Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o sliding wardrobes faʻatinoina i le masani faiga, nuances o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Poʻo a lava suiga fou e manaʻomia e tifiga, o tala masani e tumau lona talafeagai. E le mo mo leai se mea o le filifiliga e fiafia i lenei sitaili faʻailoaina se maaleale tofo. Lenei e faʻamaonia e sliding wardrobes i se masani sitaili, lea e iloga i fafo alofa tunoa, faʻapea foi ma le aoga ma agavaʻa. E matua tuʻufaʻatasia ma soʻosoʻoga ma soʻo se nofoaga, fausia ai se atemosifia matagofie, o lea e le mafai ai ona i ai se fesili o le tusiaina o latou pei o ni aga ua leva.

Faiga foliga

O se taua vaega o le masani faiga o le tuʻufaʻatasia o le faigofie ma le matagofie. Lenei le tasi o sili taua lelei o meaafale - lelei fetaui lelei ma isi sitaili. Afai o le taimi e tasi faʻaaogaina o ituaiga sitaili e pei o le faʻaali ma faʻaonapo nei i totonu teuteuga o le a le foliga mai i taimi uma e taliaina, ona mafai lea ona faʻavaivaia vasega i soʻo se itu. I le taimi e tasi, o le ata o le a liua e avea holistic ma tumau. O lenei sitaili ua fuafuaina e le faʻatele:

  • leo malu;
  • vaevaega manino;
  • laconic teuteu elemene.

Ona o le faifai pea o le talafeagai o mea masani, e leai se manaʻoga mo le suia soo o le kapeneta i le tele sitaili filifiliga, e faʻatagaina ai oe e aua le faʻaaluina tupe i le toe faʻaleleia ma masani suiga o mea i totonu. O laʻei masani e iloga i le faigofie o laina, o fesuiaʻiga lelei ma le mausali o gaioiga, o le mea lea e lelei ai mo le toeititi lava o totonu.

Filifiliga filifiliga

O le faʻaonapo nei maketi meafale ofoina atu le tele o ituaiga ituaiga. I foliga, wardrobes i le masani sitaili mafai ona faatafafā, curly. E manatu foi i latou ile tisaini, e aafia ai le maualuga o galuega. Muamua lava, o le faigofie o meaafale e faʻaalia i le faʻaaogaina o lona tusi i totonu ma le tele o penefiti. O ofu umi o loʻo avanoa, avanoa oe e tuʻu ai le tele o mea manaʻomia. Faʻafetai i sliding faitotoʻa, potu avanoa e matua sefe.

E tusa ai ma tisaini fofo, o loʻo mulimuli mai faʻailoga e iloga:

  • fausia-i totonu;
  • semi-malolo;
  • tulaga;
  • faʻataʻitaʻi;
  • tulimanu

O le filifiliga o le kapeneta tatau ai o le a le faigata, talu ai e mafai ona e filifilia uma mai saunia-faia oloa, ma faʻaaoga i le tautua a se kamupani mo le tagata lava ia gaosia o meaafale. I lenei tulaga, o le mamanu o le kapeneta o le ai ai ma le foliga, mamanu ma tapulaʻa e sili ona lelei mo se faapitoa fale, lea e sili ona taua mo tamaʻi potu e faʻatapulaʻa ai avanoa. Ina ia faia lenei, ua lava e saunia ai se ata o le filifiliga talafeagai mo le faʻatinoina.

O le aoga o le faʻaaogaina o le kapeneta e fuafuaina e lona lelei lautele ma ergonomics. Mo lenei mafuaʻaga, e aoga le mafaufauina o le i ai o talafeagai vaega ma fata, faʻamau, toso-i fafo ato, teuina pusa.

Fausia i totonu

Mataupu

Faigofie

Faʻavae fausia

Angular

Faʻafefea ona teuteuina le faafoliga

E i ai le tele o filifiliga mo teuteuina foliga kapeneta. Latou teuteuina i ato, faʻamalama tioata, frescoes, faʻata, mea paʻu, ofe ma rattan. Vaneina ata, faʻamalama pupuni-tioata faʻamalama, lattice faʻatulagaina, laʻau masani massifs, lea e lauiloa i tagata mamanu pe a mamanuina meaafale, aua le tuʻua ese. Cornices, plinths, tuaoi ma pailate o loʻo faʻaaogaina foi e faʻavaivaia le ogaoga o le masani faiga. O le au faʻamaoni o le lalelei ma le chic o le a faʻafetaia le teuteuina o elemeni o loʻo avea ma inlays o fasi laupapa, apamemea poʻo tina-of-penina.

O se tasi o teuga sili ona lauiloa i tausaga ua tuanaʻi o le sandblasting. Lenei metotia, aofia ai i le gaioiga o se vaitafe o le ea ma fasimea fasimea luga o le kapeneta luma, faʻatagaina oe e maua ai se le masani ai sandblasting mamanu. O loʻo manaʻomia lava ni foliga vaaia ma ni ata lolomi, o ona autu e eseese - mai faufauga faʻaleaganuʻu ma mea teuteu ia latou lava ata puʻe, faʻapea foʻi ma ata o tamaʻi tamaʻi tagata ma tala faʻasolopito, latou te fiafia e teuteuina potumoe a tamaiti.

