Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona maua se tina faʻatupe i tupe

Pin
Send
Share
Send

Mo le valu tausaga, o se setete polokalama o loʻo faʻagaioia i Lusia, i totonu o le faʻavae o lea fesoasoani tau tupe e avatua i talavou aiga. Aiga ma le lona lua tamaititi mafai ona auai i le polokalama. Seʻi o tatou mafaufau pe faʻafefea ona maua se faletupe faʻapitoa i tinoitupe.

O se vaega o le polokalame, e maua e se aiga fiafia se tusi pasi mo se aofaʻi, lea e faʻateleina i tausaga taʻitasi ona o le siisii ​​i luga o le tau. I le taimi muamua, sa 360 afe, a o lea ua tutusa ma le 450 afe (i le taimi o lenei tusitusiga - 2015).

I le tulafono, a aiga mafai ona faʻaalu tupe i le tele o auala. Sei o tatou iloiloina auiliili.

  1. Olaga sili atu... O se aiga ua mauaina le tusi pasi e mafai ona faʻaaogaina mo le fausiaina poʻo le faʻatauina mai o fale, mo se totogi vave aitalafu.
  2. Aʻoaʻoina fanau... O se aiga ma se tusi pasi e mafai ona totogi mo le aʻoaʻoga o tamaiti i faʻalapotopotoga aʻoaʻoga i totonu o aiga. E lelei lea, aua o le tau o auaunaga faʻaleaʻoaʻoga e le mafai ona taʻua faʻatemokalasi.
  3. Faʻateleina o penisiona faʻatupeina... Tupe e mafai ona tuʻuina i le penisione tupe a le Russian Federation o le setete ma le le setete natura.
  4. Manaʻomia i aso uma... E tusa ai ma le tulafono, o aiga taʻitasi e iai a latou aia tatau i tina e faʻatupe ai tupe, e mafai ona aveese se vaega o le tupe mo manaʻoga o loʻo feagai ma latou i aso uma. O le aofaʻi maualuga o tinoitupe ua faʻateʻaina e le sili atu i le 12 afe rubles.

Ou te fia taʻua e le mafai ona maua se fesoasoani a le malo i tupe. E leʻo iai se aiaiga i le tulafono. I lenei auala, puipuia le setete tagatanuu mai taufaasese. O le aia i fesoasoani tau tupe mai le setete e tasi le taimi. Mo lenei mafuaʻaga, mafaufau i luma e uiga i le faʻafefea ona pulea au tupe.

Faʻafefea ona faʻaaoga le faletupe faʻatupe e faʻatau ai se fale

O se faʻafitauli mo se aiga talavou ma fanau ona faʻatau fale. Laki, fesoasoani tina failele fesoasoani. O le tupe na saunia e le setete ua faʻatagaina e faʻaalu i le faʻatau mai poʻo le fausiaina o fale nofomau.

Afai i le taimi o le fanau mai o le lona lua pepe le aiga ua i ai se mokesi, o se vaega o ia faʻatagaina e totogiina le tina faʻatupe tupe faavae. Faʻafesoʻotaʻi le ofisa faʻatupe ma se tusi pasi ma se tusi talosaga. O le a fesili sui o le penisiona mo se vaega o pepa faletupe e faʻamaonia ai le nonogatupe ma le paleni totoe. Seʻi vagana ua maeʻa le puipuiga, ona faʻamatuʻu atu lea o le tupe i le tagata nono.

O le tupe maua a tina o le laumua lea o aiga. A faʻapea la, afai e te faʻaogaina le tupe, e tatau ona e tuʻuina atu sea i le faʻatauina o meatotino mo tamaiti. O le tulafono e le fuafuaina le tele o sea, o lea e mafai ai ona avea ma faʻatusa.

Ina ia maua se mokesi, i le faʻaopopoina i pepa, o se tusi pasi e manaʻomia le faʻamaoniaina o le aia tatau e maua ai fesoasoani a le setete. Aua neʻi galo afai o lenei taimi ua e faʻaaluina e oʻo lava i se vaega laiti o tupe, o le a le mafai ona e faʻaaogaina le tusi pasi i le taimi o le mauaina o se nonogatupe, talu ai o le a teena e le faletupe se nonogatupe.

O le a suʻesuʻe e le faletupe tupe maua a le aiga, fuafua le aofaʻi o le nonogatupe ma le tului. Tupe faavae o le a faʻaopopoina i aitalafu faʻaputugatupe. Manatua, o se tusi pasi e le o se tupe, e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga. O le faʻaputugatupe o le a lisiina latou pe a maeʻa le lesitalaina o fanua faʻatau fale.

