Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona maua se tagata faʻatau nonogatupe VTB 24

Pin
Send
Share
Send

VTB24 Faletupe e faʻatusatusa ia Sberbank o Lusia i tulaga o le lalelei o tuutuuga o le tuʻuina atu o aitalafu oloa - ae maualalo pasene pasene, leai se faʻatulafonoina, le mafai ona mauaina tele aofaʻi, fetuʻutuʻunaʻi auala i tagata o loʻo i ai le faletupe.

Nonogatupe mo tagata taʻitasi o loʻo faʻaalia i le VTB24 i le tele o itu.

  • Aitalafu faʻatulagaina faʻatatauina
  • Nonogatupe tinoitupe mo soʻo se manaʻoga.
  • Nonogatupe i le toe totogiina o noataga.
  • Nonogatupe i tagata e ana pisinisi mo latou lava fuafuaga.

Tuʻuina atu o nonogatupe

O polokalame nonogatupe uma e iai a latou lava auiliiliga, ma o le faletupe e ofoina tuʻuga faʻapitoa mo tagata fai pisinisi, tagata auai i VTB24 totogi galuega poʻo tagata faigaluega o se paʻaga kamupani. Mafaufau i ni oloa nonogatupe e lima VTB24 e talafeagai i le taimi o lenei tusitusiga - amataga 2015.

  1. VTB24 - Skolkovo oloa... O tupe e mafai ona faʻaaluina i pili aʻoga mo polokalame MBA ma EMBA i le Skolkovo Center Business School. Ole aofaʻiga o nonogatupe e amata ile 750 afe ile 3.6 miliona rubles ile 10-14% ile tausaga.
  2. "Toe Totogiina"... Faʻaalia le faʻamoemoe e faʻaaoga. E mafai ona e ave e totogi aitalafu o loʻo iai i isi faletupe ma faʻaititia le aofaʻi o totogi i masina taʻitasi ona o le sefeina, pe a oʻo atu i le 750 afe rubles mai le VTB24 ile 15% ile tausaga.
  3. "Aitalafu tinoitupe"... Aofaʻi oʻo atu i le 3 miliona rubles, oʻo atu i le 7 tausaga.
  4. "Polokalame faʻapitoa"... rubles i tinoitupe mo le 7 tausaga i le 17% i le tausaga mo totogi ma tagata faʻalapotopotoga a le VTB24 Bank. O tagata o loʻo iai nei ma le tusi folau e mafai ona maua vave i le 2 miliona rubles e aunoa ma se faʻaopopoina o faʻamatalaga ma le puipuiga.
  5. Credit "Kommersant" ma afifi ofa "Kommersant Light", "Kommersant Optima" ma "Kommersant Aktiv"... Fuafua e foia e oe lava mea tau tupe o pisinisi laʻititi pisinisi ma tagata fai pisinisi. rubles i le 18.5-22.5% i le tausaga.

Manaʻomia mea nono

Ina ia talia le VTB 24 o se tagata nono tupe, e tatau ona faʻafetaui se vaega o manaʻoga, e aofia ai:

  • Tausaga agavaʻa... Faʻapipiʻi faʻamoemoe i le foloa. Tamaloloa mai le 25 i le 65 tausaga le matutua ma fafine 21-65 tausaga le matutua. Nisi o aitalafu oloa i ai a latou lava tapulaʻa - VTB24 - Skolkovo mafai ona tuuina atu i le na o le 25 i le 50 tausaga.
  • Lesitalaina i le itulagi o le VTB24 lala... E fautuaina le iai o se lesitala tumau i le taulaga o talosaga mo se nonogatupe.
  • Galuega aloaia... O le umi atoa o le tautua e tatau ona sili atu i le 1 tausaga, i le galuega mulimuli - a itiiti mai 3 masina. Tupe maua faamaonia toe maua manaʻomia.

Ina ia ave se nonogatupe tagata faʻatau mai VTB24, e mafai ona e faia i le tasi tusi folau. Naʻo le 'auʻaunaga a le faletupe o le a laki. O isi ono ono nonoina tupe e iai le sili atu lautele lisi o pepa. I se faʻaopopoga i se tusifolau, oe o le a manaʻomia le faʻamaoniaina o aloaia galuega (se faʻamaonia kopi o le tusi galuega), le tulaga o le aloaia tupe maua (o se tusi faamaonia o tupe maua i le tulaga o se faletupe poʻo le 2-NDFL mo le 3 masina talu ai), o le militeli ID (mo aliʻi i lalo o le 27 tausaga).

E ono manaʻomia foi e le faletupe isi pepa, mo se faʻataʻitaʻiga, pepa i luga ole tuʻufaʻatasiga o le aiga, ile aʻoaʻoga ole tagata nono, luga o le fanua totino, ma isi.

O se tala lelei aitalafu talaʻaga ma se igoa lelei o le tagata nonoina tupe o le a faʻateleina ai le avanoa o le faʻamaonia o le talosaga i le VTB24.

Faʻatupeina o le nonogatupe ile VTB 24

I le tau mafaufauina o le ono mafai ona maua se tagata faʻatau nonogatupe mai VTB24 ma ua maeʻa suʻesuʻeina uma manaʻoga, oe tatau ona faʻatumu se tusi talosaga. O le pepa talosaga e tuʻu saʻo atu i soʻo se lala faletupe pe ala mai i le Initaneti i luga o le upega tafailagi aloaia.

O le VTB24 tagata faigaluega o le a taliina le talosaga i le valaʻau le tagata nonoina tupe i le 1-2 aso. I le tulaga o se filifiliga lelei, oe tatau ona asiasi i le faletupe lava ia ma aumai pepa e faʻamaonia ai faʻamaumauga i le fesili. I le ao, o le a faʻasalalau ai e le faletupe le faʻaiuga mulimuli i le nonogatupe.

O le tagata ofisa nonogatupe na tusia se maliega o le nonogatupe, pe a maeʻa ona sainia ma o le a nonoina atu o le a mauaina le aofaʻi na talosagaina pe a fai na ia ausia uma aiaiga - mautinoa, totogiina o le totogi muamua, inisiua po o tautoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Серия 2. ВТБшкины: Как начать пользоваться Мультикартой ВТБ (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com