Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Mafuaaga mo le lauiloa o Ikea nofoa, o le autu ituaiga

Pin
Send
Share
Send

Faʻamafanafanaga faʻamafanafana ma le faʻamamafaina o tagata taʻitoʻatasi i tau taugofie o le autu faʻavae o le fausiaina uma Ikea oloa aoina. O se faʻataʻitaʻiga sili o lenei meaafale o meaafale e o mai i le tele o ituaiga o mamanu. E mafai e tagata taʻitoʻatasi ona filifili se sofa, moega poʻo se nofoa o Ikea, e lelei mo ia. O le kamupani gaosia tele o faʻataʻitaʻiga mo eseese faʻamoemoega, ae o laina uma e tuʻufaʻatasia e ergonomics, atoatoa lelei faʻatinoga, faigofie o le faʻaaogaina.

Oloa foliga

Ikea taulaʻi luga o le talafeagai ma modernity o mamanu. Uma nofoa ua ergonomically fuafuaina ma fuafuaina e maua ai le mafanafana mo uma tamaiti ma tagata matutua. Tele o faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatatauina i le ituaiga o minimalist aristocracy, o lea mai le tele o itu o le a mafai ai ona filifilia nofoa mo fale, ofisa, taumafanafana fale. I se faʻaopopoga i masani masani, avant-garde fofo o loʻo faʻaalia, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo taofia.

O Ikea e i ai foi sona uiga ese - pe a atiaʻe taʻitasi ituaiga, o le tulaga saʻo o le ivitū o le tuasivi e tatau ona amanaʻia ina ia mafai ai ona tausia se soifua maloloina tulaga. Faʻatumuina o eseesega tikeri o le maaʻa o loʻo faʻaaogaina, o lea e mafai ai e tagata uma ona faʻaaogaina le filifiliga sili ona talafeagai mo ia lava.

Ikea armchair o loʻo faʻatau atu taʻitasi ma o se vaega o faʻasologa faʻatasi ma isi meaafale seti. Ole mea mulimuli e mafai ona faʻatau i laʻasaga, o lenei mea e faʻatagaina ai oe ona maua malie meaafale ma tuʻuina atu lou fale, faʻapea foʻi ma le faʻatatauina o le ata o le potu. E matua faigofie lava ona faʻafetaui se serial armchair i se ua leva ona i totonu style.

O se lapoʻa lanu o lanu, o ituaiga eseese o mea e le aofia ai ni faʻafitauli i le filifiliga o seti. I Ikea, o faʻavaʻa o loʻo faʻaalia mai i laʻau masani, uʻamea, ultra-malamalama o ona po nei. O le filifiliga o mea e faʻamama ai mea e le itiiti ifo le lautele - o nofoa faʻaletino e faia i ie, ie faʻapitoa ma paʻu masani. E faigofie lava ona maua ni meaafale i se ata faʻaonapo nei o soʻo se tau o vaega - mai i paketi filifiliga mo fale e ono faʻaaogaina mo ofisa ma ofisa. Uma oloa e gafatia ma i totonu o le tulaga masani paketi.

Eseese

I totonu o le aiga meaafale a Ikea, o loʻo i ai nofoa masani ma e le taua ni faʻataʻitaʻiga fausia e faʻatino ai uluaʻi aitia tisaini. Ituaiga autu:

  • filifiliga masani ile 4 vae;
  • faʻapitoa komepiuta faʻataʻitaʻiga ma multilevel fetuʻunaʻiga ma faʻamau o le tua ma le nofoa tulaga;
  • faataʻatia ma leai ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi nofoaga faʻafiafiaina;
  • se fuamoa nofoa e tuʻufaʻatasia ai mataupu faʻavae o tulaga masani meaafale ma se chaise longue.

O se tasi o vaega taua o ituaiga uma o nofoa o le mauaina o faʻataʻitaʻiga mo tamaiti, e eseese e le gata i le tele, ae faʻapea foi i le susulu o gaioiga. O oloa uma mo tamaiti laiti e faʻatonutonuina le faʻatonutonuina mo le faʻatuatuaina, saogalemu, o loʻo faʻaalia i le maopoopo e tutusa ma le vasega o tausaga ua latou fuafuaina. I Ikea, o tamaiti aoina na faʻalelei tulimanu, faʻaopoopo fencing modules ma faʻamautu faʻamau.

