatalaga, o le talaʻaga ua faʻamau i le foloa. Ina ia mafai ona tuʻu le faitotoʻa i se tulaga faʻasaʻo, o tagata tamoʻe e faʻapipiʻiina i le pito i luga.

Talaaga Otooto mo le minoi o faitotoʻa lau, faʻalagolago i le mea o le gaosia, ua vaevaeina i:

  • palasitika;
  • alumini;
  • uamea

Luga

Lalo i lalo

Faasee

O faasee o se taua vaega fausaga o se sliding faiga mo sliding faitotoʻa ofu. O le lelei o faasee e faapea:

  • 'aua le faʻatagaina se feʻaveaʻiga;
  • saunia avanoa aunoa.

O le faasee mautinoa se filemu ma sologa gaioiga o lau. Faasee Rim mea:

  • paʻu;
  • palasitika;
  • uamea;
  • teflon

O le gaosiga faiga puipuia palapala mai le ulufale atu i le rollers. Lea faʻatagaina latou, ma le faʻagaioiga tatau, e tautua mo se taimi umi. O le sili ona filemu o le rollers ma le paʻu paʻu.

O le pito i lalo faasee mo ofu teu ofu e tatalia le avega mai le faitotoʻa lau. Faʻafetai ia latou, e mafai ona fetuʻunaʻi le tulaga o faitotoʻa o faitotoʻa e faʻatatau i le faʻavaʻa e ala i le siʻitia o se tasi o tulimanu i le maualuga e oʻo atu i le 2 senetimita. O le aofai o maualalo rollers faalagolago i le mamafa o le potu faitotoʻa. O nei mea uma e mafai ona faia pe a potopoto i ou lava lima.

Palasitika

Paʻu

Teflon

Faamaufaʻailoga

Ua vaevaeina le faʻamau i:

  • lautele;
  • silika;
  • pulumu

Mo mamafa mamafa talaʻaga canvases, lautele ma silicone gaskets mafai ona faʻaaogaina. O oloa silika o loʻo fausiaina i se faʻavae e le maopoopo ma e faʻamoemoeina tele. O le faʻamaufaʻailoga e le afaina i le soifua maloloina o tagata, talu ai naʻo mea lelei o le siosiomaga e faʻaaoga mo lona gaosiga.

O le faʻamau faʻailoga e aofia ai se faʻaputuga i luga o se fusi. E faʻatagaina oe e nana le va i le va o le faitotoʻa ma le tino, faʻapea foi ma le faʻafaigofie o gaioiga. E i ai faʻamau faʻailoga ma se lava-pipiʻi faʻavae ma aunoa ma ia. O le ola tautua o le atoa sliding system faʻalagolago i le tulaga lelei o le faʻamaufaʻailoga, o lea e le tatau ona sefe i lenei elemeni.

Silika

Fufulu

Tuʻua ma taofi

Vaeluaina pe vaevaeina talaʻaga e masani ona faʻaaogaina mo tisaini fofo. Vaeluaina mea:

  • Chipboard;
  • Chipboard ma tioata;
  • pepa faʻapipiʻi

O le spacer mafai ona eseese mafiafia. O le faʻatuatuaina o ofu e faia e oe lava e faʻamoemoe e le gata i le lelei o mea e faʻaaoga, ae faʻapea foʻi i lona faʻapipiʻiina.O le taofi taofi le faitotoʻa i le nofoaga saʻo. E masani ona faia i le sila. Tuu i le pito i lalo nofoaafi. O tagata taofi o loʻo i ai se mamanu manaia.

Faʻamau pasi

Tuueseese talaaga otooto

Fausaga toe faʻafoʻi

O le avanoa i totonu, talu ai nei, i le tele o tulaga, aofia ai sliding elemene e mafai ona faʻapipiʻi atu i ni taʻiala:

  • faasee;
  • polo;
  • metaboxes;
  • tandem

O mea i totonu e faʻalagolago i le aoga o le kapeneta ma le itu tau tupe. O taʻitaʻi polo e minoi e polo uʻamea i totonu o le talaʻaga. O lenei mamanu faʻatagaina faigofie gaioiga o drawers o tele eseese ma mea.