Lavalava uʻamea ma apamemea po o siliva patina foliga faʻavae, ma le mea e taʻua o le "aso anamua" aafiaga. Mo lenei, o se faʻapitoa vaega ma se vali ma varnish aafiaga o loʻo faʻaaogaina luga o le tapoleni. O foliga pupula, faʻapea foʻi ma ofu papaʻe, fausia ai se siʻosiʻomaga o le aristocracy.

Pe a fausiaina se foliga felagolagomaʻi e uiga i lanu fetaui lelei, e fautuaina le filifili o le lanu o le kapeneta i se auala e feʻaveaʻi ai ma le leo o tuaoi pa.

Mea e fai ai

O mea faʻaonapo nei e faʻaaoga e fausia ai kapoti. Faatasi ai ma isi, i le talosaga a le tagata o tausia, e mafai foi ona tatou ofaina siosiomaga faauo mea mata. O le filifiliga faʻamoemoe lava i le tagata lava ia e fiafia i ai, faʻapea foi ma le tau o vaega o se mea taua. O ofu moe e seʻe i ofu masani e mafai ona faia i:

  • laupapa laminated, ae o le oloa ua faʻapipiʻi i luga ma le ata tifaga PVC o le lanu manaʻomia;
  • laupapa veneered e nonoina ia lava i tinting pe valivali;
  • laupapa e pei o alder, ash, oak, cherry.

Faʻataʻitaʻiga faia i le taugata MDF mea o le a avanoa i tupe tala, lea e mafai ona faigofie ona tuuina atu i ai le foliga o se kapeneta faia i laupapa lelei e ala i le valiina po o le oloina. Ma le tele o ituaiga lanu lanu o le MDF potu, e aofia ai uma malamalama malamalama susu ma pupuni sukalati paolo, maua ai se avanoa e filifili ai le leo saʻo e le tu ese mai le atoa totonu o le potu. Ole mea lava e tasi e faʻatatau i ata tifaga a le PVC, o loʻo avanoa foʻi ile tele o ituaiga leo e pei o nifo elefane ma teuga (glossy, matte).

Wood

Laupapa

MDF

Faʻafefea ona ofi i totonu o totonu

I potu e faʻaaoga ai meaafale tetele o le afa o le potu, o lavalava masani o le a avea ma filifiliga sili ona lelei. E sili le aoga ile faʻatulagaina o avanoa mo tamai potu, talu ai e faʻalauteleina vaʻaia ona o faʻata faʻata e masani ona teuteuina ai lenei ituaiga meaafale. I lenei tulaga, o le maualuga o le potu o le a faʻateleina, faʻaopopo malamalama o le a aliaʻe. I se faʻaopopoga, o tagata e anaina tamai potu e matua laveaʻi lava e ala i kapoti tulimanu ma se faaputuga teuina polokalama. Ma afai latou te faʻaopoopoina e se tulimanu module, lea e mafai ai ona tuʻu uma iʻa, tusi ma faʻamanatuga e mautinoa e avanoa i fale uma, o lenei aloese mai faʻalavelave ma vevesi, faʻafaigofie ai ona teu mea i se nofoaga e tasi.

O le filifiliga o le kapeneta e fausia i totonu o potu e teu ai potu poʻo le aoga o le a fesoasoani foi e faʻateleina ai le faʻaaogaina eria. Pe a faia galuega i le fuafuaina o laʻei eria, o le atoa pa vaega e masani ona faʻaaogaina. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei manaia tali, oe mafai ona ausia le malamalamaaga o se mautu pa, e le gata i lea, o lenei filifiliga foliga foliga mai e le masani ai ma matagofie.

Afai e talafeagai le faʻapuʻupuʻuina o le umi o se potu ma se faʻatafafā foliga, o laei masani e faʻapipiʻi latalata i se puipui puʻupuʻu. O le tuʻuina i se puipui umi o le a i ai le aʻafiaga o le faia o le potu e foliga mai e sili atu le umi, le lelei le nofo ai i totonu.

Afai o loʻo i ai ni tamaiti laiti i totonu o le fale mautotogi, o lavalava ma lapotopoto foliga e mafai ona mafaufauina mai le ono mafai filifiliga. O le toesea o maʻai tulimanu faʻatagaina oe e aloese mai manuʻa, lea o le a mautinoa lava talisapaia e matua ma le faateleina o le saogalemu manaʻoga.

Leitioa a o ofu solo e seʻe i ofu e taʻutaʻua tele. Lenei vaʻaiga masani e sili atu nai lo tauvaga, aua e iloga i lona mauoa mamanu, matagofie foliga, ma aoga i le faʻaaogaina. O lona uiga o ia meaafale o le a le gata o se sili atu aoga meafale, ae faʻapena foi o se teuteuga masani mo le tele o tausaga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Install Sliding Closet Doors or Bypass Doors (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com