Fausia

Taofia

Faʻaleaganuʻu

Fuamoa

Mareko

Mea e faʻaaoga

O mea saogalemu ma aoga e faʻaaoga mo le gaosiaina o nofoa o nofoa - laupapa, uʻamea, rattan ma isi. Polyurethane, faʻateleina polypropylene, polyester e faʻaaogaina e faʻatumu. Maualuga-tekonolosi mea e teteʻe atu i laei o loʻo faʻaaogaina mo mea e teu ai ie:

  1. Eco-leather o se sili sili ona lelei filifiliga mo hypoallergenic upholstery e matua faʻataʻitaʻi mea masani, ae a faʻatusatusa i ai, e sili atu taugofie i le tau, ma e tele foʻi isi lelei. Gaosia mai vavae ie ma alava polyurethane mo maualuga malosi. Eco-leather e faigofie ona tausi faʻatasi ma le fesoasoani a tagata e leʻo faʻapitoa oloa i totonu o le fale, e le fefefe neʻi susu, faʻaalia i le UF radiation. Toetoe vaʻaia i le mata o le tagata perforation maua ai manava, o lea e sili atu le mafanafana e faʻaaoga ai nai lo masani leatherette. Afai e i ai pusi i le fale, o ia mea faʻapipiʻi tatau ona lafoa, aua o manu e mafai ona matua faʻaleagaina le mea. E faigata ona aveʻese mai le vaitusi ma lagona-o faʻamaʻa mai le siʻosiʻomaga paʻu.
  2. O le paʻu moni o se mea masani, e tatau ona amanaʻia o se tasi e sili ona lelei mo mea e faʻafofoa ai. O mea lelei e aofia ai se foliga le atoatoa, faʻamafanafanaina i le faʻafesoʻotaʻi. Paʻu uʻu nofoa e masani lava o se faʻailoga o le tulaga ma lelei tofo. Faʻatasi ma le tausiga lelei, o ia mea e faʻapipiʻi ai masini e le leiloa lona lalelei mo se taimi umi lava. Pau lava le toe faʻafitauli o le paʻu o lona tau maualuga.
  3. O ie o se tasi o mea e sili ona faigofie maua. O loʻo faʻaaogaina e le kamupani le polyester, non-lalagaina polypropylene, cotton ma le faʻaopopoina o synthetic fibers mo le gaosiaina o tapulima. Le tamaoaiga o lanu ma lolomitusi mafai boggle ou mafaufauga, o lea e mafai ai ona e filifilia se nofoa faʻanofonofo e faʻafetaui isi totonu mea. Upholstery i le tulaga o faʻateʻaina ufiufi mafai ona fufuluina i se masani masini. O mea fai ie e puʻupuʻu; pe a ma le 5-7 tausaga o faʻaoga, ua amata ona leiloa a latou meatotino. O le le aoga tele o ie gaosi o loʻo latou faʻaputuputu vave efuefu.

O mea uma e faʻapitoa faʻamaonia ma tausisi i tulaga o le siosiomaga.

Paʻu

Faʻasao paʻu

Ituaiga ie

O laupapa e faia i laupapa laupapa laupapa laupapa, laupapa laupapa, ofe, uʻamea ma laupapa mautu. Mo ituaiga taʻitasi o nofoa, o mea e sili ona lelei e filifilia, lea e mafai ona mautinoa le maualuga o le faʻavae o le malosi.

  1. O laupapa laupapa mautu e masani ona faʻaogaina i ni lapopoʻa tetele ma paʻu ufiufi. O ia nofoa e masani ona filifilia mo potu malolo, ofisa masani.
  2. Mo filifiliga tautau, faʻavaʻa faia i ofe ma rattan e faʻaaogaina, talu ai latou maua maualuga malosi ma maualalo mamafa ma mafai ona faia soʻo se foliga.
  3. Mo nofoa o ofisa, uamea faʻavae ma maualuga malosi e masani ona faʻaaogaina. E i ai paketi ma sili atu taugata filifiliga. Faʻapea foi, faʻasologa na atiaʻe luga o se uʻamea fausia-i totonu o le faʻavaʻa, lea e natia atoa e le faʻamoe.
  4. O laupapa ofe e matua anagata ma e mafai ona avea ma soʻo se foliga. O itu lelei ia o mea o loʻo faʻaaogaina malosi i le atinaʻeina o Ikea.
  5. Nofoa o faigofie foliga mafai ona i ai laupapa laupapa faʻavae. E masani lava o ni faʻataʻitaʻiga tetele ma lapopoʻa ma tau maualalo. I luga o sea faʻavaʻa, soʻo se nofoa vaivai o le a tumau pea ona foliga lelei e aunoa ma ni suiga i le taimi o faʻagaioiga.

A filifilia se mea mo le faʻavaʻa, o le mamafa o le maeʻa oloa, mamanu, ma lona mafuaʻaga o loʻo amanaʻia foi.