O faasee taiala o le sili ona taatele ituaiga mo kapeneta meaafale. O le le faʻamanuiaina e le atoa pe faʻaopoopo faʻalautelega o le polokalama. Avega faʻatagaina mai papalagi gaosi, oʻo atu i le 25 kilokalama. I maketi fausaga faʻaonapo nei, o taʻavale faʻasolosolo ma se vavalalata o loʻo ofoina atu, e faʻatagaina ai oe e tapuni filemu le drawer ma i le taimi e tasi e aunoa ma le faʻaleagaina o le meaafale tino.

Metaboxes o se faiga e aofia ai le gata i taʻavale taʻavale, ae faʻapea foi uamea poʻo palasitika drawer itu. Metaboxes o loʻo ofaina i tuʻufaʻatasiga atoa ma atoa faʻalautelega. E eseese i le maualuga lautele, maualuga o le puipui, loloto ma totonu mea e eseese faʻalapotopotoga.

Tandems o ni taiala natia totonu o le pusatoso. Lenei faiga faʻaaoga toetoe lava atoa totonu avanoa o le kapeneta, ma tamaʻi va o le 3 i le 4 milimita, faʻatusatusa i faasee ma polo taʻitaʻi, o le va e tusa ma le 13 milimita i itu taʻitasi. I le taimi o le potopoto o sea ituaiga fausaga, o le mea sili ona taua o le faia lelei uma o galuega. O uiga taua sili o le filemu o le vasega. O nei taʻiala o se tasi o sili ona taugata. O le tele o ituaiga o mea faʻaaoga mo ia elemeni o sliding wardrobes o loʻo ofoina atu. E faʻamoemoe lava i mea e manaʻomia e tagata e faʻaaogaina ai.

Elemeni faʻaopoopo

O le avanoa i totonu o le pusa tu - o le potu e tatau ona fuafuaina lelei. O manaʻoga o tagata uma o le a faʻaaogaina le kapeneta e tatau ona iloiloina. Faʻafetai i le fausia-i faʻaopopo elemeni, toetoe lava uma avanoa avanoa mafai ona fuafuaina i fafo. Kapeneta eseese i la latou faʻavasegaina ma eseese faʻaopoopo metotia ma elemeni.

O totonu e mafai ona aofia ai: fata, drawers, ato, ato

O fata e faʻatagaina ai oe ona sone faʻalelei le avanoa. I le pito i luga o le kapeneta e tatau ona i ai ni fata lapoʻa e mafai ona e teuina ai mea e le masani ona faʻaaogaina.

Filifiliga filifiliga

A filifilia ni vaega mo se ofu teu ofu, e manaʻomia, muamua lava, ia vaʻai i le lelei o oloa. O le umi-taimi faʻagaioiga o soʻo se fasi meaafale faʻamoemoeina i le maʻaʻaʻa o uamea fausaga mo lavalava ma le vaivai o le nofoaafi faiga. Oe le tatau skimp i luga o le tulaga lelei o lenei po o lena aitema. E faʻamoemoe ile auala e galue ai faitotoʻa, o elemeni autu o ofu o ofu.

Vaega mo fausia-i totonu ofusa i le maketi faʻaonapo nei o se sili ona taatele oloa e eseese i le tau, gaosi oloa ituaiga, i ona uiga lelei ma o lea e tatau ai ona filifili se lelei oloa, talu ai na filifilia e le mo le tasi le masina o faʻaoga, ae mo se taimi umi. O totoga o faitotoʻa tatau ona mafai ona tatalia le tatalaina o faitotoʻa i aso uma. Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia i le mea na mafua mai ai.

Aua le fefe e maua mea latou te faia i le tatou atunuʻu. O le tele o kamupani ua leva ona galulue i luga o Europa tekonolosi. E tatau ona fuafua saʻo le faʻatumuina o le kapeneta i totonu. Faʻafetai i lenei, e mafai ona ofi i le tele numera o mea e te manaʻomia i aso uma.

O se ofu e seʻe e faʻaseʻe ai o se meaafale lautele. O le mea lea, e mafai ona tu i totonu o soʻo se nofoaga o se fale mautotogi poʻo se fale. Ona o ona foliga vaaia, faʻatumuina totonu, o le a ofi lelei e oʻo lava i totonu o le sili ona taʻitasi ata fuafuaina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: VAIVASE AOKUSO - AVE PASI MAI AANA VOL 1 - OUT NOW! - Heavy Tama Production (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com