Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fai se faavavau rosa? Gaosiga ma tausiga mea lilo

Pin
Send
Share
Send

O se teufugalaʻau o fugalaʻau rosa o taimi uma o se manumalo-manumalo meaalofa mo soʻo se taimi - mai le aso i le mausali faʻamanatuina. Ae a magumagu fugalaʻau, o se mea e faʻanoanoa ai i taimi uma le vaeluaina ma sea lalelei. O le a le mea e fai? E i ai le sili filifiliga - faʻatauina se stabilized rosa.

Lenei fofo o le a faʻatagaina oe e faʻasao le lalelei ma maaleale manogi o le rosa ma faamemelo i le fugalaʻau mo se taimi umi. Faʻafefea ma le nofoaga e faʻatau ai se fugalaʻau, ma e mafai e se matai ona faia i le fale ma ona lava lima, faʻafefea ona faʻasaoina i le glycerin, paraffin poʻo le hairspray - o le a matou tuuina atu tali i la matou tusitusiga.

O le a lea

O le uiga o lenei manatu e le o se rosa faʻafuaseʻi, ae o le ola ola, tipi i le tumutumu o lona fuga, ae "faʻasao" ma le fesoasoani o le eseese faʻapitoa fatuga, ma o lea o le faavavau.

O le fugalaʻau faʻamautu taofiofia le foliga o le fuga ma ei ai se malu, manogi manogi. O le "faʻasao" e manaʻomia i le taimi o le faʻamautuina gaioiga e taofi ai le susū i totonu o sela ola ma faʻatumauina foliga o le fugalaʻau.

Ata o se fugalaʻau le uma

E le gata i luga o le ata oe mafai ona vaʻaia le faʻamautuina laʻau.





Faʻafefea ona faʻamautuina le laʻau i le gaosiga?

Tagata fai lanu faʻamautuina lanu latou te faia lenei faʻaaogaina se poto faapitoa. Muamua, o le fugalaʻau e tipiina i se taimi faapitoa o lona laʻau. A maeʻa lena, ona liligiina lea o le fugalaʻau ma le paluga faʻapitoa e faʻavae i le 'ava malosi mo le faʻamamaina. O lona iʻuga, ua suia le fugalaʻau ma vaivai. Ma, faʻaogaina se reagent, e "toefaʻatasi" ma faʻamautuina.

Faʻamata e mafaia ona fai se fugalaʻau faavavau ma ou lava lima ile fale?

I le fale, o le a le faigata ona faʻamautuina le rosa. E taua le mulimuli i tekonolosi - ia saunia le laʻau, filifili se faʻamautuina metotia ma le vaʻaia lelei o le tuʻufaʻatasiga, puipuia mai le soʻona susū, a leai o le laʻau o le a ola na o ni nai masina.

O le efuefu o le isi fili o foafoaga mautu. O le rosa na faia e ia lava, e iai sona aoga taua - e mafai ona faʻatinoina ni mafaufauga ese ma le lanu o le rosa e ala i le vali ma foliga o le laʻau.

Tagata faʻatau oloa i Lusia

E tele kamupani i Moscow ma St. Petersburg e faʻatau atu rosa faʻamautuina, ae e taua le faʻamamafaina o nisi o sili ona tele sapalai.

  • E aoga le faʻamamafaina o le kamupani Farani Verdissimo, faʻavae faʻatalata atu i le fasefulu tausaga talu ai. O lenei kamupani e ana latou falegaosi e tolu - i Ecuador, Colombia ma Sepania. Faʻaaogaina le faʻamautuina o rosa mo faleoloa faʻatau atu ma mo mulimuli ane faʻaaogaina o fatuga mo totonu teuteuga.

    O le tufatufaina o lenei igoa i Lusia o loʻo faʻatinoina e ni kamupani e pei o le Etual LLC, Amour-rose ma isi.

  • O le kamupani Rusia "Stabilized Plants" e mafai ona mitamita i lana ia lava gaosiga. O se tasi o taʻitaʻi o le lalolagi i lenei galuega o C.I. Florever COLUMBIA S.A. o loʻo fai ma sui o Lusia e le kamupani "Fugalaʻau Faʻapitoa". O oloa o loʻo iai uma tusi pasi talafeagai mo rosa mai Colombia ma Sepania.
  • Afai e te fiafia i le faʻatauina o oloa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le kamupani Fugalaʻau Faʻapitoa, o le tufatufaina tuʻusaʻo lea o le kamupani Florever i le Russian Federation.

O fea e faʻatau ai se laʻau e faʻavavau ma o le a lona tau?

E mafai ona faʻatau rosa faʻamautuina i luga o faʻapitoa fale teu fugalaʻau pe i fale teu fugalaʻau. E mafai foi ona e okaina tala mai isi e leʻo faʻapitoa nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le Aliexpress. E fesuiaʻi le tau e fuafua i le tele o ituaiga rosa ma a latou aofaʻi. Tasi le rosa e mafai ona faʻatau mo le averesi o 70-100 rubles.

O faaputuga teu lelei o rosa e tusa ma le 2000 rubles ma sili atu. O loʻo iai foʻi atigipusa fugalaʻau o loʻo faʻatau atu - o latou tau e amata mai ile 700 i le 1000 rubles. Faʻapea foi i Moscow ma St. Petersburg pe a okaina mai le 'upega tafaʻilagi, o se tulafono, o le kiliva fua i le tagata maʻi e aoga. I le avea ai o se tulafono, rosa mai Ecuador e faʻaaogaina e fausia ai na fugalaʻau.