Ofe

Laʻau mautu

Faʻamau uʻamea

Rattan

Lanu ma le ata

Ikea's design development e tumu i ituaiga eseese ma lanu, ae i le taimi lava e tasi latou te masani ona faʻailogaina iloga foliga vaaia. O lanu toʻafilemu e ofi atoatoa i totonu o totonu o fale, e le gata i le tuʻufaʻatasia ma foliga masani, ae faʻapena foi ma suiga sili ona faʻaonapo nei. O le filifilia o se paolo talafeagai, e oʻo lava i totonu o siʻosiʻomaga tau feololo, e mafai ona ofi se nofoa faʻalelei i se nofoa faʻasolosolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu masani o totonu o le atunuʻu sitaili, Provence ma le ethno, o le a faʻasolosolo e faʻaopopo vaivai pou, faʻateʻaina fausaga.

I totonu o le art deco style, e mafai ona e tuʻuina se nofoa o le Ikea ma le velvet upholstery, o se lanu susulu, e faʻamamafaina ai le teteʻe faʻasaga i le faʻamalosi o le mafaufau ma le faʻamaʻaina o canons. Mo i latou e mananaʻo i retro, e iai filifiliga ma lanu pupula - e faigofie ona filifili le aitema e te manaʻomia i moli poʻo lanu uliuli. Soʻo se Ikea nofoa faʻataʻitaʻi mafai ona filifilia i le le faʻapaleni pastel paolo ma fatufatuina mamanu ma lolomi poʻo le masani ai olaola tisaini.

Faʻataʻitaʻiga lauiloa

Ikea e i ai lona lava togi o lauiloa lauiloa atinaʻe. O le alualu i luma o nei faʻataʻitaʻiga e mafua mai i le soona fai foliga, agavaʻa, ma le lelei atoatoa faʻatinoga. Nofoa lauiloa:

  1. Nofoa Poeng. Lenei o se ituaiga o faʻataʻitaʻiga o le Ikea style. O se foliga iloga o se mama ma anagata gaugau-faʻapipiʻi laupapa faʻavae. O le faʻataʻitaʻiga e gaosia i totonu o le lautele lautele lanu lanu, ma e i ai foi serial faʻaopoopoina i le tulaga o poufs ma nofoa luelue. Poeng mafai ona faʻatauina i se tau talafeagai mai 8 afe rubles (ma ie ie), faʻapea foi ma le filifilia mai se laina taʻutaʻua - ma se paʻu nofoa ma tua.
  2. Strandmon o se faʻauigaina atoatoa o se 1950s faʻataʻitaʻiga i ie ie e manaʻomia ai sina tausiga. O se nofoa faʻafilemu ma ni piʻo lalelei e faʻaleleia ai soʻo se mea teuteu. O le muamua Igilisi maeʻaeʻaina o le oloa fausiaina le aafiaga o le sili taugata toe faʻaleleia, e ui lava o le mea moni o le faʻataʻitaʻata ea le ogatotonu tau vaega ma o lona tau e 13-15 afe rubles.
  3. Ectorp o se tele tele nofoa faʻatulagaina mo maualuga faʻamafanafanaga. E matua faigofie ona fomu, ae le faʻapea e faʻafaigofie ai. Paʻepaʻe e sili ona lauiloa. O le nofoa o loʻo i ai se pupuni mafai ona aveʻeseina ma loka e mafai ona fufuluina masini. Ekstop auai i le ogatotonu tau vaega, e mafai ona faʻatau mo le 15 afe rubles. O le tau o le ufiufi o 4000 rubles i le iunite. Afai ua fiu le nofoa, nai lo le faʻatauina o se fou, oe mafai ona suia lona lanu e aunoa ma fetuʻunaʻia lau paketi.
  4. Landskrona o se grunge-faiga meaafale e mafai ona ofi i totonu o soʻo se totonu ma aristocratic tusi. Faʻamamaina vaega i paʻu vaivai, Landskrona palu faʻafefiloi ma elemeni faʻaonapo nei ma e le faʻaosoina faʻatasi aulotu. Faʻafetai i le tuʻufaʻatasia o paʻu ma ie, o le tau o le oloa e tumau gafatia mo tagata faʻatau. O lenei lona tau e mai le 36 afe rubles.

O le aitia o fesuiaʻiga o ufiufi o le tusitala a Ikea. E masani mo le tele o gaosiga o meaafale. O le economics chic togafiti ua avea ma finauga malosi i le lagolagoina o taʻitaʻiga i isi gaosi meaafale i le taugofie vaega.

Ectorp

Strandmon

Landskrona

Poeng

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Saili Faalumaga i le Upu (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com