Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le 'upega tafaʻilagi ma faʻafefea ona galue?

Pin
Send
Share
Send

Talofa, o aʻu o se tina-i-to-be ma sa ou fiafia e galue i le fale mo tina i aso fanau failele. I luga o le Initaneti ou te faitau ai i faʻamatalaga o loʻo i ai totogi i luga o 'upega tafaʻilagi ma isi upega tafailagi, taʻu mai ia te aʻu poʻo le a le' upega tafaʻilagi ma pe faʻafefea ona galue? Malisova Elena, Yekaterinburg

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

O se 'upega tafaʻilagi punaoa o se faʻatulagaina tele o faʻamatalaga e aveina se mautinoa gaioiga ma ei ai manaʻomia vaega - le tuatusi, Igoa ole igoa ma faiga pulega mataupu (CSM) Mo se le sauniuni tagata, o le faʻauiga e, ia tuʻu lemu, le malamalama. Ma o iinei e aoga le alu i le gagana o faʻatusatusaga.

Seʻi tatou manatu o le Initaneti atoa o se faletusi tele, ma o 'upega tafaʻilagi uma o se tusi eseʻese. Soo se tusi ei ai lana lava numera tulaga ese i le faletusi faletusi. E mafai foʻi ona maua le punaoa i ana url tulaga ese (unified resource resource). E aofia ai vaega e lua - igoa ma vaega.

Igoa mo faitotoʻa i le tele o tulaga e tuuina atu e latou e ona, ma i lenei tulaga, e aoga le tuʻufaʻatasia o mafaufauga ma le aoga. E tatau ona masani ona atagia mai le taulaʻiga o le punaoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le tulaga o se kamupani fefaʻatauaiga tele, e le saʻo le faʻaaoga o le jargon ma le pisinisi e le o ni pisinisi - prodambarahlo poʻo le sudapokupai. O le igoa e mulimuli mai le vaitaimi ma le igoa igoa.

Nofoaga mo punaoa fuafuaina lona faʻafanua poʻo faʻavae autu. O le faʻavaomalo DNS system (domain name system) ua tofiaina le 2, 3 tusi faʻatulagaina mo atunuʻu taʻitasi. Ma o lenei, o le tatalaina o se 'upega tafaʻilagi ma le .ru vaega, taʻitasi tagata faʻaaoga iloa o lenei punaoa ea Russia.

Lalo o se laulau o sili ona masani ai tuatusi:

O se atunuuNofoaga
Lusiaru
ISAtatou
Siamanide
Egelaniuk
Ukraineua

Fale teu oloa o 'upega tafaʻilagi punaoa (' upega tafaʻilagi, faitotoʻa, ma isi)

Ma, i le igoa ua uma ona i ai se manino. Ma o lenei o le a faigofie ona taliina o le a le 'upega tafaʻilagi. O fea e teu uma ai faʻamatalaga faitotoʻa? Mo sea aofaʻi ma faʻataʻamilo i le uati auala, o se fale komepiuta e manino lava e le talafeagai.

Toe foʻi i le potu tusi, e mafai ona e manatuaina o tusi uma o loʻo teuina. Ole faiga lava e tasi e masani ai mo mea i Initaneti. Url faʻamaoti mai le ala i le teuina o punaoa - talimalo.

Taʻitasi 'upega tafaʻilagi o loʻo tu i luga o se' auʻaunaga (talimalo), lea e mautinoa ai lona faʻataʻamiloina o le uati faʻagaioiga ma avanoa mo tagata faʻaaoga uma. Ona o le taugata tele o ia tautua ma le faigata o le latou tausiga, o le tele o kamupani ua aliali mai o loʻo tuʻuina mai tautua mo le lisiina o avanoa disk.

Faʻafefea ona fausiaina se 'upega tafaʻilagi oe lava, o a ituaiga o' upega tafaʻilagi ma CMS o loʻo i ai, pe faʻafefea ona faʻalauiloa i latou, ma isi mea, na matou faʻamatalaina auiliiliina i le tusitusiga i le sooga.

Initaneti i luga ole initaneti

O le suʻega poʻo le web-browser o se tagata vaʻaia a le tagata lava ia, o loʻo iai le tuatusi o le upega tafailagi, o le a mauaina le ala i ai ma faʻaali i luga o le lau. O se polokalame faʻapitoa lenei mo le maimoaina o se 'upega tafaʻilagi, utaina ona itulau ma a latou ono mafai ona faʻagasolo.

Faʻatasi ai ma ituaiga uma, e taua le faʻamamafaina o le sili ona lauiloa e le numera o tagata faʻaaoga:

IgoaAofaʻi o tagata e faʻaaogaina, mln
Chrome3500
Initaneti suesue3400
Firefox3100
Opera1600

Ma, o le iloa ona suʻeina o se 'upega tafaʻilagi, o le a le uiga o lona igoa ma le mea o loʻo tu ai, e mafai ona e alu i le mea sili ona manaia - e taʻu ai le uiga o le' upega tafaʻilagi ma le mea e aofia ai.

'Upega tafaʻilagi fausiaina

O le mea moni, o se 'upega tafaʻilagi o se faʻaputuga o laupepa ma se faʻalapotopotoga faʻapitoa hierarchical ma le mafai ona see mai le tasi itulau i le isi. Pei lava ona i ai i le tusi, o le punaoa ei ai anotusi (sitemap) ma vaega (itulau) Taʻitasi itulau ua i ai se tulaga ese url fesoʻotaʻi faʻatasi ma le igoa igoa.
O se seti o ia itulau e faia ai le faʻavae o le 'upega tafaʻilagi atoa. O le faleoloa i luga ole laiga e galue i le auala tutusa.

'Upega tafaʻilagi ua fausiaina faʻaaogaina html tulafono laiti - faʻatonuga e faʻamatalaina uma tapulaʻa o le punaoa. Tusi se sili atu pe itiiti ifo le ogaoga '' upega tafaʻilagi pe fausia se faleoloa i luga ole laiga e ala i le tusi lima o faʻatonuga taʻitasi i le html lē mafai.

Polokalame faʻapitoa a le CMS (mataupu e faʻatonutonu ai mea) e laveaʻi.

Anotusi O mea o le 'upega tafaʻilagi e vaʻaia e le tagata faʻaaoga I le avea ai o se tulafono, o mea na tusia e se tusitala poʻo se tusitala.

O nei faiga faʻatagaina faʻatonutonu, faʻaopoopo pe Faamama faamatalaga mai le 'upega tafaʻilagifaʻaaogaina o se faʻaoga-faʻauo interface. E masani ona faʻaogaina e le au pulega ia mea e fai ai suiga i le faʻatulagaina o faitotoʻa.


Ma, o le taliina o le fesili - o le a le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona tatou fai atu: o se faʻatulagaina o faʻamatalaga (itulau) e teuina i luga o le disk space (server) ma le i ai o se tulaga ese tuatusi (igoa ma le laupepa) e mafai ona valaauina saogalemu o se Initaneti


Elena, talu ai e te fiafia i le fesili o galuega faavaitaimi, matou te fautuaina foi e te faitau i le tusitusiga e uiga i le mauaina o tupe i luga o le Initaneti, lea e faʻamatalaina toetoe lava o auala uma e maua ai tupe i luga o le Initaneti.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: VEN, SÍGUEME 2020 CON WALTER POSADA. ESCUELA DOMINICAL. COACHING ESPIRITUALPERDONAR Y SER PERDONADO (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com