A e filifili e faʻaaoga le fesoasoani a le malo e totogi ai lau amataga, e tatau ona e maua ni nonogatupe se lua mai le faletupe. O loʻo matou talanoa e uiga i nonogatupe, lea e fuafua faʻavae i luga o le nonogatupe taimi ma le aofaʻi o le saofaga. O le a pa'ū se nonogatupe i luga o ou tauau, o le aofaʻi e tutusa ma le tele o le tina failele. Seʻi vagana ua toe totogi e le sui o le penisiona le nonogatupe, ona latou totogi lea o le tului.

Faletupe e ofi i nogatupe maliega faʻatasi ai ma le saofaga toe totogi e ala i tupe faavae, i le siʻitia o pasene totogi. O lona iʻuga, ua faʻaaluina tupe tetele i le totogiina o le pasene ua faʻatupulaia. E sili le totogi o au tupe i lau oe tupe, ma toe totogi se vaega o lau nonogatupe e ala ile tusi pasi.

Faʻafefea ona apalai mo tina failele mo se tamaititi lona lua

Maternity capital o se sili ona aoga mea faigaluega o mea lagolago mo aiga faʻaaoga e le pulega Rusia. O le tuuina atu o lenei ituaiga o fesoasoani a le setete o loʻo faia i luga o le teritori o le atunuʻu e tusa ai ma tulafono faʻavaeina e le tulafono.

E maitauina e le mafai ona faʻatupeina se tupe mai se teuga tupe. Tupe faʻaalu e faia i se le tinoitupe faʻavae i luga o le faʻavae o maeʻa maliega. O lona uiga e le mafai e le aiga ona faʻaalu le faletupe mo isi faʻamoemoe. I le taimi e tasi, e mafai e tina ona maua tupe maua i le aso malolo ma tama.

E mafai e aiga Rusia uma ona mauaina le tusi pasi e tuʻuina atu pe a latou faʻatumuina aiaiga. Faatasi ai ma i latou:

  1. O le faʻaalia o se tamaititi i le aiga ina ua maeʻa le polokalame.
  2. E leʻi maua e le aiga le fesoasoani a le malo.
  3. Matua poʻo tagata ua vaetamaina se tamaititi e leai ni faʻamaoniga faʻamaonia mo solitulafono faia faasaga i fanau.
  4. Matua o tagatanuu o Lusia.

O le faʻatupeina o le laumua e masani ona faʻasino igoa. Ina ua faʻalauiloa e le malo le polokalame, o le aofaʻi o fesoasoani e 250 afe. Lea ua faʻaluaina. O lona iʻuga, ua maua e le aiga le avanoa i se aofaʻiga tele o tupe e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le ola poʻo le aʻoaʻoina o le tama.

O le faʻavae mo le mauaina o peimeni o le foliga mai o le lona lua tamaititi i le aiga. O le a ou taʻuina atu ia te oe poʻo ai o loʻo talosaga mo peimeni ma mea e fai mo lenei.

  • Tamaʻitaʻi na fananau pe vaetamaina se tamaititi lona lua e leʻi mauaina muamua le fesoasoani a le malo.
  • O tamaloloa o matua poʻo matua vaetamaina o le lona lua tamaititi e leai se taimi e faʻatino ai la latou aia tatau e maua ai se tusi pasi.
  • O se ituaiga fesoasoani a le setete o loʻo avanoa foi mo tagata ua mauaina aia tatau a matua, mo se faʻataʻitaʻiga, afai ua maliu le tina o se tamaititi, leiloa aia tatau a matua pe faia se solitulafono.

Ina ia maua se tusi pasi, vaʻai i le penisiona faʻatasi ai ma le tusi talosaga, tusi folau, pepa fanau o le pepe ma se pepa faʻamaonia tagatanuʻu. I le masina, asiasi i le PF paranesi ma maua se tusi pasi ma tatala se teugatupe ma se aloaia faletupe. Afai e te faʻataunuʻuina aiaiga ma aʻoaʻo e sefe tupe, faʻaleleia le tulaga o lou olaga.

Faletupe tina mo le fausiaina o se fale na o latou

O tupe maua a tina e fai ma sui o fesoasoani tau tupe a le malo. Na ia fesoasoani i se aiga talavou ma fanau e faʻaleleia le tulaga lelei o le olaga ma mautinoa se lelei olaga.

Inivesi i le fausiaina o se tamai fale poʻo se fale tumaoti o se tasi o filifiliga mo le tufatufaina o le penefiti.