Teuina o Vaitau

O le laau faʻamautu e teuina mo le 3 i le 5 tausaga noatia i uma teuina ma tausiga tulafono. Ae o le fugalaau mafai ona taofia lona matagofie mo le sili atu 5 tausaga.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga: faʻafefea ona e faia oe lava?

Faamaumauga

O le filifiliga o mea faigaluega e faʻamoemoe ile auala e faʻamautuina ai le rosa. Manaʻomia:

  • se fugalaau mama, saunia;
  • laʻau lanumeamata (lumisi, poʻa) - pe a manaʻomia mo teuteuga;
  • stabilizer - glycerin, paraffin poʻo le lauulu;
  • vali;
  • vai;
  • tweezers;
  • naifi

Sauniuniga fofo

  1. Glycerol O se tasi o metotia sili ona taʻutaʻua o le faʻasaoina o sela ola, e matua le oona ma saogalemu.

    A filifilia le glycerin o se faʻamautuina, e tatau ona faia le tali o loʻo mulimuli mai: palu se tasi vaega o le glycerin ma le tasi vaega o le vai. Afai e tatau ai, o se vali e faʻaopopoina i le tali e tusa ai ma faʻatonuga.

    E manaʻomia le saunia o le fofo i totonu o se potu ma le ea matutu, aua i se siʻosiʻomaga susu e "tosoina" le susu mai le ea ma ave i le laʻau, ma i se nofoaga matutu na "tosoina" le susu mai sela ola.

  2. Paraffin O le aofaʻi o gaʻo faʻasusu e faʻalagolago i le maualuga o le rosa ma le numera o fugalaʻau. E liusuavai le solo i le vai taele.
  3. Polani mo lauulu. Pau lava le manaʻoga mo varnish o le tatau ona manino ma aunoa ma le ilaila.

Faʻafefea ona faʻasao?

O le vaega muamua, tusa lava poʻo le a le filifiliga o le faʻamautuina o auala, o le sauniuniga o le fugalaʻau. E tatau ona matagofie, mago, aunoa ma ni petala.

I le glycerin

  1. O le au o le rosa e tatau ona tuu i totonu o se saunia glycerin fofo.
  2. Taʻi 2 aso, o le au o le rosa e tipi e le 0.5-1 cm, a o le vaeluaina sina - o lenei auala o le a sili atu ona mitiia e le laʻau le tali.
  3. O le au o loo i le tali mo le sili atu i le lua vaiaso.

Aua le fefefe i le suiga o le lanu o le laʻau. O se tali atu i se reagent.

I paraffin

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a tweezers, o le rosa ua fufuiina i le meli solo, ona fufui lea o le fugalaʻau i le vai malulu ma faʻatagaina e mago. Oe mafai foi faʻapipiina paraffin ma se tui e aunoa ma se nila.
  2. Faʻatasi ma tweezers i le faʻagasologa o le faʻamautuina, faʻasaʻo lemu ia petals, tuʻuina i le fuga foliga manaʻomia.

Taua: e tatau ona taofia se rosa faʻamautuina i se mamao ese mai le ultraviolet malamalama e mafai e aloese mai solo solo.

I lauulu lauulu

Afai e te faʻaogaina le varnish poʻo le paraffin o se stabilizer, o le auala e faʻafaigofieina. O lea la, ia sausau ma le limafoai se lava saunia rosa ma varnish, faʻamago.

Faʻafefea ona tausia le foafoaga foafoaina?

O le filifiliga o se nofoaga e teu ai mo faʻamautuina fugalaʻau, vevela ma le mamao mai ultraviolet radiation o le ki i le umi teuina o le laʻau. O tulaga sili ona lelei o le ea malulu mai le +5 i le 35 tikeri ma le susū i le tulaga o le 60-80%. Oe manaʻomia le tuʻuina o le tuʻufaʻatasiga i se paolo nofoaga ese mai radiators.

Mafai e le "soifuaga" faʻalauteleina?

O le tuʻufaʻatasia o le a faʻafiafiaina lē anaina mo le tele o tausaga, pe afai e te mulimuli i le numera o tausiga tulafono:

  • aloese mai le susulu o le la;
  • aloese mai suiga i le vevela ma le susu;
  • 'aua neʻi tuʻuina se rosa i tafatafa o faʻamafanafanaga faʻavevela;
  • faʻamalulu lemu le fuga mai le efuefu ma se pulumu vaivai;
  • aloese mai le faʻafesoʻotaʻiga o le laʻau ma le susu.

E le manaʻomia se faʻasusu i se rosa faʻamautu.

O rosa faʻamautuina e i ai le tele o faʻamanuiaga nai lo le ola ma faʻasolosolo rosa. E anagata i latou, ae i le taimi lava e tasi taofi o latou foliga vaaia ma manogi oʻona. Mea ofoofogia filifiliga filifiliga - mai le tasi fugalaʻau i uluaʻi teufugalaau, ae o le fuga mafai ona avea o so o se lanu. O se lelei meaalofa ma o se sili auala e faʻateia ai soʻo se tasi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Samoan Action Film Lia i mea lilo (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com