  1. E faʻatagaina ona tufatufa ma toso ese tupe mai penefiti faʻamanuiaga pe a maeʻa le tamaititi ile tolu tausaga. Ona mafai lea ona e faʻaalu tupe i le faʻatauina o fanua ma fale mea, i luga o le sauniuniga o se 'upega tafaʻilagi mo le fausiaina.
  2. Afai e te amata fausiaina se fale pe a maeʻa ona faʻamalosia le tulafono, ae e te leʻi talosaga mo penefiti, o tupe e maua e mafai ona totogiina tau. E mafai ona faʻaaoga le tupe maua a tina e faʻamavae ai tau i le amataga.
  3. Ou te fautua atu ia e suʻesuʻe ma le totoʻa i tuutuuga o fefaatauaiga, talu ai o tagata taufaavalea ofoina atu i tinoitupe e le o momoe. O ia gaioiga e faasa e le tulafono ma faʻasala.
  4. Afai e te amata fausiaina pe a maeʻa le tamaititi i le tausaga faʻatatau i luga, ma o le a e faʻaaluina tupe i le fausiaina tau, ia mautinoa e amanaʻia le tele o mea taua.
  5. O le tupe faʻasoasoa e le faʻaputuga tupe ua faʻamatuʻu atu i le teuga tupe i laʻasaga. O le afa muamua na mauaina i ni nai vaiaso, ma le afa lona lua ua molia i le maeʻa ai o le ono masina. Lenei taimi ua lava e fausia ai se faʻavae ma puipui ma se taualuga.
  6. Ona tuʻuina atu lea o le pepa i le pulega talafeagai. A maeʻa ona iloiloina, o le a filifili sui o le tupe e faʻatatau i le tuʻuina atu o totoe o tupe mo le fausiaina. Afai e lelei le tali, faaauau pea ma totogi na mauaina.
  7. Muamua lava, tusi se tusi apalai mo le tufatufaina o teva tina. Le manuia o le mea na tupu faalagolago i le pepa.
  8. Tuʻuina atu se kopi o le pepa faʻamaonia e faʻamaonia ai le anaina o le 'upega tafaʻilagi o loʻo faia ai le fausiaina i le ofisa sooupu a le malo. E te manaʻomia foʻi le faʻatagaga mai tautua mo galuega fauina.

Sa ou taumafai e tuʻuina atu faʻamatalaga i le mea saʻo e mafai ai. O le a le afaina le feutanaʻi ma se tagata faʻapitoa e uiga i le faʻatinoina saʻo o pepa ma le taimi o gaioiga. I se tulaga lautele, o le taualumaga e umi, ae o le taunuʻuga e aoga.

Fou tala e uiga i tina failele

I le iʻuga, o le a ou faʻasoaina atu le tala fiafia e uiga i tina faʻatupe tupe faavae. O se teuga tupe o se auala sili lea ona faigofie e faʻatele ai tupe.

O sui o le Setete Duma o loʻo mafaufau i se pili ua fuafuaina e faʻalautele ai avanoa e faʻaaoga ai peimeni a le setete. O se tasi o manatu maua mai mo le faʻaaogaina o tupe mai tina faʻatupe tupe faavae e tatalaina se faletupe teuina. O lona iʻuga, o se aiga e agavaʻa mo le tusi pasi o le a mafai ona mauaina tului.

Mo faʻalapotopotoga faʻaputugatupe, o le a latou faia se faʻataʻitaʻiga e faʻatatau i le galulue faʻatasi ma tina failele, o lona aano o ia usitaʻia tulafono. O tulafono o le a fuafua ai le tului, le vaitaimi o le teuina o maliega ma le faʻagaioiga mo le toʻesea o tufatufaga.

E talitonu tusitala o le tulafono, o lenei faiga e faʻaitiitia ai le aofaʻi o mataupu, peʻa faʻatulafonoina le faʻamatuʻuina atu o tupe e le au tina. O ia tautua e ofaina e tagata pepelo o loʻo mananaʻo e avea ma ana tupe.

I aso nei, o le fesoasoani a le setete ua faʻatagaina e faʻaaluina i ni manaʻoga faapitoa: faʻaleleia le olaga, aʻoaʻoina tamaiti, faʻaputuina penisione. E le o aiga manuia uma e manaʻomia le totogi mo aʻoga pe faʻaleleia o latou olaga, ma e manaʻomia e tagata uma tupe mo manaʻoga o aso uma. O tufatufaga na maua mai i le teugatupe o le a fofo faʻatasi ai le faʻafitauli. Tagata o le a mafai ona faʻatau oloa, mataʻitu latou soifua maloloina ma malolo.

Na ou faʻasoaina faʻamatalaga e uiga i le mauaina o tupe faʻaalu tina i tupe. A iai sau tamaititi pe fuafua e fai sau faʻamatalaga, o le a faigofie ona maua nei faʻamatalaga. Ia manuia lau taumafaiga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: كتاب الاب الغني والاب الفقير روبرت كايوساكي ملخص الكتاب صوتي (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com